evelinalex Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Για να δούμε θα φτιάξει ;;;;:) ξέρει κανεις να μου προτείνει καλα ακουστικα που να λειτουργεί αυξομειωση ηχου κ αλλαγη τραγουδιών μέσω αυτών;;;;;;κάτι σαν του iPhone εννοω :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα παιδες, αν και μπορει να εχει αναφερθει ξανα, υπερχει καποιο αξιοπιστο free προγραμμα να μου προτεινετε για να παρακολουθω τα data τα οποια εχω καταναλωσει απο το προγραμμα του συμβολαιου μου? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα παιδες, αν και μπορει να εχει αναφερθει ξανα, υπερχει καποιο αξιοπιστο free προγραμμα να μου προτεινετε για να παρακολουθω τα data τα οποια εχω καταναλωσει απο το προγραμμα του συμβολαιου μου? Πολύ καλό ειναι το 3G Watchdog https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5yZ3J1ZXQuYW5kcm9pZC5nM3dhdGNoZG9nIl0. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα παιδες, αν και μπορει να εχει αναφερθει ξανα, υπερχει καποιο αξιοπιστο free προγραμμα να μου προτεινετε για να παρακολουθω τα data τα οποια εχω καταναλωσει απο το προγραμμα του συμβολαιου μου? Δε χρειάζεσαι πρόγραμμα, η google το έχει ενσωματώσει στο ICS. Πήγαινε Ρυθμίσεις - Περισσότερα - Χρήση και ρύθμισε το. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδες, αν και μπορει να εχει αναφερθει ξανα, υπερχει καποιο αξιοπιστο free προγραμμα να μου προτεινετε για να παρακολουθω τα data τα οποια εχω καταναλωσει απο το προγραμμα του συμβολαιου μου? Mobile counter αλλα ειμαστε off topic εδω για θεματα εφαρμογων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Edited July 30, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Με τον καιρό εμένα είναι οκ τελευταία. Έχει5 μέρες περίπου να μου το βγάλει λάθος. Πιο πριν μου τα έβγαζε και εμένα με Αγγλικά μερικές φορές ή έλεγε σκέτο τρέχουσα τοποθεσία. Κάτι τέτοιο. Μάλλον είναι πρόβλημα της εταιρίας που συνεργάζεται με το λειτουργικό από την οποία αντλεί πληροφορίες και το one x μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Παντως οσον αφορα το θεμα της μπαταριας, οσοι δεν εχουν ανοικτα τα παντα συνεχεια καλο ειναι να ρυθμισουν το κινητο σε GSM mode για το σημα οταν δεν ειναι στο internet. Καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια. Ενδεικτικα σε ενα τεστ που εκανα με GSM mode στις 6 ωρες αναμονης δεν επεσε καθολου η μπαταρια. Αντιθετα με αυτοματο στις 10 ωρες ειχε πεσει 4%. Και στις 2 περιπτωσεις ειχα κλεισει ολες τις εφαρμογες που ετρεχαν και ειχα ακριβως το ιδιο σεταρισμα για ασφαλες συμπερασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 4% στις 10 ωρες ειναι εξαιρετικη επιδοση....εξωπραγματικη θα ελεγα...εχει πολυ καλη αυτονομια το X Δεν χαλασε κι ο κοσμος για 4% Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 4% στις 10 ωρες ειναι εξαιρετικη επιδοση....εξωπραγματικη θα ελεγα...εχει πολυ καλη αυτονομια το X Δεν χαλασε κι ο κοσμος για 4% Σιγουρα. Απλα το επεσημανα. Ειναι οντως καλο σε sleep mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Καλημερα, εχω παρατηρησει οτι ανεβαζει τρελη θερμοκρασια το κινητο μονο με browsing. κοντα στους 50 βαθμους στο μισαωρο.ειναι φυσιολογικο αυτο? επειδη ειμαι στη φαση για ξεκλειδωμα και jb προτειενετε να το αφησω και να το στειλω για service? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Καλημερα, εχω παρατηρησει οτι ανεβαζει τρελη θερμοκρασια το κινητο μονο με browsing. κοντα στους 50 βαθμους στο μισαωρο.ειναι φυσιολογικο αυτο? επειδη ειμαι στη φαση για ξεκλειδωμα και jb προτειενετε να το αφησω και να το στειλω για service? Δοκίμασε μ ένα άλλο browser πχ Chrome και θα δεις ότι ανεβάζει πολυ λιγότερο. O OEM browser δεν τα παει καλα σ αυτο το θέμα. Βέβαια εγω όσο το είχα δεν είδα ποτε πάνω απο 44°c. Αλλα δεν έκανα και τόση ώρα συνεχόμενο browsing. Γενικα το θέμα θερμοκρασίας στο one x θα λυθεί με το επόμενο update που κατα πάσα πιθανότητα θα είναι το JB. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 4% στις 10 ωρες ειναι εξαιρετικη επιδοση....εξωπραγματικη θα ελεγα...εχει πολυ καλη αυτονομια το X Δεν χαλασε κι ο κοσμος για 4% Κι ομως,εχει και μεγαλη μαλιστα σημασια και ειναι γνωστο απο πολυ παλια και δεν αφορα μονο το one-x.Οταν ειναι στο αυτοματο αναζητει πρωταρχικα να βρει 3G σημα.Οταν ομως δεν εισαι σε περιοχη με σταθερα δυνατο σημα 3G και ειδικα οταν μετακινεισαι απο περιοχη σε περιοχη οπου υπαρχουν σκαμπανεβασματα η και συνηθως ολικη απωλεια 3G,εκει χανει την μπαλα και βρισκεται σε μια διαρκη προσπαθεια αναζητησης για συνδεση σε γρηγορο δικτυο.Το ποσοστο της μπαταριας που χανεται σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι 4% αλλα πολαπλασιο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 κοιτα εαν το χρησιμοποιεις το κινητο ,wifi ,ιντερνετ ειτε με 3g ειτε με wifi ,ακους μουσικη και τετοια ,τοτε η μπαταρια ξοδευεται ταχυτατα.Εαν το αφησεις σε αναμονη με σβησμενη την οθονη ολη νυχτα και δεν σου κανουν ή κανεις τηλεφωνα τοτε μπορει να πεσει η μπαταρια 2% ή 3% μονο.γιατι μπαινει σε sleep mode.Ετσι κανει φοβερη διαχειριση.Δυστυχως ομως εαν απλα το κρατησεις ια ωρα συνεχεια ανοικτη η οθονη του τοτε θα δεις καταναλωση και ποσο γρηγορα πεφτει η μπαταρια. Καλυτερa σε μπαταρια απο τa galaxy σε android κινητα δεν υπαρχουν.Αλλα το one x ειπαμε εχει αλλες χαρες πλην μπαταριας. Συμφωνω, ειναι γνωστα αυτα, αλλα που κολλανε? :p Εγω απλα εκανα ενα τεστ αναμεσα σε gsm και αυτοματο σε κατασταση αναμονης οσον αφορα την μπαταρια;) Ο λογος ειναι αυτος που λεει ο truckman. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Για να δούμε θα φτιάξει ;;;;:) ξέρει κανεις να μου προτείνει καλα ακουστικα που να λειτουργεί αυξομειωση ηχου κ αλλαγη τραγουδιών μέσω αυτών;;;;;;κάτι σαν του iPhone εννοω :) φιλε μου τα ακουστικα που σου παραθετω ειναι απιστευτα τα εχω ευχαριστηθει τρελα,τρομερη ποιοτητα ηχου εχει ολα τα κουμπια απανω και μπορεις να μιλας κιολας.Plantronics BackBeat 903+ http://www.ebay.com/itm/220996611002?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_nkw%3D220996611002%26_rdc%3D1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Το τελευταίο build με 4.0.4(2.15) έχει και sense 4.1! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Το τελευταίο build με 4.0.4(2.15) έχει και sense 4.1! Γιατι,εδωσε η htc τετοιο build? Αφου ειπαν θα δωσουν απευθειας την 4.1 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Γιατι,εδωσε η htc τετοιο build? Αφου ειπαν θα δωσουν απευθειας την 4.1 4.1 δε θα δούμε σύντομα. Σε 1-2 βδομάδες θα έχουμε 4.0.4 με 2.15 base πιθανοτατα Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 4.1 δε θα δούμε σύντομα. Σε 1-2 βδομάδες θα έχουμε 4.0.4 με 2.15 base πιθανοτατα Έκδοση kernel γνωρίζεις? Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Tουλαχιστον ελπιζω να ισχυει οτι με την 4.1 θα εχουμε 3αρι kernel... To κινητο ψιλοχαραμιζεται εχω την εντυπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Tουλαχιστον ελπιζω να ισχυει οτι με την 4.1 θα εχουμε 3αρι kernel... To κινητο ψιλοχαραμιζεται εχω την εντυπωση. Τα test builds με 2.6 ειναι Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ξέρει κανείς πόσο παίρνει η HTC για να σου αλλάξει το κρύσταλλο της οθόνης; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Τα test builds με 2.6 ειναι 4.1 με 2.6 ειναι? Eπειδη εδω εχει γραφτει οτι θα δωθει με 3αρι και νομιζω οτι καποιο ατομο εχει δει one x με αυτον τον kernel στο εμποριο. Αν τελικα δεν δωθει με 3 θα 'ναι μεγαλο fail. Edited August 1, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Τα test builds με 2.6 ειναι Αυτο το update περιμενω να δω κι εγω για να το παρω και ολο το παω πσω.Αν προκειται μετα απο τοσο καιρο που κυκλοφορει το κινητο και μετα απο τοσες καθυστερησεις να δωσει την 4.0.4 με 2.6 κερνελ φυσικα θα ριξω μαυρο και θα στραφω αμεσα στον αντιπαλο (s3) γιατι η htc σαν εταιρεια θα αποδειχθει επιεικως τραγικη και με τραγωδιες δεν θελω να ασχολουμαι!!Δυο μοντελα εχει εχει ολα κι ολα αυτη τη στιγμη στον αμεσο ανταγωνισμο,αν δεν μπορεσει να τα υποστηριξει ας το κλεισει το μαγαζι και ας αρχισει να πουλαει μαλι της γριας. Edited August 1, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 τα τεστ builds ποιας εκδοσης ειναι με 2.6? Γιατι εγω μιλησα για 3αρι στην 4.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 η τωρινη εκδοση που εχετε, τι κερνελ εχει? γιατι στο one s η εκδοση 1.78 φοραει τον 3.0.8.. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts