Sorteps Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 καλησπέρα παιδιά ..ο ξάδερφός μου έχει το one x και έχει πρόβλημα με την κεραία του wifi πήρε τηλ στην εταιρεία και του είπα ότι τον καλύπτει η εγγύηση και θα χρειαστεί 1 μήνας να το επισκευάσουν ....ένας μήνας???? γιατί ένας μήνας??? Πάλι καλά που του είπαν ένα μήνα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Πάλι καλά που του είπαν ένα μήνα...... γιατί με τα πόδια θα την φέρουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373111 Kαλα νεα. Ελπιζω να λυθουν τα θεματα με το wi-fi και την μπαταρια και το 5.5 να ειναι παραμετροποιησιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373111 Kαλα νεα. Ελπιζω να λυθουν τα θεματα με το wi-fi και την μπαταρια και το 5.5 να ειναι παραμετροποιησιμο. Είναι 1000% λάθος αυτό.. Αποκλείεται να πάρει Sense 5.5 το One X με Android 4.2.2. Μην ξεχνάς ότι ήδη πήρε 4.2.2 με Sense 5 κι απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει Android 4.2.2 με Sense 5.5, το νέο Sense θα εμφανιστεί κατά πάσα πιθανότητα με το One Max και έκδοση Android 4.3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) Είναι 1000% λάθος αυτό.. Αποκλείεται να πάρει Sense 5.5 το One X με Android 4.2.2. Μην ξεχνάς ότι ήδη πήρε 4.2.2 με Sense 5 κι απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει Android 4.2.2 με Sense 5.5, το νέο Sense θα εμφανιστεί κατά πάσα πιθανότητα με το One Max και έκδοση Android 4.3. Αν το ξερεις, οκ. Τουλαχιστον να διορθωθουν τα προβληματα. Edited September 14, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN7GR Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Γεια χαρα σε ολους,μετα την αναβαθμιση εχω το εξεις προβλημα,οταν μεταφερω τις εφαρμογες στην sd και θελησω να φτιαξω φακελους με διαφορες εφαρμογες αυτες οταν σβησω το κινητο και το ανοιξω αρκετες χανονται απο τους φακελους.οταν οι εφαρμογες ειναι στο τηλ ολα ειναι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Γεια χαρα σε ολους,μετα την αναβαθμιση εχω το εξεις προβλημα,οταν μεταφερω τις εφαρμογες στην sd και θελησω να φτιαξω φακελους με διαφορες εφαρμογες αυτες οταν σβησω το κινητο και το ανοιξω αρκετες χανονται απο τους φακελους.οταν οι εφαρμογες ειναι στο τηλ ολα ειναι καλα. Ποια sd λές, αφού το Χ έχει ενσωματωμένη μνήμη μονον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Yπαρχουν πιθανοτητες να δουμε καποια στιγμη στο μελλον επισημα την 4.3? Τι λετε? Γιατι διαβαζω οτι εχει κανει μεγαλη προοδο στην καταναλωση της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 16/09 Team Venom ViperX 4.0.1 ViperX 4.0.1 Added Venom PIE Added Venom Tweaks back to settings menu Allow default LCD Density revert Changed tweaks select button styles Fixed setting battery level in Powersaver Fixed FC once notification window down Fixed Custom app notifs FC if screen on mod enabled Fixed stock autobrightness levels in tweaks Added autobrightness algorithm Fixed home buttons entry in settings Fixed recent AOSP Landscape view FC Sound Enhancer now working Venom headset support Added Extra Android 4.1 transition anims Added CRT Fade animation Camera AWB and ISO buttons Allow video effects on front camera Allow ISO selecting for front camera Camera force video bitrate Camera force audio bitrate Force Jpeg compression level Handle volume buttons(None/Zoom/Capture) Change camera file name format Transparency of camera capture keys background Added quiet hours tweaks Fixed mail exchange policy tweak Added 5x6 Appdrawer Fixed LED flash while charging tweak Added Venom Beats Notify Disable native Beats notification tweak Bottom Navbar transparency tweaks Added action for powersaver brightness Sense folder visual tweaks Added Level indicators in HEQS Prism unlock animation