MaterialDefender Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ναι, λειτουργεί. Το έχω απενεργοποιήσει να γίνεται αυτόματα (γιατί το κάνει κάθε μέρα, και τρώει πολύ μπαταρία). Το κάνω κάθε Σαβ/κο. Οι φωτογραφίες είναι καλύτερες. HTC ONE X+ Εμένα συνεχίζει να μου βγάζει το μήνυμα "HTC Backup service cannot be reached at this time. Please try again..." ενώ βλέπω να βάζει τα αρχεία στο dropbox (έχω δοκιμάσει και με 2 διαφορετικά accounts). Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 μετα απ το περιβοητο update το κινητο ειναι για τα σκουπιδια . το wifi ανυπαρκτο . συνεχωσ χαμενεσ κλησεις . αυτοματη περιστροφη δε κανει .τι θα γινει βρε παιδια να το πεταξουμε ? Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Μετα το update εκανες hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Μετα το update εκανες hard reset? εκανα για το προβλημα που υπαρχει με το wifi αλλα χειροτερα Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1407 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Η επισημη HTC στο customer support 00800 ... κτλ δηλωνει αγνοια για το προβλημα με wifi ... Δεν εχει διαμαρτυρηθει κανενας σε αυτους και δεν μπορουν να παρακολουθουν τα forum ισχυριζονται! (no comments). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Να λέμε και την άλλη πλευρά, το δικό μου μετά το update δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, θα έλεγα μάλιστα ότι έγινε καλύτερο, μάλιστα το wifi σε εμένα ποτέ δεν έπινε καλύτερα, σε διπλανό δωμάτιο από εκεί που έχω το modem πάντα είχα μία γραμμή σιμά τώρα έχω δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Περιμένετε... Έρχεται και άλλο update :-) Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexcorfugreece Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Κανε ενα hard reset. ακομα και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ριθμισεων το θεμα μου με την μπαταρια μενει. πριν την αναβαθμιση εβγαζα 30 ωρες χωρις φωρτιση. τωρα το 12 δεν το ξεπερναω. καμια αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλημερα... Ειναι δυνατον να προσθεσουμε κι αλλο λογαριασμο gmail με δυνατοτητα εναλλαγης λογαριασμων ? Αν ναι με σε αυτον μπορουμε να βαλουμε αλλες εφαρμογες και με εναλλαγη λογαρισμων το κινητο να εμφανιζεται καθε φορα με διαφορετικες εφαρμογες και επαφες ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλημερα... Ειναι δυνατον να προσθεσουμε κι αλλο λογαριασμο gmail με δυνατοτητα εναλλαγης λογαριασμων ? Αν ναι με σε αυτον μπορουμε να βαλουμε αλλες εφαρμογες και με εναλλαγη λογαρισμων το κινητο να εμφανιζεται καθε φορα με διαφορετικες εφαρμογες και επαφες ? Ευχαριστω. αν θυμάμαι καλά στο μενού του συγχρονισμού σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις όσους λογαριασμούς θέλεις από την εφαρμογή των mail του κινητού. την δεύτερη απορία δεν την κατάλαβα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ναι, λειτουργεί. Το έχω απενεργοποιήσει να γίνεται αυτόματα (γιατί το κάνει κάθε μέρα, και τρώει πολύ μπαταρία). Το κάνω κάθε Σαβ/κο. Οι φωτογραφίες είναι καλύτερες. HTC ONE X+ Καλησπέρα.Επειδή και σε μένα μετά την αναβάθμιση η μπαταρία κρατάει σαφώς λιγότερο(βγάζει,δε βγάζει μέρα),το htc backup είναι το "δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας" από τις ρυθμίσεις ή κάτι άλλο???Γιατί μετά την αναβάθμιση η "αυτόματη δημιουργία αντιγράφου" ήταν στο on...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) αν θυμάμαι καλά στο μενού του συγχρονισμού σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις όσους λογαριασμούς θέλεις από την εφαρμογή των mail του κινητού. την δεύτερη απορία δεν την κατάλαβα. Οι εφαρμογες στο κινητο απο play εχουν αμμεση σχεση με τον λογαριασμο gmail Για αλλαο gmail που να εχει σχεση με τις εφαρμογες ρωταω Αν κανουμε εναλλαγη λογαρισμων οπως λες οτι γινεται αν καταλαβα καλα τι γινεται με τις εφαρμογες ? Edited September 10, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Οι εφαρμογες στο κινητο απο play εχουν αμμεση σχεση με τον λογαριασμο gmail Για αλλαο gmail που να εχει σχεση με τις εφαρμογες ρωταω Αν κανουμε εναλλαγη λογαρισμων οπως λες οτι γινεται αν καταλαβα καλα τι γινεται με τις εφαρμογες ? Αν δεν κάνω λάθος, έχω δει να μπορείς να βάλεις άλλο χρήστη, σαν να μπαίνεις σε άλλο σύστημα τελείως. Κάποιες rom το έχουν σαν άλλο profil που κάνεις login. Τώρα πώς το κινητό θα δεθεί με 2 λογαριασμούς και θα έχεις 2 ομάδες προγραμμάτων στο καθένα δεν ξέρω. Πιο πολύ το κόβω να βαραίνει χωρίς λόγο το κινητό, άνευ ουσιαστικού λόγου. Θες να μοιραστείς μαζί μας γιατί θες να κάνεις κάτι τέτοιο; Μήπως υπάρχει κι άλλη λύση. Γιατί ένα κινητό, δύσκολα είναι "κοινόχρηστο", ώστε να είναι εύκολη η εναλλαγή λογαριασμών :wacko: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αν δεν κάνω λάθος, έχω δει να μπορείς να βάλεις άλλο χρήστη, σαν να μπαίνεις σε άλλο σύστημα τελείως. Κάποιες rom το έχουν σαν άλλο profil που κάνεις login. Τώρα πώς το κινητό θα δεθεί με 2 λογαριασμούς και θα έχεις 2 ομάδες προγραμμάτων στο καθένα δεν ξέρω. Πιο πολύ το κόβω να βαραίνει χωρίς λόγο το κινητό, άνευ ουσιαστικού λόγου. Θες να μοιραστείς μαζί μας γιατί θες να κάνεις κάτι τέτοιο; Μήπως υπάρχει κι άλλη λύση. Γιατί ένα κινητό, δύσκολα είναι "κοινόχρηστο", ώστε να είναι εύκολη η εναλλαγή λογαριασμών :wacko: Για προσωρινη χρηση κινητου φιλου χωρις να του το ..χαλασω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ρε παιδιά έχω το one X . Μετά τη τελευταία αναβάθμιση πως κάνουμε hard reset με τα κουμπιά;;;;; Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Για προσωρινη χρηση κινητου φιλου χωρις να του το ..χαλασω. Ας τραβήξει ένα full backup με το Titanium Backup κι ας στο δώσει να του αλλάξεις τα φώτα. Κι όταν το πάρει πίσω, επαναφέρει τα πάντα όπως τα άφησε.;) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Ρε παιδιά... Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την τελευταία 4.2.2 στο HTC ONE X. Μετά την αναβάθμιση έχω παρατηρήσει τα παρακάτω. 1. Αυτό το "Authorization problem" του facebook δεν φεύγει με τίποτα. Τελικά φταίει η HTC ή το Facebook. 2. Έχω περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας και περιέργως έχει πολύ κατανάλωση το "android os" και το "media server". 3. Στο ίδιο σπίτι, με το ίδιο wifi δικτυο, το κινητό έχει τουλάχιστον μια μπάρα λιγότερο σήμα και σε σημεία που είχα μια μπάρα και μια χαρά internet...Τώρα μου κάνει συνέχεια disconnect. Επίσης...Εκεί που έχει μια μπαρα...ξαφνικα λεειοτι το password ειναι λαθος...και με βαζει να το γραψω ξανα. Μονο αν εχει 2 μπαρες δεχεται και το password???? Edited September 11, 2013 by solaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ρε παιδιά... Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την τελευταία 4.2.2 στο HTC ONE X. Μετά την αναβάθμιση έχω παρατηρήσει τα παρακάτω. 1. Αυτό το "Authorization problem" του facebook δεν φεύγει με τίποτα. Τελικά φταίει η HTC ή το Facebook. 2. Έχω περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας και περιέργως έχει πολύ κατανάλωση το "android os" και το "media server". 3. Στο ίδιο σπίτι, με το ίδιο wifi δικτυο, το κινητό έχει τουλάχιστον μια μπάρα λιγότερο σήμα και σε σημεία που είχα μια μπάρα και μια χαρά internet...Τώρα μου κάνει συνέχεια disconnect. Επίσης...Εκεί που έχει μια μπαρα...ξαφνικα λεειοτι το password ειναι λαθος...και με βαζει να το γραψω ξανα. Μονο αν εχει 2 μπαρες δεχεται και το password???? To wi-fi ειναι γνωστο θεμα. Εχει αναφερθει και πιο πανω. Οπως και της μπαταριας νομιζω, αλλα λιγοτερο. Και 'γω εχω παρατηρησει μειωμενη αποδοση. Ελπιζουμε σε καποιο update fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Addicted21 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα και πριν,με το 4.2.2 υπολογίζω την απόδοση της μπαταρίας μειωμένη κατά 30%,ίσως και περισσότερο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 To wi-fi ειναι γνωστο θεμα. Εχει αναφερθει και πιο πανω. Οπως και της μπαταριας νομιζω, αλλα λιγοτερο. Και 'γω εχω παρατηρησει μειωμενη αποδοση. Ελπιζουμε σε καποιο update fix.Μονο και μονο να μας ταλαιπορησουν , αν δεν βγαλουνε update fix to κινητο ειναι για τα σκουπιδια .. Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Μονο και μονο να μας ταλαιπορησουν , αν δεν βγαλουνε update fix to κινητο ειναι για τα σκουπιδια .. μόνο πες που θα το πετάξεις να τ μαζέψουμε ;) μην είμαστε υπερβολικοί πάντως. τι κινητό δεν έχει σχέση με το πώς ξεκίνησε. έχει Ανέβει παρα πολυ. δεν μας άφησαν με κάποιο bug μέχρι τώρα. όσο για το θέμα μπαταρίας δεν έχει σε όλους τόσο μεγάλη διαφορά. μήπως είναι κάποιο συγκεκριμένο σημείο που έχει θέμα και τρώει τόση μπαταρία. χώρια που όσο να ναι αυτό ου παρατηρώ είναι ότι σχεδόν όλοι κάθε βράδυ το φορτιζουμε. που σημαίνει ότι σε σχέση με ένα κινητό που το φορτιζουμε κάθε 2 μέρες έχουμε διπλάσιο αριθμό φορτισεων σε 1,5 χρόνο που εχουμε περίπου τα κινητά μας. άρα λογικό μετά από τόσο καιρό να πέφτει και η απόδοση της μπαταρίας. όσοι έχουν πιο πρόσφατες συσκευές πιστεύω θα είναι σε καλύτερη θέση η αυτονομία τους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εμένα δεν με απασχολεί τόσο το θέμα της μπαταρίας... αν και φαίνεται ότι είναι software το θέμα γιατί στο τέλος της ημέρας ή της μπαταρίας (ότι έρθει πρώτο), μέσα στο battery usage τα "android OS" και "Android System" είναι στο top 3 της κατανάλωσης και μόνο αν έχω παίξει κανένα παιχνίδι για κανένα 15λεπτο. Διαφορετικά είναι και τα 2 στην κορυφή. Αυτό που είναι απαράδεκτο είναι το WIFI που ουσιαστικά στο σπίτι μου που δεν έχω 3G με ταλαιπωρεί... χάλια σήμα (τουλάχιστον 1-2 γραμμές λιγότερο σήμα), συνέχεια disconnect και 5 ώρες να κάνει authentication. Καμιά φορά που έχω μία γραμμή WIFI βγάζει μέχρι και ότι το password είναι λάθος!!!!! Γενικά με την 4.2.2 το κινητό είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο σαν user-friendly και γενικά το Look το SENSE 5. Αν μπορούσα στην 4.1.1 να έχω τις εφαρμογές σε φακέλους και όχι χύμα στο κύμα... θα έμενα σε 4.1.1 Υπάρχει σε ROOT ROM κάποια έκδοση 4.2.2 ή και 4.3 stable που να μην έχει προβλήματα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Έχοντας εμπειρία από το sense 5 στο one θα σας πω τι δούλεψε σε μενα στο θέμα της μπαταρίας. Απενεργοποίηση της ζωντανής ροής στο λογαριασμό του Facebook, απενεργοποίηση του συγχρονισμού του Twitter (συγχρονισμός επαφών), απενεργοποίηση του dropbox από τους λογαριασμούς. Πριν από αυτά τα 3 είχα περίπου 3%/ώρα κατανάλωση (σε αναμονή). Μετά από αυτά έπεσε κάτω από το 1%. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μετά την αναβάθμιση έχω ένα πολύ κουφό θέμα. Ενώ έχω έναν ήχο για μηνύματα και έναν διαφορετικό για της αναφορές όταν στέλνω μήνυμα ακούγετε ο ήχος που έχω για τα εισερχόμενα μηνύματα και όχι της αναφοράς!!! Υπάρχει καμία καινούργια ρύθμιση η είναι και αυτό ένα bug?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 καλησπέρα παιδιά ..ο ξάδερφός μου έχει το one x και έχει πρόβλημα με την κεραία του wifi πήρε τηλ στην εταιρεία και του είπα ότι τον καλύπτει η εγγύηση και θα χρειαστεί 1 μήνας να το επισκευάσουν ....ένας μήνας???? γιατί ένας μήνας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts