Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφοσον ερθει επισημα η jb στο one θα χαθει ο flashplayer αφου η νεοτερη εκδοση android δεν υποστηριζει πια flash. Υπαρχουν ομως τροπος για να εγκαθιστησεις την εφαρμογη flashplayer. Θα παιζει ομως κανονικα ή τριχες κατσαρες;;;;;; Το ρωταω αυτο περισσοτερο γιατι θα αγορασω το νεο HTC ONE X+ που θα βγει, το οποιο επισημα δε θα υποστηριζει flash.

Πάντως στο s3 με jb παίζει κανονικά . Δεν βρίσκω λοιπόν κάποιο λόγο να μην δουλεύει στο one x.

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εφοσον ερθει επισημα η jb στο one θα χαθει ο flashplayer αφου η νεοτερη εκδοση android δεν υποστηριζει πια flash. Υπαρχουν ομως τροπος για να εγκαθιστησεις την εφαρμογη flashplayer. Θα παιζει ομως κανονικα ή τριχες κατσαρες;;;;;; Το ρωταω αυτο περισσοτερο γιατι θα αγορασω το νεο HTC ONE X+ που θα βγει, το οποιο επισημα δε θα υποστηριζει flash.

Σε όσα κινητά με jb που δοκίμασα,δουλεύει μια χαρά

Πάντως εγώ έβαλα το update.script κ υπάρχει κάποια διαφορα στο scrolling αλλα έχει πολύ drain battery .

Έσπασα το προηγούμενο ρεκόρ μου στο quadrant ! 6936

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έσπασα το προηγούμενο ρεκόρ μου στο quadrant ! 6936

δες εδω...

http://www.phonearena.com/news/Android-4.1-Jelly-Bean-leaks-for-international-HTC-One-X_id35278

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Και κάτι ακόμα παιδιά..το HTC one x+ μην το περιμένετε στα ελληνικά καταστήματα δεν θα έρθει Ελλάδα.. τώρα το είδα σε ερώτημα φίλου στην htc στο φβ..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

@toroman: Ρε συ toroman παράπονο το 'χω, μια φορά να κάνεις edit, αντί για νέο post δεν έχω δει...

Στο θέμα του σκορ που ρώτησες τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι λόγω της νέας (και τελικής) έκδοσης του One X+ που ανέβασε χθες ο football.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Οσοι έχουν βάλει τη JB έχουν δει διαφορα στην κάμερα ;;;;;:O
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο πως μπορώ από μια custom Rom και κατάσταση root να επανέλθω στην stock κατάσταση για να πάρω την JB όταν με το καλό βγει?

Έστω και ένα λινκ θα ήταν χρήσιμο ευχαριστώ.

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

@toroman: Ρε συ toroman παράπονο το 'χω, μια φορά να κάνεις edit, αντί για νέο post δεν έχω δει...

Στο θέμα του σκορ που ρώτησες τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι λόγω της νέας (και τελικής) έκδοσης του One X+ που ανέβασε χθες ο football.

Kollatos sorry φίλε μου είμαι όντως απαράδεκτος :) .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο πως μπορώ από μια custom Rom και κατάσταση root να επανέλθω στην stock κατάσταση για να πάρω την JB όταν με το καλό βγει?

Έστω και ένα λινκ θα ήταν χρήσιμο ευχαριστώ.

HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Οσοι έχουν βάλει τη JB έχουν δει διαφορα στην κάμερα ;;;;;:O

Ναι, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ξαναγράφτικε όλος ο κώδικας της κάμερας. ;)

Δηλαδή? Σόρρυ αλλά το 'χασα λίγο. Το νούμερο που έδωσε δεν ήταν από HOX αλλά από HOX+ ? :confused:

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

πολλη ενδιαφερον APK για όσους θέλουν να τσεκάρουν το κινητο για να περασυν το JB

http://dl.xda-developers.com/attachdl/c08c0f3cb5d5e590ebff2589d34c9093/5073c11c/1/3/8/6/3/2/2/JOX.apk

μαζί με αυτό το βίντεο νομίζω πως καλύπτω όλες τις ερώτησης

σκετικά με το maXimus V4.1

Edited by rebel89
HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

Και κάτι ακόμα παιδιά..το HTC one x+ μην το περιμένετε στα ελληνικά καταστήματα δεν θα έρθει Ελλάδα.. τώρα το είδα σε ερώτημα φίλου στην htc στο φβ..

Καλά στο FB , δεν μου λέει τίποτα... εκεί μπορεί να έχουν ΕΝΤΟΛΗ να το λένε, για να μην θαφτεί το ΟΝΕ Χ το απλό και δεν πουλήσει.

αφού υπάρχει ελληνικό επίσημο site ( http://www.htc.com/gr/smartphones/htc-one-x-plus/ ) τότε θα κυκλοφορήσει.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλά στο FB , δεν μου λέει τίποτα... εκεί μπορεί να έχουν ΕΝΤΟΛΗ να το λένε, για να μην θαφτεί το ΟΝΕ Χ το απλό και δεν πουλήσει.

αφού υπάρχει ελληνικό επίσημο site ( http://www.htc.com/gr/smartphones/htc-one-x-plus/ ) τότε θα κυκλοφορήσει.

Πολύ φοβάμαι ότι ισχύει γιατί αν δεις στο http://www.htc.com/gr/smartphones/#all δεν φαίνεται πουθενά πλέον το ONE X+ (φαινόταν πριν μερικές μέρες), ενώ αντίθετα στο http://www.htc.com/www/smartphones/#all όπως και στα http://www.htc.com/de/ και http://www.htc.com/uk/ φαίνεται (διαφημίζεται) κανονικά!!

Δεν βαριέσαι ας είναι καλά τα eshop του εξωτερικού.

Edit: Άκυρο μόλις μίλησα με HTC και μου είπαν ότι θα "κατέβει" Ελλάδα Νοέμβριο ή Δεκεμβριο.

Edited by jpjp

Και τι είπαμε ότι θα προσφέρει παραπάνω??..λίγο καλυτερη αυτονομία??..:D

και καλύτερο ηχείο.

Σίγουρα οι διαφορές δεν είναι τρελές, βλέποντας και το τι πρόκειται να συμβεί μόλις βγει και η επίσημη JB για το ONE X. Απλά για πολλούς η μπαταρία είναι σημαντική, είδωμεν...

Δηλαδή? Σόρρυ αλλά το 'χασα λίγο. Το νούμερο που έδωσε δεν ήταν από HOX αλλά από HOX+ ? :confused:

Είναι από HOX αλλά με τη rom του HOX+.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλύτερο ηχείο

καλύτερη μπαταρία

καλύτερο SoC (system on a chip) οχι απλά υπερχρονισμένος tegra3 , αλλά νέα έκδοση του

Καλύτερο λογισμικό κάμερας (καλύτερες φωτο)

Περισσότερη μνήμη 64GB

Καινούριο πλαστικό πιο απαλό στην πλάτη του , που θυμίζει βελούδο.

Απλά σαν το λευκό το απλό ΟΝΕ Χ δεν είναι. το Λευκό ΟΝΕ Χ είναι το ομορφότερο Smartphone απο 4,5 ιντζες και πάνω.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλύτερο ηχείο

καλύτερη μπαταρία

καλύτερο SoC (system on a chip) οχι απλά υπερχρονισμένος tegra3 , αλλά νέα έκδοση του

Καλύτερο λογισμικό κάμερας (καλύτερες φωτο)

Περισσότερη μνήμη 64GB

Καινούριο πλαστικό πιο απαλό στην πλάτη του , που θυμίζει βελούδο.

Απλά σαν το λευκό το απλό ΟΝΕ Χ δεν είναι. το Λευκό ΟΝΕ Χ είναι το ομορφότερο Smartphone απο 4,5 ιντζες και πάνω.

Mην σας βαζουν ρε παιδια σε αυτο το τρυπακι.Οι διαφορες τους ουσιαστικα ειναι μηδεν.Εχετε προβλημα με το ηχειο της συσκευης??(εγω γιατι δεν εχω??).Απο θεμα ταχυτητας δεν προκειται να δειτε καμια διαφορα,εδω ειμαστε και να μου το θυμηθειτε.Για την μπαταρια εχω τις επιφυλαξεις μου λογω υπερχρονισμου του επεξεργαστη ο οποιος θα καταναλωνει και περισσοτερο (δεδομενο αυτο).Εξαλου ειμαι βεβαιος πως θα αλλαξει δραματικα και η αυτονομια στο κανονικο hox λογω κερνελ που θα συνεργαζεται σωστα με το λειτουργικο και τον επεξεργαστη με την ελευση της jb.Το λογισμικο καμερας ειναι το ιδιο,αναβαθμιζεται πληρως και στο κανονικο hox.H μνημη δεν ειναι στανταρ 64 gb,θα βγαινει σε δυο εκδοσεις,μια των 32 οπως και τωρα και μια των 64 με μεγαλυτερη τιμη ασφαλως (εχετε προβλημα με την μνημη του hox?? εγω παντως οχι).Οσο για το πλαστικο,καθιστε πρωτα να το δουμε,να δουμε πως ειναι και πως συμπεριφερεται στη χρηση και στο καθαρισμα.

Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ,μην τρεχουμε πισω απο τις εταιρειες με το καθε ψιχουλο που μας προσφερουν.Εχετε καταλαβει οτι εχουμε στα χερια μας υπερσυσκευες που θα τις ζηλευαν πολλα συγχρονα ακριβα λαπτοπ?Το προβλημα δεν ειναι πλεον τα spects των συσκευων αλλα το software,οι εφαρμογες που δεν ακολουθουν αυτον τον φρενηρη ρυθμο του hardware στα smartphones.Ελαχιστες ειναι οι εφαρμογες που εχουν γινει optimize για να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες αυτων των συσκευων.Και εξαπυρηνα να βγαλουν διαφορα πλεον δεν προκειται να δειτε

Edited by truckman

Πόσο συμφωνώ μαζί σου. Δεν χρειάζεται να κυνηγάμε την τεχνολογία. Η δική μου άποψη είναι την στιγμή που θέλουμε να κάνουμε μια αγορά να επιλέγουμε το καλύτερο δυνατο προιόν στην καλύτερη τιμή (αυτό έχει να κάνει με την τσέπη του καθενός).

Ωραίο το ΟΝΕ Χ όπως και το νέο του αδερφάκι αλλα δύσκολα θα το αλλάξω. Όσοι το έχουν πιάσει στα χέρια απλά κολλάνε μαζί του.

Mην σας βαζουν ρε παιδια σε αυτο το τρυπακι.Οι διαφορες τους ουσιαστικα ειναι μηδεν.Εχετε προβλημα με το ηχειο της συσκευης??(εγω γιατι δεν εχω??).Απο θεμα ταχυτητας δεν προκειται να δειτε καμια διαφορα,εδω ειμαστε και να μου το θυμηθειτε.Για την μπαταρια εχω τις επιφυλαξεις μου λογω υπερχρονισμου του επεξεργαστη ο οποιος θα καταναλωνει και περισσοτερο (δεδομενο αυτο).Εξαλου ειμαι βεβαιος πως θα αλλαξει δραματικα και η αυτονομια στο κανονικο hox λογω κερνελ που θα συνεργαζεται σωστα με το λειτουργικο και τον επεξεργαστη με την ελευση της jb.Το λογισμικο καμερας ειναι το ιδιο,αναβαθμιζεται πληρως και στο κανονικο hox.H μνημη δεν ειναι στανταρ 64 gb,θα βγαινει σε δυο εκδοσεις,μια των 32 οπως και τωρα και μια των 64 με μεγαλυτερη τιμη ασφαλως (εχετε προβλημα με την μνημη του hox?? εγω παντως οχι).Οσο για το πλαστικο,καθιστε πρωτα να το δουμε,να δουμε πως ειναι και πως συμπεριφερεται στη χρηση και στο καθαρισμα.

Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ,μην τρεχουμε πισω απο τις εταιρειες με το καθε ψιχουλο που μας προσφερουν.Εχετε καταλαβει οτι εχουμε στα χερια μας υπερσυσκευες που θα τις ζηλευαν πολλα συγχρονα ακριβα λαπτοπ?Το προβλημα δεν ειναι πλεον τα spects των συσκευων αλλα το software,οι εφαρμογες που δεν ακολουθουν αυτον τον φρενηρη ρυθμο του hardware στα smartphones.Ελαχιστες ειναι οι εφαρμογες που εχουν γινει optimize για να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες αυτων των συσκευων.Και εξαπυρηνα να βγαλουν διαφορα πλεον δεν προκειται να δειτε

Νομιζω οτι δεν θα μπορουσα να τα πω καλητερα! Συμφωνω οχι 100% αλλα 110%.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πόσο συμφωνώ μαζί σου. Δεν χρειάζεται να κυνηγάμε την τεχνολογία. Η δική μου άποψη είναι την στιγμή που θέλουμε να κάνουμε μια αγορά να επιλέγουμε το καλύτερο δυνατο προιόν στην καλύτερη τιμή (αυτό έχει να κάνει με την τσέπη του καθενός).

Ωραίο το ΟΝΕ Χ όπως και το νέο του αδερφάκι αλλα δύσκολα θα το αλλάξω. Όσοι το έχουν πιάσει στα χέρια απλά κολλάνε μαζί του.

+1 Το δικο μου ειναι δεν ειναι ενος μηνος και σε κατασταση κυριολεκτικα κουτιου,που θα μπορουσα να το πουλησω αμμεσα και να περιμενω το plus.Ουτε καν το σκεφτομαι για κατι τετοιο.Οπως πολυ σωστα το ειπες,κολλας μαζι του :love: .Τωρα φυσικα οποιος ειναι να αγορασει καινουριο μετα απο καποιο διαστημα το βλεπει το θεμα οπως εκεινος νομιζει.

Εγω παλι θα περιμενα λιγο να δω που θα παει η τιμη του απλου hox. Κατι μου λεει οτι θα γινει πραγματικα vfm!

• The title was changed to HTC One X / X+