tweak Prism Infinite scrolling Changed EQS selection style Fixed Centre clock Fixed CPU settings not applying on boot Allow coloured weather icons Hide date/time in Lockscreen Lockscreen quick unlock tweak Allow any widget on Lockscreen AOSP Unlock key support CPU PnPMgr support Lockscreen maximized by default tweak Added Superuser , Soundenhancer to settings Venom Phone info banner Rom Info and Appinstaller added to HTC Setup Updated Spanish translations guillerag Updated Russian translations D-SHEL δοκίμασε κανείς;;; :lol: φύγαν τα bug; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Είναι πάρα πολύ καλή ;-) όσο για bugs δεν έχει. Αλλά πάντα θα υπάρχουν αρκεί να ανακαλυφθούν. Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Είναι πάρα πολύ καλή ;-) όσο για bugs δεν έχει. Αλλά πάντα θα υπάρχουν αρκεί να ανακαλυφθούν. Να υποθέσω πως αφού είναι βασισμένο στην ίδια αναβάθμιση, έχει ότι κ η προηγούμενη; Δλδ προβλήματα με wifi και ό,τι άλλο έχουν αναφέρει τα παιδιά 2-3-4-5 σελίδες πριν;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 μόλις πέρασα την 4.2.2 το WiFi δεν διορθώθηκε. δεν έβγαλε η HTC τίποτα ακόμα. οπότε περιμένουμε την viper 4.1.1 όταν βγει που θα είναι και base σε νέα έκδοση της HTC. πάντως έχουν προσθέσει αρκετά σε σχέση με την 4.0.0 το pie έχει καταλάβει κανείς ποτε και πως λειτουργεί; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 μόλις πέρασα την 4.2.2 το WiFi δεν διορθώθηκε. δεν έβγαλε η HTC τίποτα ακόμα. οπότε περιμένουμε την viper 4.1.1 όταν βγει που θα είναι και base σε νέα έκδοση της HTC. πάντως έχουν προσθέσει αρκετά σε σχέση με την 4.0.0 το pie έχει καταλάβει κανείς ποτε και πως λειτουργεί; ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. για το pie μήπως βοηθήσει αυτό;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Οταν εχουμε φτιάξει φακέλους με εφαρμογες στο grid (οχι στο desktop), πως αποθηκευονται για να ξαναβγουν οταν περασουμε άλλη ρομ; Ειναι καποιο απο τα στοιχεια δεδομενων του Titanium Backup? Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Οταν εχουμε φτιάξει φακέλους με εφαρμογες στο grid (οχι στο desktop), πως αποθηκευονται για να ξαναβγουν οταν περασουμε άλλη ρομ; Ειναι καποιο απο τα στοιχεια δεδομενων του Titanium Backup? εμένα τα κρατάει άρα είναι κάποια από τις επιλογές του titanium. λογικά κάποιο από αυτά που λένε επιφάνεια εργασίας ή ρυθμίσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 εμένα τα κρατάει άρα είναι κάποια από τις επιλογές του titanium. λογικά κάποιο από αυτά που λένε επιφάνεια εργασίας ή ρυθμίσεις. Εβαλα την 4.0.1 επανω στην 4.0.0 και όλα παιζουν μια χαρα. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) καλησπεραααααα.το πηρα και εγω το Χ 2nd hand.Ειχε πανω την τελευταια εκδοση μαμα και ειπα το πρωι να το κανω ροοτ.Ξεκλειδωσα τον Bootloader απο το htcdev και μετα πηγα να το κανω ροοτ μεσω του One_X_All-In-One_Kit_v2.5.Μου εβγαλε μηνυμα οτι θελει custom recovery και εκλεινα τα "dos" παραθυρα που εβγαζε...και μετα κολλησε στο htc quietly briliant.Μετα απο πολλες προσπαθειες και βαλε βγαλε μου ανοιγε μονο σε fastboot.Δεν καταφερα να το κανω μαμα ουτε με το One_X_All-In-One_Kit_v2.5 μεσω της εντολης flash factory ruu zip( εβγαζε καποια mismatch errors) ουτε μεσω καποιων ruu.exe(εδω ειχαμε errors 159-159).Eννοειται το εκανα relock πριν. Εβαζα twrp (και 2.5 και 2.6) και δεν δουλευε η αφη.Περασα cwrm και πηγα να περασω την ARHD αφου πρωτα περνουσα ενα boot.img που εδινε και στον aroma installer δεν δουλευε η αφη.Το εκανα μεσω των κουμπιων ( το next->next-> ktl) αλλα παλι reboot σε fastboot.Περασα την MaximusHD και αυτη παλι με το ιδιο θεμα με τον aroma installer αλλα τελικα καταφερα να το ανοιξω.Ολα αυτα απο τις 5 το πρωι μεχρι τις 9:30....:mad::lost::angry: To ερωτημα μου:Καποιος οδηγος να το ξανακανω ολο μαμα.Που να δουλευει.Και αν εκανα κατι λαθος τι ηταν αυτο?> .Δουλευω κοντα μια ωρα την maximus και ενω εδωσε 500points παραπανω στο antutu το ολο το μενου...η ολη κυλιση μου κανει λιγοοοο chopped...Δεν ειναι τοσο ομαλη http://i42.tinypic.com/hv5g1h.jpg Edited September 18, 2013 by nikolis2000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 καλησπεραααααα.το πηρα και εγω το Χ 2nd hand.Ειχε πανω την τελευταια εκδοση μαμα και ειπα το πρωι να το κανω ροοτ.Ξεκλειδωσα τον Bootloader απο το htcdev και μετα πηγα να το κανω ροοτ μεσω του One_X_All-In-One_Kit_v2.5.Μου εβγαλε μηνυμα οτι θελει custom recovery και εκλεινα τα "dos" παραθυρα που εβγαζε...και μετα κολλησε στο htc quietly briliant.Μετα απο πολλες προσπαθειες και βαλε βγαλε μου ανοιγε μονο σε fastboot.Δεν καταφερα να το κανω μαμα ουτε με το One_X_All-In-One_Kit_v2.5 μεσω της εντολης flash factory ruu zip( εβγαζε καποια mismatch errors) ουτε μεσω καποιων ruu.exe(εδω ειχαμε errors 159-159).Eννοειται το εκανα relock πριν. Εβαζα twrp (και 2.5 και 2.6) και δεν δουλευε η αφη.Περασα cwrm και πηγα να περασω την ARHD αφου πρωτα περνουσα ενα boot.img που εδινε και στον aroma installer δεν δουλευε η αφη.Το εκανα μεσω των κουμπιων ( το next->next-> ktl) αλλα παλι reboot σε fastboot.Περασα την MaximusHD και αυτη παλι με το ιδιο θεμα με τον aroma installer αλλα τελικα καταφερα να το ανοιξω.Ολα αυτα απο τις 5 το πρωι μεχρι τις 9:30....:mad::lost::angry: To ερωτημα μου:Καποιος οδηγος να το ξανακανω ολο μαμα.Που να δουλευει.Και αν εκανα κατι λαθος τι ηταν αυτο?> .Δουλευω κοντα μια ωρα την maximus και ενω εδωσε 500points παραπανω στο antutu το ολο το μενου...η ολη κυλιση μου κανει λιγοοοο chopped...Δεν ειναι τοσο ομαλη http://i42.tinypic.com/hv5g1h.jpg μάλλον την άκουσε επειδή είχες custom recovery με official Rom. κι εγώ αυτό είχα πάθει την πρώτη φορά. πρόταση μου είναι αφού έκανες unlock να πας σε ViperX και θα είσαι και root. μην επιστρέψεις σε official. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Σήμερα βγήκαν updates για camera και sense 5. Λέτε πίσω από το update για sense 5 να κρύβεται και κανένα wifi fix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Σήμερα βγήκαν updates για camera και sense 5. Λέτε πίσω από το update για sense 5 να κρύβεται και κανένα wifi fix? για να δουμε τι θα δουμε ......λογικα το sense 5 πρεπει να ειναι wifi fix Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 για να δουμε τι θα δουμε ......λογικα το sense 5 πρεπει να ειναι wifi fix Δεν διορθωθηκε το wi-fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Πηρα και γω τα νεα δυο μικρα updates αλλα να επισημανω οτι το wifi λειτουργουσε και λειτουργει ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 οι αναβαθμισεις αυτες ειναι για την επισημη ρομ??τελικα καμια ιδεα-οδηγο για το πως να το κανω μαμα?Μην καθομαι παλι 4 ωρες χωρις αποτελεσμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 τελικα καμια ιδεα-οδηγο για το πως να το κανω μαμα?Μην καθομαι παλι 4 ωρες χωρις αποτελεσμα Πέρνα από εδώ την odexed, το boot και το recovery και είσαι έτοιμος.. Πρώτα θα περάσεις την rom από το recovery που ήδη έχεις και μετά θα περάσεις το boot.img και το recovery.img από τον bootloader.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Πέρνα από εδώ την odexed, το boot και το recovery και είσαι έτοιμος.. Πρώτα θα περάσεις την rom από το recovery που ήδη έχεις και μετά θα περάσεις το boot.img και το recovery.img από τον bootloader.. και μετα ειμαι κομπλε.θα παρω και OTA αμα χρειαστει κτλ?κανω και ενα lock bootloader και ολα γυρνανε σε εργοστασιακη κατασταση? Τα Img τα περναω μεσω του One_X_All-In-One_Kit? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts