Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να αγοράσω το One X αλλά ήθελα να σας ρωτήσω:

Αν η συσκευή είναι από το εξωτερικό(Γαλλία, Γερμανία κλπ) δουλεύει πλήρως στα ελληνικά(μενού, γραμματοσειρές, πληκτρολόγιο);

Επίσης ξέρουμε σε ποιες παρτίδες είναι τώρα στο expansys; Τελείωσαν οι HT23 και HT24;

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να αγοράσω το One X αλλά ήθελα να σας ρωτήσω:

Αν η συσκευή είναι από το εξωτερικό(Γαλλία, Γερμανία κλπ) δουλεύει πλήρως στα ελληνικά(μενού, γραμματοσειρές, πληκτρολόγιο);

Επίσης ξέρουμε σε ποιες παρτίδες είναι τώρα στο expansys; Τελείωσαν οι HT23 και HT24;

Ευχαριστώ

Το μενού θα δουλεύει πλήρως στα Ελληνικά,έχε όμως υπόψιν σου ότι εάν χρειαστεί να στείλεις την συσκευή σου στο service θα πρέπει να περιμένεις 5-6 εβδομάδες μέχρι να επισκευαστή.

Για της παρτίδες δεν ξέρω να σου απαντήσω.

χτες βραδυ ενω μιλουσα στο viber και φοφτιζα απο πριζα η μπαταριε αντι να ανεβενει επεφτε.και σα να μην εφτανε αυτο μου εβλαλε μηνυμα οτι η συσκευη καταναλωνει περισοτερο ρευμα απο αυτο που περνει και να κλεισω μερικες εφαρμογες ενω ετρεχαν μονο 4.μπορω να κανω κατι για το θεμα?επισεις πρεπει να βαλω antivirus? Edited by amvro

χτες βραδυ ενω μιλουσα στο viber και φοφτιζα απο πριζα η μπαταριε αντι να ανεβενει επεφτε.και σα να μην εφτανε αυτο μου εβλαλε μηνυμα οτι η συσκευη καταναλωνει περισοτερο φευμα απο αυτο που περνει και να κλεισω μερικες εφαρμογες ενω ετρεχαν μονο 4.μπορω να κανω κατι για το θεμα?επισεις πρεπει να βαλω antivirus?

Συνήθως μια επανεκκίνηση λύνει τέτοιου είδους προβλήματα, για δοκίμασε.

Καλησπέρα

μετά τα άσχημα νέα σχετικά με το ONE S και την αλλαγή του επεξεργαστή του (λόγω έλλειψης) από τον S4 σε S3 (φαίνεται η HTC χρησιμοποιεί τον S4 για το ONE X το αμερικάνικο...), σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του ONE X. Έχει μήπως αγοράσει κανείς από το:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_340_49894&products_id=40101

είναι ελληνικά ή παραεισαγωγής;

Ευχαριστώ Sorteps.

Και το πληκτρολόγιο είναι στα ελληνικά;

Ξέρει κανείς οι παρτίδες του expansys σε ποιο S/N βρισκονται τώρα;

Ναι και το πληκ/όγιο είναι στα Ελληνικά.

Και εγώ θα ήθελα να μάθω ποια παρτίδα είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή στα καταστήματα.

Καλησπέρα

μετά τα άσχημα νέα σχετικά με το ONE S και την αλλαγή του επεξεργαστή του (λόγω έλλειψης) από τον S4 σε S3 (φαίνεται η HTC χρησιμοποιεί τον S4 για το ONE X το αμερικάνικο...), σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του ONE X. Έχει μήπως αγοράσει κανείς από το:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_340_49894&products_id=40101

Αν κρίνω από την τιμή, μαλών είναι παρασυναγωγής.

Edited by Nikos_s3

Καλησπέρα

Εχθές τους πήρα τηλέφωνο κάνοντας τους την ίδια ερώτηση και μου είπαν ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας.

Τώρα κατα πόσο ισχύει...?

Εχθές τους πήρα τηλέφωνο κάνοντας τους την ίδια ερώτηση και μου είπαν ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας.

Τώρα κατα πόσο ισχύει...?

Το τηλ. είχε ελληνικά μέσα?

Όπα λάθος, νόμιζα πήρες το One x.

Το τηλ. είχε ελληνικά μέσα?

Όπα λάθος, νόμιζα πήρες το One x.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα από πού θα το πάρω.

Αν πάω από το play247 θα κοιτάξω το Imei και θα σας πω αν είναι ή όχι ελληνικής αντιπροσωπείας.

Πάντως σκεφτόμουν να το πάρω μεταχειρισμένο για να γλυτώσω λεφτά και να το τσεκάρω εν λειτουργία.

Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκω κάτω από 400€-450€.

Ψάχνω...!

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα από πού θα το πάρω.

Αν πάω από το play247 θα κοιτάξω το Imei και θα σας πω αν είναι ή όχι ελληνικής αντιπροσωπείας.

Πάντως σκεφτόμουν να το πάρω μεταχειρισμένο για να γλυτώσω λεφτά και να το τσεκάρω εν λειτουργία.

Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκω κάτω από 400€-450€.

Ψάχνω...!

Κάτω απο 400€ δεν πρόκειται να το βρεις.

Δεν υπάρχει καμία διάφορα μεταξυ ελληνικών και εισαγόμενων απο ευρωπαϊκή Ένωση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κάτω απο 400€ δεν πρόκειται να το βρεις.

Δεν υπάρχει καμία διάφορα μεταξυ ελληνικών και εισαγόμενων απο ευρωπαϊκή Ένωση.

Πάντως προτιμώ να το πάρω καινούριο 500€ παρά μεταχειρισμένο 400€.

Έχουν διαφορά στον χρόνο του service. Αν το πάρω από κατάστημα θα σας πω από πού είναι.

Παρεμπιπτόντως πήρα τηλέφωνο στο Easybuy και μου είπαν ότι αυτά που είχαν πουλήσει μέχρι τώρα ήταν γερμανικής αντιπροσωπείας.

Τα επόμενα που περιμένουν να παραλάβουν, δεν ξέρουν.

Πάντως προτιμώ να το πάρω καινούριο 500€ παρά μεταχειρισμένο 400€.

Έχουν διαφορά στον χρόνο του service. Αν το πάρω από κατάστημα θα σας πω από πού είναι.

Παρεμπιπτόντως πήρα τηλέφωνο στο Easybuy και μου είπαν ότι αυτά που είχαν πουλήσει μέχρι τώρα ήταν γερμανικής αντιπροσωπείας.

Τα επόμενα που περιμένουν να παραλάβουν, δεν ξέρουν.

Ούτε αυτο ισχύει περί διαφοράςστο χρόνο επισκευής στο service. Παραμύθι της αντιπροσωπείας είναι.

Έχει αναφερθει καθυστέρηση και σε συσκευές ελληνικής αντιπροσωπείας.

Απλα επειδη είναι καινούργια η συσκευη ακόμα δεν υπάρχει μεγάλη παρακαταθήκη. Επίσης λόγο της κρίσης, οι εισαγωγές γίνονται σχεδον με μετρητά. Οπότε κανεις δεν μπορει να σοκάρει ανταλλακτικά και να περιμένει ποτε θα τα χρησιμοποιήσει για να πάρει τα λεφτά του πίσω απο την HTC.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σημερα παρελαβα για το one X το κατωθι απαραιτητο κατ'εμε εξαρτημα.

hard case με ενσωματωμενη μπαταρια 2200mah για τις δυσκολες ωρες

παραθετω τις φωτο οπως και συγκριση με ενα απλο hard case

http://farm9.staticflickr.com/8294/7507251942_3e8df4eb9d.jpg

DSCF0049 by bujinkan, on Flickr

http://farm8.staticflickr.com/7114/7507254452_c219665c38.jpg

DSCF0048 by bujinkan, on Flickr

http://farm8.staticflickr.com/7113/7507256614_bbd5ea73b7.jpg

DSCF0046 by bujinkan, on Flickr

Ούτε αυτο ισχύει περί διαφοράςστο χρόνο επισκευής στο service. Παραμύθι της αντιπροσωπείας είναι.

Έχει αναφερθει καθυστέρηση και σε συσκευές ελληνικής αντιπροσωπείας.

Απλα επειδη είναι καινούργια η συσκευη ακόμα δεν υπάρχει μεγάλη παρακαταθήκη. Επίσης λόγο της κρίσης, οι εισαγωγές γίνονται σχεδον με μετρητά. Οπότε κανεις δεν μπορει να σοκάρει ανταλλακτικά και να περιμένει ποτε θα τα χρησιμοποιήσει για να πάρει τα λεφτά του πίσω απο την HTC.

Επιβεβαιώνω και εγώ από μεριάς μου. Μίλαγα για το ίδιο θέμα νωρίτερα με την Arvato. Μου είπε κατηγορηματικά η κοπέλα ότι είτε είναι ελληνικό είτε ευρωπαϊκό στον ίδιο χρόνο το εξυπηρετούν.

Πριν λίγο μίλησα και με http://www.mobilehellas.com και είχε ένα One X το οποίο ήταν γερμανικό και Κλειδωμένο στη Vodafone.

Πρέπει να τρέχεις και για ξεκλείδωμα SIM μετά!

Το S/N ήταν HT23.... δηλαδή και παλιό και κλειδωμένο!

Επιβεβαιώνω και εγώ από μεριάς μου. Μίλαγα για το ίδιο θέμα νωρίτερα με την Arvato. Μου είπε κατηγορηματικά η κοπέλα ότι είτε είναι ελληνικό είτε ευρωπαϊκό στον ίδιο χρόνο το εξυπηρετούν.

Μα η ίδια διαδικασία ακολουθείται. Με το που γίνει η επισκευή, στέλνονται τα δικαιολογητικά και εισπράττονται τα χρήματα που κόστισε.

Ειδικα η Arvato που είναι ανεξάρτητη εταιρεία και όχι τεχνικό τμήμα της ίδιας της αντιπροσωπείας, δεν έχει κανένα συμφέρον να μην εξυπηρετεί τους πελάτες με συσκευές απο το εξωτερικο. Χάνει χρήματα αν κάνει κάτι τέτοιο και πιθανώς αν διαπιστωθεί απο την HTC να χάσει και το δικαίωμα εξουσιοδοτημένου service.

Ο μοναδικός λόγος που βλέπω για τις καθυστερησεις που έχουν αναφερθει, είναι αυτο που είπα πριν.

Αν πληρώνουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται και μετα περιμενουν να παρουν τα χρηματα τους απο την HTC, τότε με την σημερινή κατάσταση, κάθε εισαγωγή είναι βραχνάς για όλες τις εταιρείες στην εξεύρεση ρευστου.

Αλλα δεν αποκλείω να φταίει και μη ίδια η HTC.

This is the HTC reply mail from a guy that send an email for update enquiry.

Translated: "The HTC One X 4.0.4 update was already on its final preparations, meantime the system will have better optimizations, drastically speed boost, heating problem will be improve. Stay tuned!"

Συντομα το update μαλλον

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μα η ίδια διαδικασία ακολουθείται. Με το που γίνει η επισκευή, στέλνονται τα δικαιολογητικά και εισπράττονται τα χρήματα που κόστισε.

Ειδικα η Arvato που είναι ανεξάρτητη εταιρεία και όχι τεχνικό τμήμα της ίδιας της αντιπροσωπείας, δεν έχει κανένα συμφέρον να μην εξυπηρετεί τους πελάτες με συσκευές απο το εξωτερικο. Χάνει χρήματα αν κάνει κάτι τέτοιο και πιθανώς αν διαπιστωθεί απο την HTC να χάσει και το δικαίωμα εξουσιοδοτημένου service.

Ο μοναδικός λόγος που βλέπω για τις καθυστερησεις που έχουν αναφερθει, είναι αυτο που είπα πριν.

Αν πληρώνουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται και μετα περιμενουν να παρουν τα χρηματα τους απο την HTC, τότε με την σημερινή κατάσταση, κάθε εισαγωγή είναι βραχνάς για όλες τις εταιρείες στην εξεύρεση ρευστου.

Αλλα δεν αποκλείω να φταίει και μη ίδια η HTC.

Εγώ να δεκτό ότι συμβαίνουν όλα τα παραπάνω αλλά 5 με 6 εβδομάδες είναι υπερβολικώς χρόνος για να επισκευαστή μια συσκευή όποια διαδικασία και εάν ακολουθείτε.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί να πρέπει υποστώ όλη αυτήν την ταλαιπωρία χωρείς να είμαι εγώ ο υπαίτιος της δυσλειτουργίας της συσκευής.

απλα αποφασισαν να κλεισουν και σε σπρωχνουν σε αλλο μαγαζι. Δεν εξηγειται αλλιως. Σκεψου να ησουν υπαιτιος εσυ και εγω τι θα τραβαγαμε

παιδια μια ερωτηση μονο, καπου εδω καποιος ειχε ποσταρει μια εφαρμογη για να βρεις πιες εφαρμογες μενουν ξυπνιες.... καποια εφαρμογη μου τραβαει τρελα μπαταρια και δεν μπορω να την βρω...

Ξερετε καποιο προγραμμα που μπορεις να στελνεις μηνυματα σε αλλο κινητο που να φοραει το ιδιο προγραμμα αμεσως σαν chat αλλα να στελνονται με bluetooth?

χτες βραδυ φορτισα απο τις 12 και στη 1 ειχε φτασει μονο στο 25%.ειναι λογικο?ασε που οταν φορτιζω και το δουλευω η μπαταρια δεν ανεβενει σχεδον καθολου.μπορω να κανω κατι?παρακαλω αν γνωριζει κανεις ας απαντησει

χτες βραδυ φορτισα απο τις 12 και στη 1 ειχε φτασει μονο στο 25%.ειναι λογικο?ασε που οταν φορτιζω και το δουλευω η μπαταρια δεν ανεβενει σχεδον καθολου.μπορω να κανω κατι?παρακαλω αν γνωριζει κανεις ας απαντησει

Δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδεύεις τόσο. Κράτα ένα backup τα τηλέφωνα, μυνήματα κλπ και τράβα του ένα factory default, erase cache (μέσα από το recovery menu) και format στην εσωτερική μνήμη. Μετά δούλεψέ το 1-2 μέρες χωρις να βάλεις καμία απολύτως εφαρμογή και εφόσον σου κάνει πάλι τα ίδια .... Arvato, Λ.Κηφησού 100 πάνω από τα ΚΤΕΛ.

Αν πάει κανονικά τότε, debuging.... Μία - μία εφαρμογή και τεστάρισμα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• The title was changed to HTC One X / X+