kollatos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Να υπενθυμίσω ότι για τις αγγελίες υπάρχει ειδικό τμήμα στο forum. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εγω προσπαθησα προχθες να <ξεχειλωσω>(τροπος του λεγειν) την μπαταρια.Παρατηρω οτι προς το τερμα δεν φορτιζει σωστα.Μου πεταει συχνα το πρασινο λαμπακι στα 91% και μεσα σε πολυ λιγα λεπτα παει στο 100%,πραγμα μη φυσιολογικο,μαλον υπαρχει θεμα με τα battery stats και δεν φορτιζει οπως πρεπει.Εκανα κατι περιεργα λοιπον κατα την φορτιση και απ οτι ειδα υπαρχει αισθητη διαφορα,παντα με 4.0.4 Τι περίεργα έκανες; Μένα τις τελευταίες μέρες κρατάει λιγότερο. 4.0.4 είμαι στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 ποιά είναι τα τηλέφωνα της ΗΤC στην ελλάδα για service? εχω αυτό το πρόβλημα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28913212&postcount=2130 το κινητό είναι αγορασμένο απο το expansys το αγγλικό. με απόδειξη κανονικά... Έχει service στην Θεσσαλονίκη; ή πρέπει να φύγει Αθήνα? ή μπορώ να το στείλω στο Expansys? τι προτείνεται; Βασικά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗ αλλα αντικατάσταση (εχω την προβληματική φουρνια ΗΤ23) ποια είναι η καλύτερη οδός για να επωφεληθώ των δικαιωμάτων μου ταχύτερα; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28331377&postcount=1875 καλα , κανείς δεν έχει πάει στο service tis HTC να με βοηθήσει; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 καλα , κανείς δεν έχει πάει στο service tis HTC να με βοηθήσει; Κατ' αρχήν έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που ρώτησες.. Εδώ δεν είναι chat κι ούτε φυσικά είμαστε εδώ γιατί κάποιος μας πληρώνει, οπότε λίγη υπομονή δεν κάνει κακό.. Στο θέμα σου τώρα, αντικατάσταση συσκευής δεν παίζει με τίποτα εκτός αν έχεις τη συσκευή λιγότερο από 14 μέρες.. Αν λοιπόν δεν ισχύει κάτι τέτοιο το expansys το ξεχνάς. Όσο για το αν υπάρχει service στη Θεσσαλονίκη μιας και δεν το ξέρω μπορείς να δεις εδώ το τηλέφωνο της htc και να πάρεις να ρωτήσεις. Φιλικά πάντα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Καταρχήν να ζητήσω συγνόμη για την επανάλυψη του μηνύματος μου . Σχετικά με το δικαίωμα 14 ημερών μπορείς να μου δείξεις κάποιο νόμο - εγκύκλιο (εν ισχύ) που να καθορίζει το διάστημα που έχω δικαίωμα να επιλέξω την λύση στο πρόβλημα του προϊόντος μου (επιστροφή χρημάτων-αντικατάσταση-επισκευή); εγώ σας γνωστοποιώ την ισχύουσα ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ εγκύκλιο με την οποία εναρμονίστηκε απο το 2003 η Ελλάδα... http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=51 ενδεικτικά σας παραθέτω τμήμα .... Άρθρο 540 Δικαιώματα αγοραστή Καταγράφονται τα δικαιώματα του αγοραστή στην περίπτωση ευθύνης του πωλητή για έλλειψη συμφωνηθείσης ιδιότητας ή πραγματικού ελαττώματος του πράγματος. Αυτά είναι τα δικαιώματα της επισκευής ή αντικατάστασης του πράγματος (χωρίς επιβάρυνση του αγοραστή) με άλλο, ή μείωσης του τμήματος ή υπαναχώρησης αυτής της σύμβασης. Τα δικαιώματα αυτά παρέχονται εναλλακτικά στον αγοραστή χωρίς ιεραρχική διαβάθμιση μεταξύ τους δηλ. χωρίς ορισμένα από αυτά να έχουν προτεραιότητα. Στην περίπτωση επουσιώδους ελαττώματος δεν θίγεται το δικαίωμα της υπαναχώρησης. Άρθρο 554 Παραγραφή Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά. Άρθρο 555 Η παραγραφή αρχίζει από την παράδοση του πράγματος στον αγοραστή, έστω και αν ο αγοραστής ανακάλυψε το ελάττωμα ή την έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας αργότερα. Δηλ. ο αγοραστής δικαιούται να ασκήσει τα δικαιώματά του από τη στιγμή της παράδοσης του πράγματος και για 2 χρόνια, εφόσον στο διάστημα αυτό εκδηλωθεί πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνηθείσης ιδιότητας. Edited October 18, 2012 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 αυτη η προβληματικη φουρνια,φαινεται καπου? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Το ξέρω τι λέει ο νόμος και τι η ΕΕ και πολύ καλά μάλιστα.. Κι εδώ είναι που μπαίνεις στην παγίδα και μπερδεύεσαι, δεν σου λέει καμία εταιρία όχι στην επισκευή εντός των 2 χρόνων εφόσον μιλάμε για κάτι επισκευάσιμο αλλά σαφώς και σου λένε όχι στην αντικατάσταση. Είτε μας αρέσει είτε όχι καμία εταιρία δεν αντικαθιστά κάτι όταν αυτό επισκευάζεται όπως στη δικιά σου περίπτωση που είναι 10 λεπτά δουλειά να γίνει επισκευή. Οπότε μην μου παραθέτεις τους νόμους απλά κοίτα να καταλάβεις τι σου λέω. Αν τώρα εσύ επιμένεις να ζητήσεις αντικατάσταση για κάτι τόσο ασήμαντο be my guest αλλά προετοιμάσου για άπειρες ώρες πάνω από το τηλέφωνο, αρκετό σπάσιμο νεύρων και φυσικά να μείνεις χωρίς συσκευή πάνω από μήνα.. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά επίσης καλό θα ήταν να μιλήσεις κ με κάποιο δικηγόρο να σου εξηγήσει μερικά πράγματα σχετικά με τις συμβάσεις περί εγγύησης που παρέχει η κάθε εταιρία και σε αντιστοιχία φυρικά με αυτά που λέει ο νόμος. Φιλικά.. αυτη η προβληματικη φουρνια,φαινεται καπου? Όσα ξεκινάνε με xx23 έως μερικά xx26, δηλαδή όσα κατασκευάστηκαν από το Μάρτιο του '12 μέχρι τα μέσα Ιουνίου όπου και αναγνώρισε το πρόβλημα η htc και έβγαλε ανακοίνωση με τον τρόπο που αυτό λύνεται. Επίσης στην ανακοίνωση έλεγε ότι η λύση έχει ήδη περάσει και στη γραμμή παραγωγής. Edited October 18, 2012 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 παιδια εμενα η arvato το πηρε 26/9 και το ελαβα 12/10 για αντικατασταση οθονης οπως ειχα γραψει στο φορουμ. τους εγραψα ενα σημειωμα μεσα στο κουτι και τους εξηγουσα τι εμφανισε το κινητο στην οθονη.] \δεν με ειδοποιησαν αλλα το εστειλαν με καινουρια οθονη. δεν μπορω να πω πως δεν ηταν καλη η εξυπηρετηση τους. ολα καλα. αλλα με κουρασε αυτο το θηριο και το εβγαλα αγγελια ηδη, παμε για αλλο αφου και η htc θα βγαλει το one x+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) .. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά επίσης καλό θα ήταν να μιλήσεις κ με κάποιο δικηγόρο να σου εξηγήσει μερικά πράγματα σχετικά με τις συμβάσεις περί εγγύησης που παρέχει η κάθε εταιρία και σε αντιστοιχία φυρικά με αυτά που λέει ο νόμος. Φιλικά.. φίλε μου, όσα λέω τα λέω έπειτα απο συνεννόηση με δικηγόρο φίλο μου , ο οποίος έχει κάνει χρήση του δικαιώματός του για αντικατάσταση συσκευής (TV (samsung) και πλυντηρίου) έπειτα απο 1 χρόνο .... Το ότι οι εταιρίες επιλέγουν να το επισκευάσουν δεν σημαίνει ότι είναι νόμος, ο νόμος λέει ότι ο πελάτης επιλέγει τον τρόπο διόρθωσης του προβλήματος. Μου εξήγησε ακόμα ότι οι κοινοτικοί νόμοι είναι πάνω απο τις εκάστοτε πολιτικές εγγύησης των εταιριών , ακόμα και αν αναγράφονται ξεκάθαρα σε γραπτή εγγύηση (εκτός και αν την υπογράψεις που σημαίνει ότι αποδέχεσαι άλλους όρους) Edited October 18, 2012 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 φίλε μου, όσα λέω τα λέω έπειτα απο συνεννόηση με δικηγόρο φίλο μου , ο οποίος έχει κάνει χρήση του δικαιώματός του για αντικατάσταση συσκευής (TV (samsung) και πλυντηρίου) έπειτα απο 1 χρόνο .... Το ότι οι εταιρίες επιλέγουν να το επισκευάσουν δεν σημαίνει ότι είναι νόμος, ο νόμος λέει ότι ο πελάτης επιλέγει τον τρόπο διόρθωσης του προβλήματος. Μου εξήγησε ακόμα ότι οι κοινοτικοί νόμοι είναι πάνω απο τις εκάστοτε πολιτικές εγγύησης των εταιριών , ακόμα και αν αναγράφονται ξεκάθαρα σε γραπτή εγγύηση (εκτός και αν την υπογράψεις που σημαίνει ότι αποδέχεσαι άλλους όρους) Τότε go for it και απλά κράτα μας ενήμερους σχετικά με το αποτέλεσμα.. Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά προσωπικά δεν πιστεύω να καταφέρεις αντικατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Όσα ξεκινάνε με xx23 έως μερικά xx26, δηλαδή όσα κατασκευάστηκαν από το Μάρτιο του '12 μέχρι τα μέσα Ιουνίου όπου και αναγνώρισε το πρόβλημα η htc και έβγαλε ανακοίνωση με τον τρόπο που αυτό λύνεται. Επίσης στην ανακοίνωση έλεγε ότι η λύση έχει ήδη περάσει και στη γραμμή παραγωγής. ευχαριστω γιατι ψηνομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο...φανταζομαι δεν εχουν ολα το προβλημα σωστα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο μεταχειρισμενο,πειτε μου τι πρεπει να προσεξω ετσι ωστε να δω οτι ειναι ευρωπαικο και οτι ιχυει η εγγυηση του??? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) ευχαριστω γιατι ψηνομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο...φανταζομαι δεν εχουν ολα το προβλημα σωστα? Ασφαλώς και δεν είχαν όλα πρόβλημα,απλά υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που είχαν θέμα σε εκείνες τις παρτιδες όπως έγραψε και πριν ο kollatos Edited October 18, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Το δικο μου ειναι ΗΤ23 και ειναι αψωγο. Απλα, οπως ειπαν τα παιδια, στις σειρες αυτες παρατηρηθηκαν πολλες αστοχιες. Οχι ομως οτι ολα ηταν προβληματικα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 παιδια εμενα η arvato το πηρε 26/9 και το ελαβα 12/10 για αντικατασταση οθονης οπως ειχα γραψει στο φορουμ. τους εγραψα ενα σημειωμα μεσα στο κουτι και τους εξηγουσα τι εμφανισε το κινητο στην οθονη.] \δεν με ειδοποιησαν αλλα το εστειλαν με καινουρια οθονη. δεν μπορω να πω πως δεν ηταν καλη η εξυπηρετηση τους. ολα καλα. αλλα με κουρασε αυτο το θηριο και το εβγαλα αγγελια ηδη, παμε για αλλο αφου και η htc θα βγαλει το one x+Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα η εξωτερικό?Locked η relocked το έστειλες στην arvato? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 φίλε μου, όσα λέω τα λέω έπειτα απο συνεννόηση με δικηγόρο φίλο μου , ο οποίος έχει κάνει χρήση του δικαιώματός του για αντικατάσταση συσκευής (TV (samsung) και πλυντηρίου) έπειτα απο 1 χρόνο .... Το ότι οι εταιρίες επιλέγουν να το επισκευάσουν δεν σημαίνει ότι είναι νόμος, ο νόμος λέει ότι ο πελάτης επιλέγει τον τρόπο διόρθωσης του προβλήματος. Μου εξήγησε ακόμα ότι οι κοινοτικοί νόμοι είναι πάνω απο τις εκάστοτε πολιτικές εγγύησης των εταιριών , ακόμα και αν αναγράφονται ξεκάθαρα σε γραπτή εγγύηση (εκτός και αν την υπογράψεις που σημαίνει ότι αποδέχεσαι άλλους όρους) Επειδή έχω επαφές με κέντρο εξυπηρέτησης και σερβις γνωστης εταιρίας θα σου πω ότι θα πρέπει να το φτάσεις πολύ στα άκρα με τον νόμο για να καταφέρεις την αντικατάσταση του τηλεφώνου. Έχω τύχει πάλι σε περιπτώσεις τις οποίες ο καταναλωτής τελικά έλαβε μια απλή επισκευή παρόλα τα όσα έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά μην μπερδεύεστε το πρόβλημα με το wifi το έχουν όλα αυτά τα μοντέλα. Απλά το εμφανίζουν μόνο ύστερα από συγκεκριμένη χρήση. Αν δηλαδή πατηθεί η συσκευή (πχ μέσα σε μια τσέπη) στ' αριστερά της κάμερας. Αυτό συμβαίνει γιατί εκεί από κάτω είναι η επαφή του δέκτη με το καπάκι κι όταν πατιέται λυγίζει με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή και να έχουμε μειωμένο σήμα wifi... Από αυτό λοιπόν υποφέρουν όλες οι συσκευές. Οι υπόλοιπες αστοχίες που έχουν παρατηρηθεί είναι λίγο γενικές δεν επηρεάζουν όλες τις συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Επειδή έχω επαφές με κέντρο εξυπηρέτησης και σερβις γνωστης εταιρίας θα σου πω ότι θα πρέπει να το φτάσεις πολύ στα άκρα με τον νόμο για να καταφέρεις την αντικατάσταση του τηλεφώνου. Έχω τύχει πάλι σε περιπτώσεις τις οποίες ο καταναλωτής τελικά έλαβε μια απλή επισκευή παρόλα τα όσα έκανε. το θέμα είναι αν ρισκάρει η εταιρία να φάει μηνηση (που δεν θα κερδίσει την δική κιόλας ) και το αν ο πελάτης έχει τον χρόνο και την επιμονή και ηρεμία να το φτάσει εκεί. το θέμα είναι ότι οι εταιρίες το ξέρουν και επίτηδες σε δυσκολευουν γιατί φυσικά τους συμφέρει. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Παιδιά μην μπερδεύεστε το πρόβλημα με το wifi το έχουν όλα αυτά τα μοντέλα. Απλά το εμφανίζουν μόνο ύστερα από συγκεκριμένη χρήση. Αν δηλαδή πατηθεί η συσκευή (πχ μέσα σε μια τσέπη) στ' αριστερά της κάμερας. Αυτό συμβαίνει γιατί εκεί από κάτω είναι η επαφή του δέκτη με το καπάκι κι όταν πατιέται λυγίζει με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή και να έχουμε μειωμένο σήμα wifi... Από αυτό λοιπόν υποφέρουν όλες οι συσκευές. Οι υπόλοιπες αστοχίες που έχουν παρατηρηθεί είναι λίγο γενικές δεν επηρεάζουν όλες τις συσκευές. Eμενα ειναι HT23 και δεν εχω παρατηρησει το προβλημα. Οπου και να το πατησω, το σημα δεν μειωνεται. Edited October 18, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Eμενα ειναι HT23 και δεν εχω παρατηρησει το προβλημα. Οπου και να το πατησω, το σημα δεν μειωνεται. Δες αυτό για να καταλάβεις το πρόβλημα.. και φυσικά δεν είναι σωστό να κάθεσαι να πατάς τη συσκευή απλά και μόνο για να δημιουργήσεις το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Δες αυτό για να καταλάβεις το πρόβλημα.. και φυσικά δεν είναι σωστό να κάθεσαι να πατάς τη συσκευή απλά και μόνο για να δημιουργήσεις το πρόβλημα. Το γνωριζω το θεμα του wi fi. Δεν ισχυει με ολες μα ολες τις συσκευες της συγκεκριμενης περιοδου. Με αρκετες, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Κι εγώ που το δοκιμάζω χωρίς να το ζορίσω δεν βλέπω κάποια αλλαγή στο σήμα. Τελευταία όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα. Πολύ συχνά όταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής με κλειστή οθόνη αποσυνδέεται. Όταν ανοίξω την οθόνη περνάνε μερικά δευτερόλεπτα και μετά συνδέεται πάλι. Παλιότερα δεν το έκανε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα η εξωτερικό?Locked η relocked το έστειλες στην arvato? Locked ειναι και αγορασμενο απο αθηνα . Edited October 19, 2012 by makiskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Κι εγώ που το δοκιμάζω χωρίς να το ζορίσω δεν βλέπω κάποια αλλαγή στο σήμα. Τελευταία όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα. Πολύ συχνά όταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής με κλειστή οθόνη αποσυνδέεται. Όταν ανοίξω την οθόνη περνάνε μερικά δευτερόλεπτα και μετά συνδέεται πάλι. Παλιότερα δεν το έκανε. Yπαρχει επιλογη που του λες να παραμενει συνδεδεμενο στην αναμονη. Μηπως την εχεις ξετικαρεις κατα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 τέτοια ταχύτητα,,,,,, http://www.speedtest.net/android/270462201.png ουτε στα ονειρα μας,,,,,,, Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts