Sorteps Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 πως θα μπορεσω να αντικαταστησω την οθονη της συσκευης?λογικα θα καλεσω την htc ετσι?στον αριθμο που αναγραφεται στα ''χαρτια'' της συσκευασιας Αν χρησιμοποιήσεις την εγγύηση πάρε την htc, αλλιώς πάρε κατευθείαν την arvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2217613 Το δοκίμασε κανείς και μετά να δοκιμάσει βαριά παιχνίδια που κολλάνε στο HOX (όπως το vector και real racing 3 ) να μας πει αν έχει διαφορά; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 καλημερα παιδες.. ειχε θεμα κανεις με το ακουστικο ? νομιζω πως δεν δουλευει οσο δυνατα δουλευε παλια ... και το θεμα ειναι οτι για να το δουν στο service της htc πρεπει να το αφησω !! και δε ξερω ποσο καιρο θα κανουν να το δουν μονο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athaneaak Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Αν χρησιμοποιήσεις την εγγύηση πάρε την htc, αλλιώς πάρε κατευθείαν την arvato. Ευχαριστω...τελικα πηρα,θα στειλουν κουριερ,το ποσο ειναι στα 160ευρω περιπου για αντικατασταση...τοσες τουμπες ειχε φαει το s2 και δεν επαθε κατι...αυτο στην πρωτη... εχει καποιος να προτεινει καποια λεπτη θηκη?(σε λευκο κατα προτιμηση να μην αλλοιωνει την εικονα της συσκευης)εκανα μια αναζητηση και βρηκα εκατονταδες αποτελεσματα...δεν εχω αγορασει ποτε θηκη για smartphone,επομενως δε γνωριζω απο εταιρειες...θα ηθελα κατι ποιοτικο... http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=34637 αυτη πως σας φαινεται? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 17, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 εχει καποιος να προτεινει καποια λεπτη θηκη?(σε λευκο κατα προτιμηση να μην αλλοιωνει την εικονα της συσκευης)εκανα μια αναζητηση και βρηκα εκατονταδες αποτελεσματα...δεν εχω αγορασει ποτε θηκη για smartphone,επομενως δε γνωριζω απο εταιρειες...θα ηθελα κατι ποιοτικο... http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=34637 αυτη πως σας φαινεται? Αυτήν έχω , μια χαρά ειναι, σαν μην έχεις θήκη........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ευχαριστω...τελικα πηρα,θα στειλουν κουριερ,το ποσο ειναι στα 160ευρω περιπου για αντικατασταση...τοσες τουμπες ειχε φαει το s2 και δεν επαθε κατι...αυτο στην πρωτη... εχει καποιος να προτεινει καποια λεπτη θηκη?(σε λευκο κατα προτιμηση να μην αλλοιωνει την εικονα της συσκευης)εκανα μια αναζητηση και βρηκα εκατονταδες αποτελεσματα...δεν εχω αγορασει ποτε θηκη για smartphone,επομενως δε γνωριζω απο εταιρειες...θα ηθελα κατι ποιοτικο... http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=34637 αυτη πως σας φαινεται? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Παραθέτω τις επίσημες θήκες για τη συσκευή σου. Για να μην παρεξηγηθώ, το link το παραθέτω μόνο χάριν της προβολής των θηκών και όχι για να αγοράσεις υποχρεωτικά από εκεί. Αν σου αρέσει κάποια, την ψάχνεις με τον κωδικό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Είχα πάρει από e bay screen protector και ήταν ματ. Έχει να μου προτείνει κανείς από ebay κανένα γυαλιστερό καλό screen protector; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Είχα πάρει από e bay screen protector και ήταν ματ. Έχει να μου προτείνει κανείς από ebay κανένα γυαλιστερό καλό screen protector; Προσωπικά χρησιμοποιώ τα original της HTC και είναι άψογα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Η arvato από ότι έχω καταλάβει έχει όντως άγνοια. Η νέα συσκευή που μου έδωσαν όντως έχει S/N HT24, ανήκει στα πρώτα batches που έχουν τάση να παρουσιάζουν το wifi θέμα. Από την άλλη 2 φίλοι μου έχουν και αυτοί OneX με S/N HT24 και δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα. Με κούρασε η φάση όμως, η αντιμετώπιση της htc και του service τους είναι πραγματικά απαράδεκτη. Καλημερα.Να σου πω κατι που μαλον δεν το γνωριζεις.Οταν σου αλλαζουν ειτε την συσκευη ειτε την πλακετα,για λογους εγγυησης σου ξαναπερνανε το δικο σου S/N και το δικο σου imei.Οταν μου αλλαξαν το δικο μου hox προσπαθησα να μαθω το πραγματικο S/N της νεας συσκευης για να ξερω την ημερομηνια παραγωγης,αλλα ετρωγα συνεχεια πορτα!!!Ολοι εκει μου ελεγαν δεν ξερουμε και ειναι αδυνατο να μαθουμε!!!(μα καλα ρε σεις τους ειπα,τι θελετε να μου πειτε?οτι δεν το ειχατε καταχωρημενο στους υπολογιστες σας?πως ηρθε αυτο το κινητο στα χερια σας?δελτιο εισαγωγης δεν ειχε????αυτοι ομως το βιολι τους...).Τελικα εμαθα μετα απο μερες και μεσω δικου μου ανθρωπου που ειχε τοτε ακρη εκει.Στο λεω αυτο γιατι το ΗΤ24 που βλεπεις ειναι το αρχικο δικο σου και οχι της νεας συσκευης.Τωρα,το τι παρτιδα μπορει να ειναι,αγνωστο!!! Edited April 18, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα truckman! Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες :) Πάντως για να παρουσίασε πάλι πρόβλημα η συσκευή, πάλι HT24 και πίσω πρέπει να είναι. Μάλλον προσπαθούν να ξεφορτωθούν πρώτα τα παλαιότερα batches. Στις αποδείξεις που μου έστειλαν διέκρινα ότι η νέα συσκευή έχει ίδιο S/N με το πρώτο αλλά διαφορετικό IMEI. Σε κάθε περίπτωση έχω μπλέξει πάλι. Πήρα τηλ την htc Παρασκευή, είπαν ότι έχουν καταχωρήσει αίτημα και μέχρι σήμερα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο όπως μου είπαν. 4η φορά που ασχολούμαι με το service σε διάστημα μικρότερο 1 έτους, είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Καλημέρα truckman! Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες :) Πάντως για να παρουσίασε πάλι πρόβλημα η συσκευή, πάλι HT24 και πίσω πρέπει να είναι. Μάλλον προσπαθούν να ξεφορτωθούν πρώτα τα παλαιότερα batches. Στις αποδείξεις που μου έστειλαν διέκρινα ότι η νέα συσκευή έχει ίδιο S/N με το πρώτο αλλά διαφορετικό IMEI. Σε κάθε περίπτωση έχω μπλέξει πάλι. Πήρα τηλ την htc Παρασκευή, είπαν ότι έχουν καταχωρήσει αίτημα και μέχρι σήμερα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο όπως μου είπαν. 4η φορά που ασχολούμαι με το service σε διάστημα μικρότερο 1 έτους, είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Διαφορετικο imei??Αυτο κι αν ειναι ευτραπελο!!Ολες οι εταιρειες οταν αλλαζουν πλακετα η συσκευη,περνανε το αρχικο ιμει για λογους εγγυησης,πως την πατησαν αυτοι?? Παντως απο την arvato (οχι απο την htc) δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος,μαλον το αντιθετο θα ελεγα!Ειχα στειλει το δικο μου με ζημια και μου αλλαξαν πλακετα.Οταν το παρελαβα...τι να σου λεω τωρα...δυο σημαδια στο γυαλι και ενα μεγαλο αποτυπωμα απο πρεσα σε ολο το πισω σωμα!!!Η γυναικα μου που το ανοιξε,επειδη εγω ελειπα εκεινη την ωρα,τα ειδε και προσπαθουσε να μου τα πει στο χαλαρο στο τηλεφωνο για να μην αρχισω να ουρλιαζω.Πηρα την htc και τους απαιτησα αλλο κινητο εδω και τωρα και οπως κι εγινε.Απο την εταιρεια δεν εχω παραπονο,εγινε ακαριαια η αλλαγη.Παντως με ειχαν παραξενεψει 2 πραγματα με την νεα συσκευη:πρωτον ηταν με μηδεν ρευμα στην μπαταρια,αναψε μετα απο ενα δεκαλεπτο στο φορτιστη και δευτερο και πιο σημαντικο,μου εβγαλε ολα τα update που βγηκαν απο την αρχη κυκλοφοριας του hox,ενω το αρχικο που αγορασα (SH27),οπως και μετα την αλλαγη πλακετας,ξεκινουσε απο το update στην 4.0.4 .Το σιγουρο ηταν οτι το νεο ηταν HT και οχι SH,το καταλαβα απο την διαφορετικο λογοτυπο στην ζελατινα της οθονης και δεν μπορω να πω,ηταν αψογο σε ολα του.Μου φαινοταν δυσκολο δεκεμβρη μηνα να εχουν ακομη τις 2 πρωτες φουρνιες,αλλα δεν σου κρυβω οτι με ετρωγε αυτη η σκεψη.Τωρα,τι παιζει και τι γινεται εκει μεσα μονο αυτοι το γνωριζουν Edited April 18, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Διαφορετικο imei??Αυτο κι αν ειναι ευτραπελο!!Ολες οι εταιρειες οταν αλλαζουν πλακετα η συσκευη,περνανε το αρχικο ιμει για λογους εγγυησης,πως την πατησαν αυτοι?? Παντως απο την arvato (οχι απο την htc) δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος,μαλον το αντιθετο θα ελεγα!Ειχα στειλει το δικο μου με ζημια και μου αλλαξαν πλακετα.Οταν το παρελαβα...τι να σου λεω τωρα...δυο σημαδια στο γυαλι και ενα μεγαλο αποτυπωμα απο πρεσα σε ολο το πισω σωμα!!!Η γυναικα μου που το ανοιξε,επειδη εγω ελειπα εκεινη την ωρα,τα ειδε και προσπαθουσε να μου τα πει στο χαλαρο στο τηλεφωνο για να μην αρχισω να ουρλιαζω.Πηρα την htc και τους απαιτησα αλλο κινητο εδω και τωρα και οπως κι εγινε.Απο την εταιρεια δεν εχω παραπονο,εγινε ακαριαια η αλλαγη.Παντως με ειχαν παραξενεψει 2 πραγματα με την νεα συσκευη:πρωτον ηταν με μηδεν ρευμα στην μπαταρια,αναψε μετα απο ενα δεκαλεπτο στο φορτιστη και δευτερο και πιο σημαντικο,μου εβγαλε ολα τα update που βγηκαν απο την αρχη κυκλοφοριας του hox,ενω το αρχικο που αγορασα (SH27),οπως και μετα την αλλαγη πλακετας,ξεκινουσε απο το update στην 4.0.4 .Το σιγουρο ηταν οτι το νεο ηταν HT και οχι SH,το καταλαβα απο την διαφορετικο λογοτυπο στην ζελατινα της οθονης και δεν μπορω να πω,ηταν αψογο σε ολα του.Μου φαινοταν δυσκολο δεκεμβρη μηνα να εχουν ακομη τις 2 πρωτες φουρνιες,αλλα δεν σου κρυβω οτι με ετρωγε αυτη η σκεψη.Τωρα,τι παιζει και τι γινεται εκει μεσα μονο αυτοι το γνωριζουν άρα αφού ήταν εντελώς άδεια η μπαταρία δεν ήταν καινούργιο αλλά στοκαρισμένο κινητό που τα κρατάνε μέσα για διάφορες περιπτώσεις σαν και αυτήν. αυτό δεν σημενει ότι το κινητό έχει κάτι αλλά καινούριο του κουτιού δεν είναι. :) Edited April 18, 2013 by nikosroggas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 άρα αφού ήταν εντελώς άδεια η μπαταρία δεν ήταν καινούργιο αλλά στοκαρισμένο κινητό που τα κρατάνε μέσα για διάφορες περιπτώσεις σαν και αυτήν. αυτό δεν σημενει ότι το κινητό έχει κάτι αλλά καινούριο του κουτιού δεν είναι. :) Κοιτα,αυτοι παιρνουν καποια κομματια μαζι με τις παραγγελιες που κανει η αντιπροσωπεια και τα κρατανε για τετοιες περιπτωσεις,παντα εννοειται καινουρια,μου το ειπαν απο την htc και οντως το κινητο ηταν καινουριο με τις ζελατινες και τα παντα του,μου το διευκρινησαν μαλιστα απο την htc οτι δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να δωσουν μεταχειρισμενο η επισκευασμενο.Περιττο να σου πω οτι το παληκαρι που του το εδωσα επαθε πλακα,δεν υπηρχε περιπτωση να καταλαβει καποιος οτι αυτο το κινητο το ειχα εγω 1,5 μηνα,ηταν σαν να εβγαινε για πρωτη φορα απο το κουτι και φυσικα αψογο στα παντα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Κοιτα,αυτοι παιρνουν καποια κομματια μαζι με τις παραγγελιες που κανει η αντιπροσωπεια και τα κρατανε για τετοιες περιπτωσεις,παντα εννοειται καινουρια,μου το ειπαν απο την htc και οντως το κινητο ηταν καινουριο με τις ζελατινες και τα παντα του,μου το διευκρινησαν μαλιστα απο την htc οτι δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να δωσουν μεταχειρισμενο η επισκευασμενο.Περιττο να σου πω οτι το παληκαρι που του το εδωσα επαθε πλακα,δεν υπηρχε περιπτωση να καταλαβει καποιος οτι αυτο το κινητο το ειχα εγω 1,5 μηνα,ηταν σαν να εβγαινε για πρωτη φορα απο το κουτι και φυσικα αψογο στα παντα. Και το δικό μου καινούργιο φαινόταν εξωτερικά, ούτε ένα σημάδι από χρήση δεν είχε. Tα updates όπως και στη δική σου περίπτωση ξεκίνησαν όλα από την αρχή. Με παραξένεψε το γεγονός ότι η ζελατίνα ήταν τοποθετημένη ελαφρώς στραβά και ότι δεν μου ήρθε με τα παρελκόμενα αξεσουάρ (φορτιστή και ακουστικά). Και το λέω αυτό για τα αξεσουάρ γιατί το πρώτο ήταν λευκό και είχαν να μου δώσουν μόνο σε μαύρο χρώμα, οπότε έχω ένα μαύρο hox με λευκό φορτιστή και ακουστικά. Από αυτό συμπεραίνω ότι δεν άνοιξαν κάποιο καινούργιο κουτί και έβγαλαν τη συσκευή για να μου τη στείλουν αλλά ότι τα έχουν κάπου ασυσκεύαστα για τέτοιες περιπτώσεις. Πάντως με πήραν τηλ σήμερα από htc (ευγενέστατος ο κύριος που μιλήσαμε) και κανονίσαμε να ερθει courier για παραλαβή. Ζήτησα αντικατάσταση με καινούργιο μιας που θεωρώ απαράδεκτο να χρειάζεται να στείλω συσκευή για 4η φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο, για να δούμε τί θα γίνει αυτή τη φορά. 11 μήνες έχω το κινητό στην κατοχή μου, τους 3 μήνες περίπου τους έχει περάσει στην arvato. Πώς να ξαναπάρω htc τηλέφωνο μετά από όλα αυτά? Η αλήθεια είναι ότι όταν έρθει η ώρα να αλλάξω συσκευή, θα το σκεφτώ πάρα πολύ για την επιλογή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Eπειδή δε βλέπω ξεχωριστό θέμα, έχει κάποιος το Χ+ να μου γράψει εντυπώσεις ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Προσωπικά χρησιμοποιώ τα original της HTC και είναι άψογα.. αυτά που λένε original στο eBay είναι όλα γυαλιστερά; μην μου βγει πάλι ματ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 αυτά που λένε original στο eBay είναι όλα γυαλιστερά; μην μου βγει πάλι ματ. Ναι γυαλιστερά είναι.. Για να είσαι σίγουρος επέλεξε κάποιον πωλητή με πολλές αξιολογήσεις 100k και πάνω αν μπορείς.. Αυτοί έχουν σίγουρα τα original.. Εγώ πχ έχω πάρει αυτά εδώ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Και το δικό μου καινούργιο φαινόταν εξωτερικά, ούτε ένα σημάδι από χρήση δεν είχε. Tα updates όπως και στη δική σου περίπτωση ξεκίνησαν όλα από την αρχή. Με παραξένεψε το γεγονός ότι η ζελατίνα ήταν τοποθετημένη ελαφρώς στραβά και ότι δεν μου ήρθε με τα παρελκόμενα αξεσουάρ (φορτιστή και ακουστικά). Και το λέω αυτό για τα αξεσουάρ γιατί το πρώτο ήταν λευκό και είχαν να μου δώσουν μόνο σε μαύρο χρώμα, οπότε έχω ένα μαύρο hox με λευκό φορτιστή και ακουστικά. Από αυτό συμπεραίνω ότι δεν άνοιξαν κάποιο καινούργιο κουτί και έβγαλαν τη συσκευή για να μου τη στείλουν αλλά ότι τα έχουν κάπου ασυσκεύαστα για τέτοιες περιπτώσεις. Πάντως με πήραν τηλ σήμερα από htc (ευγενέστατος ο κύριος που μιλήσαμε) και κανονίσαμε να ερθει courier για παραλαβή. Ζήτησα αντικατάσταση με καινούργιο μιας που θεωρώ απαράδεκτο να χρειάζεται να στείλω συσκευή για 4η φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο, για να δούμε τί θα γίνει αυτή τη φορά. 11 μήνες έχω το κινητό στην κατοχή μου, τους 3 μήνες περίπου τους έχει περάσει στην arvato. Πώς να ξαναπάρω htc τηλέφωνο μετά από όλα αυτά? Η αλήθεια είναι ότι όταν έρθει η ώρα να αλλάξω συσκευή, θα το σκεφτώ πάρα πολύ για την επιλογή μου. Οταν κανουν αντικατασταση συσκευης,ποτε δεν στην στελνουν μαζι με το κουτι και τα παρελκομενα,ισχυει για ολες τις αντιπροσωπειες αυτο,μη σε αγχωνει κατι τετοιο. Edited April 19, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Οταν κανουν αντικατασταση συσκευης,ποτε δεν στην στελνουν μαζι με το κουτι και τα παρελκομενα,ισχυει για ολες τις αντιπροσωπειες αυτο,μη σε αγχωνει κατι τετοιο. Δεν με αγχώνει ότι και καλά η συσκευή δεν είναι καινούργια και ότι είναι μεταχειρισμένη, απλά επειδή δεν είχαν μου είπαν λευκό και δεν ήξεραν πότε θα έχουν, αποφάσισα να πάω με το μαύρο που το είχαν. Το θέμα είναι καθαρά θέμα γούστου στο χρώμα, απλά έχω καταλήξει να έχω μαύρη συσκευή με λευκά αξεσουάρ. Και στο φινάλε αφού δεν είχαν να μου στείλουν λευκό, και με ανάγκασαν να πάω για το μαύρο, έστω σαν κίνηση για να ικανοποιήσουν τον πελάτη θα μπορούσαν να μου στείλουν και τα αντίστοιχα αξεσουάαρ για να έχω ολοκληρωμένο πακέτο χρωματικά. Θα μου πεις "τί λες τώρα", εδώ στέλνουν τις συσκευές πίσω χτυπημένες και με ελαττώματα που δεν είχαν πριν, το χρώμα θα σε νοιάξει? Απλά είχα συνηθίσει σε τακτικές εξυπηρέτησης πελατών του εξωτερικού όπου κάνουν πραγματικά τα πάντα για να έχουν τον πελάτη τους ικανοποιημένο και μου κακοφαίνεται η σκληρή αντιμετώπιση που λαμβάνουμε από αντίστοιχες εξυπηρετήσεις πελατών που εφαρμόζουν οι περισσότερες εταιρείες σε αυτή τη χώρα. Τέσπα, έυχομαι να μου το αντικαταστήσουν με καινούργιο της πιο τελευταίας φουρνιάς (ΗΤ27/SH27 και μετά) ώστε να μην χρειαστεί να το στείλω για 5η φορά και να μην χρειαστεί κανείς κάτοχος hox να περάσει όλο αυτό που περνάω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δεν με αγχώνει ότι και καλά η συσκευή δεν είναι καινούργια και ότι είναι μεταχειρισμένη, απλά επειδή δεν είχαν μου είπαν λευκό και δεν ήξεραν πότε θα έχουν, αποφάσισα να πάω με το μαύρο που το είχαν. Το θέμα είναι καθαρά θέμα γούστου στο χρώμα, απλά έχω καταλήξει να έχω μαύρη συσκευή με λευκά αξεσουάρ. Και στο φινάλε αφού δεν είχαν να μου στείλουν λευκό, και με ανάγκασαν να πάω για το μαύρο, έστω σαν κίνηση για να ικανοποιήσουν τον πελάτη θα μπορούσαν να μου στείλουν και τα αντίστοιχα αξεσουάαρ για να έχω ολοκληρωμένο πακέτο χρωματικά. Θα μου πεις "τί λες τώρα", εδώ στέλνουν τις συσκευές πίσω χτυπημένες και με ελαττώματα που δεν είχαν πριν, το χρώμα θα σε νοιάξει? Απλά είχα συνηθίσει σε τακτικές εξυπηρέτησης πελατών του εξωτερικού όπου κάνουν πραγματικά τα πάντα για να έχουν τον πελάτη τους ικανοποιημένο και μου κακοφαίνεται η σκληρή αντιμετώπιση που λαμβάνουμε από αντίστοιχες εξυπηρετήσεις πελατών που εφαρμόζουν οι περισσότερες εταιρείες σε αυτή τη χώρα. Τέσπα, έυχομαι να μου το αντικαταστήσουν με καινούργιο της πιο τελευταίας φουρνιάς (ΗΤ27/SH27 και μετά) ώστε να μην χρειαστεί να το στείλω για 5η φορά και να μην χρειαστεί κανείς κάτοχος hox να περάσει όλο αυτό που περνάω εγώ.Δυστυχως εχεις δικιο...εδω στο ελλαντα τα παντα ειναι κρατος εν κρατη με δικους του νομους και κανονες και ο καθενας κανει οτι γουσταρει,γι αυτο αλλωστε μας κανουν κι οτι θελουν και περναμε αυτα που περναμε.Τελος παντων,σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα και να μην ξανασχοληθεις με το servis Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δυστυχως εχεις δικιο...εδω στο ελλαντα τα παντα ειναι κρατος εν κρατη με δικους του νομους και κανονες και ο καθενας κανει οτι γουσταρει,γι αυτο αλλωστε μας κανουν κι οτι θελουν και περναμε αυτα που περναμε.Τελος παντων,σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα και να μην ξανασχοληθεις με το servis Να σαι καλά φίλε truckman! Θα σας κρατήσω ενήμερους για την εξέλιξη της υπόθεσης, Δευτέρα έρχεται courier να το πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Να σαι καλά φίλε truckman! Θα σας κρατήσω ενήμερους για την εξέλιξη της υπόθεσης, Δευτέρα έρχεται courier να το πάρει. Παιδεύτηκα κι εγώ σαν εσένα φίλε μου πρόσφατα. Είναι η τακτική τους τέτοια, να προσπαθούν να μην εξυπηρετούν τον πελάτη. Εγώ έχω κινητό αγορασμένο από εξωτερικό και αυτή ήταν η δικαιολογία τους. Ότι δεν επιτρεπόταν να μου βάλουν ανταλλακτικά που είχαν μα έπρεπε να έρθουν από το εξωτερικό τα ανταλλακτικά για το δικό μου κινητό. Και έρχονταν με σαλιγκάρι από ποιος ξέρει που. Από τη δική σου περίπτωση, καταλαβαίνω πως είναι αδιάφοροι. Δεν τους νοιάζει. Τι πάει να πει δεν έχω άσπρο;;; Τσακίσου φέρε το από την άλλη άκρη του κόσμου!!!! Όπως και να'χει, σαν εσένα κι εγώ έμεινα χωρίς κινητό 2,5 μήνες στρογγυλά. Και όλο αυτό το διάστημα χτύπαγα σε κλειστές πόρτες κ παρακαλούσα. Για ένα κινητό που χάλασε μόνο του και μου το είχαν στείλει ήδη μια φορά πίσω χαλασμένο. Δεν τους αγγίζει τίποτα. Μέχρι με καταγγελία προχώρησα στο συνήγορο του καταναλωτή, μα όταν έφτασε στα χέρια τους και αναγκάστηκαν να δείξουν ενδιαφέρον, το κινητό είχε πια γυρίσει σε μένα... κουράγιο!!! Υπομονή! (να σημειωθεί πως προσπάθησα να επικοινωνήσω με HTC Αγγλίας και δεν κατάφερα να βρω ένα τηλέφωνο ή ένα mail, παντού κλειστές πόρτες!) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Παιδεύτηκα κι εγώ σαν εσένα φίλε μου πρόσφατα. Είναι η τακτική τους τέτοια, να προσπαθούν να μην εξυπηρετούν τον πελάτη. Εγώ έχω κινητό αγορασμένο από εξωτερικό και αυτή ήταν η δικαιολογία τους. Ότι δεν επιτρεπόταν να μου βάλουν ανταλλακτικά που είχαν μα έπρεπε να έρθουν από το εξωτερικό τα ανταλλακτικά για το δικό μου κινητό. Και έρχονταν με σαλιγκάρι από ποιος ξέρει που. Από τη δική σου περίπτωση, καταλαβαίνω πως είναι αδιάφοροι. Δεν τους νοιάζει. Τι πάει να πει δεν έχω άσπρο;;; Τσακίσου φέρε το από την άλλη άκρη του κόσμου!!!! Όπως και να'χει, σαν εσένα κι εγώ έμεινα χωρίς κινητό 2,5 μήνες στρογγυλά. Και όλο αυτό το διάστημα χτύπαγα σε κλειστές πόρτες κ παρακαλούσα. Για ένα κινητό που χάλασε μόνο του και μου το είχαν στείλει ήδη μια φορά πίσω χαλασμένο. Δεν τους αγγίζει τίποτα. Μέχρι με καταγγελία προχώρησα στο συνήγορο του καταναλωτή, μα όταν έφτασε στα χέρια τους και αναγκάστηκαν να δείξουν ενδιαφέρον, το κινητό είχε πια γυρίσει σε μένα... κουράγιο!!! Υπομονή! (να σημειωθεί πως προσπάθησα να επικοινωνήσω με HTC Αγγλίας και δεν κατάφερα να βρω ένα τηλέφωνο ή ένα mail, παντού κλειστές πόρτες!) όλα αυτά γίνονται εντός Ελλάδος γιατί τους περνά και τα κάνουνε... σε ξένες χώρες δεν έχει καμία σχέση με εδώ πως λειτουργούν στον καταναλωτή. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά Πριν ένα ενάμιση μήνα έστειλα το one x μου για σέρβις εξαιτίας του γνωστού θέματος με το wifi μιας και ήθελα να το πουλησω να είμαι εντάξει από την δική μου μεριά . Το τηλέφωνο εστάλη στην Arvato λοιπόν όπου το πρόβλημα διαπιστώθηκε και περιμέναμε ένα μήνα για το ανταλλακτικο από Γαλλία μιας και τα ανταλλακτικά των ελληνικών συσκευών θα του προκαλουσαν αλλεργία :mad: από τι φαίνεται... (διεξήχθη τσακωμος με αυτό το θέμα με την γραμμή παραπόνων όπου ο τύπος που καλά καλά την ελληνική δεν μιλάγε μου έλεγε την καραμέλα του οτι το κάθε τηλέφωνο που προορίζεται για την συγκεκριμένη χώρα φέρει κάποια ανταλλακτικά από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ λέει εργοστάσια για την κάθε χώρα και για αυτό μπορεί να πρέπει να περιμένω ένα μήνα για το ανταλλακτικο αφού είπαμε των ελληνικών συσκευών τα ανταλλακτικά αλλεργία ! :mad: ) Παραλαμβάνω λοιπόν την συσκευή μου πίσω μετά από 5 βδομάδες και κάτι περίπου το τηλέφωνο να εχει στην πλάτη του μια μπλε ζελατινα και να φαίνεται εντάξει , ωραία λέω για να δούμε το φτιάξανε όντως ? Δοκιμαζω και όντως το wifi καμπάνα αισθητή βελτίωση από τι με πριν το βαζω για φόρτιση και πάω για ύπνο . Το επόμενο πρωί αρχίζω να το λειτουργώ και παρατηρώ αισθητή μείωση στο σήμα δικτύου με βονταφον με μια δυο μπάρες και το iPad 4 5 μπάρες στο ίδιο δίκτυο στο σπίτι βγαίνω έξω όλη μέρα στο κέντρο και το πιάνω πολλές φορές να ειναι εκτός δικτύου , βάζω βγάζω to flight mode το σήμα επανέρχεται και μετά από λίγο το ξανά χάνει . Ξαφνικά το τηλέφωνο από κει που είχε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΉΜΑ δικτύου και είχα να το παινευομαι τώρα αγκομαχαει να το διατηρήσει στις ίδιες περιοχές και σαν να μην έφτανε αυτό η κάμερα αρνείται πεισματικά να εστιάσει, σε κοντινή απόσταση όλα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ σε πενήντα πόντους μακριά ίσως και περισσότερο το τηλέφωνο μια θολούρα και να μην εστιάζει με τίποτα τι φορματ δοκίμασα τι εκκαθάριση δεδομένων δοκίμασα τίποτα αυτό , επίσης δοκίμασα και άλλες εφαρμογές κάμερας τίποτα και πάλι. Είμαι απίστευτα εκνευρισμένος και αγανακτισμένος , ύστερα από επικοινωνία μου με την htc το μοναδικό πράγμα που μου πρότειναν ήταν να μου στείλουν κούριερ να έρθει να το παραλάβει για να ελεγχθεί και να επισκευαστεί . Το είχα στο σέρβις μου το γύρισαν χαλασμένο και τώρα μου λένε να τους το ξανά στείλω για να μου φτιάξουν αυτό που μου χάλασαν και ποιος ξέρει μετά μπορεί να έρθει "επισκευασμενο" με άλλο πρόβλημα πχ οθόνη . Είμαι απείρως εκνευρισμένος και αγανακτισμένος και δεν ξέρω τι στα κομμάτια να κάνω , την Δευτέρα θα επικοινωνήσω με συνήγορο του πολίτη η όπως λέγεται το αρμόδιο όργανο να δώ αν μπορώ να κάνω καταγγελία η κάτι τέτοιο . Ζητάω γνώμες για το πως θα μπορούσα να κινηθώ (Συγγνώμη για το σεντόνι :rolleyes:) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά Πριν ένα ενάμιση μήνα έστειλα το one x μου για σέρβις εξαιτίας του γνωστού θέματος με το wifi μιας και ήθελα να το πουλησω να είμαι εντάξει από την δική μου μεριά . Το τηλέφωνο εστάλη στην Arvato λοιπόν όπου το πρόβλημα διαπιστώθηκε και περιμέναμε ένα μήνα για το ανταλλακτικο από Γαλλία μιας και τα ανταλλακτικά των ελληνικών συσκευών θα του προκαλουσαν αλλεργία :mad: από τι φαίνεται... (διεξήχθη τσακωμος με αυτό το θέμα με την γραμμή παραπόνων όπου ο τύπος που καλά καλά την ελληνική δεν μιλάγε μου έλεγε την καραμέλα του οτι το κάθε τηλέφωνο που προορίζεται για την συγκεκριμένη χώρα φέρει κάποια ανταλλακτικά από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ λέει εργοστάσια για την κάθε χώρα και για αυτό μπορεί να πρέπει να περιμένω ένα μήνα για το ανταλλακτικο αφού είπαμε των ελληνικών συσκευών τα ανταλλακτικά αλλεργία ! :mad: ) Παραλαμβάνω λοιπόν την συσκευή μου πίσω μετά από 5 βδομάδες και κάτι περίπου το τηλέφωνο να εχει στην πλάτη του μια μπλε ζελατινα και να φαίνεται εντάξει , ωραία λέω για να δούμε το φτιάξανε όντως ? Δοκιμαζω και όντως το wifi καμπάνα αισθητή βελτίωση από τι με πριν το βαζω για φόρτιση και πάω για ύπνο . Το επόμενο πρωί αρχίζω να το λειτουργώ και παρατηρώ αισθητή μείωση στο σήμα δικτύου με βονταφον με μια δυο μπάρες και το iPad 4 5 μπάρες στο ίδιο δίκτυο στο σπίτι βγαίνω έξω όλη μέρα στο κέντρο και το πιάνω πολλές φορές να ειναι εκτός δικτύου , βάζω βγάζω to flight mode το σήμα επανέρχεται και μετά από λίγο το ξανά χάνει . Ξαφνικά το τηλέφωνο από κει που είχε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΉΜΑ δικτύου και είχα να το παινευομαι τώρα αγκομαχαει να το διατηρήσει στις ίδιες περιοχές και σαν να μην έφτανε αυτό η κάμερα αρνείται πεισματικά να εστιάσει, σε κοντινή απόσταση όλα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ σε πενήντα πόντους μακριά ίσως και περισσότερο το τηλέφωνο μια θολούρα και να μην εστιάζει με τίποτα τι φορματ δοκίμασα τι εκκαθάριση δεδομένων δοκίμασα τίποτα αυτό , επίσης δοκίμασα και άλλες εφαρμογές κάμερας τίποτα και πάλι. Είμαι απίστευτα εκνευρισμένος και αγανακτισμένος , ύστερα από επικοινωνία μου με την htc το μοναδικό πράγμα που μου πρότειναν ήταν να μου στείλουν κούριερ να έρθει να το παραλάβει για να ελεγχθεί και να επισκευαστεί . Το είχα στο σέρβις μου το γύρισαν χαλασμένο και τώρα μου λένε να τους το ξανά στείλω για να μου φτιάξουν αυτό που μου χάλασαν και ποιος ξέρει μετά μπορεί να έρθει "επισκευασμενο" με άλλο πρόβλημα πχ οθόνη . Είμαι απείρως εκνευρισμένος και αγανακτισμένος και δεν ξέρω τι στα κομμάτια να κάνω , την Δευτέρα θα επικοινωνήσω με συνήγορο του πολίτη η όπως λέγεται το αρμόδιο όργανο να δώ αν μπορώ να κάνω καταγγελία η κάτι τέτοιο . Ζητάω γνώμες για το πως θα μπορούσα να κινηθώ (Συγγνώμη για το σεντόνι :rolleyes:) Στάνταρ δε κούμπωσαν καλά το flex της κεραίας. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts