toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλά με αυτό κάτι θα κάνουμε . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι επειδή σήμερα θέλω να δω μια ταινία που κατέβασα στο κινητό στην τηλεόραση πως μπορώ να βάλω υπότιτλους στο κινητό κ να τους δείχνει κ στην τηλεόραση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καινούριο base 3.14.401.600 για Maximus v4.2 και ARHD v11.. Αναφορές για καινούρια έκδοση kernel, βελτίωση στο wifi και γενικότερη βελτίωση στην απόδοση.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καινούριο base 3.14.401.600 για Maximus v4.2 και ARHD v11.. Αναφορές για καινούρια έκδοση kernel, βελτίωση στο wifi και γενικότερη βελτίωση στην απόδοση.. Μόλις την κατέβασα και την περνάω ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μόλις την κατέβασα και την περνάω ;-) Άντε και βάλε φωνή να μας πεις τι γίνεται Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδιά με μια πρώτη μάτια έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά παρατήρησα ότι έχει πρόβλημα στον καιρό λέει κάθε φορά ότι έκλεισε η εφαρμογή . Υπάρχει σε κάποια σημεία καλύτερη ανταπόκριση αλλά κ το πρόβλημα για μένα συνεχίζει με το usb . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ο football ανεβάζει πάλι τη Rom με διορθωμενο το πρόβλημα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ρε παιδιά είδε κανείς τι γράφει για το hboot ? Λέει για να δουλέψει πρέπει να είναι 1.28 o_O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ναι...Θέλει πάλι πάλι αναβάθμιση το hboot. Το έχει γράψει και ο mike για την ARHD v11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ναι αλλά κανονικά είναι 1.23 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ναι αλλά κανονικά είναι 1.23 Ναι αλλά Για την maximus 4.2 και την ARHD v11 του mike θέλει 1,28. Άλλαξε ο kernel και θέλει αναβάθμιση πάλι το hboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) παιδια αυτοι που εχετε βαλει την jb τι λεει;; εχει αλλαξει αρκετα το τηλ;; παιδια μαλλον το update ειναι κοντα,, το one x + εχει βγει και στο expansys, http://www.expansys.com.gr/a.aspx?i=237905 Edited October 13, 2012 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Αν καταλαβα καλα, εχει βγει ακομα πιο καινουργιο κερνελ; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Για να περάσουμε το νέο bootloader πρέπει απλός να κάνουμε relock bootloader κ stock boot ? Γιατί πλέον δεν γίνεται να είσαι στοκ με jb . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπερα παιδια, θα παρω αυριο ενα μεταχειρισμενο htc one x, το οποιο συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη ειναι σε αψογη κατασταση, χωρις κανενα προβλημα. Υπαρχει κατι που προτεινετε να ελενξω, το οποιο δεν φαινεται με την πρωτη ματια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Αν καταλαβα καλα, εχει βγει ακομα πιο καινουργιο κερνελ; Ναι.Έτσι έγραφε "Base 3.14.401.600" (το προηγούμενο ήταν το 3.09.401.100 ) παιδια αυτοι που εχετε βαλει την jb τι λεει;; εχει αλλαξει αρκετα το τηλ;; Το αισθάνεσαι λίγο πιο γρήγορο στην χρήση αλλά στα benchmarc έχει μεγάλη διαφορά (λίγο πάνω από τις 7000 στο quadrant). Για να περάσουμε το νέο bootloader πρέπει απλός να κάνουμε relock bootloader κ stock boot ? Γιατί πλέον δεν γίνεται να είσαι στοκ με jb . έχει ένα καλό σκριπτάκι εδώ Πρέπει να βάλεις στον φάκελο το καινούριο hboot το boot.img της ρομ και το Unlock_code.bin που πήρες από το htcdev και τα κάνει όλα μόνο του. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο και δίνει οδηγίες στην οθόνη. Edited October 13, 2012 by leou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μόλις άλλαξα τον bootloader σε 1.28 με το σκριπτακι που υπάρχει στο xda. Πραγματικά πανεύκολο. Να ξέρετε πάντως το θέμα battery drain κ προβλημα στο usb για μένα ισχύουν ακόμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδια στις ρυθμισεις του brower -προσβασιμοτητα κ μετα ανεσταμμενη αποδοση οθονης τι ειναι κ ποσο το βαζουμε; γιατι το πειραξα κ δεν θυμαμαι που ηταν.επισης εκανα hard reset to κινητο απο τα κουμπια.. κ του παγωσα κ καποιες εφαρμογες κ οντως τωρα ειναι οκ.κ ενα τελευταιο ,ποιες αλλες εφαρμογες μπορω να παγωσω περα απο τις αυτονοητες live wallpaper ktlp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδια στις ρυθμισεις του brower -προσβασιμοτητα κ μετα ανεσταμμενη αποδοση οθονης τι ειναι κ ποσο το βαζουμε; γιατι το πειραξα κ δεν θυμαμαι που ηταν.επισης εκανα hard reset to κινητο απο τα κουμπια.. κ του παγωσα κ καποιες εφαρμογες κ οντως τωρα ειναι οκ.κ ενα τελευταιο ,ποιες αλλες εφαρμογες μπορω να παγωσω περα απο τις αυτονοητες live wallpaper ktlp.[/quote Τι εννοείς πάγωσες εφαρμογές και πως γίνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλησπερα παιδια, θα παρω αυριο ενα μεταχειρισμενο htc one x, το οποιο συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη ειναι σε αψογη κατασταση, χωρις κανενα προβλημα. Υπαρχει κατι που προτεινετε να ελενξω, το οποιο δεν φαινεται με την πρωτη ματια? Να βάλεις το wifi analyzer άν δεν το έχει ο τύπος μέσα και να κάνεις το τέστ που δείχνει εδώ, για να τσεκάρεις άν έχει το θέμα με το wifi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Απλά απενεργοποιεί τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες από την αρχη , Π.χ το soundhound μπορεί να απενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Παιδια στις ρυθμισεις του brower -προσβασιμοτητα κ μετα ανεσταμμενη αποδοση οθονης τι ειναι κ ποσο το βαζουμε; γιατι το πειραξα κ δεν θυμαμαι που ηταν.επισης εκανα hard reset to κινητο απο τα κουμπια.. κ του παγωσα κ καποιες εφαρμογες κ οντως τωρα ειναι οκ.κ ενα τελευταιο ,ποιες αλλες εφαρμογες μπορω να παγωσω περα απο τις αυτονοητες live wallpaper ktlp.[/quote Τι εννοείς πάγωσες εφαρμογές και πως γίνεται? Ρυθμίσεις-εφαρμογές-όλα. πατάς σε οποία εφαρμογή θελεις να την βγάλει εκτός το σύστημα και επιλέγεις απενεργοποιηση.Δεν κάνει απεγκατάσταση,την παγώνει και δεν την φορτώνει.Αυτές που δεν παγώνουν μόνιμα είναι οι χάρτες και η φωνητική αναζήτηση,μετά από reboot τις ξαναπεταει (Α ρε titanium που τους χρειάζεται :p ) Edited October 14, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ρυθμίσεις-εφαρμογές-όλα. πατάς σε οποία εφαρμογή θελεις να την βγάλει εκτός το σύστημα και επιλέγεις απενεργοποιηση.Δεν κάνει απεγκατάσταση,την παγώνει και δεν την φορτώνει.Αυτές που δεν παγώνουν μόνιμα είναι οι χάρτες και η φωνητική αναζήτηση,μετά από reboot τις ξαναπεταει (Α ρε titanium που τους χρειάζεται :p ) έκανα αυτό που είπες κ μετα το restart δεν μου τις ξαναεμφάνισε. Το κινητό μου είναι 100% default και branded στην T-mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 έκανα αυτό που είπες κ μετα το restart δεν μου τις ξαναεμφάνισε. Το κινητό μου είναι 100% default και branded στην T-mobile Σε μένα με κανένα τρόπο,μου τις ξαναπεταει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Σε μένα με κανένα τρόπο,μου τις ξαναπεταει Λογικά οι χάρτες χρειάζονται root ( titanioum - autostarts ) για να τους Παγώσεις .Διαφορετικά τρέχουν ξανά μετά απο επανεκκίνηση ,τουλάχιστον αυτό γνωρίζω εγω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Λογικά οι χάρτες χρειάζονται root ( titanioum - autostarts ) για να τους Παγώσεις .Διαφορετικά τρέχουν ξανά μετά απο επανεκκίνηση ,τουλάχιστον αυτό γνωρίζω εγω Έτσι είναι Μιχάλη,σε όλα τα προηγούμενα τους πάγωνα με titanium αλλά τώρα δεν έχω ρουτ για κάτι τέτοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts