Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα είχε (κατάστημα cosmote).

Εμένα το κουτί είχε ζελατίνα.

δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό ....αλλα σφραγισμένα με ζελατίνα κ αλλα όχι. Ακομη κ αν το ανοίγουν όπως λέει ενα φίλος ποιο πάνω για να περάσει το κατάστημα Ελληνικα νομίζω ότι δεν πρέπει να ειναι αποδεκτό . Καλύτερα να μου πουν ότι δεν έχει Ελληνικα κ να τα περάσω μόνος μου παρα να ξέρω ότι κάποιος άλλος το χει χρησιμοποιήσει πριν από μένα.

Νομίζω τα παιδιά αναφέρονται αν το κουτί έχει ζελατίνα απ'έξω. Νάιλον. Σε μένα πχ είχε

σωστά σφραγισμένο με ζελατίνα το κουτί συσκευασίας του κ όχι η ζελατίνα της οθονης

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαζευα στο fb της HTC και ενας τυπος λεει ρωτησε για το update και πηρε την εξης απαντηση:

Dear Cyrus Matiga,

Thank you for contacting our Customer Support Center.

We apologize for the inconvenience, sadly the update is suspended globally, only one region has received the upgrade, and we are working on releasing the new update for the rest of the regions soon.

For more support information, you can contact us by phone: +20-238-272-820

Or you can go to: http://www.htc.com/www/support.aspx

Thank you once again for your continued patronage.

Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.

To send a reply to this message, please click here.

Sincerely,

Omar

HTC

Έχω γράψει και εγώ στο fb πως η Samsung πάει για το δεύτερο update στο galaxy και εμείς δεν έχουμε ούτε το πρώτο που στο HTC one x+ υπάρχει που είναι πανομοιότυπο

Και μου απάντησε πως τις Samsung δεν έχουν πρόσθεση τίποτα και ότι είναι απλό ενώ το δικό τους είναι ουσιαστικά περισσότερο αναβάθμιση του sense και λιγότερο του android και ότι θα βγει σύντομα

Και απάντηση κάνετε καλή δουλειά το ξερω αλλά εφόσον υπάρχει στο one x+ έπρεπε να το είχαμε και εμείς και δεν απάντησε παλι

Αυτά πριν κάνα 10ημερο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έχω γράψει και εγώ στο fb πως η Samsung πάει για το δεύτερο update στο galaxy και εμείς δεν έχουμε ούτε το πρώτο που στο HTC one x+ υπάρχει που είναι πανομοιότυπο

Και μου απάντησε πως τις Samsung δεν έχουν πρόσθεση τίποτα και ότι είναι απλό ενώ το δικό τους είναι ουσιαστικά περισσότερο αναβάθμιση του sense και λιγότερο του android και ότι θα βγει σύντομα

Και απάντηση κάνετε καλή δουλειά το ξερω αλλά εφόσον υπάρχει στο one x+ έπρεπε να το είχαμε και εμείς και δεν απάντησε παλι

Αυτά πριν κάνα 10ημερο

Καλα ναι. Το δικο τους δεν φανταζεσαι ποσο δυσκολο ειναι. Πυρηνικη φυσικη. Και ειδικα για το X. Γιατι το X+ ηταν ευκολη γκομενα. Τους εκατσε με την μια. Το δικο μας κανει την δυσκολη.

Ρε παιδιά έλεος μέ αυτό το update!! Λέτε να μοιράζουν και λεφτά μαζί μέ την αναβάθμιση;;;; Αφήστε τους να κάνουν καλή δουλειά, να μη βιαστούν και κάνουν καμία πατάτα. Και γω θέλω το update αλλά να έρθει σωστά.

Δεν ισοπεδώνω τίποτα.:D

Τόσο μου βγάζει με χρήση όπως είπα κατά κύριο λόγο internet μέσω 3G και φωτεινότητα στο 1/3.Τόσο μου έβγαζε πάνω κάτω και το galaxy s2.Προφανώς αν έχεις WiFi πάει παραπάνω, προφανώς αν στέλνεις μόνο μηνύματα ή αλλάζεις ρυθμίσεις θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Μην το πάρεις σαν ειρωνία, αλλά αν το είχα και κλειστό θα κρατούσε ακόμα παραπάνω. :lol:

Τίποτα από όλα όσα προσθέτεις στο τέλος. Κυρίως με HSPA, WiFi όπου βρίσκω (και σπίτι προφανώς), ομιλία σου είπα πόσο, μυνήματα καθόλου.

Δεν ξέρω αν η εμπειρία σου είναι τωρινή ή είχες το τηλέφωνο με 4.0.3 και το έδωσες, αλλά το ξαναλέω: Το τηλέφωνο δεν έχει καμία σχέση με ότι ήταν με την 4.0.3. Είναι κυριολεκτικά "άλλη συσκευή", σε όλους τους τομείς με την 4.0.4.

Zελατινα δεν εχει,οπως σου ειπαν και τα παιδια πριν.Ομως,επειδη εχω συζητησει με αρκετους χρηστες εδω μεσα,υπαρχει ενδεχομενο να το δεις και με ζελατινα..σε αυτην την περιπτωση συνηθως το κινητο εχει ανοιχθει απο το καταστημα που το πουλαει για να του περασουν ελληνικα (τωρα γιατι το συσκευαζουν ετσι δεν το καταλαβα,αλλα τεσπα).Κανονικα παντως δεν εχει.

Το πήρα από Cosmote. Απείραχτο τελείως μενού. Είχε ζελατίνα εξωτερικά.

Και το δικό μου είχε , αλλά είναι το one x+. Επίσης, σίγουρα δεν είχε ανοιχτεί για να περαστεί η γλώσσα, αφού δεν είχε ελληνικά όταν ήρθε...

Ούτε το δικό μου (απλό HOX) ήταν πειραγμένο πουθενά. Η Cosmote δεν είχε κάνει τίποτα και είχε κανονικά ζελατίνα.

..... Και ειδικα για το X. Γιατι το X+ ηταν ευκολη γκομενα. Τους εκατσε με την μια. Το δικο μας κανει την δυσκολη.

:lol:

:rotfl:

:lol:

Έλιωσα!!!!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μην το πάρεις σαν ειρωνία, αλλά αν το είχα και κλειστό θα κρατούσε ακόμα παραπάνω. :lol:

Τίποτα από όλα όσα προσθέτεις στο τέλος. Κυρίως με HSPA, WiFi όπου βρίσκω (και σπίτι προφανώς), ομιλία σου είπα πόσο, μυνήματα καθόλου.

Δεν ξέρω αν η εμπειρία σου είναι τωρινή ή είχες το τηλέφωνο με 4.0.3 και το έδωσες, αλλά το ξαναλέω: Το τηλέφωνο δεν έχει καμία σχέση με ότι ήταν με την 4.0.3. Είναι κυριολεκτικά "άλλη συσκευή", σε όλους τους τομείς με την 4.0.4.

Με τη χρήση που κάνεις μπορεί τότε να τα πιάνεις.:)Κάνε όμως μια δοκιμή.Φόρτισε το, βάλε τη φωτεινότητα στο 1/3, και άρχισε να σερφάρεις στο intenet μέσω 3G, μπες στο forum από το tapatalk δες και το facebook σου.Η μπαταρία τότε θα πάει στο 90% σε σχεδόν 20 λεπτά μπορεί και λιγότερο.

Εννοείται πως το έχω και με την επίσημη 4.0.4

Ρε παιδιά έλεος μέ αυτό το update!! Λέτε να μοιράζουν και λεφτά μαζί μέ την αναβάθμιση;;;; Αφήστε τους να κάνουν καλή δουλειά, να μη βιαστούν και κάνουν καμία πατάτα. Και γω θέλω το update αλλά να έρθει σωστά.

αν ηθελαν να κανουν σωστη δουλεια θα το εβγαζαν απο την αρχη σωστα και οχι να περιμενεις update

...παιδιά καλημέρα, έχω μια ερώτηση, το πιο πιθανό να έχει απαντηθεί...αν η συσκευή (Χ +) δεν έχει Ελληνικά πως τα περνάμε?
πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

...παιδιά καλημέρα, έχω μια ερώτηση, το πιο πιθανό να έχει απαντηθεί...αν η συσκευή (Χ +) δεν έχει Ελληνικά πως τα περνάμε?

Κατεβάζεις δωρεάν από το μάρκετ το more locale2 και μπαίνουν. Πανεύκολα σε 30 δευτερόλεπτα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ή απενεργοποιείς το Customization Settings Provider στις εφαρμογές ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Έχω βάλει το morelocal και ενώ έχω ελληνικά κανονικά το widget του καιρού μου γράφει agia paraskevi. Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς;

Στο one s (γερμανικό και αυτό) μου τα έβγαζε τα πάντα ελληνικά.

Μιας και το ξαναπιάσμε, να συνεχίσω σχετικά με το morelocal2. Όπως ανέφερα και παραπάνω ενώ τα γύρισε όλα σε ελληνικά το location στο widget του καιρού ήταν σε λατινικά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με sim μέσα, τα ίδια. Ξανακάνω επαναφορά βγάζω τη sim ξεκινάω το στήσιμο του τηλεφωνού και ξαφνικά αντί να μου βγάζει τις περιορισμένες επιλογές γλώσσας (επειδή είναι γερμανικό) μου δίνει επιλογή για ελληνικά απ' ευθείας και όλα δουλεύουν άψογα! Καταλαβαίνει κανείς πως ή τι έγινε;

Μιας και το ξαναπιάσμε, να συνεχίσω σχετικά με το morelocal2. Όπως ανέφερα και παραπάνω ενώ τα γύρισε όλα σε ελληνικά το location στο widget του καιρού ήταν σε λατινικά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με sim μέσα, τα ίδια. Ξανακάνω επαναφορά βγάζω τη sim ξεκινάω το στήσιμο του τηλεφωνού και ξαφνικά αντί να μου βγάζει τις περιορισμένες επιλογές γλώσσας (επειδή είναι γερμανικό) μου δίνει επιλογή για ελληνικά απ' ευθείας και όλα δουλεύουν άψογα! Καταλαβαίνει κανείς πως ή τι έγινε;
Σου ειπε πριν ο kollatos πολυ σωστα,να απενεργοποιησεις το Customization Settings Provider στις εφαρμογές κι αυτο γιατι το κινητο βλεπει τον provider απο την sim.Αφου λοιπον δεν εβαλες την καρτα μεσα δεν εβλεπε κανεναν provider και σου εβγαλε ολες τις διαθεσιμες γλωσσες Edited by truckman

Που είναι αυτό; δεν μπορώ να το βρω! :confused:

Σου ειπε πριν ο kollatos πολυ σωστα,να απενεργοποιησεις το Customization Settings Provider στις εφαρμογές κι αυτο γιατι το κινητο βλεπει τον provider απο την sim.Αφου λοιπον δεν εβαλες την καρτα μεσα δεν εβλεπε κανεναν provider και σου εβγαλε ολες τις διαθεσιμες γλωσσες

Μάλλον δεν τα έγραψα ξεκάθαρα, τα βήματα είχαν ως εξής:

1) Παραλαμβάνω το τηλέφωνο (από Γερμανία) και στήνω χωρίς sim στα αγλικά.

2) Βάζω ελληνική sim και περίμενα ότι θα το γύρναγε σε ελληνικά (αναγνωρίζοντας τον ελληνικό provider) όπως ακριβώς έγινε πριν λίγους μήνες με το one S, δεν δούλεψε.

3) Βάζω morelocal2 και έχω ελληνικά παντού εκτός από το location στο widget του καιρού, κάνω επαναφορά εργοστασιακών με sim μέσα ξανακατεβάζω morelocal2, τα ίδια αποτελέσματα.

4) Δεύτερη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, βγάζω τη sim και πάω να στήσω το τηλέφωνο. Σε αυτό το σημείο μου βγάζει όλες τις γλώσσες ενώ από όσο καταλαβαίνω θα έπρεπε να είχε μόνο αυτές που έχουν τα γερμανικά (γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά νομίζω). Σε αυτή τη φάση τα ελληνικά δούλεψαν παντού χωρίς morelocal2. Αυτό μου φάνηκε περίεργο.

Που είναι αυτό; δεν μπορώ να το βρω! :confused:
Ρυθμισεις->εφαρμογες->ολα βρισκεται κοντα στην αρχη της λιστας Edited by truckman

με το gps πως τα παει το τηλεφωνο?κουμπωνει γρηγορα η θελει εξτρα προγραμματακια και αλλα τετοια για να βρει κανα δορυφορο?

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις χθες παρέλαβα το HOX που είχε παραγγείλει από το birdphone (εισαγωγή από αγγλία ή γερμανία μου είχαν πει). Όλα λειτούργησαν κανονικά με εξαίρεση το ίντερνετ μέσω σύνδεσης (WIND). Παρότι έχω περάσει και χειροκίνητα τις ρυθμίσεις και είναι σωστές, όπως με διαβεβαίωσαν και από τη WIND μου βγάζει την ένδειξη "ανεπιτυχής σύνδεση λόγω εσφαλμένης ρύθμισης ΑΡΝ". Σημειωτέον ότι ακολουθώντας τις πολύτιμες συμβουλές του φόρουμ έκανα έλεγχο που δείχνει ότι το τηλέφωνο είναι locked. Όποια ιδέα, βοήθεια ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Συμπληρωματικά να πω ότι το WiFi λειτουργεί κανονικά

Πάντα φιλικά, Φωτεινή

με το gps πως τα παει το τηλεφωνο?κουμπωνει γρηγορα η θελει εξτρα προγρμματακια και αλλα τετοια για να βρει κανα δορυφορο?/

Κουμπώνει πολύ γρήγορα δορυφορους. Τώρα αν υπαρχει έχτρα προγραμματάκι δε γνωρίζω.

Και μια ερώτηση προς όλους: Όταν εγκαθιστω εφαρμογές, τις αφήνω να πάνε αυτόματα όπου επιλέξουν by default. Καλά κάνω ή να τις βάζω όλες στη κυρία μνήμη κινητου (στα 2 G. Δηλαδή);;;;

με το gps πως τα παει το τηλεφωνο?κουμπωνει γρηγορα η θελει εξτρα προγραμματακια και αλλα τετοια για να βρει κανα δορυφορο?
Δεν βρισκει απλα <κανα δορυφορο> αλλα πολλους,χωρις να χρειαστει το παραμικρο εξτρα που ρωτας.Το gps του hox ειναι δυνατο

Και μια ερώτηση προς όλους: Όταν εγκαθιστω εφαρμογές, τις αφήνω να πάνε αυτόματα όπου επιλέξουν by default. Καλά κάνω ή να τις βάζω όλες στη κυρία μνήμη κινητου (στα 2 G. Δηλαδή);;;;
Τις αφηνεις οπως πανε απο default,δηλαδη στην κυρια μνημη.Ειναι πολυ μεγαλη,δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα χωρου Edited by truckman

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις χθες παρέλαβα το HOX που είχε παραγγείλει από το birdphone (εισαγωγή από αγγλία ή γερμανία μου είχαν πει). Όλα λειτούργησαν κανονικά με εξαίρεση το ίντερνετ μέσω σύνδεσης (WIND). Παρότι έχω περάσει και χειροκίνητα τις ρυθμίσεις και είναι σωστές, όπως με διαβεβαίωσαν και από τη WIND μου βγάζει την ένδειξη "ανεπιτυχής σύνδεση λόγω εσφαλμένης ρύθμισης ΑΡΝ". Σημειωτέον ότι ακολουθώντας τις πολύτιμες συμβουλές του φόρουμ έκαναλεγχο που δείχνει ότι το τηλέφωνο είναι locked. Όποια ιδέα, βοήθεια ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Συμπληρωματικά να πω ότι το WiFi λειτουργεί κανονι

Απενεργοποιησε το WiFi και ξαναδοκιμασε.

Απλά, όταν θες να συνδεθείς μέσω δικτύου,να απενεργοποιεις το WiFi.

Μετά από αρκετές ημέρες συμβίωσης με το one x+ να πώ και εγώ 2 λόγια για τη συσκευή:

Ποιότητα εξαιρετική

Οθόνη χάρμα οφθαλμών, με φυσικά χρώματα, καταπληκτικές γωνίες θέασης και πολύ καλή ορατότητα κάτω από τον ήλιο (επιτέλους γλύτωσα από τις σιχαμένες amoled).

Σήμα και ακουστική πάρα μα πάρα πολύ καλά. Το ακουστικό είναι αλά μοτορόλα, δυνατό, καθαρό με βάθος, το ηχείο επίσης δυνατό και γεμάτο. Κανένα παράπονο..

WIFI επιτέλους, μια συσκευή με δυνατό wifi.

GPS επίσης κανένα πρόβλημα.

Μπαταρία: Μέτρια πράγματα. Βλέπω να βγάζω μια μέρα με μέτρια χρήση, ίσως και λίιιγο παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Βρίσκεται δηλαδή στο μέσο όρο των περισσότερων συσκευών. Όχι κακό ή προβληματικό , αλλά όχι και κάτι το αξιοσημείωτο.

Ταχύτητα πλοήγησης κλπ πολύ καλή φυσικά, ρολάρει εξαιρετικά, είναι γρήγορο και smooth όπως θα έπρεπε.

Ειδικά να κάνω ένα σχόλιο για τον browser της συσκευής (όχι τον chrome, τον άλλον) ο οποίος είναι εξαιρετικός, ταχύτατος και πάρα πολύ smooth, με άριστη προσαρμογή του κειμένου στην οθόνη, sync με τα desktop bookmarks του chrome και υποστήριξη φλας, παρά την έκδοση 4.1 του android.

Οπότε, τι μένει στον chrome? Απολύτως τίποτα. :p

Γενικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή.

Θα ήθελα το sense μια ιδέα πιο ελαφρύ, γιατί είναι βαρύ είναι η αλήθεια (αλλά εμένα μου αρέσει και το δουλεύω) και λίγο πιο καλή αυτονομία ( αλλά επειδή ακόμα είμαι στην 4η φόρτιση, ίσως βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις χθες παρέλαβα το HOX που είχε παραγγείλει από το birdphone (εισαγωγή από αγγλία ή γερμανία μου είχαν πει). Όλα λειτούργησαν κανονικά με εξαίρεση το ίντερνετ μέσω σύνδεσης (WIND). Παρότι έχω περάσει και χειροκίνητα τις ρυθμίσεις και είναι σωστές, όπως με διαβεβαίωσαν και από τη WIND μου βγάζει την ένδειξη "ανεπιτυχής σύνδεση λόγω εσφαλμένης ρύθμισης ΑΡΝ". Σημειωτέον ότι ακολουθώντας τις πολύτιμες συμβουλές του φόρουμ έκαναλεγχο που δείχνει ότι το τηλέφωνο είναι locked. Όποια ιδέα, βοήθεια ή συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Συμπληρωματικά να πω ότι το WiFi λειτουργεί κανονι

Απενεργοποιησε το WiFi και ξαναδοκιμασε.

Απλά, όταν θες να συνδεθείς μέσω δικτύου,να απενεργοποιεις το WiFi.

Με απενεργοποιημένο το WiFi δε δουλεύει

Πάντα φιλικά, Φωτεινή

Μετά από αρκετές ημέρες συμβίωσης με το one x+ να πώ και εγώ 2 λόγια για τη συσκευή:

Ποιότητα εξαιρετική

Οθόνη χάρμα οφθαλμών, με φυσικά χρώματα, καταπληκτικές γωνίες θέασης και πολύ καλή ορατότητα κάτω από τον ήλιο (επιτέλους γλύτωσα από τις σιχαμένες amoled).

Σήμα και ακουστική πάρα μα πάρα πολύ καλά. Το ακουστικό είναι αλά μοτορόλα, δυνατό, καθαρό με βάθος, το ηχείο επίσης δυνατό και γεμάτο. Κανένα παράπονο..

WIFI επιτέλους, μια συσκευή με δυνατό wifi.

GPS επίσης κανένα πρόβλημα.

Μπαταρία: Μέτρια πράγματα. Βλέπω να βγάζω μια μέρα με μέτρια χρήση, ίσως και λίιιγο παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Βρίσκεται δηλαδή στο μέσο όρο των περισσότερων συσκευών. Όχι κακό ή προβληματικό , αλλά όχι και κάτι το αξιοσημείωτο.

Ταχύτητα πλοήγησης κλπ πολύ καλή φυσικά, ρολάρει εξαιρετικά, είναι γρήγορο και smooth όπως θα έπρεπε.

Ειδικά να κάνω ένα σχόλιο για τον browser της συσκευής (όχι τον chrome, τον άλλον) ο οποίος είναι εξαιρετικός, ταχύτατος και πάρα πολύ smooth, με άριστη προσαρμογή του κειμένου στην οθόνη, sync με τα desktop bookmarks του chrome και υποστήριξη φλας, παρά την έκδοση 4.1 του android.

Οπότε, τι μένει στον chrome? Απολύτως τίποτα. :p

Γενικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή.

Θα ήθελα το sense μια ιδέα πιο ελαφρύ, γιατί είναι βαρύ είναι η αλήθεια (αλλά εμένα μου αρέσει και το δουλεύω) και λίγο πιο καλή αυτονομία ( αλλά επειδή ακόμα είμαι στην 4η φόρτιση, ίσως βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον).

Eιχα την εντυπωση οτι ειχες το original hox πριν αλλα καταλαβα πως μαλον οχι.Αυτα που αναφερεις για οθονη,σημα,gps,wifi,browser κλπ,ειναι χαρακτηριστικα,γενικα του hox (τα ιδια περιμεναμε να ειναι και στο plus γιατι δεν αλλαζει κατι),το οποιο χωρις αμφιβολια ειναι εξαιρετικη συσκευη.Αυτο που θελαμε περισσοτερο να δουμε ειναι για την αυτονομια που του δινει η μεγαλυτερη μπαταρια,αλλα συμφωνα με τις παρατηρησεις σου η διαφορα πρεπει να ειναι μικρη.Ειχα αναφερει σε παλιοτερα ποστ μου οτι με τα 240 mha διαφορας που υπαρχουν ουσιαστικα και με την περισσοτερη καταναλωση του υπερχρονισμενου tegra,υπολογιζα την διαφορα αυτονομιας μεταξυ των 2 hox +/- 40 λεπτα (ισως και λιγοτερο).Απ οτι φαινεται καπου εκει θα κυμανθει.Οι συσκευες αυτες,με τις τεραστιες οθονες και τους τερατωδεις επεξεργαστες για να εχουν ικανοποιητικη αυτονομια θα επρεπε να εχουν μπαταριες απο 2600 mha και πανω.Σε ευχαριστουμε για το review σου :) Edited by truckman

• The title was changed to HTC One X / X+