MIB Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 λετε να μπορούμε να βάλουμε την μπαταρία του ONE X+ στο απλό το δικό μας??? Αν γίνει αυτό θα έχουμε αυτονομία S3!!!! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Αν χωροταξικα το εσωτερικο του θα ειναι ιδιο τοτε θα μπενει σιγουρα. Απλα ποιος θα το κανει, γιατι για την arvato χλωμο το κοβω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Οταν δειτε πως ειναι το χοξ με jb ελατε να μου πειτε για hox+ :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Αν χωροταξικα το εσωτερικο του θα ειναι ιδιο τοτε θα μπενει σιγουρα. Απλα ποιος θα το κανει, γιατι για την arvato χλωμο το κοβω. Αν όντως ταιριάζει και μπορείς να την αγοράσεις από κάπου τότε θα βγουν πολλά βιντεάκια που να δείχνουν πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Οταν δειτε πως ειναι το χοξ με jb ελατε να μου πειτε για hox+ :D Αμαν! Αντε να το δουμε!:p Αν όντως ταιριάζει και μπορείς να την αγοράσεις από κάπου τότε θα βγουν πολλά βιντεάκια που να δείχνουν πως... Στο ebay στανταρ θα υπαρχει σαν μπαταρια. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ο μόνος λόγος που θα επερνα το one x + είναι για το λογισμικό που ξεκινά με jelly bean κ θα περνει μετά περισσότερες αναβαθμισεις , αν και δεν αλλάζω το άσπρο one x μου :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 μπείτε στο irc του mike1986 και κατεβάστε την ARHD 10.3.. Είναι η καλύτερη jelly bean που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Δεν την έχει δώσει στο thread γιατί αναφέρει ότι είναι test releases ακόμα αλλά ουσιαστικά θα παραμείνει σε test mode τυπικά μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημη jb από την HTC (οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην την χρησιμοποιούμε μέχρι τότε) Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Δεν θα έχουμε πρόβλημα ? Είναι εντάξει ?Επίσης τι εννοείς να μπούμε στο irc του ? Πρέπει να την κατέβασε από το xda . Αν δεν βαριέσαι ανβασετο dropbox. Edited October 9, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Οριστε η οριτζιναλ μπαταρια του δικου μας http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=280981036350 Ενα απλο search εφτασε. Σιγουρα λοιπον θα υπαρξει και για το Χ+. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 αν η μπαταρια χωραει και στο δικο μας, εγω παντως θα το ψαξω για την αναβαθμιση. Ειναι το μοναδικο μειονεκτημα του κινητου (και οχι σε δραματικα επιπεδα) σε σχεση με το καινουργιο μοντελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 αν η μπαταρια χωραει και στο δικο μας, εγω παντως θα το ψαξω για την αναβαθμιση. Ειναι το μοναδικο μειονεκτημα του κινητου (και οχι σε δραματικα επιπεδα) σε σχεση με το καινουργιο μοντελο. Έτσι ακριβώς.Τα υπόλοιπα είναι σαν να αλλάζουμε χρώμα σε ένα σπίτι,άντε και δύο γλάστρες και το πουλάμε για καινούριο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δεν θα έχουμε πρόβλημα ? Είναι εντάξει ?Επίσης τι εννοείς να μπούμε στο irc του ? Πρέπει να την κατέβασε από το xda . Αν δεν βαριέσαι ανβασετο dropbox. Θα την ανέβαζα αλλά κράζουν να μην την ανεβάσουμε πουθενά αλλού. Μπες εδώ: http://goo.gl/5S3Pd Απλά βάζεις ένα username και κάτω τις λέξεις και μπαίνεις.. όταν σταματήσει να φορτώνει τα αρχικά, πάνω έχει links με την Rom και το boot.img.. απλά ανάλογα με τη Rom που έχεις τώρα, ίσως να χρειαστείς και το firmware.zip της rom. Εγώ από maximus v4.0 απλά έκανα full wipe, φλασαρα boot.img με fastboot και μετά τη Rom από recovery Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Οταν δειτε πως ειναι το χοξ με jb ελατε να μου πειτε για hox+ :D για να το λες κάτι θα ξέρεις... ΓΙΑ ΛΕΓΕ!!!! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ξέρουμε αν η ARHD 10.3 του mike είναι βασισμένη στην JB του one x (όπως η maximus v4) η του one x+ (όπως η maximus v4.1). Με την v4 είχα σκορ στο quadrant λίγο πάνω απο 6000 ενώ με την 4.1 που μόλις έβαλα σχεδόν 7000... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Να το πάρω:D ή να περιμένω το HTC One X+ να κυκλοφορήσει μπας και πέσει λίγο ακόμα. Στο epxansys έχει φτάσει 480 τώρα. Το μόνο που με απασχολεί είναι η μπαταρία αλλά λένε ότι με jb 4.1 θα έχει πολύ καλύτερη διαχείρηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Νέο ρεκόρ 6986 ! Παιδιά έχω δύο προβλήματα . Το ένα είναι με την μπαταρία που έχει φοβερό drain μετά την εγκατάσταση της maximus v4.1 κ το άλλο πρόβλημα είναι με το κινητό που όταν το συνδέω με τον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει και ψάχνει να βρει κάποιο πρόγραμμα και περιττό να πω ότι έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers κ όλα τα άλλα. Αλλά και όταν κάνω scroll down δεν μου δίνει επιλογή για mass storage αλλά μόνο επιλογή για το ίντερνετ. Κάνεις καμιά ιδέα? Edited October 9, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Νέο ρεκόρ 6986 ! Παιδιά έχω δύο προβλήματα . Το ένα είναι με την μπαταρία που έχει φοβερό drain μετά την εγκατάσταση της maximus v4.1 κ το άλλο πρόβλημα είναι με το κινητό που όταν το συνδέω με τον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει και ψάχνει να βρει κάποιο πρόγραμμα και περιττό να πω ότι έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers κ όλα τα άλλα. Αλλά και όταν κάνω scroll down δεν μου δίνει επιλογή για mass storage αλλά μόνο επιλογή για το ίντερνετ. Κάνεις καμιά ιδέα? Αυτό με την μπαταρία το έχω παρατηρήσει κι εγώ.. τρομερό drain.. Έκανες wipe όταν πέρασες την 4.1 ή όχι; Στη σύνδεση usb πλέον έτσι δουλεύει το hox γιατί υιοθέτησαν το πρότυπο mtp (google it). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Νέο ρεκόρ 6986 ! Παιδιά έχω δύο προβλήματα . Το ένα είναι με την μπαταρία που έχει φοβερό drain μετά την εγκατάσταση της maximus v4.1 κ το άλλο πρόβλημα είναι με το κινητό που όταν το συνδέω με τον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει και ψάχνει να βρει κάποιο πρόγραμμα Αυτό με την μπαταρία το έχω παρατηρήσει κι εγώ.. τρομερό drain.. Σχετικά με την κατανάλωση, έχει ελένξει κανένας μήπως η έκδοση υπερχρονίζει τον επεξεργαστη για να είναι όπως του onex+? Επίσης πως μπορεί κάποιος που έχει την maximus να μου πει αν και πως μπορώ να κάνω την εικονα στην επιφάνεια εργασίας να "γυρίζει" οταν κάνω scroll στην επιφάνεια εργασίας. Ξέρω ότι στο sence δεν γίνεται αλλά στην ARHD γινότανε αλλα δεν θυμάμαι απο που. Edited October 10, 2012 by leou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλησπερα εχω ενα προβλημα,εχω ενα htc one x και το εχω κανει ροοτ, πηγα να βαλω με το clockworkmod μια custom rom,με αποτελεσμα το κιν να μην ανοιγει,μπαινω στο fastboot για να περασω RUU αλλα μου λεει οτι η μπαταρια δεν ειναι φορτισμενη.το αφησα ενα βραδυ στην πριζα και το πρωι παλι τα ιδια,καμμια ιδεα,καμμια βοηθεια; γιατι servise δεν μπορω να το πω θα χασω την εγγυηση Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλησπερα εχω ενα προβλημα,εχω ενα htc one x και το εχω κανει ροοτ, πηγα να βαλω με το clockworkmod μια custom rom,με αποτελεσμα το κιν να μην ανοιγει,μπαινω στο fastboot για να περασω RUU αλλα μου λεει οτι η μπαταρια δεν ειναι φορτισμενη.το αφησα ενα βραδυ στην πριζα και το πρωι παλι τα ιδια,καμμια ιδεα,καμμια βοηθεια; γιατι servise δεν μπορω να το πω θα χασω την εγγυηση Άναψε το σε recovery και πέρνα του κάποια άλλη rom ή εναλλακτικά άναψέ το σε fastboot και ασ' το κάνα 2ωρο και θα φορτίσει. @leou: Δεν είναι overclocked η cpu. Δουλεύει κανονικά στο 1.5Ghz. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τι ακριβώς σου κάνει και δεν ανοίγει... Κολάει σε κάποια οθόνη,μένει στο λογοτυπο της htc η κάνει επανεκίνηση? Επίσης πέρασες πρωτα το boot.img της ρομ αλλιως θα κανει επανεκίνηση συνέχεια(το έχω πάθει μια φορά και ψαχνόμουνα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αυτό με την μπαταρία το έχω παρατηρήσει κι εγώ.. τρομερό drain.. Έκανες wipe όταν πέρασες την 4.1 ή όχι; Στη σύνδεση usb πλέον έτσι δουλεύει το hox γιατί υιοθέτησαν το πρότυπο mtp (google it). Ναι έκανα wipe. Και τώρα τι γίνεται με το usb δεν το βλέπει καθόλου και πρέπει να μπω σε recovery και να κάνω mount usb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δεν στο αναγνωρίζει πλέον σαν mass storage αλλα σαν συσκευη για συγχρονισμό multimedia. Δες στο Ο υπολογιστής μου αν σου έχει βγάλει σαν συσκευη το τηλ και όχι σαν δίσκο.Επίσης στην επιλογή για το usb βαλε να μην κανει τιποτα.Έχει μόνο για tethering πλέον μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω για να το βλέπει ο υπολογιστής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω για να το βλέπει ο υπολογιστής. Ρίξε μια μάτια στον εντοπισμό σφαλματων,αν είναι τικαρισμενος ξετικαριστον,διαφορετικά κάνε το αντίθετο. (Μπας και προσπαθείς να το συνδέσεις σε Mac?) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts