toroman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Το usb debugging? Και όχι δεν έχω Mac. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ρυθμίσεις -> επιλογές για προγραμματιστές -> Εντοπισμός σφαλμάτων usb Δες αν είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ρυθμίσεις -> επιλογές για προγραμματιστές -> Εντοπισμός σφαλμάτων usb Δες αν είναι ενεργοποιημένο. Είναι ενεργοποιημενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Είναι ενεργοποιημενο. Ξετικαριστο,αποσυνδεσε καλωδιο και ξανασυνδεσου Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδιά για ΤΕΛΟΣ του μήνα βλέπω να περνούμε την αναβάθμιση..πάντως εισα τα στατιστικά της htc έπεσαν απίστευτα,και η πωλήσεις..και είπε η htc ότι δεν θα βγάζει πλέων πολλά μοντέλα και θα παρέχει περισσότερη υποστήριξη στα high end κινητά τής.οπως η samsung.το κατάλαβαν ότι πάνε για φουντο..και ότι πλεον η καταναλωτές βαρέθηκαν αυτό που κάνει η htc να βγάζει συνέχεια νέο μοντέλα και να παρατάει τα παλιά τής. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Παιδιά για ΤΕΛΟΣ του μήνα βλέπω να περνούμε την αναβάθμιση..πάντως εισα τα στατιστικά της htc έπεσαν απίστευτα,και η πωλήσεις..και είπε η htc ότι δεν θα βγάζει πλέων πολλά μοντέλα και θα παρέχει περισσότερη υποστήριξη στα high end κινητά τής.οπως η samsung.το κατάλαβαν ότι πάνε για φουντο..και ότι πλεον η καταναλωτές βαρέθηκαν αυτό που κάνει η htc να βγάζει συνέχεια νέο μοντέλα και να παρατάει τα παλιά τής. Yπαρχει καποια επισημη δηλωση γι'αυτο? Επισης ανεβαζω ενα screenshot γιατι πιστευω οτι ειναι συλλεκτικο... [ATTACH]27454[/ATTACH] Edited October 10, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Yπαρχει καποια επισημη δηλωση γι'αυτο? Εποσης ανεβαζω ενα screenshot γιατι πιστευω οτι ειναι συλλεκτικο... [ATTACH]27454[/ATTACH] http://www.attikipress.gr/29457/apo-to-kako-sto-xeirotero-h-htc Edited October 10, 2012 by kollatos Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Yπαρχει καποια επισημη δηλωση γι'αυτο? Επισης ανεβαζω ενα screenshot γιατι πιστευω οτι ειναι συλλεκτικο... [ATTACH]27454[/ATTACH] Τρεις μερες και ακομα 35%!!!!!!!!!! Δεν θα πρεπει καν να το ακουμπισες το τηλεφωνο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τρεις μερες και ακομα 35%!!!!!!!!!! Δεν θα πρεπει καν να το ακουμπισες το τηλεφωνο. Όχι μόνο δεν το ακούμπησε αλλά ούτε καν το μετακίνησε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 και ήταν και κάτω από κεραία Vodafone - wind. Cosmote οχι, γιατί το σύστημα gsm1800 της Cosmote είναι πιο ενεργοβορο! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Οχι με Cosmote ειμαι. Παντως οντως ετυχε να το χρησιμοποιησω ελαχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα παιδια! Μια ερωτηση.... Οταν εχετε κλειστες ολες τις εφαρμογες η ελευθερη ραμ ποση ειναι? Θα μου πειτε τωρα οτι εξαρταται γτ ο καθενας τρεχει διαφορετικα widgets απο τo sense αλλα τελος παντων... Μια γενικη ιδεα θελω να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα παιδια! Μια ερωτηση.... Οταν εχετε κλειστες ολες τις εφαρμογες η ελευθερη ραμ ποση ειναι? Θα μου πειτε τωρα οτι εξαρταται γτ ο καθενας τρεχει διαφορετικα widgets απο τo sense αλλα τελος παντων... Μια γενικη ιδεα θελω να δω... 315MB ελευθερα έχω εγώ, με 5 οθόνες widets sence Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα παιδια! Μια ερωτηση.... Οταν εχετε κλειστες ολες τις εφαρμογες η ελευθερη ραμ ποση ειναι? Θα μου πειτε τωρα οτι εξαρταται γτ ο καθενας τρεχει διαφορετικα widgets απο τo sense αλλα τελος παντων... Μια γενικη ιδεα θελω να δω... 315MB ελευθερα έχω εγώ, με 5 οθόνες widets sence+1. Εκεί παίζει, +/- 300. Από 270 μέχρι 350.Κι εγώ με πέντε οθόνες τούμπανο. Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στη διαχειρηση μνήμης Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Όχι μόνο δεν το ακούμπησε αλλά ούτε καν το μετακίνησε.. Χε χε! Εχεις δικιο. Ουτε αλλαγη κυψελης δεν θα εκανε! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 315MB ελευθερα έχω εγώ, με 5 οθόνες widets sence +1. Εκεί παίζει, +/- 300. Από 270 μέχρι 350.Κι εγώ με πέντε οθόνες τούμπανο. Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στη διαχειρηση μνήμης Eυχαριστω! Δλδ σε σκληρη χρηση η μνημη τα βγαζει περα? Γτ ακουω οτι πολλοι λενε πως το galaxy που εχει κ το πιο ελαφρυ touchwiz πολλες φορες λογω ανεπαρκους μνημης φτανει να κλεινει τον dialer και να θελει 5" για να τον ξανανοιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Eυχαριστω! Δλδ σε σκληρη χρηση η μνημη τα βγαζει περα? Γτ ακουω οτι πολλοι λενε πως το galaxy που εχει κ το πιο ελαφρυ touchwiz πολλες φορες λογω ανεπαρκους μνημης φτανει να κλεινει τον dialer και να θελει 5" για να τον ξανανοιξει...Η μνήμη στο s πέφτει μέχρι και τα 70mb μόλις το ζορισεις,γι αυτο συμβαίνουν αυτά που λες.Στο hox.δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.Ότι και να του κανείς σφυρίζει αδιάφορα και γελάει μαζί μας όταν προσπαθούμε να το κουρασουμε ;) Γενικά,κάποιος που παρακολουθεί αυτό το νήμα,θα έχει παρατηρήσει ότι το μόνο που ΔΕΝ κάνουμε εδώ μέσα,είναιτο να συζητάμε για προβλήματα του hox,για το λόγο απλά,ότι δεν μας δημιουργει προβλήματα :) Edited October 11, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Η μνήμη στο s πέφτει μέχρι και τα 70mb μόλις το ζορισεις,γι αυτο συμβαίνουν αυτά που λες.Στο hox.δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.Ότι και να του κανείς σφυρίζει αδιάφορα και γελάει μαζί μας όταν προσπαθούμε να το κουρασουμε ;) Γενικά,κάποιος που παρακολουθεί αυτό το νήμα,θα έχει παρατηρήσει ότι το μόνο που ΔΕΝ κάνουμε εδώ μέσα,είναιτο να συζητάμε για προβλήματα του hox,για το λόγο απλά,ότι δεν μας δημιουργει προβλήματα :) Σουπερ! Τετοια λεγε μου!:D Το multitasking δουλευει ικανοποιητικα φανταζομαι, ετσι? Γτ στο desire hd μου εκανε κατι κολπα ο browser που κ που κ ξαναφορτωνε τις ηδη ανοιχτες σελιδες (tabs)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδιά σήμερα έβγαλε ο maik την android revolution hd 10.4. Μήπως ξέρει κανείς τι καινούργιο έχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Σουπερ! Τετοια λεγε μου!:D Το multitasking δουλευει ικανοποιητικα φανταζομαι, ετσι? Γτ στο desire hd μου εκανε κατι κολπα ο browser που κ που κ ξαναφορτωνε τις ηδη ανοιχτες σελιδες (tabs)... Για την μνημη μην ανησυχεις, πεταει. Το multitasking ομως δεν ειναι αυτο που θα επρεπε. Εχεις ανοικτο τον browser π.χ, πας σε αλλο app και οταν γυρνας πισω ο browser κανει reload. Aπαραδεκτο για μενα. Δεν ξερω ομως αν ειναι γενικο θεμα του android η το εχει πειραξει η HTC. Γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Για την μνημη μην ανησυχεις, πεταει. Το multitasking ομως δεν ειναι αυτο που θα επρεπε. Εχεις ανοικτο τον browser π.χ, πας σε αλλο app και οταν γυρνας πισω ο browser κανει reload. Aπαραδεκτο για μενα. Δεν ξερω ομως αν ειναι γενικο θεμα του android η το εχει πειραξει η HTC. Γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει. Δεν έχω τέτοια θέματα :confused:.Ανοίγω opera με 2-3 tabs,mail,tapatalk ,mobili#m και κάνω downloads και αρκετές φορές απαντάω και σε μυνηματα...no problem!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Δεν έχω τέτοια θέματα :confused:.Ανοίγω opera με 2-3 tabs,mail,tapatalk ,mobili#m και κάνω downloads και αρκετές φορές απαντάω και σε μυνηματα...no problem!!! Tι να σου πω. Εμενα και με τον στοκ και με firefox μου το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Kαι εμενα μου το κανει με τον στοκ...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Kαι εμενα μου το κανει με τον στοκ...:mad: Νομιζω οτι το κανει σε ολους με στοκ rom. Δεν ξερω αν ο truckman εχει custom και το εχουν διορθωσει. Edited October 11, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Τα μάθατε τα καλά νέα για το 4G lte δίκτυο? Το υποστηρίζει το κινητό μας έτσι? Edit: από ότι είδα λίγο στο ίντερνετ δεν το υποστηρίζει. Edited October 11, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts