rebel89 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 μια διόρθωση: ειναι η rom κ όχι ο rom ναι, εχω προβλημα με τα ελληνικα.... Thanks to google τα καταφέρνω κουτσα στραβα... Παντοσ, δεν ηξερα οτι ειναι φορουμ ορθογραφιας :( Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Πως γίνεται το reboot ???:O Κράτα πατημένο το bower button γαι δεκα δευτερόλεπτα περίπου ,θα κλειση και θα ανοίξει πάλι Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Κράτα πατημένο το bower button γαι δεκα δευτερόλεπτα περίπου ,θα κλειση και θα ανοίξει πάλι Το έκανα κ τώρα αντί για 01 μου γράφει 02:blink: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Το έκανα κ τώρα αντί για 01 μου γράφει 02:blink: ΕΕΕ :confused::confused: Πήγαινε στις ρυθμισεις του power toggles και ξετικαρε την επιλογή για να δειχνη το ποσοστό της μπαταρίας . Κανε ενα reboot και μετά τικαρε το παλι . Μην με ρωτήσεις ακριβώς που ειναι αυτη η ρυθμισει γιατί δεν το εχω τώρα ,ψάξε θα το βρεις . Edited September 2, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 ΕΕΕ :confused::confused: Πήγαινε στις ρυθμισεις του power toggles και ξετικαρε την επιλογή για να δειχνη το ποσοστό της μπαταρίας . Κανε ενα reboot και μετά τικαρε το παλι . Μην με ρωτήσεις ακριβώς που ειναι αυτη η ρυθμισει γιατί δεν το εχω τώρα ,ψάξε θα το βρεις . Το 01 κ το 02 ήταν η ημερομηνία :lol::lol: είχε τικαριστει να δείχνει τη ημερομηνία αντι για το ποσοστο της μπαταρίας :p Σε ευχαριστω πολυ παντως :happy: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Τελικά ο φιλος μας ο Sorteps ειχε δικιο για τη κάμερα. Εβαλα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745176 Και νομιζο ποσ ινε οτι καλυτερο rom εχω περασει. Και ιδου τα αποτελεσματα http://img707.imageshack.us/img707/5753/screenshot2012090213574.png Εγω εχω βαλει την coredroid με faux kernel κε ποιανω τις 6000!!!!! Δοκιμασε αλλον κερνελ(αυτον που προτεινουν για την συγκεκριμενη ρομ) και θα δεις μεγαλυτερα σκορ. Το τηλ.πεταει στην κυριολεξια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Και με στοκ κερνελ, απειραχτο φτανει τα 6100 περιπου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Και με στοκ κερνελ, απειραχτο φτανει τα 6100 περιπου. και σε μενα τα ιδια.τωρα το ετρεξα να δω και επιασε 6008 απειραχτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) καλημερα παιδια δεν χρειάζεται κατι αυτο το τηλέφωνο.Με την 4.0.4 παει φωτοβολίδα.ουτε custom rom τίποτα.Το τηλέφωνο ειναι απο τα καλύτερα που εχω δει χωρίς να βάλεις χέρι.Ποτε θα βγει η jb για το HOX ξέρουμε ? Edited September 3, 2012 by eliasmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Με τις φωτογραφίες πως τα πάτε; Ενώ είναι πολύ καθαρές μου βγάζει αποχρώσεις προς το κόκκινο. Και βάζω στην ισορροπία λευκού την πιο ψυχρή αλλά το δέρμα στα πρόσωπα κοκκινίζει. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Καμιά ιδέα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Με τις φωτογραφίες πως τα πάτε; Ενώ είναι πολύ καθαρές μου βγάζει αποχρώσεις προς το κόκκινο. Και βάζω στην ισορροπία λευκού την πιο ψυχρή αλλά το δέρμα στα πρόσωπα κοκκινίζει. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Καμιά ιδέα; καλησπέρα φίλε μπες στις ρύθμισης κάμερας στο ισορ.λευκου και παίξε με το φωτισμό. ανάλογα τι φως εχεις θα βαλεις και στην ρυθμ. εγω το έκανα σε βραδυνές λήψης και ειδα μεγάλη διαφορά.(τώρα εαν κάνω λάθος σορυ μιλάω ετα απο δικο μου πειραματισμό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καλησπέρα φίλε μπες στις ρύθμισης κάμερας στο ισορ.λευκου και παίξε με το φωτισμό. ανάλογα τι φως εχεις θα βαλεις και στην ρυθμ. εγω το έκανα σε βραδυνές λήψης και ειδα μεγάλη διαφορά.(τώρα εαν κάνω λάθος σορυ μιλάω ετα απο δικο μου πειραματισμό) Το δοκίμασα αλλά τίποτα. Με άλλες επιλογές γινόταν πολύ πιο κόκκινο. Και το παρατηρώ και σε νυχτερινές φωτογραφίες και με φως ημέρας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδια, στην εφαρμογη email αλλα και gmail, δεν γίνεται να βλέπω όλο το μήνυμα στην οθόνη; Να γίνει δηλαδή ζούμ out και να φαίνεται ολόκληρο στην οθόνη Χωρίς να πρπει να scrollaro;;;; Οσο και αν εψαξα δεν βρήκα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδια, στην εφαρμογη email αλλα και gmail, δεν γίνεται να βλέπω όλο το μήνυμα στην οθόνη; Να γίνει δηλαδή ζούμ out και να φαίνεται ολόκληρο στην οθόνη Χωρίς να πρπει να scrollaro;;;; Οσο και αν εψαξα δεν βρήκα τίποτα Στο android δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Σε μοτορολα φίλου που είδα γίνεται ' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Σε μοτορολα φίλου που είδα γίνεται ' Ποιο μοτορόλα? Ίσως (δεν θυμάμαι καλά) αυτό γινόταν σε παλιότερες εκδόσεις του gmail. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλησπέρα σας. Μετά την αναβάθμιση ενώ όλα πάνε τέλεια (έχω κάνει hard reset για να σας προλάβω) έχω παρατηρήσει ότι "τρεμοπαίζει" η οθόνη μου στο έντονο λευκό, σαν να πάει να αναβοσβήσει. Έχει τύχει σε κανέναν σας; Τόσ οκαιρό που διαβάζω το φόρουμ δεν έχω δει για τέτοιο πρόβλημα στην οθόνη του... :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 'Εκανε την εμφάνισή του test release με Sense 4.5 Jelly Bean.Ελπίζω αύριο μεθαύριο να έχουμε custom rom! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Άντε και με έτρωγε τόσο καιρό που δεν είχε καμιά νέα rom με κάτι αξιόλογο να δοκιμάσω! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 'Εκανε την εμφάνισή του test release με Sense 4.5 Jelly Bean.Ελπίζω αύριο μεθαύριο να έχουμε custom rom! Επισημο test release? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Δε το βγαλε η HTC για δοκιμή.Internal leak είναι. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Με τις φωτογραφίες πως τα πάτε; Ενώ είναι πολύ καθαρές μου βγάζει αποχρώσεις προς το κόκκινο. Και βάζω στην ισορροπία λευκού την πιο ψυχρή αλλά το δέρμα στα πρόσωπα κοκκινίζει. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Καμιά ιδέα; Μου το έχει κάνει και εμένα αυτό που λες... Δεν τον έβγαζε κόκκινο ακριβώς, απλά λίγο πιο "ηλιοκαμένο". Δεν ήταν γενικό βασικά το θέμα. Από ένα τόνο δέρματος και κάτω (πιο λευκο δλδ) δεν υπήρχε διαφορά. Δεν με ενόχλησε και τόσο πολύ και δεν το πολυέψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Με τις φωτογραφίες πως τα πάτε; Ενώ είναι πολύ καθαρές μου βγάζει αποχρώσεις προς το κόκκινο. Και βάζω στην ισορροπία λευκού την πιο ψυχρή αλλά το δέρμα στα πρόσωπα κοκκινίζει. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Καμιά ιδέα; Το θέμα είναι στην απεικόνιση του λευκού στην οθόνη του κινητού. Αν προβάλεις τις φωτογραφίες στον υπολογιστή θα δεις πως δεν είναι τόσο κόκκινες. Πάντως μπορείς να πετύχεις αυτό που θες (λιγότερο κόκκινο), αν βάλεις το saturation στο -1 στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής . Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Παιδια, στην εφαρμογη email αλλα και gmail, δεν γίνεται να βλέπω όλο το μήνυμα στην οθόνη; Να γίνει δηλαδή ζούμ out και να φαίνεται ολόκληρο στην οθόνη Χωρίς να πρπει να scrollaro;;;; Οσο και αν εψαξα δεν βρήκα τίποτα Αυτο που λες το κανεις απο τον browser και οχι απο την εφαρμογη του gmail. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Δηλαδή να βλέπω τα mails στον browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts