geovrettos1908 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ποτε θα ρθουν οι αναβαθμισεις λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ρυθμίσεις-εφαρμογές-όλα. πατάς σε οποία εφαρμογή θελεις να την βγάλει εκτός το σύστημα και επιλέγεις απενεργοποιηση.Δεν κάνει απεγκατάσταση,την παγώνει και δεν την φορτώνει.Αυτές που δεν παγώνουν μόνιμα είναι οι χάρτες και η φωνητική αναζήτηση,μετά από reboot τις ξαναπεταει (Α ρε titanium που τους χρειάζεται :p ) Αμα απλα τις κλεισω απ το μενου του multitasking δεν σταματανε? Το soundhound ας πουμε (για το οποιο τρεχω κ widget στην οθονη), οταν το κλεινω συνεχιζει να τρεχει? Κ ποια η διαφορα αν το ''παγωσω''?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Αμα απλα τις κλεισω απ το μενου του multitasking δεν σταματανε? Το soundhound ας πουμε (για το οποιο τρεχω κ widget στην οθονη), οταν το κλεινω συνεχιζει να τρεχει? Κ ποια η διαφορα αν το ''παγωσω''?:confused: Είναι κάποιες εφαρμογές που όσες φορές κι αν τις κλείσεις αυτές θα ξανανοιξουν.Το πάγωμα το κάνουμε για να σταματήσουμε εντελώς εφαρμογές που δεν θέλουμε να τρέχουν καθόλου Edited October 14, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Παιδια καπου διαβασα οτι η jelly bean θα γινει το update τον νοεμβριο..κριμα..:wacko http://m.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/htc-one-s-one-x-and-one-xl-confirmed-for-jelly-bean-upgrade-1089616 Edited October 15, 2012 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδια καπου διαβασα οτι η jelly bean θα γινει το update τον νοεμβριο..κριμα..:wacko: Από επίσημη πηγη η ράδιο αρβύλα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Από επίσημη πηγη η ράδιο αρβύλα? Gsmarena αν δεν κανω λαθως Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Gsmarena αν δεν κανω λαθως Μη δίνεις και πολυ βάση σε αυτό το σαμυ-fan site,αν είναι αλήθεια κάπου θα δούμε επίσημη ανακοίνωση.Ο σκοπός είναι να μας δώσουν κάτι σωστό Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Gsmarena αν δεν κανω λαθως Λογικό το βρίσκω μιας και όσο και να ψάχνω δεν βλέπω πουθενά το ONE X+ ετοιμοπαράδοτο (θα ισχύσει μάλλον η ημερομηνία 22/10/2012 του clove) οπότε είναι αδύνατον να δώσουν νωρίτερα το update για το X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Λογικό το βρίσκω μιας και όσο και να ψάχνω δεν βλέπω πουθενά το ONE X+ ετοιμοπαράδοτο (θα ισχύσει μάλλον η ημερομηνία 22/10/2012 του clove) οπότε είναι αδύνατον να δώσουν νωρίτερα το update για το X. Θα συμφωνήσω μαζί και γι' αυτό θα τολμήσω να κάνω και μια πρόβλεψη.. Το update θα αρχίσει να κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά μοντέλα από 23/10 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Θα συμφωνήσω μαζί και γι' αυτό θα τολμήσω να κάνω και μια πρόβλεψη.. Το update θα αρχίσει να κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά μοντέλα από 23/10 ;) Για να δώσανε στους elevate το δεύτερο OTA προχθές κι εγώ αργά μυρίζομαι την επίσημη :/ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 22 Οκτ στελνω το GS3 και χτυπαω παραγγελια στο clove για One X+ :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Συγχωρεστε την αγνοια μου μιας και ειμαι νεος κατοχος, αλλα μιας και μιλαμε για updates, στην Ελλαδα ερχονται σε αντιστοιχο περιπου χρονο με τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες ή ειναι οπως στο galaxy S που ειχα πριν και αργουσαν τοσο πολυ να ερθουν στην Ελλαδα, που δεν ειχε ουσια να περιμενεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Συγχωρεστε την αγνοια μου μιας και ειμαι νεος κατοχος, αλλα μιας και μιλαμε για updates, στην Ελλαδα ερχονται σε αντιστοιχο περιπου χρονο με τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες ή ειναι οπως στο galaxy S που ειχα πριν και αργουσαν τοσο πολυ να ερθουν στην Ελλαδα, που δεν ειχε ουσια να περιμενεις? Καλορίζικο και καλώς μας ήρθες :) Ευτυχως όχι.Τα ευρωπαϊκά μοντέλα το παίρνουν σχεδόν ταυτόχρονα όλα με εξαίρεση τα αγγλικά που καθυστερούν καμία δεκαριά μέρες Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) 22 Οκτ στελνω το GS3 και χτυπαω παραγγελια στο clove για One X+ :)) Ωραιος! Αν και θα ειναι αρκετα τσουχτερο! Θα ειναι στανταρ ποιοτικο αλμα. Edited October 15, 2012 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ρε παιδιά έχετε κάνει κάτι με το ακουστικό;Είναι παρά πολύ σιγανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ωραιος! Αν και θα ειναι αρκετα τσουχτερο! Θα ειναι στανταρ ποιοτικο αλμα. το κακο ειναι οτι η htc δεν το εισαγει στην χωρα μας.δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο τους.θα διατεθει κανονικα στις ευρωπαικες χωρες αλλα στο ελλαδα οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ρε παιδιά έχετε κάνει κάτι με το ακουστικό;Είναι παρά πολύ σιγανό Σιγανο; Μηπως το εχεις χαμηλομενο τελειως απο τα κουμπια δεξια; Εμενα αντιθετα με ξεκουφενει. Αφου δεν το ακουμπαω τελειως στο αυτι. Το εχω λιγο πιο μακρια οταν μιλαω. Μονον σε καποιες σιγκεκριμενες συσκευες μου ειναι πιο χαμηλο, κανονικο θα ελεγα. Απλα για να μην ανεβοκατεβαζω συνεχως την ενταση το απομακρινω λιγο οταν μιλαω και ειναι δυνατα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Αν και θα ειναι αρκετα τσουχτερο! Δεν θα το 'λεγα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Α, ωραια! Τοσο δεν πηρα το Χ μου! Φαντασου που θα κατρακυλησει το δικο μας. Τελικα οντως επισημα δεν θα το δουμε εδω; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 το κακο ειναι οτι η htc δεν το εισαγει στην χωρα μας.δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο τους.θα διατεθει κανονικα στις ευρωπαικες χωρες αλλα στο ελλαδα οχι! Ξεχνάς όμως ότι η Ελλάδα δεν έχει LTE δίκτυα ακόμη! Τελικα οντως επισημα δεν θα το δουμε εδω; Yeap... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί το κινητο μας υποστήριζει 4g LTE δίκτυο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Nop. Το Χ+ Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Nop. Το Χ+ Έλεος ρε παιδιά μια τέτοια κορυφαία συσκευή να μην υποστηρίζει LTE . Αν και είδα ένα βίντεο που μια συσκευή από at&t έχει σύμβολο 4g στο notification bar o_O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Έλεος ρε παιδιά μια τέτοια κορυφαία συσκευή να μην υποστηρίζει LTE . Αν και είδα ένα βίντεο που μια συσκευή από at&t έχει σύμβολο 4g στο notification bar o_O Αναφερεσε σ' αυτο: http://m.gsmarena.com/htc_one_x_at&t-4614.php Μονο Αμερικα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Αναφερεσε σ' αυτο: http://m.gsmarena.com/htc_one_x_at&t-4614.php Μονο Αμερικα! Κρίμα που δεν μπορούμε να παραγγείλουμε την κεραία κ να την βάλουμε μόνοι μας εφόσον θα εχουμε σιγά σιγά κ εμείς LTE δίκτυο. :'( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts