Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω και εγω κατι, παρατηρησα οτι αν βαλω ενα ασπρο φοντο (π.χ σε μια κενη σελιδα του browser) και κοιταξω πολυ προσεκτικα την οθονη σε πολυ κοντινη αποσταση (15-20cm), η φωτεινοτητα δεν μοιαζει ακριβως ιδια σε ολο το ευρος της οθονης. Φαινεται σαν να εναλασσονται παραλληλες γραμμες, παχιες και λεπτες, οπου οι παχιες ειναι ελαχιστα πιο σκοτεινες και οι λεπτες ελαχιστα πιο φωτεινες. Ειναι λιγο δυσκολο να το περιγραψω. Το εχει παρατηρησει κανεις?

Φίλε μου αν δεν σε ενοχλεί, άστο όπως είναι. Αλλά είναι πρόβλημα και εγώ όταν το είχα το One X το είχα αλλάξει γι αυτό τον λόγο. Πάντως αν λέμε το ίδιο πράγμα, που μάλλον λέμε, δεν είναι σωστό και δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι η οθόνη.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι εχω κανει την αναβαθμιση και την εχω κανει και "clean". απορω πως το κανει μονο σε μενα το οποιοδηποτε lag

Κάτι δεν σου έχει πάει καλά.Θα σου πρότεινα να μπεις στο μενού του bootloader και να κανείς factory reset από εκει

Θα το κοιταξω ολους τους τροπους reset και θα δουμε. Παντως κολλαει και πολυ μαλιστα στις εναλλαγες της οθονης
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Θα το κοιταξω ολους τους τροπους reset και θα δουμε. Παντως κολλαει και πολυ μαλιστα στις εναλλαγες της οθονης

Υπάρχει παντα η περίπτωση να μην κάτσει καλά μια αναβάθμιση για διάφορους λόγους και απ ότι φαίνεται έπεσες στην περίπτωση.Δεν είναι τιποτα ομως,διορθώνεται

Πραγματικά μετά την αναβάθμιση λαγκ έχω παρατηρήσει ελάχιστες φορές στο όριο του εντελώς τυχαίου. Επίσης παρατήρησα ότι όταν έβαλα ένα widget από το μάρκετ ότι εκεί εμφάνισε μια καθυστέρηση. Πάντως καμία σχέση με πριν, παλιά είχε και καθυστέρηση όταν έμπαινες στο drawer. Επίσης με την ραμ,την έχω τελειώσει σε δύο περιπτωσεις: 1) όταν έπαιζα ώρες ένα παιχνίδι και 2) όταν είχα ανοίξει πολλές βαριές καρτέλες στο browser. Και στις δύο περιπτώσεις μόλις βγήκα ξαναφορτωσε το sense κατά τα αλλά δεν με έχει αφήσει από ραμ.

Αυτό για την οθόνη που λέτε δεν το χω δει αλλά ούτε το χω ψάξει και τόσο πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μας απασχολεί κάτι που δεν φαίνεται σε νορμάλ και κάτι παραπάνω συνθήκες.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μας απασχολεί κάτι που δεν φαίνεται σε νορμάλ και κάτι παραπάνω συνθήκες.

Δεν μας απασχολει καν. Οπως και το τρομερο "προβλημα" των κυματισμων μετα απο πιεση με.. σφυρι..!

Απλα επειδη το ανεφερε ο φιλος.

Χμμμ! Ενταξει, αυτα που ανσφερονται παραπανω ειναι εξτριμ περιπτωσεις. Οπως και γενικοτερα τα παιχνιδια ειναι πλεον τρομερα απαιτιτικα. Αλλα αν εχω καταλαβει σωστα, ο Αργυρης λεει για κομπιασματα μεταξυ των οθονων στην απλη κυληση. Δεν υπαρχει δηλαδη, κατι τετοιο. Κατι δεν παει καλα εδω.

Απο καταναλωση, αραγε, τι κανει; Ποσο σου κραταει Αργυρη; Δεν βαζεις και κανενα προγραμματακι που βλεπει την cpu;

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Οσοι θελετε να πειτε την αποψη σας πατηστε ΕΔΩ. Ευχαριστω πολυ;)

Χμμμ! Ενταξει, αυτα που ανσφερονται παραπανω ειναι εξτριμ περιπτωσεις. Οπως και γενικοτερα τα παιχνιδια ειναι πλεον τρομερα απαιτιτικα. Αλλα αν εχω καταλαβει σωστα, ο Αργυρης λεει για κομπιασματα μεταξυ των οθονων στην απλη κυληση. Δεν υπαρχει δηλαδη, κατι τετοιο. Κατι δεν παει καλα εδω.

Απο καταναλωση, αραγε, τι κανει; Ποσο σου κραταει Αργυρη; Δεν βαζεις και κανενα προγραμματακι που βλεπει την cpu;[/QUOT

Δεν εχω βαλει κανα προγραμμα για cpu αλλα ειναι και αυτο μια ιδεα. Παντως μου φαινετε τελειως κουλο να ειμαι ο μοναδικος που λεει για lag εικα και σην κεντρικη οθονη. Η καταναλωση ειναι γυρω στην μερα, πιστευω καλα τα παει με μια μετρια χρηση

Δεν εχω βαλει κανα προγραμμα για cpu αλλα ειναι και αυτο μια ιδεα. Παντως μου φαινετε τελειως κουλο να ειμαι ο μοναδικος που λεει για lag εικα και σην κεντρικη οθονη. Η καταναλωση ειναι γυρω στην μερα, πιστευω καλα τα παει με μια μετρια χρηση

Aντι να καθεσαι να χαλιεσαι και να ψαχνεσαι,δεν κανεις εκεινο το hard reset που λεγαμε να τελειωνεις?

Ναι, βεβαια! Δεν εχει να χασει τιποτα! Αν και νομιζω ειπε κατι για clean install. Αρα, τα κλασσικα, reset, wipe και τα σχετικα!

Τες πα! Ειναι το ευκολο αυτο. Backup οτι χρειαζεσαι και reset. Και πριν βαλεις οτιδηποτε θα τσεκαρεις το τηλεφωνο πως παει. Και καθε τι που θα προσθετεις ξανα τσεκ. Και παει λεγοντας.

Καλο κουραγιο!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά η νέα ρομ του football σχιζει από ταχύτητα κ καθόλου λαγκ . Από μπαταρία δεν ξέρω δεν το έβγαλα ακόμα από το φορτιστή . Προς το παρών σκορ που έπιασα με αυτή την ρομ είναι 6750
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρασα κ εγ την maximus 5.0 βέβαια έκανα δύο ώρες Μέχρι να τελειωσω αλλα πραγματικά πετάει...
Everything Is Possible....

Καποιος συνφορουμιτης,εδω μεσα,ειχε ποσταρει καποια στιγμη ενα προγραμματακι για root-unroot κλπ του hox και δεν μπορω να βρω το ποστ,onec click root αν δεν κανω λαθος,αν το εχει καποιος ας μου στειλει ενα πμ.

Ευχαριστω

καλησπέρα στην παρέα!

Σημερα έφτασε το λευκό case που είχα παραγείλει, και το Xάκι μου πλέον είναι κατάλευκο. πραγματικά το λευκό δεν έχει καμία σχέση με το μαύρο (γκρι τελος παντων).

Κι η αφαίρεση του case που τη φοβόμουν, τελικά είναι αρκετά εύκολη, αν δείξει προσοχή κάποιος κι ακολουθήσει τις οδηγίες που υπάρχουν σε διάφορα βιντεος στο youtube.

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

καλησπέρα στην παρέα!

Σημερα έφτασε το λευκό case που είχα παραγείλει, και το Xάκι μου πλέον είναι κατάλευκο. πραγματικά το λευκό δεν έχει καμία σχέση με το μαύρο (γκρι τελος παντων).

Κι η αφαίρεση του case που τη φοβόμουν, τελικά είναι αρκετά εύκολη, αν δείξει προσοχή κάποιος κι ακολουθήσει τις οδηγίες που υπάρχουν σε διάφορα βιντεος στο youtube.

φιλε ευκολο ειναι ;; με τι το εβγαλες το καπακι;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

η αφαιρεση της μπαταριας ειδες αν ειναι ευκολη?????

να σου πω την αληθεια, δεν το εψαξα καθολου, αλλα οπως ειδα η μπατραρια ειναι καλυμμενη με ενα λεπτο φυλλο χαλκου (τουλαχιστον στην οψη εδινε την εντυπωση οτι ειναι χαλκος). φανταζομαι οτι θα ειναι κολλημένη πανω στην μπαταρια, οποτε πιθανολογω οτι αφαιρωντας αυτο το φυλλο, αποσυνδεεται ευκολα μετα η μπαταρια

(το φυλλο αυτο φαινεται καθαρα στο βιντεο

)

φιλε ευκολο ειναι ;; με τι το εβγαλες το καπακι;;

τσεκαρ αυτο το βιντεο

ο τυπας απο τον οποιο το αγορασα, ειχε ενα τετοιο εργαλειακι σαν του βιντεο

η μονη δυσκολια οφειλόταν στο γεγονος οτι το case κανονικα ειναι κολλημενο στο υπολοιπο του κινητου με 2 καθετες ταινιουλες παραλληλα στα πλαγια τοιχωματα (λιγο κατω απο τα volume buttons και την usb θυρα)

οποτε χρειαζοταν λιγο παραπανω δυναμη (σταθερα ομως, οχι αποτομα) ωστε να ξεκολλησουν τα δυο μερη

επισης, το speaker ηταν κολλημενο σε μια πλαστικη βαση χαμηλα κατω στο case (οπως φαινεται στο βιντεο στο 2:00 πανω-παν, οπου το speaker περιβαλλεται απο κατι πρασσινο- αυτη ειναι η βαση που λεω), οποτε χρειαστηκε να αφαιρεσω τη βαση και να το ξεκολλησω

edit:

http://i48.tinypic.com/2mgv343.jpg

http://i45.tinypic.com/2nqd1t4.jpg

Edited by mcosgeorge
Photos

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/

Aντι να καθεσαι να χαλιεσαι και να ψαχνεσαι,δεν κανεις εκεινο το hard reset που λεγαμε να τελειωνεις?

μαλλον θα πεσει το hard reset να ξεμπερδευω!! και μετα βλεπουμε...!

Όπως ανέφερε ήδη και ο toroman η νέα maXimus 5.0 πετάει.. Όσοι έχετε ξεκλειδώσει τις συσκευές σας μην το σκέφτεστε καν, περάστε την άμεσα..

Επίσης φαίνεται πως στη νέα βάση η htc έλυσε το πρόβλημα του wifi που με παίδευε από την πρώτη JB rom..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Truckman πάνε στο xda μετά στις καρτέλες one x android development ( κ original δεν θυμάμαι σε ποια από τις δύο ) κ δες πρώτες σελίδες για καρτέλα που να λέει one x root tools ή one x all-in-one kit ( νομίζω )

Ρε συ kollatos μόνο εγώ έχω πρόβλημα με την μπαταρία ? Κ κάτι ακόμα αφού πέρασα την ρομ δεν μπορώ να μπω σε recovery με πετάει έξω o_O . Δοκιμασα να την ξαναπερασω (recovery ) αλλά τίποτα

Edited by toroman
[sIGPIC][/sIGPIC]

Truckman πάνε στο xda μετά στις καρτέλες one x android development ( κ original δεν θυμάμαι σε ποια από τις δύο ) κ δες πρώτες σελίδες για καρτέλα που να λέει one x root tools ή one x all-in-one kit ( νομίζω )
Eνταξει το βρηκα,με ενημερωσε κι ενα παληκαρι με πμ.Σας ευχαριστω και τους δυο

Ρε συ kollatos μόνο εγώ έχω πρόβλημα με την μπαταρία ? Κ κάτι ακόμα αφού πέρασα την ρομ δεν μπορώ να μπω σε recovery με πετάει έξω o_O . Δοκιμασα να την ξαναπερασω (recovery ) αλλά τίποτα

Τι πρόβλημα έχεις με την μπαταρία? Εγώ έχω καμιά ώρα που τη σέταρα οπότε δεν ξέρω ακόμα τι παίζει.. Αύριο θα δω.

Ξαναπέρνα το recovery από fastboot και μην ξεχνάς το "fastboot erase cache"..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσα στο site της HTCdev για να ξεκλειδώσω τον bootloader μου βγάζει μια λίστα να επιλέξω ποια συσκευή έχω. Τον htc one X δεν το βλέπω. υπάρχει άλλη ονομασία της συσκευής;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Μέσα στο site της HTCdev για να ξεκλειδώσω τον bootloader μου βγάζει μια λίστα να επιλέξω ποια συσκευή έχω. Τον htc one X δεν το βλέπω. υπάρχει άλλη ονομασία της συσκευής;

Επιλέγεις το τελευταίο.. All other supported models..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC One X / X+