Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες εδώ. ;)

Το root δεν είναι τίποτα. Όχι δε χάνεις την εγγύησή σου.

τελικα χανω η οχι την εγγυηση? γιατι αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι..

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο με root δεν χάνεις την εγγύηση.. Με s-off μέσω htcdev.com σαφώς και την χάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μόνο με root δεν χάνεις την εγγύηση.. Με s-off μέσω htcdev.com σαφώς και την χάνεις.

μπορεις να με βοηθησεις πςσ το κανω root γιατι απο το πρωι προσπαθω και δεν βγαζω ακρη!! λεω λιγο πιο πανω οτι εκανα ολη την διαδικασια που δειχνει σε ενα βιντεο αλλα δεν γινεται root.κανω ακριβως οτι λεει ηολη η διαδικασια. και αν ειναι και αυτος ο τροπος που δεν χανω την εγγυηση

Έχει βγει s-off για το one X?

Όσον αφορά την εγγύηση είχα διαβάσει την απάντηση της HTC σχετικα και έγραφαν ότι οποιαδήποτε μεταβολή του official software επιφέρει απώλεια εγγύησης.

Προφανώς εννοείς root χωρίς ξεκλειδωμα του boot loader. Ναι σ αυτη την περίπτωση λογικά δεν χάνεις την εγγύηση αφου δεν γίνεται να φλασαρεις. Μοναδικη δυνατότητα είναι να τρεχεις εφαρμογές που χρειάζονται root.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχει βγει s-off για το one X?

Όσον αφορά την εγγύηση είχα διαβάσει την απάντηση της HTC σχετικα και έγραφαν ότι οποιαδήποτε μεταβολή του official software επιφέρει απώλεια εγγύησης.

Προφανώς εννοείς root χωρίς ξεκλειδωμα του boot loader. Ναι σ αυτη την περίπτωση λογικά δεν χάνεις την εγγύηση αφου δεν γίνεται να φλασαρεις. Μοναδικη δυνατότητα είναι να τρεχεις εφαρμογές που χρειάζονται root.

αυτος εδω τι τροπος ειναι? https://www.youtube.com/wa...e_gdata_player

εγω δεν γνωριζω..προσπαθω ολη μερα και δεν μπορω να το κανω. δεν ξερω μπορει να φταιει και το λαπτοπ μου.εγω θελω να το κανω root γιατι αρκετες εφαρμογες θελουν root οπως και σε καποια games που θελω να κραταω backup

αυτος εδω τι τροπος ειναι? https://www.youtube.com/wa...e_gdata_player

εγω δεν γνωριζω..προσπαθω ολη μερα και δεν μπορω να το κανω. δεν ξερω μπορει να φταιει και το λαπτοπ μου.εγω θελω να το κανω root γιατι αρκετες εφαρμογες θελουν root οπως και σε καποια games που θελω να κραταω backup

Δυστυχώς φίλε μου δεν έχω ασχοληθεί γιατι δεν με απασχολεί το root όσο δεν είναι ασφαλές.

Αν δεν κυκλοφορήσει επίσημα στο XDA s-off δεν πρόκειται να το επιχειρησω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μπορεις να με βοηθησεις πςσ το κανω root γιατι απο το πρωι προσπαθω και δεν βγαζω ακρη!! λεω λιγο πιο πανω οτι εκανα ολη την διαδικασια που δειχνει σε ενα βιντεο αλλα δεν γινεται root.κανω ακριβως οτι λεει ηολη η διαδικασια. και αν ειναι και αυτος ο τροπος που δεν χανω την εγγυηση

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω πλέον την συσκευή, αν και προσωπικά δεν νομίζω να έχει βγει ακόμα τρόπος για να το κάνεις root. Το video στο youtube το θεωρώ το λιγότερο fake...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω πλέον την συσκευή, αν και προσωπικά δεν νομίζω να έχει βγει ακόμα τρόπος για να το κάνεις root. Το video στο youtube το θεωρώ το λιγότερο fake...;)

Τώρα με έκανες την καρδιά περιβόλι.. αυτός ο τρόπος είναι αλλά τιποτα. http://www.ijailbreak.com/how-to/one-click-root-htc-one-x-android/ κάποιος που να το έχει δοκιμάσει και να μας πει να ξέρουμε; τέλος πάντων επειδή εγώ είμαι λίγο του ρίσκου θα πάω μετά να το δοκιμάσω σε άλλο pc και θα ενημερώσω διαφορετικά μπορεί και να αλλάξω και Rom. Αν παντος ξέρει να απαντηση με το θέμα root ας πει την γνώμη του πριν κάνω καμία βλακεία

Edited by kollatos

Προσοχή μην κανεις βεβιασμένες κινήσεις και μπρικαρεις την συσκευη σου. Αυτο δεν είναι για το δικο μας το ευρωπαϊκό one x. Το γράφει άλλωστε " For AT&T and Rogers"

Τώρα με έκανες την καρδιά περιβόλι.. αυτός ο τρόπος είναι αλλά τιποτα. http://www.ijailbreak.com/how-to/one-click-root-htc-one-x-android/ κάποιος που να το έχει δοκιμάσει και να μας πει να ξέρουμε; τέλος πάντων επειδή εγώ είμαι λίγο του ρίσκου θα πάω μετά να το δοκιμάσω σε άλλο pc και θα ενημερώσω διαφορετικά μπορεί και να αλλάξω και Rom. Αν παντος ξέρει να απαντηση με το θέμα root ας πει την γνώμη του πριν κάνω καμία βλακεία

Αφού, όπως λες, είσαι του ρίσκου τότε κάν' το μέσω htcdev.com... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να πας σε λευκο. Είναι πανέμορφο και ξεχωριστο. Τελευταία του φοραω μια λευκη θήκη επειδη το βάζω στην βάση του αυτοκινήτου και δεν χάνει καθόλου σε εμφάνιση.

http://img11.imageshack.us/img11/81/1337762601570.jpg

Και επειδη δεν θα πάρω το Siii καθότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δεν θα το αλλάξω. :lol:

Πριν 25 μέρες έψαχνα να βρω καμία θήκη ζώνης και γύρισα όλα τα καταστήματα στο μεγαλύτερο mall που έχουμε εδω. (διαθέτει 2000 καταστήματα συνολικά). Όλοι όσοι το έβλεπα έλεγαν κατευθείαν ότι είναι το πιο ωραίο κινητο αυτη την στιγμη, παρόλο που είχαν τις γιγαντο-αφισες. Δεν είχε φθάσει ακόμα στα μαγαζια, το περίμεναν. Τουλάχιστον εδω ο κόσμος δεν έχει ακόμα σε εκτίμηση τα Samsung λόγο ποιότητας κατασκευής και εμφάνισης.

Η θήκη φίλε και συνονόματε Κώστα (και Χρόνια Πολλά κιόλας!) πως λέγεται; Την βρήκες από ebay; Και εγώ το άσπρο HOX έχω και φαίνεται πανέμορφο (για άψυχο αντικείμενο)! Πάντως, και εγώ περιμένω να βγει s-off για το κινητό, προτού το κάνω root/unlock, γιατί ούτως ή άλλως, προς το παρόν δεν μου χρειάζεται κιόλας κάτι ιδιαίτερο. Το κινητό από την πρώτη στιγμή που το πήρα με serial (HT23XW1) δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και ούτε μου έχει εμφανίσει μέχρι σήμερα το παραμικρό! Φοβερό κινητό και με την αγαπημένη μου εταιρία στους υπολογιστές να το τροφοδοτεί (NVIDIA TEGRA3 FTW)!

Η θήκη φίλε και συνονόματε Κώστα (και Χρόνια Πολλά κιόλας!) πως λέγεται; Την βρήκες από ebay; Και εγώ το άσπρο HOX έχω και φαίνεται πανέμορφο (για άψυχο αντικείμενο)! Πάντως, και εγώ περιμένω να βγει s-off για το κινητό, προτού το κάνω root/unlock, γιατί ούτως ή άλλως, προς το παρόν δεν μου χρειάζεται κιόλας κάτι ιδιαίτερο. Το κινητό από την πρώτη στιγμή που το πήρα με serial (HT23XW1) δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και ούτε μου έχει εμφανίσει μέχρι σήμερα το παραμικρό! Φοβερό κινητό και με την αγαπημένη μου εταιρία στους υπολογιστές να το τροφοδοτεί (NVIDIA TEGRA3 FTW)!

Σ ευχαριστω πολυ φίλε.

Την θήκη την αγόρασα απο εδω http://www.netimes.com/shop/nillkinâ%C2%84¢-super-shield-shell-set-for-htc-one-x-p-3943.html?cPath=80_879

Είναι πολυ αξιόπιστος και έρχονται σε μια βδομάδα με 8μερες.

Δεν υπαρχει s-off για τα δικα μας ONE X προς το παρον...

Αν υπηρχε θα ειχε παρει φωτια στο XDA το αντιστοιχο θεμα...

Προς το παρον μονο με HTCDEV

:)

το κινητο δουλευει υποδειγματικα,δεν βρισκω τον λογο να το πειραξω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν υπαρχει s-off για τα δικα μας ONE X προς το παρον...

Αν υπηρχε θα ειχε παρει φωτια στο XDA το αντιστοιχο θεμα...

Προς το παρον μονο με HTCDEV

Και ούτε θα υπάρξει σύντομα. Μπορεί και καθόλου.

Απ ότι κατάλαβα μάλλον κάτι δεν πάει καλά μεταξύ HTC και XDA.

Τέλος πάντων προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει. Άλλωστε οι custom Rom προσφέρουν πλέον μόνο σ αυτούς που τις φτιάχνουν μέσω των donations. Τα σημερινά κορυφαία smartphones δεν τις χρειάζονται. Λειτουργούν άψογα και χωρίς αυτές.

Οποίος έχει σκοπό να φλασαρει μάλλον κακώς επέλεξε το one x.

Αφού η HTC αποφάσισε να συνεχίσει το κλειδωμα, σε μια περίοδο μάλιστα που έχει μεγάλη μείωση κερδών, σημαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει το κοινό του xda.

Edited by Te_salat

Αφού η HTC αποφάσισε να συνεχίσει το κλειδωμα, σε μια περίοδο μάλιστα που έχει μεγάλη μείωση κερδών, σημαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει το κοινό του xda.

Ισως να εχει πραξει σωστα η htc.Μπορω να πω οτι συμφωνω φιλε.

• Administrators

Μην ξεχνάμε όμως ότι χάρις το XDA έκανε "όνομα" σαν εταιρία.

Ισως να εχει πραξει σωστα η htc.Μπορω να πω οτι συμφωνω φιλε.

Δεν μπορώ να βρω το λόγο να έχει κάνει σωστά αλλά δεν έχει σημασία μιας και μια τέτοια συζήτηση δεν χωράει στο συγκεκριμένο θέμα όπου συζητάμε για το One X και μόνο.

Modpic.gif

Μην ξεχνάμε όμως ότι χάρις το XDA έκανε "όνομα" σαν εταιρία.

Δεν μπορώ να βρω το λόγο να έχει κάνει σωστά αλλά δεν έχει σημασία μιας και μια τέτοια συζήτηση δεν χωράει στο συγκεκριμένο θέμα όπου συζητάμε για το One X και μόνο.

Όντως δεν έχει νόημα να συζητάμε τα περι XDA εδω. Απλα επειδη στα φόρουμ οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για την υποστήριξη του, το one x αν δεν αποκτήσει σύντομα S-off, θα κάνει ελάχιστες πωλήσεις σε ανθρώπους σαν εμάς.

Απο την άλλη η υποστήριξη απο την HTC είναι υποδειγματική. Έχουμε λάβει σε ενάμισυ μήνα 3 updates. Η συσκευη τρέχει το ics υποδειγματικά χωρίς κόλληματα restart κλπ.

Σε πραγματικη χρήση το multi tasking είναι όπως πρέπει και δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλαγη τιμών γιατι πάμε μετα σε αλλου είδους προβλήματα.

Το sense δεν φαίνεται να απασχολει περισσότερη μνήμη σε σχέση με άλλους launchers. Και αν υπάρχει κάποια διάφορα, είναι πολυ μικρη.

Αυτο που έχω εντοπίσει στο sense σε σχέση με τον apex είναι όταν ενεργοποιείται η οθόνη μετα απο sleep mode και πας σε επόμενη οθόνη, υπάρχει ένας πολυ μικρός δισταγμος στην κίνηση μεταξυ πρώτης και δεύτερης οθόνης.. Ο οποίος όμως δεν παρατηρηται όταν η συσκευη βρίσκεται σε κανονική χρήση. Δεν έχει καμία σχέση με lag είναι κάτι απειροελαχιστο.

Τελευταία δουλεύω τον apex αλλα με sense looking για να είμαι πιο κοντα στο original. Μ αρέσει η παραμετροποιηση και η δυνατότητα επιλογής διαφανων widgets.

Θα ήθελα ένα skin απο την htc με clear widgets. Έχει κανα δυο αλλα έχουν βάλει χρώμα και δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με οποιοδήποτε wallpaper.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι ΚΑΙ σε αυτή τη συσκευή, οι τιμές του auto brightness είναι στα ύψη χωρίς λόγο. Μόνο αυτές να μείωναν η μπαταρία θα κρατούσε περισσότερο.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι ΚΑΙ σε αυτή τη συσκευή, οι τιμές του auto brightness είναι στα ύψη χωρίς λόγο. Μόνο αυτές να μείωναν η μπαταρία θα κρατούσε περισσότερο.

Βαλτη στο 40% μόνιμα η εγκατέστησε την εφαρμογή Lux Dash που διαμορφωνεις όπως θέλεις το auto.

Βαλτη στο 40% μόνιμα η εγκατέστησε την εφαρμογή Lux Dash που διαμορφωνεις όπως θέλεις το auto.

Όπως επίσης και το screen filter.

Πολύ καλό :)

Και ούτε θα υπάρξει σύντομα. Μπορεί και καθόλου.

Απ ότι κατάλαβα μάλλον κάτι δεν πάει καλά μεταξύ HTC και XDA.

Τέλος πάντων προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει. Άλλωστε οι custom Rom προσφέρουν πλέον μόνο σ αυτούς που τις φτιάχνουν μέσω των donations. Τα σημερινά κορυφαία smartphones δεν τις χρειάζονται. Λειτουργούν άψογα και χωρίς αυτές.

Οποίος έχει σκοπό να φλασαρει μάλλον κακώς επέλεξε το one x.

αυτο δυστυχως ισχυει.η htc αποφασισε να τα τσουγκρισει με τους xda.Η σαμσουνγκ σε μεγαλο βαθμο μπηκε στην πρωτη θεση λογω του xda(αυτοι καταφεραν να κανουν το πρωτο galaxy s τηλεφωνο).Γιατι μπορει εμεις που ασχολουμαστε με custom roms να ειμαστε πολυ λιγοι ομως οσοι θελουν να αγορασουν smartphone κατα μεγαλη πλειοψηφια θα ρωτησουν καποιο γνωστο τους που ασχολειται.θα μπορουσε ανετα να το κανει οπως η samsung.s-off και unlocked bootloader εργοστασιακα και με εναν flash counter που μετραει ποσα φλασαρισματα κανεις με odin(για να ρουταρεις το s2 πρεπει να κανεις τουλαχιστον ενα φλασαρισμα με odin.αυτα απο cwm δεν μετρανε).στο s2 καταφεραν να βρουν τροπο να το μηδενιζουν ενω στο note οχι.ετσι και η σαμσουνγκ μπορει ευκολα σχετικα να βγαζει ρουταρισμενα εκτος εγγυησης και εχει του developers μαζι της

Χτες σε σκοτάδι είδα ότι το μεσαίο κουμπί φωτίζει λιγότερο από τα 2 ακριανά.. Μικρό το κακό βέβαια γιατί είναι συμμετρικό (αν φώτιζε λιγότερο το ένα πλαϊνό θα ήταν πρόβλημα :lol:). Υπάρχει τρόπος παρ' όλα αυτά χωρίς root να τα σβήσω όλα μόνιμα? Δεν στέλνω πίσω τη συσκευή 3η φορά για κανένα λόγο αφού κατά τα άλλα είναι τέλεια..

edit: θεωρώ το root απαραίτητο και μετά από ένα πρώτο χρονικό διάστημα όπου θα βεβαιωθώ ότι η συσκευή δεν έχει προβλήματα, θα το κάνω έστω και με τον μη ασφαλή τρόπο..

Edited by equi
s21 ultra 256

• Administrators
στο s2 καταφεραν να βρουν τροπο να το μηδενιζουν ενω στο note οχι.ετσι και η σαμσουνγκ μπορει ευκολα σχετικα να βγαζει ρουταρισμενα εκτος εγγυησης και εχει του developers μαζι της

Θα παρακαλέσω πρώτον να μη βγαίνουμε off topic και δεύτερο να μην λέμε ανακρίβειες. Διάβασε στο θέμα του Note και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Εδώ συζητάμε για το One X και μόνο.

Modpic.gif

• The title was changed to HTC One X / X+