Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελειωσα με την εγκατασταση τις rom και σας παραθετω βιντεο απο το κινητο,ενημερωτικα ειναι τραβηγμενο απο galaxy s3

Ωραιος!!Απ οτι ειχα δει στα προηγουμενα benchmarks ο tegra ηταν παντα μπροστα σε επιδοσεις,εκει που υπηρχε προβλημα και επεφτε στο τελικο αποτελεσμα ηταν στο I/O και απ βλεπω το δουλεψαν το συγκεκριμενο θεμα, πραγμα που φαινεται πλεον και στην γενικη συμπεριφορα της συσκευης

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν κλείνω τίποτε στο κινητό μιας και θέλω να είναι πάντα standby.

Θα κλείνω τα tabs στον browser σήμερα για να δω αν φταίει αυτό.

Standby πρέπει να είναι κάθε smartphone. Όμως το να αφήνεις τα tab ανοικτά δεν προσφέρει κάτι αφου αν ανοιξεις ενα απ αυτα μετα απο αρκετη ώρα θα πρέπει να κάνεις refresh. Έτσι κι αλλιώς οι σελίδες που χρησιμοποιείς συνήθως, υπάρχουν στο cache του browser και ανοίγουν ταχύτητα.

Εγω σε όλες μου τις android συσκευές, όταν δεν κάνω κάποια εργασία που απαιτει να πηγαίνω απο την μια εφαρμογη στην άλλη, βγαίνω με το κουμπι της επιστροφής και όχι με το home, που τις κρατα ενεργες για κάποια ώρα. Εννοείται όπως είπα πριν, ότι αν πρόκειται να την χρειαστεί άμεσα, τότε ναι χρησιμοποιω το resend apps.

Αν και πιστεύω ακόμα και να βγαίνεις με το home button, το multi tasking θα φροντίσει για την απαιτούμενη free ram.

Στο Siii βλέπω πολλές φορές 85 ΜΒ free. Στο one x ποτε δεν πήγε κάτω απο 120 και γενικώς ήμουν απο 180-240ΜΒ ΜΟ.

Lag δεν έχω δει σε καμία απο τις δυο συσκευές όσο και να πέφτει η ram. Μια μικρη καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών ίσως. Όμως αυτο συμβαίνει και στο iOS

τελειωσα με την εγκατασταση τις rom και σας παραθετω βιντεο απο το κινητο,ενημερωτικα ειναι τραβηγμενο απο galaxy s3

Σίγουρα είναι ταχύτερο μ αυτη την rom. Δυστυχώς η HTC παρόλο που βλέπει τις πωλήσεις της να μην ανακαμπτουν με τα one X και S, δεν βάζει μυαλό να ξεκλειδώσει τον boot loader. Προφανώς δεν την ενδιαφέρει το ποσοστο αυτών που ασχολούνται με το smartphone τους. Όμως παρατηρώ ότι στο XDA έχουν αρχίσει να μπαίνουν ακόμα και αυτοι που αγόρασαν για πρώτη φορα android smartphone.

Αρκει μια αναζητηση στο google, για οτιδήποτε, για να τους οδηγήσει στο XDA. Όταν μπουν μια δυο φορές ανακαλύπτουν τι κάνουν άλλες συσκευές και μοιραία αρχίζουν οι συγκρίσεις.

Να υποθέσω ότι κάποια πατήματα στην οθόνη δεν είχαν απόκριση επειδη το δουλεύεις με το αριστερό χέρι. Το touch είναι πολυ καλο στο one x.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σίγουρα είναι ταχύτερο μ αυτη την rom. Δυστυχώς η HTC παρόλο που βλέπει τις πωλήσεις της να μην ανακαμπτουν με τα one X και S, δεν βάζει μυαλό να ξεκλειδώσει τον boot loader. Προφανώς δεν την ενδιαφέρει το ποσοστο αυτών που ασχολούνται με το smartphone τους. Όμως παρατηρώ ότι στο XDA έχουν αρχίσει να μπαίνουν ακόμα και αυτοι που αγόρασαν για πρώτη φορα android smartphone.

