Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά καλό είναι μια φορά το δίμηνο να κάνεις αυτό που λέμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο φόρτισης, δηλαδή να το αφήνεις να αδειάσει τελείως και να το φορτίζεις σβηστό. Έτσι θα πετύχεις καλύτερη απόδοση :)
Καμία διάφορα στην απόδοση δεν πρόκειται να δεις με όλα αυτά και στο υπογράφω.Μην διαβαζετε ιστορίες από χρήστες στο xda και διάφορα φόρουμ που γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι.Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν παρουσιάζουν φαινόμενα μνήμης και προβλήματα επιπεδου φορτισης μετά από χρήση,αυτά συνεβαιναν κάποτε,όχι πια. Edited by truckman

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως μπορώ να ελέγξω ότι δουλευει κανονικά ? Να υποθέσω kollatos τις κατέβασες τις φωτογραφιες από το dropbox ?

Έχεις δίκιο, τις έσβησα γιατί υπέθεσα πως τις είδες χθες βράδυ.. Θα τις ανεβάσω ξανά και θα τις ποστάρω κι εδώ..

Καμία διάφορα στην απόδοση δεν πρόκειται να δεις με όλα αυτά και στο υπογράφω.Μην διαβαζετε ιστορίες από χρήστες στο xda και διάφορα φόρουμ που γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι.Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν παρουσιάζουν φαινόμενα μνήμης και προβλήματα επιπεδου φορτισης μετά από χρήση,αυτά συνεβαιναν κάποτε,όχι πια.

Καλά μην παίρνεις κι όρκο γι' αυτό.. Έχω φίλο με Sensation που από κακή χρήση η μπαταρία του δεν βγάζει καν 12ωρο.. Με ελαφριά χρήση. Άσε που το βάζει στο pc κι από 25-30% πάει στο 70% μέσα σε μισή ώρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Φίλε μου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απλά καλό είναι μια φορά το δίμηνο να κάνεις αυτό που λέμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο φόρτισης, δηλαδή να το αφήνεις να αδειάσει τελείως και να το φορτίζεις σβηστό. Έτσι θα πετύχεις καλύτερη απόδοση :)

Φίλε μου morp αυτό με τον κύκλο φόρτισης ούτως ή άλλως το κάνω πιο συχνά από το δίμηνο,καθώς τυχαίνει να το φορτίζω ενίοτε κάτω από το 10%-15% που ανάβει η προειδοποίηση αποφόρτισης,τώρα για κλειστό κινητό,όχι δεν το κάνω ποτέ.Ευχαριστώ :)

Καμία διάφορα στην απόδοση δεν πρόκειται να δεις με όλα αυτά και στο υπογράφω.Μην διαβαζετε ιστορίες από χρήστες στο xda και διάφορα φόρουμ που γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι.Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν παρουσιάζουν φαινόμενα μνήμης και προβλήματα επιπεδου φορτισης μετά από χρήση,αυτά συνεβαιναν κάποτε,όχι πια.

Και εγώ αυτό γνωρίζω απ'όσο (λίγο η αλήθεια) το έχω ψάξει.Από'κει και πέρα...:confused:

Καλά μην παίρνεις κι όρκο γι' αυτό.. Έχω φίλο με Sensation που από κακή χρήση η μπαταρία του δεν βγάζει καν 12ωρο.. Με ελαφριά χρήση. Άσε που το βάζει στο pc κι από 25-30% πάει στο 70% μέσα σε μισή ώρα..

Μπα,είχα την εντύπωση ότι από το pc φορτίζει ακόμα πιο αργά...

Edited by Addicted21
Δεν είχα δει το μήνυμα του kollatos

Για τις θήκες, ρίξτε μια ματιά και εδώ:

http://www.ebay.co.uk/itm/SOLID-HYBRID-GEL-HARD-BACK-CASE-COVER-FITS-HTC-ONE-X-FREE-SCREEN-PROTECTOR-/180953880670?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=480187079424&hash=item2a21b1185e

Στην τιμή περιλαμβάνει, screen protector για την οθόνη και stylus μικρό.

το θεμα ειναι οτι ετσι οπως το δειχνει το πισω δεν πρεπει να ειναι διαφανω αλλα smoke

Έχεις δίκιο! Δεν το είχα προσέξει! Καλύτερα βέβαια γιατί δεν θα φαίνεται η σίγουρη επερχόμενη γρατζουνο-θαμπάδα στα σημεία που θα ακουμπάει η θήκη, αλλά αφού επιμένεις clear aυτό είναι clear σίγουρα!;)

http://www.ebay.co.uk/itm/Dual-Color-Rim-Hyrbrid-Gel-TPU-Case-for-HTC-ONE-X-S-V-With-Screen-Protector-/180934095196?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=480179768362&hash=item2a2083315c

Εναλακτικά δες και αυτές. Είναι πολύ όμορφες.

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-STYLISH-HYBRID-SILICONE-CASE-COVER-FITS-HTC-ONE-X-PLUS-FREE-SCREEN-GUARD-/380516302262?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=650073586405&hash=item589889fdb6

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν φταίει η κακή χρήση.Ποιο ατσαλος από εμένα δεν νομίζω να είναι,βάζω βγάζω φορτιστή οπότε μου τη δώσει και ποτέ δεν είχα προβλήματα με μπαταρίες σε κανένα κινητό.Οι ιόντων λιθίου θα τα παίξουν μόνο οταν έρθει η ώρα τους.Μαλον η μπαταρία του φίλου σου έχει πρόβλημα και όχι η κακή χρήση ( αν ενοεις φυσικα κακή χρήση αυτό που περιέγραψα πριν κι όχι κάτι άλλο)

Edited by truckman

Μετα απο μια βδομαδα χρησης εχω να πω οτι ειναι απλα εντυπωσιακο!!!! Κανενα ελαττωμα, κανενα κολλημα. Τα παντα ολα φυσανε!!!!!!

Μαλιστα απο χθες το βραδυ ειμαι ακομα πιο ευχαριστημενος γιατι εγινε και το πρωτο live crash test με το HTC one X+ ενος φιλου!!!!!! Λοιπον ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! Αναλυτικοτερα εννοω σε επιπεδο ταχυτητας (εναλλαγη μενου, σερφαρισμα, φωτογραφιες)...ιδια κινητα!!!!!! Ενταση ηχειου, ποιοτητα μεγαφωνου και παλι καμια διαφορα. Γενικα δε ξεχωριζεις οτι ειναι αλλο κινητο. Φυσικα το plus φοραει τη jb αλλα εδω ειναι που εφαγε και "δουλεμα" το φιλαρακι!!!!! Ειδαμε μαζι καποια ψιλοκολληματα στην εναλλαγη των μενου. Αστεια πραγματα βεβαια αλλα ηταν οτι επρεπε για να του κανω λιγη πλακα!!!! Οπως ειπα και παραπανω και τα δυο κινητα ειναι εξισου βολιδες!!!! Δηλαδη με το update που θα παρουμε θα διαφερουν μονο στο ...+. Για μενα μεγαλη σημασια εχει το live testing και οχι τα ...specifications!!!! Τωρα βεβαια οπως καταλαβαινετε δε μπορεσα να βγαλω συμπερασμα για τη μπαταρια. VIVA HTC one X!!!!!!!!

Αυτά είναι πολύ καλά νέα :D μήπως ο φίλος σου δοκίμασε καλώδιο otg ? Κάνατε ένα τεστ στο quadrant ? Από αυτονομία τι λέει ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν τον ρωτησα βασικα για otg. Για αυτονομια θα πω οτι ειχε μαζι του και το φορτιστη για καλο και για κακο!!!:lol:

Απο οτι ειπε εκεινος για την αυτονομια: Με φορτιση ολο το βραδυ, σηκωθηκε πρωι 7.30 με ανοιχτο παντα το 3g, bluetooth και gps. Εκανε μιση ωρα σερφαρισμα και εγκατασταση καμια app, μιλησε στο κινητο πανω κατω μιση ωρα παλι και οταν ηρθε σε μενα το βραδυ στις 9 η μπαταρια ηταν στη μεση.

Οχι δεν καναμε συγκριση στο quadrant.

Edited by chrisdental

Σχετικά με το otg που με ρώτησαν μερικοί, μόλις συνδεθεί το στικάκι θα δείτε τα παρακάτω στις ρυθμίσεις και στον file manager..

http://dl.dropbox.com/u/8607339/2012-11-23_19-21-05.png

http://dl.dropbox.com/u/8607339/2012-11-23_19-23-32.png

http://dl.dropbox.com/u/8607339/2012-11-23_19-23-43.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν τον ρωτησα βασικα για otg. Για αυτονομια θα πω οτι ειχε μαζι του και το φορτιστη για καλο και για κακο!!!:lol:

Απο οτι ειπε εκεινος για την αυτονομια: Με φορτιση ολο το βραδυ, σηκωθηκε πρωι 7.30 με ανοιχτο παντα το 3g, bluetooth και gps. Εκανε μιση ωρα σερφαρισμα και εγκατασταση καμια app, μιλησε στο κινητο πανω κατω μιση ωρα παλι και οταν ηρθε σε μενα το βραδυ στις 9 η μπαταρια ηταν στη μεση.

Καλά άμα είναι έτσι η μπαταρία παίζει να παραγγείλω μια να βάλω κ στο δικό που από ότι διάβασα μια χαρά τα πάει δεν υπάρχει πρόβλημα . Κ kollatos εμένα τίποτα από αυτά δεν μου έχει βγάλει οπότε..... Όταν βάζεις το φλασακι στο κινητό σου ανάβει το φωτάκι από το φλασακι ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο με το otg...για να καταλαβω σημαινει οτι οταν θα παρουμε την αναβαθμιση θα μπορουμε να συνδεσουμε ενα usb στικακι στο κινητο με ενα καλωδιο mini USB>USB 2.0 ας πουμε για παραδειγμα;;;;

Αυτο με το otg...για να καταλαβω σημαινει οτι οταν θα παρουμε την αναβαθμιση θα μπορουμε να συνδεσουμε ενα usb στικακι στο κινητο με ενα καλωδιο mini USB>USB 2.0 ας πουμε για παραδειγμα;;;;

Yeap ! Το καλώδιο θα έχει είσοδο μίνι usb κ έξοδο θηλυκό .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομιζω ότι παίζει ρόλο . Το ίδιο πράγμα είναι . Απλά μπορεί όσοι είμαστε custom Rom κ όχι με s-off όπως ο kollatos να μην γίνετε ακόμα .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομιζω ότι παίζει ρόλο . Το ίδιο πράγμα είναι . Απλά μπορεί όσοι είμαστε custom Rom κ όχι με s-off όπως ο kollatos να μην γίνετε ακόμα .

Δεν έχω s-off.. Και το καλώδιο που πήρα είναι αυτό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σορυ kollatos νόμιζα είχες soff συσκευή γι'αυτό κ είχες πάρει την αναβάθμιση άρα είσαι κ εσύ custom . Πήγα κ το άλλαξα το βισμα αλλά τίποτα τα ίδια δεν το βλέπει . Άμα ξέρει κανείς κάνα ελληνικό μαγαζί που να το πουλάει ας μου πει γιατί την όλη διαδικασία με αγορά από έξω δεν σκαμπαζω μια :P
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σορυ kollatos νόμιζα είχες soff συσκευή γι'αυτό κ είχες πάρει την αναβάθμιση άρα είσαι κ εσύ custom . Πήγα κ το άλλαξα το βισμα αλλά τίποτα τα ίδια δεν το βλέπει . Άμα ξέρει κανείς κάνα ελληνικό μαγαζί που να το πουλάει ας μου πει γιατί την όλη διαδικασία με αγορά από έξω δεν σκαμπαζω μια :P

Ρε συ να σου στείλω το δικό μου αν είναι και παραγγέλνω άλλο.. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η εφαρμογή tv goo ζητάει να εγκαταστήσω το vitamio Arm7+ neon. Μπορώ να το κάνω άφοβα ή ενδέχεται να δημιουργηθεί πρόβλημα, γιατί κάτι λέει ότι επηρεάζεται η library του κινητού.

Δηλώνω και εγώ παρών στο θέμα, αλλά με htc one X at&t.

Μετά από 3 μέρες αρκετής δουλειάς, το έφερα στα μέτρα μου.

Το "αμερικάνικο", είναι ουσιαστικά hardware htc one s, αλλά στο σώμα του international htc one X, με LTE επιπλέον και μερικές άλλες βελτιώσεις. ΈΤσι όπως είναι η αμερικάνικη έκδοση τη θεωρώ καλύτερη(glonass,LTE, πιο καινούργιο τσπ+περισσότερη διάρκεια μπαταρίας για ίδιες ουσιαστικά επιδόσεις) από την αντίστοιχη διεθνή, ωστόσο υπάρχει το σοβαρό μειονέκτημα της έλλειψης εγγύησης.

Τα ξεκλείδωσα όλα(carrier,superuser,bootloader), έβαλα recovery, custom rom, custom kernel, τώρα πετάει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, συνολικά! Με τα custom, πέραν των κλασσικών πλεονεκτημάτων που ισχύουν σε όλα τα κινητά, πέτυχα ενεργοποίηση του ραδιοφώνου(κλειδωμένο για τους αμερικάνους), ενεργοποίηση του OTG USB(θέλει μόνο το καλώδιο, δουλεύει γάντι, έχει πλάκα η σύνδεση ποντικιού, εμφανίζει κέρσορα!) ενεργοποίηση της ηχογράφησης και του συνομιλητή και άλλα καλούδια.

Όσο για το LTE, λογικά θα παίζει Ελλάδα, αλλά εδώ που είμαι(Ηράκλειο Κρήτης) δε μπορώ να το δοκιμάσω, άσε που θα μου φάει μονομιάς τα ΜΒ του προγράμματός μου.

Το HTC one x+ παίζει με OTG USB με καλώδιο και μόνο, χωρίς τπτ άλλο, όπως και όλα τα htc one x όταν πάρουν την 4.1.

Αν θέλετε να μάθετε κάτι ευχαρίστως ρωτήστε με.

Δηλώνω και εγώ παρών στο θέμα, αλλά με htc one X at&t.

Μετά από 3 μέρες αρκετής δουλειάς, το έφερα στα μέτρα μου.

Το "αμερικάνικο", είναι ουσιαστικά hardware htc one s, αλλά στο σώμα του international htc one X, με LTE επιπλέον και μερικές άλλες βελτιώσεις. ΈΤσι όπως είναι η αμερικάνικη έκδοση τη θεωρώ καλύτερη(glonass,LTE, πιο καινούργιο τσπ+περισσότερη διάρκεια μπαταρίας για ίδιες ουσιαστικά επιδόσεις) από την αντίστοιχη διεθνή, ωστόσο υπάρχει το σοβαρό μειονέκτημα της έλλειψης εγγύησης.

Τα ξεκλείδωσα όλα(carrier,superuser,bootloader), έβαλα recovery, custom rom, custom kernel, τώρα πετάει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, συνολικά! Με τα custom, πέραν των κλασσικών πλεονεκτημάτων που ισχύουν σε όλα τα κινητά, πέτυχα ενεργοποίηση του ραδιοφώνου(κλειδωμένο για τους αμερικάνους), ενεργοποίηση του OTG USB(θέλει μόνο το καλώδιο, δουλεύει γάντι, έχει πλάκα η σύνδεση ποντικιού, εμφανίζει κέρσορα!) ενεργοποίηση της ηχογράφησης και του συνομιλητή και άλλα καλούδια.

Όσο για το LTE, λογικά θα παίζει Ελλάδα, αλλά εδώ που είμαι(Ηράκλειο Κρήτης) δε μπορώ να το δοκιμάσω, άσε που θα μου φάει μονομιάς τα ΜΒ του προγράμματός μου.

Το HTC one x+ παίζει με OTG USB με καλώδιο και μόνο, χωρίς τπτ άλλο, όπως και όλα τα htc one x όταν πάρουν την 4.1.

Αν θέλετε να μάθετε κάτι ευχαρίστως ρωτήστε με.

Καταρχάς καλορίζικο . Κατά δεύτερον θέλω να σε ρωτήσω για το otg καλώδιο γιατί έχω φάει σκαλωμα αυτές τις μέρες , εσύ από που το πήρες ? Κ πόσο σου βγήκε το όλο κόλπο με το κινητό να το φέρεις απ'έξω ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση ρε παιδιά. Φοράω την τελευταία επίσημη 4.0.4 και sense 4.1. Λοιπόν όταν σύρετε τη μπάρα notifications προς τα κάτω, τότε επάνω δεξιά έχει το εικονίδιο settings. Κάτω δεξιά υπάρχει εικονίδιο quick settings;;;Το ρωτάω γιατί σε βιντεάκια στο YouTube δείχνει ότι υπάρχει. Σε εμένα δεν υπάρχει το εικονίδιο quick settings. Τι παίζεται λοιπόν;

• The title was changed to HTC One X / X+