Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι πως το περνάω ? Μάλον έκανα πατάτα

Download ROM and place it on your SD card

Boot your phone in bootloader mode (vol down + power)

Use

Go in recovery

Do Wipe in order to avoid issues caused by previous ROMs

Select "choose zip from sdcard"

After flashing process is complete, reboot the device

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1157402&d=1340724906

κανε οπως λεει εδω και απο το λινκ κατεβασε το Android Fastboot KIT in attachment in order to install new boot.img

κ αφού κανω root πως θα περάσω την custom rom αφού το κινητό δεν ανοίγει .... απο το recovery ?[/QU

Ισως πριν το ροοτ πρέπει να περάσεις στοκ ρομ για να ανοίξει κανονικά, ας μας πει κάποιος πιο έμπειρος..

κ αφού κανω root πως θα περάσω την custom rom αφού το κινητό δεν ανοίγει .... απο το recovery ?

Αποψη μου βαλτου stock rom και αρχισε απο την αρχη .

Αν το τηλέφωνο ειναι relocked κατεβασε την stock ρομ που θέλεις ανοιξε την (ruu.exe) παρε το boot.img και φλασαρε το χρησιμοποιώντας το adb tools και fastboot.

βάλε την συσκευή σε fastboot mode και συνδεσου με το pc.

Γραψε στην αναζητηση στο pc cmd και πατας enter .

Στο παράθυρο που θα βγει γραψε fastboot flash boot boot_signed.img πατησε enter

fastboot erase cache και πατα enter

Μετα απο αυτο πηγαινε στο fastboot ξανα και φλασαρε την stock rom ( ruu)

Samsung galaxy s21+

Ρε παιδιά αφού αν έχετε recovery περασμένη (π.χ. CWM) υπάρχει επιλογή Mount USB Storage η οποία μόλις την επιλέξετε βλέπετε το κινητό στον υπολογιστή σαν φλασάκι. Δεν χρειάζεστε λειτουργική ρομ για να περάσετε μέσα το zip που θέλετε.

Για να αποφασίσω κ τι θα κανω μπορώ να κανω root το κινητό έτσι ώστε να έχω πρόσβαση στον recovery αν κ μέσα στην κάρτα υπαρχει το cwm οταν πατάω install to zip. Αλλά μπορεί κάποιος να μου πει μια άλλη ρομ κ τι είναι το boot.img
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το boot.img που το βρισκω ?

Ειναι μεσα στο stock firmaware (RUU) που θα κατεβασεις

το ανοιγεις και περνεις το boot img (boot_signed.img)

θα το βαλεις στον ιδιο φάκελο με το adbtools.

Samsung galaxy s21+

Αυτό πρέπει να το κανω κ σε custom roms να βρω δλδ το boot.img

Εννοείτε ! πρώτα περνάμε το boot .img και μετα την rom που θέλουμε ,για να μην έχουμε τα προβλήματα που εχεις .

Samsung galaxy s21+

Eγω πάντως το έκανα με αυτό τον τρόπο

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fhl%3Del&hl=el&gl=GR#/watch?v=gIeq8Jx28cs

Κ το boot.img από που το βρισκω σε κάθε ρομ κ πως είπαμε να το χρησιμοποιήσω ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κ το boot.img από που το βρισκω σε κάθε ρομ κ πως είπαμε να το χρησιμοποιήσω ?

Το boot img ειναι μεσα σε καθε rom .

Θα σου προτεινα να διαβασεις λιγο στο xda γιαυτο το θέμα να δεις και κανα δυο βιντεακια πως γινεται και μετά να προχωρήσεις

για να μην έχουμε ¨ θύματα¨ .

Samsung galaxy s21+

Άμα κάνω factory reset τι θα γινόταν ? Κ κάτι ακομα οποίος θελει ας μου πει να μιλήσουμε να με καθοδηγήσει γιατί από το πρωί θα κανω εμετό !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω HOX απο Γερμανια, το πληκτρολογιο γραφει παντου με ελληνικα (μετα απο επιλογη απο το μενου), με μικρα και κεφαλαια, εκτος απο τα SMS που εμφανιζει μονο τα κεφαλαια. Το βελακι για την αλλαγη τους σε μικρα φαινεται ανενεργο. Αυτο οπως ειπα μονο στα SMS. Το εχω καιρο, αλλα τωρα το προσεξα, μιας και γραφω κυριως σε αγγλικα η greeklish. Καμια ιδεα?

Μέσα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων πρέπει να έχει μια επιλογή unicode 16 bit και gsm.Με unicode γράφεις μικρά αλλά περιορίζεσαι στους 70 χαρακτήρες

Μέσα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων πρέπει να έχει μια επιλογή unicode 16 bit και gsm.Με unicode γράφεις μικρά αλλά περιορίζεσαι στους 70 χαρακτήρες

Ευχαριστω, αλλα δεν εχει τετοια ρυθμιση, οχι οτι με καιει και ιδιαιτερα, απλα ηθελα να ρωτησω τι και πως. :up:

Κατεβασα το jellybean keyboard (AOSP) απο το μαρκετ και στα SMS τωρα μπορω να γραψω κανονικα με μικρα, μιας και το κουμπι για τα κεφαλαια ειναι ενεργο!

Αρα ισως κατι αλλο να παιζει επισης. :cool:

Εδω εγω που εχω ελληνικο πανω απο 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα σε ελληνικα δεν μπορω να γραψω ουτε με την κωδικοποιηση στα 7 η 16 bit...Με το default πληκτρολογιο
Μάριος...

Εδω εγω που εχω ελληνικο πανω απο 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα σε ελληνικα δεν μπορω να γραψω ουτε με την κωδικοποιηση στα 7 η 16 bit...Με το default πληκτρολογιο

Μια απο τα ίδια και εγώ. Και με τις 2 επιλογές κωδικοποίησης sms στα ελληνικά μόνο με 70 χαρακτήρες. Γιατί άραγε;

Μια απο τα ίδια και εγώ. Και με τις 2 επιλογές κωδικοποίησης sms στα ελληνικά μόνο με 70 χαρακτήρες. Γιατί άραγε;

Δοκιμάστε το go sms. Εγώ αυτό έχω και στλενω κανονικά 160 χαρακτήρες.

:D

Είχα το ίδιο θέμα με τα ελληνικά και λύθηκε μόνο του μετά την τελευταία αναβάθμιση.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Τώρα που είμαι unroot γιατί οταν το ανοίγω με βάζει κατευθείαν σε fastboot κ δεν φαίνεται καθόλου η επιλογή για recovery ?

Τώρα εβαλα να περάσω μια stock rom αλλά μετά από το 6% γραφει αποστολή . Τι γίνεται τώρα ?

Κ τώρα μου γραφει που το εκανα ξανα ότι έχω χαμηλή μπαταρία πως να το φόρτισω ρε παιδιά ?

Edited by Nikos_s3
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα που είμαι unroot γιατί οταν το ανοίγω με βάζει κατευθείαν σε fastboot κ δεν φαίνεται καθόλου η επιλογή για recovery ?

Τώρα εβαλα να περάσω μια stock rom αλλά μετά από το 6% γραφει αποστολή . Τι γίνεται τώρα ?

Κ τώρα μου γραφει που το εκανα ξανα ότι έχω χαμηλή μπαταρία πως να το φόρτισω ρε παιδιά ?

σβησε το κινητο και αστο να φορτισει!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

• The title was changed to HTC One X / X+