Αρκει μια αναζητηση στο google, για οτιδήποτε, για να τους οδηγήσει στο XDA. Όταν μπουν μια δυο φορές ανακαλύπτουν τι κάνουν άλλες συσκευές και μοιραία αρχίζουν οι συγκρίσεις.

Ειναι βαρυ τωρα να ξεκλειδωσει στα καλα καθουμενα τους bootloaders. Δεν βγαινεις ετσι στα ξαφνικα και ανακοινωνεις παγκοσμια οτι ναι ειμαι λαλακας. Δυο τροπους εχει για κατι τετοιο τωρα, ειτε μεσω πλαγιας οδου να ριξει το s-off μεσω xda, ειτε σιωπηλα, οπως κανει τις περισοερες φορες τωρα, να μην φερνει αντιρηση σε οσα κινητα πανε relocked στα servis της. Edited by truckman

Ειναι βαρυ τωρα να ξεκλειδωσει στα καλα καθουμενα τους bootloaders. Δεν βγαινεις ετσι στα ξαφνικα και ανακοινωνεις παγκοσμια οτι ναι ειμαι λαλακας. Δυο τροπους εχει για κατι τετοιο τωρα, ειτε μεσω πλαγιας οδου να ριξει το s-off μεσω xda, ειτε σιωπηλα, οπως κανει τις περισοερες φορες τωρα, να μην φερνει αντιρηση σε οσα κινητα πανε relocked στα servis της.

Εννοείται ότι θα αφήσει να διαρευσει στο XDA τρόπος για S-off και μελλοντικά θα κάνει ότι και η Samsung.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ο μόνος τρόπος για να περάσουμε αυτήν την ρομ είναι μόνο root δηλαδή?Είναι να.περιμένουμε?από ότι ειδα στο βίντεο πάει πολυ καλά το κινητό.ΣΕ ευχαριστούμε και για το βίντεο.;)
Everything Is Possible....

Ο μόνος τρόπος για να περάσουμε αυτήν την ρομ είναι μόνο root δηλαδή?Είναι να.περιμένουμε?από ότι ειδα στο βίντεο πάει πολυ καλά το κινητό.ΣΕ ευχαριστούμε και για το βίντεο.;)

Γιατι δεν περιμενεις λιγο? Απο οσα λεγονται ειναι θεμα ημερων να την δωσει η ιδια η htc

Edited by truckman

Καλησπέρα :) μηπως ξέρει κανεις εαν υπαρχει κάποιο app με emoticons- κοινώς φατσουλες :p ;;;:confused:

Κατα προτίμηση κάποιο που να προστίθεται στο πληκτρολόγιο :happy:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Γιατι δεν περιμενεις λιγο? Απο οσα λεγονται ειναι θεμα ημερων να την δωσει η ηδια η htc

Αν ειναι.θέμα ημερών μπορώ να περιμένω...αν και με τρώει για root γιατί όσα Android κινητά είχα πάντα τα rootara από την πρώτη μέρα ;):D

Everything Is Possible....

Ειναι βαρυ τωρα να ξεκλειδωσει στα καλα καθουμενα τους bootloaders. Δεν βγαινεις ετσι στα ξαφνικα και ανακοινωνεις παγκοσμια οτι ναι ειμαι λαλακας. Δυο τροπους εχει για κατι τετοιο τωρα, ειτε μεσω πλαγιας οδου να ριξει το s-off μεσω xda, ειτε σιωπηλα, οπως κανει τις περισοερες φορες τωρα, να μην φερνει αντιρηση σε οσα κινητα πανε relocked στα servis της.

παντως εγω που το ειχα παει στην arvato αυτη μου ειπαν οτι δεν εχω χασει την εγγυηση παρολο που ειδαν οτι στον bootloader

εγραφε unlock γιατι μου το δειξε κιολας δεν ηξερα που το γραφει.

παντως εγω που το ειχα παει στην arvato αυτη μου ειπαν οτι δεν εχω χασει την εγγυηση παρολο που ειδαν οτι στον bootloader

εγραφε unlock γιατι μου το δειξε κιολας δεν ηξερα που το γραφει.

Κι εγώ δεν έχω διαβάσει κάπου ότι αρνήθηκαν την εγγύηση λόγω ξεκλείδωτου bootloader. Είναι αυτό που είπα πριν, υπάρχει σιωπηλή αποδοχή

Standby πρέπει να είναι κάθε smartphone. Όμως το να αφήνεις τα tab ανοικτά δεν προσφέρει κάτι αφου αν ανοιξεις ενα απ αυτα μετα απο αρκετη ώρα θα πρέπει να κάνεις refresh. Έτσι κι αλλιώς οι σελίδες που χρησιμοποιείς συνήθως, υπάρχουν στο cache του browser και ανοίγουν ταχύτητα.

Εγω σε όλες μου τις android συσκευές, όταν δεν κάνω κάποια εργασία που απαιτει να πηγαίνω απο την μια εφαρμογη στην άλλη, βγαίνω με το κουμπι της επιστροφής και όχι με το home, που τις κρατα ενεργες για κάποια ώρα. Εννοείται όπως είπα πριν, ότι αν πρόκειται να την χρειαστεί άμεσα, τότε ναι χρησιμοποιω το resend apps.

Αν και πιστεύω ακόμα και να βγαίνεις με το home button, το multi tasking θα φροντίσει για την απαιτούμενη free ram.

Στο Siii βλέπω πολλές φορές 85 ΜΒ free. Στο one x ποτε δεν πήγε κάτω απο 120 και γενικώς ήμουν απο 180-240ΜΒ ΜΟ.

Lag δεν έχω δει σε καμία απο τις δυο συσκευές όσο και να πέφτει η ram. Μια μικρη καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών ίσως. Όμως αυτο συμβαίνει και στο iOS

Δεν μου χρειάζονται τα ανοιχτά tabs παντα, απλά βαριέμαι να τα κλείνω :lol:

Δεν θέλω να κλείνω εφαρμογές γιατί είχα βαρεθεί να το κάνω παλαιότερα στο s (μέχρι να ξηλώσω πράμα για να φτάσω τα 400mb ram..)

Το θέμα με την free ram είναι άλλο.

Τα κινητά δουλεύουν στα ίδια επίπεδα αλλά το hox έχει 200mb παραπάνω ram (διαθέσιμη στο χρήστη).

779 το s3 976 το hox.

Δεν μου χρειάζονται τα ανοιχτά tabs παντα, απλά βαριέμαι να τα κλείνω :lol:

Δεν θέλω να κλείνω εφαρμογές γιατί είχα βαρεθεί να το κάνω παλαιότερα στο s (μέχρι να ξηλώσω πράμα για να φτάσω τα 400mb ram..)

Το θέμα με την free ram είναι άλλο.

Τα κινητά δουλεύουν στα ίδια επίπεδα αλλά το hox έχει 200mb παραπάνω ram (διαθέσιμη στο χρήστη).

779 το s3 976 το hox.

Αυτο που έχει σημασία είναι με πόση ram ξεκινάνε. Δεν θυμάμαι το HOX να ξεκινούσε με πολυ περισσότερη.

υπαρχει καποιο tweak για την συσκευη που να μπορουμε να βγαζουμε φωτογραφιες με το πατημα πχ του volume + ??

και κατι ακομα.. καποιο widget που να κανει γρηγορη εναλαγη απο 2g σε 3g ?? χωρις να χρειαζεται να τρεχουμε καθε φορα στις ρυθμησεις..

ευχαριστω!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

υπαρχει καποιο tweak για την συσκευη που να μπορουμε να βγαζουμε φωτογραφιες με το πατημα πχ του volume + ??

και κατι ακομα.. καποιο widget που να κανει γρηγορη εναλαγη απο 2g σε 3g ?? χωρις να χρειαζεται να τρεχουμε καθε φορα στις ρυθμησεις..

ευχαριστω!!

Για το πρώτο δεν ξέρω :O

Για το 2ο εγω χρησιμοποιω το power toggles!!σου δίνει τη δυνατότητα κατεβάζοντας το notification bar να έχεις εκει το διακόπτη του 3G και όχι μόνο :shifty:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Μπορώ να περάσω σαν stock Rom την τελευταία έκδοση με android 4.0.4 κ sense 4.1 ? Θυμίζω σαν stock Rom .

