JoeBar Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Πλέον έχω δυο μέρες το One X και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό... :) Ελαφρύ, με όμορφο design και πολύ καλή κατασκευή/υλικά. Η οθόνη του είναι καταπληκτική, με φυσικά χρώματα, πολύ καλό μαύρο για lcd και απίστευτες γωνίες θέασης. Όπως αναμένεται από μια καλή ips οθόνη. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα, δεν βλέπω κανένα lag με την 1.28.401.9 και δεν ζεσταίνεται πολύ ακόμα και μετά από αρκετή χρήση. Το sense πολύ καλό, αν και θα ήθελα να γυρίζεις από την τελευταία οθόνη στην πρώτη, όπως γινόταν με το 3. Ο ήχος είναι καλός από το ακουστικό, το εξωτερικό ηχείο είναι αρκετά καλό για τα δεδομένα την HTC, με καλή καθαρότητα, βέβαια και λίγο δυνατότερο να ήταν δεν θα με χάλαγε... Κάμερα δεν έχω κάνει ακόμα πειράματα και για την μπαταρία είναι νωρίς ακόμα για να πω... Γενικά το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και πανάξιος αντιπρόσωπος της HTC στην super league των android κινητών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Που έχουν όμως κανονικά εγγύηση στη χώρα μας (αρκεί να είναι ευρωπαϊκές συσκευές). Γαλλική συσκευή μίας ημέρας η htc hellas αρνήθηκε να την αλλάξει και μου είπαν μόνο μέσω του expansys.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γαλλική συσκευή μίας ημέρας η htc hellas αρνήθηκε να την αλλάξει και μου είπαν μόνο μέσω του expansys.. Μην τα μπερδεύουμε. Άλλο service / επισκευή και άλλο αντικατάσταση. Παντού η αντικατάσταση γίνεται στο κατάστημα αγοράς. Το επίσημο service της HTC στη χώρα μας καλύπτει κανονικά τη συσκευή σου σε όλα τα θέματα εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γαλλική συσκευή μίας ημέρας η htc hellas αρνήθηκε να την αλλάξει και μου είπαν μόνο μέσω του expansys.. Λόγω DOA... Το γνωστό δεκαπενθήμερο που την ευθύνη για τα προβλήματα της συσκευής αναλαμβάνει το κατάστημα πώλησης κι όχι το Service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Το επίσημο service της HTC στη χώρα μας καλύπτει κανονικά τη συσκευή σου σε όλα τα θέματα εγγύησης. Έχουν βρει κάτι άλλο όμως. Ότι αν χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό, πρέπει να το παραγγείλουν από την χώρα που προοριζόταν το κινητό, προφανώς με κάποια καθυστέρηση. Γνωρίζει κανένας αν αυτό ισχύει για όλες της συσκευές εξωτερικού ή γι αυτές που είναι αγορασμένες από τα εδώ καταστήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Έχουν βρει κάτι άλλο όμως. Ότι αν χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό, πρέπει να το παραγγείλουν από την χώρα που προοριζόταν το κινητό, προφανώς με κάποια καθυστέρηση. Γνωρίζει κανένας αν αυτό ισχύει για όλες της συσκευές εξωτερικού ή γι αυτές που είναι αγορασμένες από τα εδώ καταστήματα? Αν και είμαστε off topic... έχεις πάει τελευταία τη συσκευή σου στην arvato και είχες τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Αν και είμαστε off topic... έχεις πάει τελευταία τη συσκευή σου στην arvato και είχες τέτοιο πρόβλημα; Έχω πάει αλλά ήταν επίσημη ελληνική. Είναι η πρώτη φορά που έχω ευρωπαϊκή από expansys. Αυτά που αναφέρω για ανταλλακτικά τα διάβασα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Έχω πάει αλλά ήταν επίσημη ελληνική. Είναι η πρώτη φορά που έχω ευρωπαϊκή από expansys. Γιαυτό καλύτερα να βασιζόμαστε σε δικές μας εμπειρίες και όχι σε ότι... έχουμε ακούσει. ;) Ας επανέλθουμε στα του One X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καινούργιος τρόπος ρουτ χώρις να χάνουμε την εγγύηση βγήκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καινούργιος τρόπος ρουτ χώρις να χάνουμε την εγγύηση βγήκε? Όχι (ακόμα τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ρε παιδια βλεπω τοσο καιρο που εχει κυκλοφορησει το one x και δεν υπαρχει ακομη ρουτ.Γιατι ετσι? Ειναι τοσο δυσκολο να ρουταριστει η δεν ασχολουνται οι developers με την συγκεκριμενη συσκευη?Στα samsung με το που βγαινει καποια ρομ σε λιγες ωρες βγαινουν και 2-3 διαφιρετικα ρουτ και μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο που συμβαινει εδω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ρε παιδια βλεπω τοσο καιρο που εχει κυκλοφορησει το one x και δεν υπαρχει ακομη ρουτ.Γιατι ετσι? Ειναι τοσο δυσκολο να ρουταριστει η δεν ασχολουνται οι developers με την συγκεκριμενη συσκευη?Στα samsung με το που βγαινει καποια ρομ σε λιγες ωρες βγαινουν και 2-3 διαφιρετικα ρουτ και μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο που συμβαινει εδω Φυσικά και υπάρχει root, απλά θα χρειαστεί να το κάνεις μέσω htcdev.com που θέτει τη συσκευή εκτός εγγύησης με τις ευλογίες της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ναι το γνωριζω αυτο,το αναφερετε συχνα εδω μεσα,απλα μου φαινεται περιεργο που δεν βγαινουν αμεσα κι αλλοι εναλακτικοι τροποι για να μην τιθεται θεμα οριστικης απωλειας της εγγυησης Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ναι το γνωριζω αυτο,το αναφερετε συχνα εδω μεσα,απλα μου φαινεται περιεργο που δεν βγαινουν αμεσα κι αλλοι εναλακτικοι τροποι για να μην τιθεται θεμα οριστικης απωλειας της εγγυησης Κάποιους στο xda-devs τους βολεύει αυτό. Δεν θα επεκταθούμε άλλο πάνω σε αυτό γιατί θα βγούμε εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 καλησπερα παιδια! ειμαι κι εγω ενας wannabe κατοχος της συσκευης και θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν εμπειρια απο ebay πως τους φαινεται το παρακατω http://www.ebay.com/itm/New-HTC-One-X-S720E-Quad-Core-8MP-HSPDA-32GB-White-Phone-/280862388352?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item4164b3f080#ht_3944wt_1185 θα το χτυπαγατε??? ερχεται συνολικα στα 470 περιπου και φαινεται εμπιστος seller... Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 καλησπερα παιδια! ειμαι κι εγω ενας wannabe κατοχος της συσκευης και θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν εμπειρια απο ebay πως τους φαινεται το παρακατω http://www.ebay.com/itm/New-HTC-One-X-S720E-Quad-Core-8MP-HSPDA-32GB-White-Phone-/280862388352?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item4164b3f080#ht_3944wt_1185 θα το χτυπαγατε??? ερχεται συνολικα στα 470 περιπου και φαινεται εμπιστος seller... Για συσκευή με τόσα θέματα, είναι τουλάχιστον λαχείο να φέρεις συσκευή εκτός ΕΕ.. Δεν θα σε καλύψει κανείς σε τίποτα από πλευράς εγγύησης εδώ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Κάποιους στο xda-devs τους βολεύει αυτό. Δεν θα επεκταθούμε άλλο πάνω σε αυτό γιατί θα βγούμε εκτός θέματος. Μπορεις να το εξηγησεις και να μεινουμε σ αυτο που θα πεις;γιατι το εχω απορια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά έχετε λάβει την 1.29 ? Έχει βελτίωση σε σχέση με την 1.28 ? Εγώ δυστυχώς ακόμα την περιμένω μιας και η συσκευή μου είναι αγγλικής προέλευσης και κανείς ακόμα με παρόμοιες συσκευές την έχει λάβει. Την περιμένω πως και πως μπας και βελτιωθεί καθόλου η αυτονομία γιατί με το που αγγίζω το κινητό η μπαταρία φεύγει κομμάτια, έχοντας όλους τους συγχρονισμούς απενεργοποιημένους και 3G κλειστό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Το wifi του είναι απλά το κάτι άλλο. Μακράν το καλύτερο από ότι έχω δει ως τώρα... Και το gps του πολύ καλό επίσης... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Παιδιά έχετε λάβει την 1.29 ? Έχει βελτίωση σε σχέση με την 1.28 ? Εγώ δυστυχώς ακόμα την περιμένω μιας και η συσκευή μου είναι αγγλικής προέλευσης και κανείς ακόμα με παρόμοιες συσκευές την έχει λάβει. Την περιμένω πως και πως μπας και βελτιωθεί καθόλου η αυτονομία γιατί με το που αγγίζω το κινητό η μπαταρία φεύγει κομμάτια, έχοντας όλους τους συγχρονισμούς απενεργοποιημένους και 3G κλειστό :( Οπως πιθανως εχεις διαβασει στο XDA, οι αποψεις περι βελτιωσης της αυτονομίας με την 129 διίστανται. Αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι. Στην 128 η πραγματικοτητα ειναι μια και μοναδική: Με την οθονη ανοιχτη για διαφορες διεργασιες οπως browsing, εφαρμογες κλπ, η αυτονομια του δεν μπορει να ξεπερασει τις 4,5 ωρες. Το εχουμε τεσταρει και εδω αλλα και σε διαφορα ειδικα sites. Καπου εκει γυρω ειναι ο χρονος σε ολες τις συσκευες αυτου του ειδους. Πιθανως με λιγο μεγαλυτερη μπαταρια να εχουν διαφορα της ταξεως του 15-20%. Επισης αυτο που μπορω να διαβεβαιωσω, ειναι οτι το ΟΝΕ Χ εχει την μικροτερη καταναλωση που εχω δει σε smartphone, οταν η συσκευη βρισκεται σε αναμονη με ανοικτα 3g και συγχρονισμους mail, facebook, twitter, calentar, contacts, tasks και προγνωση καιρου. Σε 7,5 ωρες ειχα μονο 1% απωλειες με ολα αυτα που ειπα πριν ανοικτα. Οσο και να βελτιωθει η αυτονομια δεν μπορουμε να δουμε τεραστιες διαφορες γιατι η οθονη του ειναι ενεργοβορα. Μοναδικο φαρμακο προς το παρων η μειωση της φωτεινοτητας στο 25% που κανει ανετη την χρηση σε κλειστους χωρους. @@Joebar Πραγματι το wifi ειναι το πιο δυνατο που εχω δει συμπεριλαμβανομένου και των iphone ipad. Σημερα ελαβα mail ενω ημουν στο αυτοκινητο εξω απο την πολυκατοικία και μαλιστα στην αντιθετη πλευρα απ αυτη που βρισκεται το διαμερισμα μου. Το δε wifi προερχονταν απο ενα Nexus s που χρησιμοποιω σαν hot spot μεχρι να γινει η νεα μου ADSL συνδεση. Φαντασου με το router μου (Belkin με διπλη κεραια). Στο εργοαστασιο με την προηγουμενη συσκευη μου δεν ειχα σημα μολις απομακρινομουν λιγο απο το γραφειο μου. Τωρα εχω ακομα και στο παρκινγκ. :) Edited May 8, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ναι το wifi του είναι απίστευτο... :) Αν και ακόμα είμαι στην 4η φόρτιση. Έχω καταλάβει ότι η οθόνη του είναι πολύ ενεργοβόρα. Περισσότερα θα πω για την μπαταρία του όταν έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά έχετε λάβει την 1.29 ? Έχει βελτίωση σε σχέση με την 1.28 ? Εγώ δυστυχώς ακόμα την περιμένω μιας και η συσκευή μου είναι αγγλικής προέλευσης και κανείς ακόμα με παρόμοιες συσκευές την έχει λάβει. Την περιμένω πως και πως μπας και βελτιωθεί καθόλου η αυτονομία γιατί με το που αγγίζω το κινητό η μπαταρία φεύγει κομμάτια, έχοντας όλους τους συγχρονισμούς απενεργοποιημένους και 3G κλειστό :( Εχω λαβει την 1.29 και νομιζω οτι χειροτερευει λιγο η αυτονομια σε σχεση με τον 1.28 . Το μυστικο ειναι -οπως λεει σωστα ο Te Salat- στη φωτεινοτητα της οθονης, καθως στο αυτοματο ειναι αρκετα ενεργοβορα. Ενα 30% σωζει την κατασταση αρκετα. Ειπαμε, καλη η S LCD αλλα δεν ειναι τοσο ευγενικη με την μπαταρια οσο η AMOLED. Οντως το τσιπακι του wifi ειναι απιστευτο. Απο τα καλυτερα της πιατσας. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Τι ακουστικά έχετε για μουσική; Γιατί αυτά που έχει η συσκευασία δεν μου άρεσαν. Απλά θέλω να μπορώ να αλλάξω και τραγούδια από το hands free και όχι από το κινητό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Εγω παντως για το θεμα που ανεφερα με το ηχειο το δοκιμασα σε 2 αλλες συσκευες και κανει το ιδιο.Δεν το κανει σε ολα τα κομματια βεβαια αλλα ειναι σπαστικο.Φαινεται οτι το ηχειο ειναι λιγο για κλωτσιες.Σε αλλα κινητα δεν γινεται αυτο σιγουρα.Για οσους δεν καταλαβαν τι εννοω δινω το αρχειο στο οποιο το κανει στα 15 δευτερολεπτα περιπου.Παιξτε το απο το Χ και θα καταλαβετε! https://rapidshare.com/files/612081620/Playmen_-_Fallin_.mp3 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Εγω παντως για το θεμα που ανεφερα με το ηχειο το δοκιμασα σε 2 αλλες συσκευες και κανει το ιδιο.Δεν το κανει σε ολα τα κομματια βεβαια αλλα ειναι σπαστικο.Φαινεται οτι το ηχειο ειναι λιγο για κλωτσιες.Σε αλλα κινητα δεν γινεται αυτο σιγουρα.Για οσους δεν καταλαβαν τι εννοω δινω το αρχειο στο οποιο το κανει στα 15 δευτερολεπτα περιπου.Παιξτε το απο το Χ και θα καταλαβετε! https://rapidshare.com/files/612081620/Playmen_-_Fallin_.mp3 H HTC, περα απο τις κακιστες καμερες με τις οποιες εφοδιαζε τα κινητα της, ειχε παντα θεμα με τα τραγικα ηχεια (πολυ πριμα, λιγο μπασο). Οσον αφορα στο πρωτο εκανε ενα μεγαλο βημα, καθως η καμερα του Χ ειναι καλη. Και στο θεμα του ηχειου εχουν βελτιωθει τα πραγματα αλλα θελει ακομα πολυ δουλεια. Γενικα νομιζω οτι λεπτη συσκευη και μπασατο ηχειο ειναι αδυνατο να συνυπαρξουν. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts