truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 τελειωσα με την εγκατασταση τις rom και σας παραθετω βιντεο απο το κινητο,ενημερωτικα ειναι τραβηγμενο απο galaxy s3 Ωραιος!!Απ οτι ειχα δει στα προηγουμενα benchmarks ο tegra ηταν παντα μπροστα σε επιδοσεις,εκει που υπηρχε προβλημα και επεφτε στο τελικο αποτελεσμα ηταν στο I/O και απ βλεπω το δουλεψαν το συγκεκριμενο θεμα, πραγμα που φαινεται πλεον και στην γενικη συμπεριφορα της συσκευης Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δεν κλείνω τίποτε στο κινητό μιας και θέλω να είναι πάντα standby. Θα κλείνω τα tabs στον browser σήμερα για να δω αν φταίει αυτό. Standby πρέπει να είναι κάθε smartphone. Όμως το να αφήνεις τα tab ανοικτά δεν προσφέρει κάτι αφου αν ανοιξεις ενα απ αυτα μετα απο αρκετη ώρα θα πρέπει να κάνεις refresh. Έτσι κι αλλιώς οι σελίδες που χρησιμοποιείς συνήθως, υπάρχουν στο cache του browser και ανοίγουν ταχύτητα. Εγω σε όλες μου τις android συσκευές, όταν δεν κάνω κάποια εργασία που απαιτει να πηγαίνω απο την μια εφαρμογη στην άλλη, βγαίνω με το κουμπι της επιστροφής και όχι με το home, που τις κρατα ενεργες για κάποια ώρα. Εννοείται όπως είπα πριν, ότι αν πρόκειται να την χρειαστεί άμεσα, τότε ναι χρησιμοποιω το resend apps. Αν και πιστεύω ακόμα και να βγαίνεις με το home button, το multi tasking θα φροντίσει για την απαιτούμενη free ram. Στο Siii βλέπω πολλές φορές 85 ΜΒ free. Στο one x ποτε δεν πήγε κάτω απο 120 και γενικώς ήμουν απο 180-240ΜΒ ΜΟ. Lag δεν έχω δει σε καμία απο τις δυο συσκευές όσο και να πέφτει η ram. Μια μικρη καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών ίσως. Όμως αυτο συμβαίνει και στο iOS τελειωσα με την εγκατασταση τις rom και σας παραθετω βιντεο απο το κινητο,ενημερωτικα ειναι τραβηγμενο απο galaxy s3 Σίγουρα είναι ταχύτερο μ αυτη την rom. Δυστυχώς η HTC παρόλο που βλέπει τις πωλήσεις της να μην ανακαμπτουν με τα one X και S, δεν βάζει μυαλό να ξεκλειδώσει τον boot loader. Προφανώς δεν την ενδιαφέρει το ποσοστο αυτών που ασχολούνται με το smartphone τους. Όμως παρατηρώ ότι στο XDA έχουν αρχίσει να μπαίνουν ακόμα και αυτοι που αγόρασαν για πρώτη φορα android smartphone. Αρκει μια αναζητηση στο google, για οτιδήποτε, για να τους οδηγήσει στο XDA. Όταν μπουν μια δυο φορές ανακαλύπτουν τι κάνουν άλλες συσκευές και μοιραία αρχίζουν οι συγκρίσεις. Να υποθέσω ότι κάποια πατήματα στην οθόνη δεν είχαν απόκριση επειδη το δουλεύεις με το αριστερό χέρι. Το touch είναι πολυ καλο στο one x. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Σίγουρα είναι ταχύτερο μ αυτη την rom. Δυστυχώς η HTC παρόλο που βλέπει τις πωλήσεις της να μην ανακαμπτουν με τα one X και S, δεν βάζει μυαλό να ξεκλειδώσει τον boot loader. Προφανώς δεν την ενδιαφέρει το ποσοστο αυτών που ασχολούνται με το smartphone τους. Όμως παρατηρώ ότι στο XDA έχουν αρχίσει να μπαίνουν ακόμα και αυτοι που αγόρασαν για πρώτη φορα android smartphone. Αρκει μια αναζητηση στο google, για οτιδήποτε, για να τους οδηγήσει στο XDA. Όταν μπουν μια δυο φορές ανακαλύπτουν τι κάνουν άλλες συσκευές και μοιραία αρχίζουν οι συγκρίσεις. Ειναι βαρυ τωρα να ξεκλειδωσει στα καλα καθουμενα τους bootloaders. Δεν βγαινεις ετσι στα ξαφνικα και ανακοινωνεις παγκοσμια οτι ναι ειμαι λαλακας. Δυο τροπους εχει για κατι τετοιο τωρα, ειτε μεσω πλαγιας οδου να ριξει το s-off μεσω xda, ειτε σιωπηλα, οπως κανει τις περισοερες φορες τωρα, να μην φερνει αντιρηση σε οσα κινητα πανε relocked στα servis της. Edited August 7, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ειναι βαρυ τωρα να ξεκλειδωσει στα καλα καθουμενα τους bootloaders. Δεν βγαινεις ετσι στα ξαφνικα και ανακοινωνεις παγκοσμια οτι ναι ειμαι λαλακας. Δυο τροπους εχει για κατι τετοιο τωρα, ειτε μεσω πλαγιας οδου να ριξει το s-off μεσω xda, ειτε σιωπηλα, οπως κανει τις περισοερες φορες τωρα, να μην φερνει αντιρηση σε οσα κινητα πανε relocked στα servis της. Εννοείται ότι θα αφήσει να διαρευσει στο XDA τρόπος για S-off και μελλοντικά θα κάνει ότι και η Samsung. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ο μόνος τρόπος για να περάσουμε αυτήν την ρομ είναι μόνο root δηλαδή?Είναι να.περιμένουμε?από ότι ειδα στο βίντεο πάει πολυ καλά το κινητό.ΣΕ ευχαριστούμε και για το βίντεο.;) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Ο μόνος τρόπος για να περάσουμε αυτήν την ρομ είναι μόνο root δηλαδή?Είναι να.περιμένουμε?από ότι ειδα στο βίντεο πάει πολυ καλά το κινητό.ΣΕ ευχαριστούμε και για το βίντεο.;) Γιατι δεν περιμενεις λιγο? Απο οσα λεγονται ειναι θεμα ημερων να την δωσει η ιδια η htc Edited August 7, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Καλησπέρα :) μηπως ξέρει κανεις εαν υπαρχει κάποιο app με emoticons- κοινώς φατσουλες :p ;;;:confused: Κατα προτίμηση κάποιο που να προστίθεται στο πληκτρολόγιο :happy: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Γιατι δεν περιμενεις λιγο? Απο οσα λεγονται ειναι θεμα ημερων να την δωσει η ηδια η htc Αν ειναι.θέμα ημερών μπορώ να περιμένω...αν και με τρώει για root γιατί όσα Android κινητά είχα πάντα τα rootara από την πρώτη μέρα ;):D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ειναι βαρυ τωρα να ξεκλειδωσει στα καλα καθουμενα τους bootloaders. Δεν βγαινεις ετσι στα ξαφνικα και ανακοινωνεις παγκοσμια οτι ναι ειμαι λαλακας. Δυο τροπους εχει για κατι τετοιο τωρα, ειτε μεσω πλαγιας οδου να ριξει το s-off μεσω xda, ειτε σιωπηλα, οπως κανει τις περισοερες φορες τωρα, να μην φερνει αντιρηση σε οσα κινητα πανε relocked στα servis της. παντως εγω που το ειχα παει στην arvato αυτη μου ειπαν οτι δεν εχω χασει την εγγυηση παρολο που ειδαν οτι στον bootloader εγραφε unlock γιατι μου το δειξε κιολας δεν ηξερα που το γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 παντως εγω που το ειχα παει στην arvato αυτη μου ειπαν οτι δεν εχω χασει την εγγυηση παρολο που ειδαν οτι στον bootloader εγραφε unlock γιατι μου το δειξε κιολας δεν ηξερα που το γραφει. Κι εγώ δεν έχω διαβάσει κάπου ότι αρνήθηκαν την εγγύηση λόγω ξεκλείδωτου bootloader. Είναι αυτό που είπα πριν, υπάρχει σιωπηλή αποδοχή Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Standby πρέπει να είναι κάθε smartphone. Όμως το να αφήνεις τα tab ανοικτά δεν προσφέρει κάτι αφου αν ανοιξεις ενα απ αυτα μετα απο αρκετη ώρα θα πρέπει να κάνεις refresh. Έτσι κι αλλιώς οι σελίδες που χρησιμοποιείς συνήθως, υπάρχουν στο cache του browser και ανοίγουν ταχύτητα. Εγω σε όλες μου τις android συσκευές, όταν δεν κάνω κάποια εργασία που απαιτει να πηγαίνω απο την μια εφαρμογη στην άλλη, βγαίνω με το κουμπι της επιστροφής και όχι με το home, που τις κρατα ενεργες για κάποια ώρα. Εννοείται όπως είπα πριν, ότι αν πρόκειται να την χρειαστεί άμεσα, τότε ναι χρησιμοποιω το resend apps. Αν και πιστεύω ακόμα και να βγαίνεις με το home button, το multi tasking θα φροντίσει για την απαιτούμενη free ram. Στο Siii βλέπω πολλές φορές 85 ΜΒ free. Στο one x ποτε δεν πήγε κάτω απο 120 και γενικώς ήμουν απο 180-240ΜΒ ΜΟ. Lag δεν έχω δει σε καμία απο τις δυο συσκευές όσο και να πέφτει η ram. Μια μικρη καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών ίσως. Όμως αυτο συμβαίνει και στο iOS Δεν μου χρειάζονται τα ανοιχτά tabs παντα, απλά βαριέμαι να τα κλείνω :lol: Δεν θέλω να κλείνω εφαρμογές γιατί είχα βαρεθεί να το κάνω παλαιότερα στο s (μέχρι να ξηλώσω πράμα για να φτάσω τα 400mb ram..) Το θέμα με την free ram είναι άλλο. Τα κινητά δουλεύουν στα ίδια επίπεδα αλλά το hox έχει 200mb παραπάνω ram (διαθέσιμη στο χρήστη). 779 το s3 976 το hox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δεν μου χρειάζονται τα ανοιχτά tabs παντα, απλά βαριέμαι να τα κλείνω :lol: Δεν θέλω να κλείνω εφαρμογές γιατί είχα βαρεθεί να το κάνω παλαιότερα στο s (μέχρι να ξηλώσω πράμα για να φτάσω τα 400mb ram..) Το θέμα με την free ram είναι άλλο. Τα κινητά δουλεύουν στα ίδια επίπεδα αλλά το hox έχει 200mb παραπάνω ram (διαθέσιμη στο χρήστη). 779 το s3 976 το hox. Αυτο που έχει σημασία είναι με πόση ram ξεκινάνε. Δεν θυμάμαι το HOX να ξεκινούσε με πολυ περισσότερη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 υπαρχει καποιο tweak για την συσκευη που να μπορουμε να βγαζουμε φωτογραφιες με το πατημα πχ του volume + ?? και κατι ακομα.. καποιο widget που να κανει γρηγορη εναλαγη απο 2g σε 3g ?? χωρις να χρειαζεται να τρεχουμε καθε φορα στις ρυθμησεις.. ευχαριστω!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 υπαρχει καποιο tweak για την συσκευη που να μπορουμε να βγαζουμε φωτογραφιες με το πατημα πχ του volume + ?? και κατι ακομα.. καποιο widget που να κανει γρηγορη εναλαγη απο 2g σε 3g ?? χωρις να χρειαζεται να τρεχουμε καθε φορα στις ρυθμησεις.. ευχαριστω!! Για το πρώτο δεν ξέρω :O Για το 2ο εγω χρησιμοποιω το power toggles!!σου δίνει τη δυνατότητα κατεβάζοντας το notification bar να έχεις εκει το διακόπτη του 3G και όχι μόνο :shifty: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μπορώ να περάσω σαν stock Rom την τελευταία έκδοση με android 4.0.4 κ sense 4.1 ? Θυμίζω σαν stock Rom . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Μπορώ να περάσω σαν stock Rom την τελευταία έκδοση με android 4.0.4 κ sense 4.1 ? Θυμίζω σαν stock Rom . Εγραψα λιγα ποστ πριν οτι ειναι θεμα ημερων να την δωσει επισημα η htc,θα σου προτεινα να κανεις λιγη υπομονη να την βαλεις official Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 καλημερα. Μια γρηγορη ερωτηση γιατι δεν εχω χρονο να το ψαξω. Επειδη το εχω παραγγειλει και θα ερθει την παρασκευη, την καρτα sim που εχω (sensation xe) κανει στο one η πρεπει να τους πω να μου στειλουν και αλλη καρτα (micro sim?) Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 καλημερα. Μια γρηγορη ερωτηση γιατι δεν εχω χρονο να το ψαξω. Επειδη το εχω παραγγειλει και θα ερθει την παρασκευη, την καρτα sim που εχω (sensation xe) κανει στο one η πρεπει να τους πω να μου στειλουν και αλλη καρτα (micro sim?) Χρειάζεσαι micro sim !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Πάντως έχω αρχίσει να κουράζομαι με αυτές τις αναβαθμίσεις της HTC . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Πάντως έχω αρχίσει να κουράζομαι με αυτές τις αναβαθμίσεις της HTC . Υπομονή φίλε μου το καλο πράγμα αργεί να γίνει .( έτσι δεν λένε ?) Εγω εύχομαι με την 4.0.4 να έρθει και το s-off . Παντως κάποιοι γνωστοι dev (xmoo-mike1986.) που ασχολιόταν στο xda με αυτο το θέμα (s-off) τώρα δεν γράφουν πια. Δεν ξερω πλεον τι να υποθέσω ... Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 εγω εστειλα μνμ στο φβ στην htc και ειπα για update και μου ειπαν ακομα δεν ξερουν ποτε θα βγαλουν την επομενη αναβαθ.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 εγω εστειλα μνμ στο φβ στην htc και ειπα για update και μου ειπαν ακομα δεν ξερουν ποτε θα βγαλουν την επομενη αναβαθ.. Το είδα το σχολείο σου στο φβ αλλά αυτοί το χαβά τους αν θέλουν απαντάνε οπότε θέλουν κ σε όποιον θελουν αλλά αυτό θα τους κοστίσει στο μέλλον . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Υπομονή φίλε μου το καλο πράγμα αργεί να γίνει .( έτσι δεν λένε ?) Εγω εύχομαι με την 4.0.4 να έρθει και το s-off . Παντως κάποιοι γνωστοι dev (xmoo-mike1986.) που ασχολιόταν στο xda με αυτο το θέμα (s-off) τώρα δεν γράφουν πια. Δεν ξερω πλεον τι να υποθέσω ... Εμενα παλι παει το μυαλο μου στο πολυ παιχνιδι.Βλεπω απο την αρχη την σαμυ να κανιβαλιζει κυριολεκτικα απεναντι στο one-x.Δεν αρκειται στο να παρουσιασει και να διαφημισει εξωπραγματικα το s3,αλλα παραλληλα εξαπολυει εναν ανελεητο πολεμο βρωμιας και λασπης εναντι του hox,σε σημειο κανιβαλισμου.Οποτε καταλαβαινεις που παει το μυαλο μου στο οτι σταματησαν να ασχολουνται ξαφνικα καποιοι devs με το s-off. Aπο την αλλη,για να λεμε και τα πραγματα οπως ειναι,πιστευω οτι εκει στην htc πρεπει να ειναι μαζεμενοι ολοι οι ανικανοι και οι βλαμενοι,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Δεν βλεπουν?Δεν καταλαβαινουν?Δεν τους κοβει να κανουν 2 πραγματα αυτονοητα,και να εκμεταλευτουν ευκαιριες?Τοσο ηλιθιοι ειναι?...σαν να ριχνεις σωσιβιο σε καποιον που πνιγεται κι αυτος να μην το παιρνει και να σου ζηταει επιμονα να του ριξεις κοτρωνα!!Τι να πω.... Edited August 8, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 εγω εστειλα μνμ στο φβ στην htc και ειπα για update και μου ειπαν ακομα δεν ξερουν ποτε θα βγαλουν την επομενη αναβαθ.. Την επομενη αναβαθμιση ποια εννοεις? 4.0.4 η 4.1? Γιατι η πρωτη ηδη εχει δωθει σε AT&T branded συσκευες στο εξωτερικο και αναμενεται σε καποιες μερες και η international. Τουλαχιστον απ'οσο ξερουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Για την 4.0.4 ρώτησα..αν τους έλεγα για την 4.1 θα γελαγανε.χεχεχε Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts