Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το κινητο εκτος απο ενα προβλημα που ακομα δεν το εχω λυσει

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν εχω μια αναπαντητη κληση δεν βλεπω αυτο το κοκινο τοξακι στην επανω status μπαρα

Δοκιμασα και καποια προγραμματα απο το μαρκετ αλλα ουτε με αυτα δεν εγινε κατι

edit:ακυρο το βρηκα

Edited by bujinkan

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον,πηγα σημερα και το ειδα απο κοντα στον Γερμανο.Ασχοληθηκα λιγο μαζι του και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα.Το κινητο ειναι οντως πολυ καλο και γρηγορο,ωραια ποιοτητα κατασκευης,απιθανη οθονη και παρ ολο την μεγαλη οθονη του δεν το δειχνει σε θεμα ογκου (τουλαχιστον στο γκρι που ειδα εγω).Αυτο που με προβληματιζει ακομη ειναι το θεμα του ρουτ και να διευκρινησω το λογο:ειμαι υπερ των στοκ ρομ,σπανια εβαλα στα s-s2 καποια καστομ ρομ και αυτη εφυγε γρηγορα γιατι ολες λιγο πολυ εχουν προβληματακια.Σε αυτα τα κινητα ο βασικος λογος που θελαμε το φλασαρισμα ηταν γιατι οι περισσοτερες ρομ της samsung ηταν προβληματικες και προσπαθουσαμε να τις διορθωσουμε με διαφορες επεμβασεις που χρειαζονταν απαραιτητα ρουτ.Στη συγκεκριμενη περιπτωση,οσο καιρο παρακολουθω το φορουμ του one-x βλεπω την θεληση και την προσπαθεια της htc για σωστη υποστηριξη,πραγμα που κανει (για εμενα τουλαχιστον) ελαχιστη εως μηδενικη την αναγκη φλασαρισματος.Ομως,θελω να εχω την ευχερεια να μπορω να αλλαξω καποια πραγματα της συσκευης (εικονιδια πχ) και να τρεχω καποιες εφαρμογες που χρειαζονται ρουταρισμα και μου δημιουργει ενδοιασμους το θεμα των κλειδωμενων bootloaders.Eλπιζω να βρεθει μια λυση με το θεμα του s-off πραγμα που θα οδηγησει πολλους χρηστες πιστευω στην αγορα του one-x. Edited by truckman

Παιδιά το κινητό δεν κρασάρει με τίποτα! χαχα

http://www.goodbyte.gr/phones/htc-one-x-never-crashes-3344/

Πολύ εντυπωσιακό!!Δεν δείχνει να τα παραταει πουθενα!!!Αυτό που βλέπει βίντεο σε οποία οθόνη και να πάει,πως γίνεται;;Είναι κάποια εφαρμογή ή το κάνει από μόνο του το Χ;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Πολύ εντυπωσιακό!!Δεν δείχνει να τα παραταει πουθενα!!!Αυτό που βλέπει βίντεο σε οποία οθόνη και να πάει,πως γίνεται;;Είναι κάποια εφαρμογή ή το κάνει από μόνο του το Χ;

Νoμιζω πως ειναι το stick it

Παιδια που μπορουμε να βρουμε θηκες για το one x?μη μου πειτε το skroutz,κατι πιο συγκεκριμενο.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Και ο πόλεμος συνεχιζεται.... techblog.gr/mobile/htc-one-x-polycarbonate-gets-hurt-80730/

Κρίμα!!!!

My Device:

Και ο πόλεμος συνεχιζεται.... techblog.gr/mobile/htc-one-x-polycarbonate-gets-hurt-80730/

Κρίμα!!!!

Το συγκεκριμενο δε θα το ελεγα πολεμο.

Απλα πολυ θα ηθελα να μαθω αφενος αν αυτο ειναι βρωμα(και βγαινει με τριψιμο) ή φθορα και αφ'ετερου αν ειναι φθορα με ποιο τροπο το καταφερε!!!!

Και ο πόλεμος συνεχιζεται.... http://techblog.gr/mobile/htc-one-x-polycarbonate-gets-hurt-80730/

Κρίμα!!!!

Καλά ναι,αυτό δεν είναι φυσιολογική φθορά,με κανένα γυαλοχαρτο ίσως.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αποκλείεται να επεσε σε ελαττωματικό μοντέλο?

Δυσκολο να εχει τετοιο ελαττωμα μια μονο συσκευη.

Θα ειχε καποια δυσμορφια απο πριν αν δεν ειχε μπει καλα η επιστρωση.(δε βαζω και το χερι μου στη φωτια...)

• Administrators

Κρίμα!!!!

Γιατί πόλεμος; Καλώς ή κακώς είναι πραγματικότητα.

Όχι, δεν χρειάζεται γυαλόχαρτο. Έχει αναφερθεί από αρκετούς στο xda παρόμοιο θέμα. Τα έχουμε πει και στο παρελθόν, κανένα υλικό (από αυτά που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα τουλάχιστον) δεν είναι άφθαρτο.

Modpic.gif

Το έχουμε ξανά σχολιάσει το θέμα. Δεν είναι γυαλοχαρτο αλλα ηθελημενη σκληρη χρήση σε συσκευη που δεν έχει πληρώσει. Και δεν μιλάω για απλο βάλε βγάλε στο παντελόνι γιατι αυτο το κάνω κι εγω καθημερινά. Δεν νομίζω κανεις κάτοχος συσκευής 600€ να την σέρνει πάνω στα τραπεζάκια στις καφεταιρειες.

Κι το ανάλογο περιστατικό στο XDA προέρχονταν απο άτομο που το είχε πάρει τζάμπα.

Σίγουρα έχει ξεθωριασει το χρώμα αλλα με φυσιολογική χρήση μια συσκευη χωρίς θήκη θα χρειαστεί πάνω απο 2 χρόνια για να γίνει έτσι.

Τέλος πάντων παίδες πλέον έχουμε 2 υπερδυναμεις και στο εξής οποία συσκευη τριτης εταιρειας τολμά να ταράξει τα νερά θα δέχεται την ίδια λάσπη για λόγους συμφερόντων. Ο νοών νοείτω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το έχουμε ξανά σχολιάσει το θέμα. Δεν είναι γυαλοχαρτο αλλα ηθελημενη σκληρη χρήση σε συσκευη που δεν έχει πληρώσει. Και δεν μιλάω για απλο βάλε βγάλε στο παντελόνι γιατι αυτο το κάνω κι εγω καθημερινά. Δεν νομίζω κανεις κάτοχος συσκευής 600€ να την σέρνει πάνω στα τραπεζάκια στις καφεταιρειες.

Κι το ανάλογο περιστατικό στο XDA προέρχονταν απο άτομο που το είχε πάρει τζάμπα.

Σίγουρα έχει ξεθωριασει το χρώμα αλλα με φυσιολογική χρήση μια συσκευη χωρίς θήκη θα χρειαστεί πάνω απο 2 χρόνια για να γίνει έτσι.

Τέλος πάντων παίδες πλέον έχουμε 2 υπερδυναμεις και στο εξής οποία συσκευη τριτης εταιρειας τολμά να ταράξει τα νερά θα δέχεται την ίδια λάσπη για λόγους συμφερόντων. Ο νοών νοείτω.

μαλιστα στο τελος του αρθρου αναφερει οτι ελπιζει να μην εμφανιστουν παρομοια προβληματα ......στο siii,τυχαιο δεν νομιζω.απλα κατα τη γνωμη μου αυτο δεν ειναι ενημερωση ειναι διαφημιση αλλωστε δημοσιογραφοι ειναι οι ανθρωποι με διαφημισεις συντηρουνται(δεν ειναι ειρωνικο)

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Με φυσιολογική χρήση δε νομίζω οτι το κάνει αυτό.Αν το σέρνεις δεξιά και αριστερά πάντως μου δίνει την εντύπωση οτι θα καταντήσει όπως στη φωτογραφία.Αν και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό:)

