Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς μ αυτή την εφαρμογή να ορίσεις κάτι σαν profiles δηλαδή όταν είσαι έξω να επιλέγεις εξωτερικοί χώροι και να πηγαίνει στο maximum?

Μπορείς να ορίσεις ανάλογα με την φωτεινότητα που διαβάζει ο sensor, την φωτεινότητα της οθόνης. Ορίζεις εσύ πόση φωτεινότητα οθόνης θες για κάθε φωτεινότητα εξωτερικού χώρου. Μπορεί να δει την φωτεινότητα του εξωτερικού χώρου ακόμα και με την κάμερα. Δοκίμασε την αξίζει... :)

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για εμένα η λύση είναι μία.. Αλλαγή launcher (nova ή zeam), auto-sync off (widgetsoid για force sync), και φωτεινότητα 40%-50%.. Δύο μέρες χαλαρά με mobile internet και wifi (όχι μόνιμα εννοείται), κλήσεις-μηνύματα, angry birds και πολλές photos! :rolleyes:

offtopic: πρέπει να στείλω τη συσκευή πίσω στην expansys, θα απαιτήσω να επιστρέψω την προβληματική όταν παραδώσουν την καινούρια..

s21 ultra 256

Για εμένα η λύση είναι μία.. Αλλαγή launcher (nova ή zeam), auto-sync off (widgetsoid για force sync), και φωτεινότητα 40%-50%.. Δύο μέρες χαλαρά με mobile internet και wifi (όχι μόνιμα εννοείται), κλήσεις-μηνύματα, angry birds και πολλές photos! :rolleyes:

offtopic: πρέπει να στείλω τη συσκευή πίσω στην expansys, θα απαιτήσω να επιστρέψω την προβληματική όταν παραδώσουν την καινούρια..

Δύο μέρες νομίζω ότι είναι υπερβολή για τέτοιας κατηγορίας smartphone. Μια φορά την ημέρα φόρτιση είναι το ιδανικό για εμένα. Ειδικά αν είναι να βγάλεις το sense που είναι το trademark της HTC...

ΒTW τι πρόβλημα έχει η δική σου?

Δύο μέρες νομίζω ότι είναι υπερβολή για τέτοιας κατηγορίας smartphone. Μια φορά την ημέρα φόρτιση είναι το ιδανικό για εμένα. Ειδικά αν είναι να βγάλεις το sense που είναι το trademark της HTC...

ΒTW τι πρόβλημα έχει η δική σου?

Κίτρινα σημάδια στη δεξιά πλευρά από πάνω έως κάτω..

s21 ultra 256

Στα HTC υπάρχει αυτή η λευκή ταινία/αυτοκόλλητο. Απλά μάλλον εννοούν ότι δεν εχουν ζελατίνα, που κι εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε.

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

• Administrators
Στα HTC υπάρχει αυτή η λευκή ταινία/αυτοκόλλητο. Απλά μάλλον εννοούν ότι δεν εχουν ζελατίνα, που κι εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε.

Δε νομίζω ότι η έλλειψη ζελατίνας αποτελεί πρόβλημα από τη στιγμή που η συσκευή έχει κανονικά σφραγίδα ασφαλείας. Ας μην μένουμε σε ανούσια πράγματα, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά που μπορούν να συζητηθούν για αυτή τη συσκευή.

Modpic.gif

Δε νομίζω ότι η έλλειψη ζελατίνας αποτελεί πρόβλημα από τη στιγμή που η συσκευή έχει κανονικά σφραγίδα ασφαλείας. Ας μην μένουμε σε ανούσια πράγματα, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά που μπορούν να συζητηθούν για αυτή τη συσκευή.

η σφραγιδα ασφαλειας ειναι σαν να μην υπαρχει επειδη δεν κολλαει καθολου καλα στο κουτι λογω υλικου....και φυσικα δεν ειναι ανουσιο να μιλαμε για κατι τετοιο οταν ειναι αντικειμενο 600 ευρω και μπορει ο καθενας να εχει προσβαση μεχρι να ερθει στα χερια σου!το κουτι του note που εχω ειχε ζελατινα και αυτοκολητο ασφαλειας που εαν το ξεκολλαγες μια φορα αφηνε σκισιμο και δεν ξανακολλαγε!αυτο εκμεταλλευονται καποιοι και πουλουν μεταχειρισμενα σαν καινουργια!

Το FlipBoard τώρα σε όλες τις android συσκευές και φυσικά στο One X.

http://img100.imageshack.us/img100/231/20120510003731.png

Κατεβάστε το από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644212

και εγκαταστήστε το στην internal οχι στην μνήμη του τηλεφώνου.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι το γνωριζω αυτο,το αναφερετε συχνα εδω μεσα,απλα μου φαινεται περιεργο που δεν βγαινουν αμεσα κι αλλοι εναλακτικοι τροποι για να μην τιθεται θεμα οριστικης απωλειας της εγγυησης

"Άμεσα" δε βγαίνει τίποτα, αυτό είναι ουτοπικό. Δε γίνονται με μαγικά αυτά...

Here you go, root για όσους έχουν S4, επομένως σιγά σιγά θα εμφανίζονται διάφορα ωραία tools...

Edited by l3ft3r1s

"Άμεσα" δε βγαίνει τίποτα, αυτό είναι ουτοπικό. Δε γίνονται με μαγικά αυτά...

Here you go, root για όσους έχουν S4, επομένως σιγά σιγά θα εμφανίζονται διάφορα ωραία tools...

Όταν λες S4 τι ακριβώς εννοείς?:X

S4= dual core snapdragon 1.2.

Όλα τα ευρωπαϊκά έχουν nvidia tegra 3 quad core.

................................

Γιαννης

Εννοεί όσα είναι με τον τετραπύρινο της Qualcom αλλά στην ουσία δεν είναι το ίδιο τηλέφωνο με το X, είναι το One XL που κυκλοφορεί μόνο Αμερική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Administrators
Ανουσιο το θεωρεις εσυ !και φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι εχεις και δικιο.Σωστα?:!:

Ας μην το κάνουμε chat room εδώ μέσα, ο καθένας παραθέτει τις απόψεις του, ο κόσμος διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματά του. Αν για κάποιους η ταινία ασφαλείας δεν είναι αρκετή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς εδώ.

Modpic.gif

Γιατι σε πολλες εφαρμογες ακομα και στο spb3d εμφανιζεται μια κατω μπαρα με τρεις καθετες τελειες;αυτο δεν αλλαζει;ακομα και στο tapaltalk
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Γιατι σε πολλες εφαρμογες ακομα και στο spb3d εμφανιζεται μια κατω μπαρα με τρεις καθετες τελειες;αυτο δεν αλλαζει;ακομα και στο tapaltalk

Έχει να κάνει με την αμφιλεγόμενης αισθητικής υλοποίηση της HTC στο ICS. Για να φύγει πρέπει να είσαι rooted.

Modpic.gif

Έχει να κάνει με την αμφιλεγόμενης αισθητικής υλοποίηση της HTC στο ICS. Για να φύγει πρέπει να είσαι rooted.

Αντε σε καποιες εφαρμογες να το καταλαβω αλλα και σε launcher.ελεος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα από έναν ευτυχισμένο νέο κάτοχο του ΟΝΕ Χ! Διαβάζω καιρό το thread, αλλά τώρα που το έπιασα έχω μια απορία: Πώς αλλάζω τη σύνδεση από 3G σε GPRS??Δε βρίσκω πουθενά την επιλογή... Edited by klainmein

Για όποιον ψάχνει (όπως εγώ) την htc hc700.. Δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά της (μάλλον όχι) αλλά είναι αυτό που θέλω: απόλυτα slim και διάφανη γιατί τέτοιο λευκό δεν λέει να το καλύψεις

http://www.ebay.co.uk/itm/261019739659?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1843wt_1139

s21 ultra 256

Καλημέρα από έναν ευτυχισμένο νέο κάτοχο του ΟΝΕ Χ! Διαβάζω καιρό το thread, αλλά τώρα που το έπιασα έχω μια απορία: Πώς αλλάζω τη σύνδεση από 3G σε GPRS??Δε βρίσκω πουθενά την επιλογή...

Μήπως εννοείς το Settings - Mobile network - Network mode ?

Eρωτηση:αν για καποιο λογο η συσκευη κρεμασει-κολησει,περιπτωσεις που συμβαινουν τακτικα ειδικα αν πεφτει <σκαλισμα>,και ενω σε αλλες συσκευες βγαζαμε-βαζαμε μπαταρια για να ξαναμπουταρουμε,εδω τι γινεται?? :blink:

Eρωτηση:αν για καποιο λογο η συσκευη κρεμασει-κολησει,περιπτωσεις που συμβαινουν τακτικα ειδικα αν πεφτει <σκαλισμα>,και ενω σε αλλες συσκευες βγαζαμε-βαζαμε μπαταρια για να ξαναμπουταρουμε,εδω τι γινεται?? :blink:

Αν δεν κάνω λάθος επειδη δεν μου έχει συμβεί ποτε, νομίζω κρατώντας επίμονα πατημενο το power button για μερικά δευτερόλεπτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπορείς να δεις εδώ.

Κρατάς το power πατημένο για 10".

Αν δεν κάνω λάθος επειδη δεν μου έχει συμβεί ποτε, νομίζω κρατώντας επίμονα πατημενο το power button για μερικά δευτερόλεπτα.

Επιβεβαιωνω οτι ισχυει!

• The title was changed to HTC One X / X+