Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι να σου πω, μου φανηκε παραξενο αλλα απο εκει που το βρηκα, στα requirements εγραφε

"1) Your device must be Rooted. Otherwise, it is likely to fail. If you don't know what "rooting" is, don't bother...sorry. "

Προσεξε απο εκει που πας να το κατεβασεις (δεν γνωριζω απο που) μην σου <φυτεψουν> και τιποτα αλλο πακετο στη συσκευη

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω να είναι βλακεία το ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να παίρνει updqte όπως και το +. Από εκεί και πέρα από xda με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να πάρει η όχι επειδή είναι branded.αφού τώρα και custom να θέλουμε να βάλουμε πρέπει να περιμένουμε την voda, όταν θα σταματήσουν οι official τι γίνεται με τις custom; νομίζω τώρα είμαι πιο κατανοητός. ;)

Δεν θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα, ακόμα κι αν η htc σταματήσει να βγάζει updates εμείς θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε χωρίς πρόβλημα ;) (λόγω του xda και των εκεί developer!).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Administrators
Γνωριζετε αν για να περαστει το iGO Primo 2.0.1 στο κιντητο, θα πρεπει να ειναι rooted?

Για το iGO συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα

Πήρα μια συσκεύη htc one x για την οποία έχω αφμιβολία αν είναι γνήσια, πως μπορώ να το καταλάβω, λέει ότι φοράει έκδοση 4.1.5 επάνω προσπαθώ να βάλω Ελληνικά με το mylocate αλλά βγάζει πάλι Αγγλικά και κατά την επαναφορά τα βγάζει όλα κινέζικα επίσης επίσης το htc sync δεν το αναγνωρίζει.

Παιδιά καλησπέρα

Πήρα μια συσκεύη htc one x για την οποία έχω αφμιβολία αν είναι γνήσια, πως μπορώ να το καταλάβω, λέει ότι φοράει έκδοση 4.1.5 επάνω προσπαθώ να βάλω Ελληνικά με το mylocate αλλά βγάζει πάλι Αγγλικά και κατά την επαναφορά τα βγάζει όλα κινέζικα επίσης επίσης το htc sync δεν το αναγνωρίζει.

4.1.5 δεν υπαρχει,δεν βγαζεις ενα screenshot να δουμε τι γραφει?

Αυτό είναι πολύ φοβάμαι ότι την πάτησα

Σβήσε το τηλέφωνο τελείως, άναψέ το κρατώντας πατημένο το volume down και βγάλε μια φώτο από την οθόνη που θα δεις.. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά κάτι μου βρομάει..

Tip: Αν δεν τα καταφέρεις με το σβήσιμο άναμμα κάνε επανεκκίνηση και μόλις σβήσουν τα φωτάκια των πλήκτρων κράτα πατημένο το volume down.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλύτερα δεν μπορούσα

Δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω.. Το κινητάκι σου δεν είναι γνήσιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ;;;;; :mad:

Ξέρω ότι έχεις τσατιστεί και φωνάζεις αλλά σε παρακαλώ απέφευγε τα κεφαλαία.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι πολύ φοβάμαι ότι την πάτησα

Από που το πήρες αυτό;:mad:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καλημερα,

μια ερώτηση, χθε ςμε εναν φιλο που εχει το hox και εγω το s2 προσπαθουσαμε να στειλουμε αρχεια μεσω wifi direct, αλλα δε μπορουσαμε με τπτ.

σε εμενα οταν προσπαθουσα να του στειλω ελεγε αναμονη και απο τη δικαι του πλευρα οταν επελεγε μια φωτογραφια πχ δεν ειχε επιλογη καθολου για αποστολη με wifi.

διαβασα οτι δεν υποστηριζεται αυτο απο την HTC, ισχυει?

επισης μου ειπε οτι οταν προσπαθησε με ενα s3 να μεταφερει κατι μεσω nfc παλθ δε καταφερε τπτ.