Εγραψα λιγα ποστ πριν οτι ειναι θεμα ημερων να την δωσει επισημα η htc,θα σου προτεινα να κανεις λιγη υπομονη να την βαλεις official

καλημερα. Μια γρηγορη ερωτηση γιατι δεν εχω χρονο να το ψαξω. Επειδη το εχω παραγγειλει και θα ερθει την παρασκευη, την καρτα sim που εχω (sensation xe) κανει στο one η πρεπει να τους πω να μου στειλουν και αλλη καρτα (micro sim?)
Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

καλημερα. Μια γρηγορη ερωτηση γιατι δεν εχω χρονο να το ψαξω. Επειδη το εχω παραγγειλει και θα ερθει την παρασκευη, την καρτα sim που εχω (sensation xe) κανει στο one η πρεπει να τους πω να μου στειλουν και αλλη καρτα (micro sim?)

Χρειάζεσαι micro sim !!

Samsung galaxy s21+

Πάντως έχω αρχίσει να κουράζομαι με αυτές τις αναβαθμίσεις της HTC .

Υπομονή φίλε μου το καλο πράγμα αργεί να γίνει .( έτσι δεν λένε ?)

Εγω εύχομαι με την 4.0.4 να έρθει και το s-off . Παντως κάποιοι γνωστοι dev (xmoo-mike1986.) που ασχολιόταν στο xda με αυτο το θέμα (s-off) τώρα δεν γράφουν πια.

Δεν ξερω πλεον τι να υποθέσω ...

Samsung galaxy s21+

εγω εστειλα μνμ στο φβ στην htc και ειπα για update και μου ειπαν ακομα δεν ξερουν ποτε θα βγαλουν την επομενη αναβαθ..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

εγω εστειλα μνμ στο φβ στην htc και ειπα για update και μου ειπαν ακομα δεν ξερουν ποτε θα βγαλουν την επομενη αναβαθ..

Το είδα το σχολείο σου στο φβ αλλά αυτοί το χαβά τους αν θέλουν απαντάνε οπότε θέλουν κ σε όποιον θελουν αλλά αυτό θα τους κοστίσει στο μέλλον .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπομονή φίλε μου το καλο πράγμα αργεί να γίνει .( έτσι δεν λένε ?)

Εγω εύχομαι με την 4.0.4 να έρθει και το s-off . Παντως κάποιοι γνωστοι dev (xmoo-mike1986.) που ασχολιόταν στο xda με αυτο το θέμα (s-off) τώρα δεν γράφουν πια.

Δεν ξερω πλεον τι να υποθέσω ...

Εμενα παλι παει το μυαλο μου στο πολυ παιχνιδι.Βλεπω απο την αρχη την σαμυ να κανιβαλιζει κυριολεκτικα απεναντι στο one-x.Δεν αρκειται στο να παρουσιασει και να διαφημισει εξωπραγματικα το s3,αλλα παραλληλα εξαπολυει εναν ανελεητο πολεμο βρωμιας και λασπης εναντι του hox,σε σημειο κανιβαλισμου.Οποτε καταλαβαινεις που παει το μυαλο μου στο οτι σταματησαν να ασχολουνται ξαφνικα καποιοι devs με το s-off.

Aπο την αλλη,για να λεμε και τα πραγματα οπως ειναι,πιστευω οτι εκει στην htc πρεπει να ειναι μαζεμενοι ολοι οι ανικανοι και οι βλαμενοι,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Δεν βλεπουν?Δεν καταλαβαινουν?Δεν τους κοβει να κανουν 2 πραγματα αυτονοητα,και να εκμεταλευτουν ευκαιριες?Τοσο ηλιθιοι ειναι?...σαν να ριχνεις σωσιβιο σε καποιον που πνιγεται κι αυτος να μην το παιρνει και να σου ζηταει επιμονα να του ριξεις κοτρωνα!!Τι να πω....

Edited by truckman

Την επομενη αναβαθμιση ποια εννοεις? 4.0.4 η 4.1? Γιατι η πρωτη ηδη εχει δωθει σε AT&T branded συσκευες στο εξωτερικο και αναμενεται σε καποιες μερες και η international. Τουλαχιστον απ'οσο ξερουμε.

Για την 4.0.4 ρώτησα..αν τους έλεγα για την 4.1 θα γελαγανε.χεχεχε
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• The title was changed to HTC One X / X+