Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζω στο ΗΟΧ+ να μην κάνουν το ίδιο πρόβλημα με το WiFi όταν αναβαθμιστούμε.

Ελπίζω να ρίχνουν πρώτα τις εκδώσεις στο ΗΟΧ και αν είναι ΟΚ μετά να δίνουν στο ΗΟΧ+ :X

Φυσικά το καλύτερο είναι να μην υπάρχει πουθενά πρόβλημα, αλλά αφου κάνουν τις δοκιμές στα ΗΟΧ... ας είναι.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το θέμα είναι οτι αν συνδεθείς για 5 λεπτά να κάνεις κάτι με το wifi σου σπάει τα νεύρα και θες να σπάσεις τα κινητό..Μιλάμε ούτε 30" συνεχούς σύνδεσης...

Να μην σε στεναχωρησω,αλλα...να ετοιμαζεσαι για arvato.Μαλον εχεις θεμα hardware με το wifi

Παιδια επειδη ενδιαφερομαι να ξαναγορασω το ονε χ ,το ειχα οταν ειχε πρωτοβγει με 4.0.3 στην παρουσα φαση με την jelly bean η μπαταρια πως ειναι χειροτερη/καλυτερη απο τοτε?Με δεδομενα ανοιχτα μια μερα βγαζει?Επισης σε αποδοση σε σχεση με τοτε τι λεει?

Εγώ πλέον με custom rom είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την μπαταρία. Οσο για smoothness και σπιρταδα, το κινητό δεν υπάρχει

Ρε παιδιά τελικά το κινητό έχει πρόβλημα με το WiFi;και αν ναι λύνεται;

Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει θέμα παντως

Edited by argi_7

Ρε παιδιά τελικά το κινητό έχει πρόβλημα με το WiFi;και αν ναι λύνεται;

Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει θέμα παντως

Και εγω αναβάθμισα στο καινούργιο base (βάζοντας την καινούργια viper) και ΝΑΙ..έχω και εγω πρόβλημα με το Wi-Fi !! Εκεί που σε δύσκολο σημείο πριν έπιανε έστω και οριακά..τώρα δεν πιάνει καθόλου...άρα σίγουρα κάτι πείραξαν και το έκαναν χειρότερα! Όχι μέχρι τώρα δεν έχω διαβάσει κάπου που να διορθώνεται κάπως αυτό το πρόβλημα...επιστροφή στο προηγούμενο build λοιπόν..

Το κινητό δεν το έχω rootαρει ακόμα οπότε η το κάνω root στην προηγούμενη έκδοση ή περιμένω νέα αναβάθμιση λογισμικού

Να μην σε στεναχωρησω,αλλα...να ετοιμαζεσαι για arvato.Μαλον εχεις θεμα hardware με το wifi

Γιατί? Πριν την αναβάθμιση δεν είχα πρόβλημα... Πως επηρρεαστηκε το hardware?

κι εγώ με την viperx 3.4.0 που είναι στη νέα έκδοση της HTC έχω θέματα και με το WiFi. :/ η 3.3.8 ήταν σταθερή και δεν είχε κανένα πρόβλημα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

κι εγώ με την viperx 3.4.0 που είναι στη νέα έκδοση της HTC έχω θέματα και με το WiFi. :/ η 3.3.8 ήταν σταθερή και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Και εγω με viper 3.4.0 ειμαι αλλα ισα ισα εχω παρατηρησει καλυτερο wifi απο πριν. Κανενα προβλημα. Μαλλον σε εσας που εχετε προβληματα η εχει γινει λαθος φλασ η μαλλον η νεα base της htc δεν ειναι και τοσο καλη για ολους...

Και εγω με viper 3.4.0 ειμαι αλλα ισα ισα εχω παρατηρησει καλυτερο wifi απο πριν. Κανενα προβλημα. Μαλλον σε εσας που εχετε προβληματα η εχει γινει λαθος φλασ η μαλλον η νεα base της htc δεν ειναι και τοσο καλη για ολους...

τι hboot έχεις;

Συγνωμη αλλά τι ειναι το viperx

Custom rom για όσους έχουν ξεκλειδώσει την συσκευή τους.

Custom rom για όσους έχουν ξεκλειδώσει την συσκευή τους.

Α οκ,εγώ που δεν έχω custom Rom και έκανα την αναβάθμιση την τελευταία έχω θέμα με το hardware ή με την έκδοση που έβγαλε η HTC??

HBoot 1.39

Χμμμμμ Τι παίζει με αυτό το hboot... Εγώ 1.36 Μήπως όντως κάτι δεν πάει καλά με το hboot και έχουμε συχνά τέτοια θέματα; Γιατί δεν έχουν πάρει όλα τα cid, το hboot 1.39;

HBoot 1.39 εδω και κανει κατι χαζα το wifi.Δηλαδη δεν εχει σημα σε σημεια που πριν ειχε, αργει να πιασει wifi οταν φευγω απο το σπιτι και παω γραφειο και σημερα το πρωι αν και το βραδυ τα notifications ηρθαν εδειχνε προβλημα να συνδεθει με το wifi του σπιτιου μου.Μεγαλο προβλημα δεν εχει αλλα δεν ειναι οπως πριν την αναβαθμιση.

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Χμμμμμ Τι παίζει με αυτό το hboot... Εγώ 1.36 Μήπως όντως κάτι δεν πάει καλά με το hboot και έχουμε συχνά τέτοια θέματα; Γιατί δεν έχουν πάρει όλα τα cid, το hboot 1.39;

Καλυτερα βαλε ξανα την 3.3.8 εφοσον εχεις hboot 1.36

Παιδιά κι εγώ τα ίδια με το wi-fi. Είμαι stock και όταν είμαι κοντά στο router (έως και 5-6 μέτρα) δεν έχω πρόβλημα. Όταν όμως απομακρυνθώ και ειδικά αν παρεμβάλεται εμπόδιο (τοίχος) αρχίζει να αποσυνδέεται.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Πριν ήταν όλα ΟΚ γι αυτό δεν μου φαίνεται θέμα hardware.

Τι να κάνω? Να επικοινωνήσω με το service ή θα το διορθώσουν, με νέα αναβάθμιση?

Κοιταξα Galaxy Note 2 φιλου μου και πηγα ειδα την χρηση της μπαταριας του. ειχε 8 hours screen time με 10% μπαταρια υπολοιπο και 2 μερες αφορτιστο. ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!

Ντραπηκα να πω οτι το HOX βγαζει 4 ωρες screen time με το ζορι...

Κοιταξα Galaxy Note 2 φιλου μου και πηγα ειδα την χρηση της μπαταριας του. ειχε 8 hours screen time με 10% μπαταρια υπολοιπο και 2 μερες αφορτιστο. ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!

Ντραπηκα να πω οτι το HOX βγαζει 4 ωρες screen time με το ζορι...

Μήπως έχει μπαταριά 3100 mAh......

Μήπως έχει μπαταριά 3100 mAh......

Και το παλιο μου Galaxy S 1500 mah μπαταρια εχει αλλα βγαζει για πλακα 5h screen time :p

Edited by Brolly

• The title was changed to HTC One X / X+