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Από που το πήρες αυτό;:mad:

Το πήρα απο γνωστό forum αγγελιών σε τιμή που θα πλήρωνες για ένα htc one x εξωτερικού οπώτε καταλαβαίνεις ακριβά

Φυσικά ο τύπος έχει κλειστό το τηλ έχει αποσυνδεθεί απο το site κλπ όλα όσα κάνουν οι απατεώνες φυσικά

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην το αφήσω έτσι και να ξοδεψω όσα είναι απαραίτητα για να τιμωρηθεί ο τύπος

Το πήρα απο γνωστό forum αγγελιών σε τιμή που θα πλήρωνες για ένα htc one x εξωτερικού οπώτε καταλαβαίνεις ακριβά

Φυσικά ο τύπος έχει κλειστό το τηλ έχει αποσυνδεθεί απο το site κλπ όλα όσα κάνουν οι απατεώνες φυσικά

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην το αφήσω έτσι και να ξοδεψω όσα είναι απαραίτητα για να τιμωρηθεί ο τύπος

Μακάρι φιλε μου αν γνωρίζεις τον τύπο που στο πούλησε να βρεις το δίκιο σου αλλά πολύ φοβάμαι οτι δεν θα καταφέρεις κάτι .

Τέτοιοι άνθρωποι θέλουν ένα καλό μάθημα ......... ενα μαθημα που να το θυμούνται για αρκετό καιρό .

Samsung galaxy s21+

Μακάρι φιλε μου αν γνωρίζεις τον τύπο που στο πούλησε να βρεις το δίκιο σου αλλά πολύ φοβάμαι οτι δεν θα καταφέρεις κάτι .

Τέτοιοι άνθρωποι θέλουν ένα καλό μάθημα ......... ενα μαθημα που να το θυμούνται γιααρκετό καιρ

Αν Ι το ΕΧΕΙΣ λίγες ΜΕΡΕΣ πήγαινε το στην δίωξη για αποτυπώματα..αλλιώς απευθηνσου στο σάιτ.πιστεύω μπορεί να σου πει την ip .που είχε αυτός.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Δεν πειραζει,ας το εχει κλειστο.Πας στην αστυνομια,η εστω μεσω δικηγορου και βρισκουν αμεσως το ονομα του απο τον αριθμο,γιατι ως γνωστον και καρτοκινητο να εχεις θα πρεπει να ειναι δηλωμενο.Μην τον αφησεις σε καμια περιπτωση ετσι,τετοιοι αλητες-απατεωνες θελουν τραβηγμα μεχρι εκει που δεν παιρνει.

καλημερα,

μια ερώτηση, χθε ςμε εναν φιλο που εχει το hox και εγω το s2 προσπαθουσαμε να στειλουμε αρχεια μεσω wifi direct, αλλα δε μπορουσαμε με τπτ.

σε εμενα οταν προσπαθουσα να του στειλω ελεγε αναμονη και απο τη δικαι του πλευρα οταν επελεγε μια φωτογραφια πχ δεν ειχε επιλογη καθολου για αποστολη με wifi.

διαβασα οτι δεν υποστηριζεται αυτο απο την HTC, ισχυει?

επισης μου ειπε οτι οταν προσπαθησε με ενα s3 να μεταφερει κατι μεσω nfc παλθ δε καταφερε τπτ.

ρε αλητη γιατι με εκθετεις ετσι?? (εγω ειμαι ο και καλα φιλοσ του :p )

παντως παιδες, προσπαθουσαμε για ωρα να στειλουμε κατι (ειτε αυτος σε μενα, ειτε εγω σε εκεινον) αλλα τπτ

μηπως χρειαζεται καποια third party εφαρμογη για να δουλεψει το wifi direct?

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

ρε αλητη γιατι με εκθετεις ετσι?? (εγω ειμαι ο και καλα φιλοσ του :p )

παντως παιδες, προσπαθουσαμε για ωρα να στειλουμε κατι (ειτε αυτος σε μενα, ειτε εγω σε εκεινον) αλλα τπτ

μηπως χρειαζεται καποια third party εφαρμογη για να δουλεψει το wifi direct?

Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1595829 Προτείνουν και κάποιες εφαρμογές απο το play που ίσως να δουλεύουν .

Samsung galaxy s21+

Το παλικάρι έχει dev-device και στεναχωριέται.??

Τι άλλο θα ακούσω..

Εε.. δε νομίζω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελπίζω να βγάλεις άκρη φίλε μου και να τιμωρηθεί ο απατεώνας.

Το παλικάρι έχει dev-device και στεναχωριέται.??

Τι άλλο θα ακούσω..

Κάντε τα μια ανταλλαγή τότε.

Δέχεται φαντάζομαι κι εσύ τη θέλεις

Anyway,

Με την jb τι γίνεται παίδες? Έχουν πάρει αρκετές ευρωπαϊκες χώρες?

• The title was changed to HTC One X / X+