Eχει γινει αρχικα διαβρωση με χημικο,οι γρατζουνιες που φαινονται ειναι το γαρνιρισμα στην τουρτα.Εχει πεσει πολυ λασπη στην ολη υποθεση

Καλά ας το είχε πληρώσει 699€ και θα βλέπαμε αν έκανε γρατζουνιές... :rolleyes:

Έχουμε δει και στα review του τι απαλά που τα χρησιμοποιεί... :lol:

Γιατί πόλεμος; Καλώς ή κακώς είναι πραγματικοτητα

Το λέω γιατί το συγκεκριμένο θέμα έχει ξανά αναφερθεί από το συγκεκριμένο site,και εδώ μέσα δεν εχω δει έστω ένα άτομο να αναφέρει τέτοιο θέμα!!Τεσπα,δεν εχω να κερδίσω κάτι εγώ και να υποστηρίξω παραπάνω την HTC,αλλά μου φαίνεται λίγο εσκεμμένο.Αν δείτε τα σχόλια από κάτω,το κινητό έχει θαφτεί ήδη!!!

@ nikolasn80 Θα συμφωνήσω μαζί σου.

My Device:

Το λέω γιατί το συγκεκριμένο θέμα έχει ξανά αναφερθεί από το συγκεκριμένο site,και εδώ μέσα δεν εχω δει έστω ένα άτομο να αναφέρει τέτοιο θέμα!!Τεσπα,δεν εχω να κερδίσω κάτι εγώ και να υποστηρίξω παραπάνω την HTC,αλλά μου φαίνεται λίγο εσκεμμένο.Αν δείτε τα σχόλια από κάτω,το κινητό έχει θαφτεί ήδη!!!

@ nikolasn80 Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Ακριβώς!! Το ξανά έφερε στην επικαιρότητα σκοπίμως.

Νομίζω καταλαβαίνετε ότι κανένα blog δεν λειτουργεί απο χόμπι.

Τέλος πάντων πολυ ασχοληθήκαμε. Ο Βλαχακης κάνει λες και ανακάλυψε το αυγό του κολομβου την ώρα που τα μεγάλα διεθνή blogs δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό. Δηλαδη αυτοί δεν κρατάνε συσκευές σαν το One X για μεγάλο διάστημα?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτό που είδα δε γίνεται ούτε με σύρσιμο. Έχω το desire 2 χρόνια, χωρίς θήκη, χωρίς προσοχή και το ακουμπάω όπου να ναι χωρίς να σκέφτομαι. Το υλικό (που είναι ακριβώς το ίδιο με του one x) δεν φαίνεται να φθείρεται αν δεν προσπαθήσεις σοβαρά να το φθείρεις. Ή έπεσε σε ελλατωματική συσκευή ή απλά πετάει λάσπη. Τα υλικά που επιλέγει η HTC είναι απλά εκπληκτικά τόσο σε ομορφιά όσο και σε αντοχή (σκυλιά με σμόκιν).
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Γιατί πόλεμος; Καλώς ή κακώς είναι πραγματικότητα.

Όχι, δεν χρειάζεται γυαλόχαρτο. Έχει αναφερθεί από αρκετούς στο xda παρόμοιο θέμα. Τα έχουμε πει και στο παρελθόν, κανένα υλικό (από αυτά που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα τουλάχιστον) δεν είναι άφθαρτο.

Θελημενα το χει κάνει έτσι το τηλέφωνο,με φυσιολογική ανθρώπινη χρήση η φθορά αυτή δεν υφίσταται

Θελημενα το χει κάνει έτσι το τηλέφωνο,με φυσιολογική ανθρώπινη χρήση η φθορά αυτή δεν υφίσταται

εχει και διαγωνισμο στο blog μετο siii.καποιο λινκ για θηκες παιδια?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μπες στο site της Norton line,πρέπει να χει

• The title was changed to HTC One X / X+