geopip Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μήπως το έχεις ξεκλειδώσει;; Και αν αναφέρεσαι σε μένα... Ναι το έχω ξεκλειδώσει. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ρε παιδια η αναβαθμιση δεν εχει ερθει για ολες τις συσκευες. Καθε φορα ετσι γινεται. Υπομονη λιγες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 TO CID ειναι HTC 304 Απο οτι είδα δεν έχει πάρει ακόμα την αναβάθμιση αυτή η παρτίδα . Γιατί δεν περνάς όμως την τελευταία έκδοση με RUU ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solina Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εμενα ειναι htc__j15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) http://img.tapatalk.com/d/13/08/25/y4ujegav.jpgΚαι αν αναφέρεσαι σε μένα... Ναι το έχω ξεκλειδώσει. :-) Θέλει την εργοστασιακή recovery τον δικό του kernel και κλείδωμα για να την πάρει... Γιατί όμως δεν δοκιμάζεις την Maxinushd 21.1.0 προκειμένου να μπαίνεις σε όλη αυτή την διαδικασία;; φυσικά εν αναμονή της ViperX 4.x Edited August 25, 2013 by PoLiThS Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/08/25/y4ujegav.jpg Θέλει την εργοστασιακή recovery τον δικό του kernel και κλείδωμα για να την πάρει... Γιατί όμως δεν δοκιμάζεις την Maxinushd 21.1.0 προκειμένου να μπαίνεις σε όλη αυτή την διαδικασία;; φυσικά εν αναμονή της ViperX 4.x Δηλαδή τώρα που το ξεκλείδωσα δε θα πάρω την αναβάθμιση; :( Τι είναι αυτή η Maxinushd 21.1.0 ? Και τι είναι η ViperX? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δηλαδή τώρα που το ξεκλείδωσα δε θα πάρω την αναβάθμιση; :( Τι είναι αυτή η Maxinushd 21.1.0 ? Και τι είναι η ViperX? Είναι custom roms από γνωστούς developers στο xda . Μπορείς να περάσεις μια custom Rom αρκεί να πληρεις κάποιες προϋποθέσεις ( root ) . Και μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει να μην πάρεις την αναβάθμιση . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) πως μπορω να κανω μονο root υπαρχει καποιος οδηγος.τρεχω το run bat και μου λεει adb is out of servise Edited August 25, 2013 by argi_7 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Θέλει πρώτα unlock... Rtfm παιδιά μην κλάψετε κανένα τηλέφωνο ;-) Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μετα από ένα battery calibration και με την βοήθεια της εφαρμογής greenify αλλά και με battery saver κατάφερα να πετύχω αυτές τις ώρες αυτονομίας ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Απο οτι είδα δεν έχει πάρει ακόμα την αναβάθμιση αυτή η παρτίδα . Γιατί δεν περνάς όμως την τελευταία έκδοση με RUU ? τι ειναι το RUU? συγνωμη αν γινομαι κουραστικος Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Αν δεν κάνω και εγώ λάθος είναι σαν μια στοκ ρομ που περνάς στο κινητό όταν θες να το γυρίσεις σε στοκ κατάσταση και γενικότερα θα έχεις κλειδωμένο κινητό και θα μπορείς να παίρνεις κανονικά τις αναβαθμίσεις από την HTC σαν να μην το έχεις πειράξει καθόλου . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Εδώ και μερικές μέρες μου παρουσιάζει πρόβλημα το WIFI. Είμαι δίπλα στο ρουτερ και μου έχει 2-3 μπάρες σήμα από τις 4 και μερικές φορες δεν το βλέπει καθόλου. Ξέρω το πρόβλημα που έβγαζαν κάποιες πρώτες παρτίδες (έχω σειριακό HT23xxx) αλλά το έχω πάνω απο ένα χρόνο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Νόμιζα ότι ήταν θέμα ρομ στην αρχή λόγο του ότι είχα παλιά έκδοση της viper (3.3 κατι). Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία αλλά τίποτα. Αν θυμάμαι καλά στα μοντέλα τα οποία είχαν πρόβλημα αν πίεζες το πάνω μερος λίγο επανερχότανε το σήμα, κάτι που σε μένα δεν συμβαίνει. Υπάρχει περίπτωση να είναι το γνωστό θέμα του wifi να το ανοίξω να το φtιάξω η τσάμπα ο κόπος και πρέπει να το στείλω αρβατο (και να περιμένω κανένα μήνα γιατί δεν είναι από ελλάδα)... Υ.Γ.Τελικά είναι το γνωστό πρόβλημα. Το πίεσα στο πλάι και βρήκε αμέσως δίκτυα (νομιζα ότι έπρεπε να πιέσεις στο πάνω μέρος). Θα ψάξω να βρω κανένα βιντεάκι και θα το επιχειρήσω... Edited August 26, 2013 by leou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 αν θες για τν στοκ ρομ δες στο xda Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 αν θες για την στοκ ρομ δες στο xda Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Για οποιον ενδιαφέρεται, αναφέρω πως 15 μερες τωρα με την Maximus 21 (και update σε 21.1) το κινητο παιζει περίφημα χωρις κανενα πρόβλημα. Ειναι σαν να πηρα καινουργια συσκευή. P.S. Εν αναμονη της Viper 4.x.x βεβαιως-βεβαίως :) Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εδώ και μερικές μέρες μου παρουσιάζει πρόβλημα το WIFI. Είμαι δίπλα στο ρουτερ και μου έχει 2-3 μπάρες σήμα από τις 4 και μερικές φορες δεν το βλέπει καθόλου. Ξέρω το πρόβλημα που έβγαζαν κάποιες πρώτες παρτίδες (έχω σειριακό HT23xxx) αλλά το έχω πάνω απο ένα χρόνο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Νόμιζα ότι ήταν θέμα ρομ στην αρχή λόγο του ότι είχα παλιά έκδοση της viper (3.3 κατι). Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία αλλά τίποτα. Αν θυμάμαι καλά στα μοντέλα τα οποία είχαν πρόβλημα αν πίεζες το πάνω μερος λίγο επανερχότανε το σήμα, κάτι που σε μένα δεν συμβαίνει. Υπάρχει περίπτωση να είναι το γνωστό θέμα του wifi να το ανοίξω να το φtιάξω η τσάμπα ο κόπος και πρέπει να το στείλω αρβατο (και να περιμένω κανένα μήνα γιατί δεν είναι από ελλάδα)... Υ.Γ.Τελικά είναι το γνωστό πρόβλημα. Το πίεσα στο πλάι και βρήκε αμέσως δίκτυα (νομιζα ότι έπρεπε να πιέσεις στο πάνω μέρος). Θα ψάξω να βρω κανένα βιντεάκι και θα το επιχειρήσω... Το ίδιο θέμα με ιδια ρομ έχω και εγώ εδώ και κάποιες μέρες.. Μου φαίνεται θα επιχειρήσω να το ανοίξω μπας και στρώσει... Γενικά έχω πιάσει σε μαγαζί που το ρουτερ ήταν πολύ μακριά και της προάλλες δεν επιανα σημα στο 1μετρο από το ρουτερ... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Στο θεμα του ανοίγματος, ειχα ενα πρόβλημα. Βλεπω στα βιντεάκια στο ιντερνετ πως οταν ξεκουμπωσεις το πισω καπακι απο την οθονη-πλακετα, βγαινει συρταρωτη, μη εχοντας κατι που να τα συνδεει μεταξυ τους. Οταν επιχείρησα να το ανοιξω, προς εκπληξη μου ειδα πως η πλακετα που ειναι πισω απο την οθονη, συνδεεται με το πισω καπακι με μια καλωδιοταινια, και αν επιχειρουσα να τραβηξω περαιτερω, θα κοβοταν. Με λιγα λογια, τον τροπο που βλεπω στο youtube να ανοιγουν ολοι το HOX, εγω δεν μπορω να τον κανω. Τι στο καλο συμβαινει;;; Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 μολισ εχω παρη το update 4,2,2 sense 5 :D Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ήρθε και σε εμένα το update (Ελληνική συσκευή). Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Για πειτε μας εντυπωσεις παιδια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Μολίς ήρθε και σε μένα το update σε ελληνική συσκευή. Το κατεβαζω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπερα Κι εγω εχω ελληνικη συσκευη αλλα δεν εχω λαβει ειδοποιηση Κανω και check αλλα τπτ... :( Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Με ενα γρήγορο ψάξιμο που έκανα μετα την αναβάθμιση. Το τηλέφωνο μου φαίνεται αισθητά πιο γρήγορο. Δεν κολλάει πουθενά. Προσωπικά το νεο sense δεν μου άρεσε. Επίσης βλέπω οτι δεν υπάρχει στην κάμερα η επιλογή για photosphere. Κρίμα και την περίμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Ηρθε και σε μενα η αναβαθμιση. Θελει τον χρονο του για να το συνηθισεις. Δεν μου αρεσει που δεν ειναι πολυ παραμετροποιησιμα τα tiles του sense. Δεν μπορεις να βαλεις δικες σου εφαρμογες στα tiles οντως η εγω δεν το βλεπω ? Στην oυσια δηλαδη βαζεις μονο facebook, twitter κτλ, ημερολογιο και τις προκαθορισμενες πηγες που εχει η HTC? Edited August 26, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts