Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει της HTC, αλλά νομίζω δεν καλύπτει όλη την οθόνη.

Καλύπτει κανονικά,επικοινώνησε και μαζί τους,έχουν και τα γνήσια της HTC που την καλύπτουν όλη

2810360370,πατά 1 και πες να σε συνδέσουν με την λιανική

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δοκίμασε κανένας της case mate το screen protector?

Απαντάω μόνος μου.. Το πήρα από play247 και είναι τραγικό, δεν καλύπτει ούτε καν την οθόνη. Δεν μιλάμε για όλο το γυαλί, αυτό αφήνει κενό ακόμα και στο ορθογώνιο της οθόνης. 7€ πεταμένα

Έτσι μου έρχεται να πάρω να ζητήσω να το επιστρέψω, δεν είναι δυνατόν να το πουλάνε αυτό το πράγμα..

Edited by equi
s21 ultra 256

Ρε παιδια μια βοηθεια τωρα το πηρα και το φορτζω πως μπενουμε στα settings ρυθμισεις του κινητου τι πρεπει

Να πατισω για να μπω πιο πληκτρο ευχαριστω

Πατα από την κάτω οριζόντια μπάρα το κεντρικό κουμπί, και στις εφαρμογές που ανοίγουν ψάξε για "ρυθμίσεις" η settings.

Ρε παιδια μια βοηθεια τωρα το πηρα και το φορτζω πως μπενουμε στα settings ρυθμισεις του κινητου τι πρεπει

Να πατισω για να μπω πιο πληκτρο ευχαριστω

Ο πιο απλός τρόπος είναι να συρεις την notification bar ,προς τα κάτω. Υπάρχει εκεί εικονίδιο για τις ρυθμίσεις.

Στο κινητό υπάρχει εγκατεστημενο πλήρες manual.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το one x ειναι μια απο τις συσκευες που παρακολουθω καθως κανω μια ερευνα αγορας για το επομενο κινητο μου.Το εχω δει το κινητο απο κοντα 3 φορες:

1)στο καταστημα της cosmote στον Κορυδαλλο

Οταν πιεζες το κινητο στη micro usb θυρα εκανε rainbow effect

2)στο παισιο στη Μαγουλα

Οταν πιεζες το κινητο σε οποιοδηποτε σημειο γυρω γυρω στην οθονη εκανε το rainbow effect.Ειναι γκρι και εχει καποιες γρατζουνιες απο πισω(βεβαια ειναι για το κοινο οποτε ειναι λογικο)

3)Στα mediamarkt στο ρεντι

Δυστυχως δεν δοκιμασα οποτε δε ξερω...

Η πιεση που ασκουσα ηταν πολυ λιγη.Ειμαι σιγουρος πως δεν εχει τετοιο θεμα η συσκευη γενικα, αλλα θα ηθελα καποιος να μου πει αν εχει δει καποιο μαγαζι που να το εχει βιτρινα και να μην εχει αυτο το προβλημα μπας και το δω απο κοντα.

Θα το παραγγειλω απο εξω και δε θελω να το στελνω πισω και ξανα και ξανα.Ασε που φοβαμαι μη μου ερθει κανενα που το εχει επιστρεψει αλλος(expansys)

Τελος να πω πως αναφερα τα 3 περιστατικα ωστε αν καποιος τα εχει δει στα συγκεκριμενα καταστηματα να μου πει τη γνωμη του

Θυμίστέ μου,από HT23 είναι οι σειρές που δεν έχουν προβλήματα;,

• Administrators
Θυμίστέ μου,από HT23 είναι οι σειρές που δεν έχουν προβλήματα;,

Οι HT23 είναι οι πρώτες παρτίδες.

Το one x ειναι μια απο τις συσκευες που παρακολουθω καθως κανω μια ερευνα αγορας για το επομενο κινητο μου.Το εχω δει το κινητο απο κοντα 3 φορες:

1)στο καταστημα της cosmote στον Κορυδαλλο

Οταν πιεζες το κινητο στη micro usb θυρα εκανε rainbow effect

2)στο παισιο στη Μαγουλα

Οταν πιεζες το κινητο σε οποιοδηποτε σημειο γυρω γυρω στην οθονη εκανε το rainbow effect.Ειναι γκρι και εχει καποιες γρατζουνιες απο πισω(βεβαια ειναι για το κοινο οποτε ειναι λογικο)

3)Στα mediamarkt στο ρεντι

Δυστυχως δεν δοκιμασα οποτε δε ξερω...

Η πιεση που ασκουσα ηταν πολυ λιγη.Ειμαι σιγουρος πως δεν εχει τετοιο θεμα η συσκευη γενικα, αλλα θα ηθελα καποιος να μου πει αν εχει δει καποιο μαγαζι που να το εχει βιτρινα και να μην εχει αυτο το προβλημα μπας και το δω απο κοντα.

Θα το παραγγειλω απο εξω και δε θελω να το στελνω πισω και ξανα και ξανα.Ασε που φοβαμαι μη μου ερθει κανενα που το εχει επιστρεψει αλλος(expansys)

Τελος να πω πως αναφερα τα 3 περιστατικα ωστε αν καποιος τα εχει δει στα συγκεκριμενα καταστηματα να μου πει τη γνωμη του

Το έχουμε πει πολλές φορές, για αυτά τα θέματα έχουμε ανοίξει ξεχωριστό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332413

Modpic.gif

Οι HT23 είναι οι πρώτες παρτίδες.

εμενα παντως που ειναι ΗΤ23 γαλλικό, δεν παρουσιαζει κανενα απο αυτα τα προβληματα

Μαλλον ειμαι τυχερος:lol:

...............

1.OTE SHOP στον Πειραιά (Πασαλιμανι)

2.ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Σεπόλια (Καπνεργοστάσιο)

Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....

Το δικο μου ειναι μια χαρα μεσα στην υπεροχη θηκη του,αλλα για δειτε και αυτο

http://www.htconeforum.com/forum/htc-one-news/262-white-version-htc-one-x-apparently-not-very-jeans-friendly.html

Νομιζω οτι δεν φταιει το κινητο.αν δηλαδη το παντελονι ξεβαφει φταιει το κινητο?νομιζω οτι δεν εχει υποσταση

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Administrators
Νομιζω οτι δεν φταιει το κινητο.αν δηλαδη το παντελονι ξεβαφει φταιει το κινητο?νομιζω οτι δεν εχει υποσταση

Το point του θέματος δεν είναι το κατά πόσο ξεβάφει το παντελόνι, αλλά το κατά πόσο βάφει το κινητό. Είναι γνωστό ότι το λευκό λερώνει εύκολα.

Modpic.gif

Να δω τι άλλο θα βρουν να πουν,το techblog το πήρε είδηση?

Κατ αρχας η βαφή που χρησιμοποιείται σε βαμβακερα υφάσματα όπως το τζην δεν "κολλά" σε πολυεστερικες επιφάνειες κλπ, ακόμα κι αν πρόκειται για πολυεστερικο ύφασμα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για τζην που δεν του έχει γίνει σωστη επεξεργασία πλυσιματος (τα τζην πλενονται πριν τα αγοράσουμε με ειδικα υλικα όπως διάφορα ενζυμα, ελαφροπετρα, χλωριο).

Τα υπολείμματα μπογιας που έμειναν πάνω στο τηλέφωνο δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση που μπορει να συμβει στον καθένα. Εκτός αυτου σίγουρα φεύγει αν χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε καθαριστικό.

Να ξέρετε πάντως ότι οι ματ επιφάνειες λερωνουν πιο εύκολα και καθαρίζουν πιο δύσκολα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το επιασα χθες στα χερια μου και τρελαθηκα!!αυτη η αισθηση που σου αφηνει στο χερι δυσκολα την συναντας αλλου.Μοιαζει αρκετα με το desire μου το οποιο παρεπιπτωντως να πω οτι 2χρονια που το εχω χωρις θηκη δεν εχει παθει το παραμικρο!!!

Το τι λεει το καθε site για την κατασκευη του εμενα με αφηνει παντελως αδιαφορο καθως δεν θα μου υποδειξει κανενας πως να ξοδεψω τα δικα μου χρηματα, ας λεει ο καθενας οτι θελει.Το θεμα ειναι τα μηνυματα που προσπαθουν να περασουν πως τα αξιολογει ο καθενας με βαση την κριση του:rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Το επιασα χθες στα χερια μου και τρελαθηκα!!αυτη η αισθηση που σου αφηνει στο χερι δυσκολα την συναντας αλλου.Μοιαζει αρκετα με το desire μου το οποιο παρεπιπτωντως να πω οτι 2χρονια που το εχω χωρις θηκη δεν εχει παθει το παραμικρο!!!

Το τι λεει το καθε site για την κατασκευη του εμενα με αφηνει παντελως αδιαφορο καθως δεν θα μου υποδειξει κανενας πως να ξοδεψω τα δικα μου χρηματα, ας λεει ο καθενας οτι θελει.Το θεμα ειναι τα μηνυματα που προσπαθουν να περασουν πως τα αξιολογει ο καθενας με βαση την κριση του:rolleyes:

Κάποιοι έχουν και τα συμφέροντα τους με σκοπό να κάψουν ένα κινητό:rolleyes:

Κάποιοι έχουν και τα συμφέροντα τους με σκοπό να κάψουν ένα κινητό:rolleyes:

Σιγουρα, στρατηγικες ειναι αυτες ομως οταν γινονται αντιληπτες συχνα γυριζουν μπουμερανγκ!!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σιγουρα, στρατηγικες ειναι αυτες ομως οταν γινονται αντιληπτες συχνα γυριζουν μπουμερανγκ!!!

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι κάτι περισσότερο από αντιληπτές.

Όπως και να χει όμως,το one x είτε το θέλουμε είτε όχι είναι τηλέφωναρα

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι κάτι περισσότερο από αντιληπτές.

Όπως και να χει όμως,το one x είτε το θέλουμε είτε όχι είναι τηλέφωναρα

Γιατί ένα review θα αποθαρυνει κάποιον που θέλει να το αγοράσει; Δεν νομίζω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ρε παιδια να ρωτησω κατι εχει το κινητο να συνδεαιτε με την τηλεοραση ασυρματη μεταφορα photos kaivideo μεσω

DLNA για την προβολη τους στην tv και ναι που μπορω να το βρω μεσα στο μενου ευχαριστω

Γιατί ένα review θα αποθαρυνει κάποιον που θέλει να το αγοράσει; Δεν νομίζω.

Κι ώμος, η ζημιά μπορεί να γίνει... πολλοι με μια πρώτη ανάγνωση θα δούν όλα τα θέματα που παρουσιάζονται κατακαιρούς και θα τρομάξουν. δεν θα μπούν στην διαδικασία να το ψάξουν παραπάνω και να διαβάζουν 100 σελίδες για να σιγουρευτούν αν τα θέματα αυτά είναι όντως προβλήματα ή λάσπη τελικά. Η ζημιά γίνεται , είναι γεγονός! φιλαράκι μου με είδε με το κινητό και λέει: "ααα εγω δεν το πήρα γιατι είδα ότι έχει προβλήματα! παρήγγειλα το SIII. " тоυ λέω τι προβλήματα...?(εγώ έκανα τον άσχετο) μου λέει η οθόνη κανει νερα όταν την πατάς. του λεω για δες στο δικό μου ....πατούσε πατούσε πατούσε πατούσε πατουσε.... ΤΙΠΟΤΑ.... μου λέει η οθώνη έχει κιτρινίλες , του λέω για δες , που? ψαχνει ψαχνει ΠΟΥΘΕΝΑ οι κιτρινίλες , μου λέει έχει πρόβλημα με τις αναπάντητες , δεν βγάζει το όνομα καλούντος στις αναπάντητες (αυτό πρωτη φορά του άκουγα!) του λέω για δες , για κάνε μου μια αναπάντητη... ΜΙΑ ΧΑΡΑ πάλι! του λεώ πια προβλήματα ρε? Με κοιτούσε σαν προδομένος .Μην ακούς φήμες και θαψήματα...ορίστε η απόδειξη.. ε το κακό όμως είχε γίνει.... το φιλαράκι είχε ήδη παραγγείλει το SIII ... αν δεν έβλεπε όλη αυτήν την λασπολογία απο τότε που βγήκε το ONE X (διαβάζει πολύ techblog!) τότε ίσως να επέλεγε το ONE X....

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Το point του θέματος δεν είναι το κατά πόσο ξεβάφει το παντελόνι, αλλά το κατά πόσο βάφει το κινητό. Είναι γνωστό ότι το λευκό λερώνει εύκολα.

Νομιζω οτι το καταλαβα .απλα το πλαστικο αν του ριξεις βαφη λερωνεται :)

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ένταξη υπάρχει λάσπη και μάλιστα με αριστοτεχνικό σοβατισμα.

Όμως και η HTC έδωσε δικαίωμα. Πρώτα με το να φθάσουν στα χέρια των καταναλωτών μεγαλύτερος αριθμός ελατωματικων συσκευων απο τον προβλεπόμενο και μετα δεν φρόντισε να τις μαζέψει απο τα καταστήματα για έλεγχο και να ρίξει νέες παρτίδες στην αγορα.

Στην Αμερική που κυκλοφόρησε πρόσφατα δεν υπάρχουν θέματα.

ΟΚ, αλλά εδώ το κράζουν ενώ ΔΕΝ υπάρχει ακόμα το πρόβλημα και ακόμα, το κράζουν για θέματα ηθελημένης δολιοφθοράς , για να δημιουργήσουν εκ του μηδενός πρόβλημα (βλέπε φθορά στο καπάκι)
So this is how liberty dies, with thunderous applause

• The title was changed to HTC One X / X+