Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ περιμένω το ΗΟΧ+ την τρίτη απο το expansys....

θα σας πω εντυπώσεις....

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω ,τελικά μάθαμε αν μπορούμε να βάλουμε στο κινητακι μας μπαταρία από το X+ ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1981909

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Να ρωτήσω ,τελικά μάθαμε αν μπορούμε να βάλουμε στο κινητακι μας μπαταρία από το X+ ;
Nαι μπαινει κανονικοτατα,αρκει να κυκλοφορησουν κι εξω (αφου κυκλοφορουν μπαταριες για το κανονικο θα βγουν και αυτες του plus)

edit με προλαβε ο kollatos

Πιο θεωρείτε το καλύτερο GPS πρόγραμμα για την ανάλυση του ONE X?

ερωτηση επειδη δεν εχω εμπειρια απο HTC..σε περιπτωση που τυχει κατι,καλυπτομαι απο εγγυηση μονο απο το ΙΜΕΙ χωρις να υπαρχει αποδειξη αγορας?

ερωτηση επειδη δεν εχω εμπειρια απο HTC..σε περιπτωση που τυχει κατι,καλυπτομαι απο εγγυηση μονο απο το ΙΜΕΙ χωρις να υπαρχει αποδειξη αγορας?

Η htc ζηταει και την αποδειξη αγορας,οποτε τους παιρνεις ενα τηλεφωνο και μαθαινεις.Κινητο χωρις αποδειξη αγορας μπορει να θεωρηθη και κλεμενο,ειναι ενας βασικος λογος που θελουν χαρτια και δεν εχουν κι αδικο

Edited by truckman

Παιδιά σήμερα άρχισε και το update σε cd HTC_044 αν δεν κάνω λάθος είναι Ευρώπη;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εγώ περιμένω το ΗΟΧ+ την τρίτη απο το expansys....

θα σας πω εντυπώσεις....

Ισως, και εγω να το εχω αυριο:D:D

Οποτε θα ανταλλαξουμε εντυπωσεις

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ισως, και εγω να το εχω αυριο:D:D

Οποτε θα ανταλλαξουμε εντυπωσεις

Επίσημα σας ζηλεύω, περιμένουμε εντυπώσεις !

Εβαλα insertcoin jb σημερα. Γρηγορη ρομ σταθερη μονο λιγο lag βλεπω στη home screen αλλα κατα τα αλλα ειναι σφαιρατη. Μια ερωτηση, ξερετε πως μπορω να προσθεσω notification bar (wifi, data gps on/off κτλπ)

Εβαλα insertcoin jb σημερα. Γρηγορη ρομ σταθερη μονο λιγο lag βλεπω στη home screen αλλα κατα τα αλλα ειναι σφαιρατη. Μια ερωτηση, ξερετε πως μπορω να προσθεσω notification bar (wifi, data gps on/off κτλπ)

Απο το play ψαξε για power toggles. Κανουν παπαδες, συν αυτο που θες.

Με την αναβάθμιση θα τραβάει με 30 fps .

Ειναι σιγουρο; Ακουγονται διαφορα!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ειναι σιγουρο; Ακουγονται διαφορα!

Έβαλα ένα zip αρχείο από το xda κ έχει επιλογή για λήψη σε 30 fps οπότε επαληθεύεται η φήμη που κυκλοφορούσε ! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει εγκαταστήσει κανείς την Cyanogenmod;
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Τι θα γινει με αυτο το update ρε γμτ?

Το S3 παει στην επομενη εκδοση μεσα στον Δεκεμβρη μαλλον και 'μεις ακομα περιμενουμε την ποιοτητα:wacko:

Απαραδεκτοι.

Εμ αφού ρε Παιδιά δεν μπαίνουμε όλοι μαζί μέσα να τους κραξουμε..2 μήνες για μια αναβάθμιση..τόσο πολύ κόλλησαν με το one x.. ενω στο one x+ μπαμ μπαμ...Ρεζιλίκια
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εμ αφού ρε Παιδιά δεν μπαίνουμε όλοι μαζί μέσα να τους κραξουμε..2 μήνες για μια αναβάθμιση..τόσο πολύ κόλλησαν με το one x.. ενω στο one x+ μπαμ μπαμ...Ρεζιλίκια

εδωσες μονος σου την απαντηση

πως θα πουλησουν το + αν δωσουν αμεσως στο απλο χ την jb

Tσεκαρα λιγο το fb και απ'oτι φαινεται εχει αρχισει το update για Ευρωπη αν κρινω απο την απαντηση της HTC σε σχετικο ερωτημα:

-please when the jely bean update will be available for htc one x

-Hi, the Jelly Bean update for the HTC One X has begun rolling out in Europe and Asia and is continuing to roll out in other countries as well. It will take a while to reach all countries and carriers..

Το post εγινε πριν απο μια ωρα.

Edited by ardi21

Λοιπον έχω πλέων στα χέρια μου το ΟΝΕ Χ+!

Πρώην κάτοχος ΟΝΕ Χ.

Οπότε θα σας πω και διαφορές .

Καταρχήν η ποιότητα κατασκευής ειναι ακόμα καλύτερη , η πιό σωστά, φαίνεται καλύτερη λόγο του ΜΑΤ υλικού που χρησιμοποιήθηκε ,η αίσθηση είναι σαν βελούδινου πλαστικού.

Η μπροστινή κάμερα είναι μέρα νυχτα σχετικά με το παλιό .

Σαν σύνολο εμφανισιακά φαίνεται άγριο. αυτό το κόκκινο μάτι της κάμερας απο πίσω έχει ένα κόκκινο ελεκτρίκ πανέμορφο.

Για το JB τι να πω.... βούτυρο!

ούτε μια μέρα δεν το έχω οπότε ρωτήστε αν θέλετε κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο.

Λοιπον έχω πλέων στα χέρια μου το ΟΝΕ Χ+!

Πρώην κάτοχος ΟΝΕ Χ.

Οπότε θα σας πω και διαφορές .

Καταρχήν η ποιότητα κατασκευής ειναι ακόμα καλύτερη , η πιό σωστά, φαίνεται καλύτερη λόγο του ΜΑΤ υλικού που χρησιμοποιήθηκε ,η αίσθηση είναι σαν βελούδινου πλαστικού.

Η μπροστινή κάμερα είναι μέρα νυχτα σχετικά με το παλιό .

Σαν σύνολο εμφανισιακά φαίνεται άγριο. αυτό το κόκκινο μάτι της κάμερας απο πίσω έχει ένα κόκκινο ελεκτρίκ πανέμορφο.

Για το JB τι να πω.... βούτυρο!

ούτε μια μέρα δεν το έχω οπότε ρωτήστε αν θέλετε κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο.

Εχει διαφορετικο πλαστικο απο το one x? Γιατι και αυτο ματ ειναι.

Εχει διαφορετικο πλαστικο απο το one x? Γιατι και αυτο ματ ειναι.

ειναι πιο ματ.

Θυμίζει βελούδο

Θυμίζει δέρμα, και όχι πλαστικό ματ όπως του παλιού μου ΟΝΕ Χ

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, η αλήθεια είναι πως διαβάζω χρόνια το site σαν επισκέπτης, πλέον είμαι και user.

Λοπόν στην ερώτησή μου...είμαι κάτοχος ενός HTC sensation (T-mobile, s-off), αλλά μετά από μια καλή πτώση σταμάτησαν να λειτουργούν το wi-fi και το bluetooth...λόγω αυτών αλλά και της επικείμενης αναβάθμισης σκέφτομαι να πάρω το one x.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: βλέπω πως η cosmote, έχει προς διάθεση ΜΟΝΟ το one x με τα 16GB, ενώ στην εδώ παρουσίαση της συσκευής γίνεται αναφορά σε αυτή με τα 32GB και βέβαια έχει βγει και το plus με τα 64MB, επίσης βλέπω (γενικά στην αγορά) πως το 16αρι είναι πιο ακριβό από το 32αρι και, κάπου εδώ μπερδέυομαι, μήπως μπορείται να με βοηθήσετε στο γιατί είναι πιο ακριβό το πιο μικρό από το πιο μεγάλο, ποιες οι διαφορές τους ώστε να καταλήξω σε κάποιο (εκτός του plus)?

ΜΙΒ...Καλημέρα και καλορίζικο!!!

Από που το αγόρασες?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

• The title was changed to HTC One X / X+