Te_salat Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Το έχω βρει...είναι το τελευταίο update...:mad: Αν κάποια στιγμή βρεις χρόνο, κάνε ένα factory reset. Πέρασε το gmail account σου και μην βάλεις άλλες εφαρμογες. Δούλεψε το μέχρι να πάει 5% και άστο όλο το βράδυ να φορτίζει. Δες πως θα πάει για 24 ώρες και πες μας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Το ροουταρισμα με βγαζει μονιμα εκτος εγγυησης η μονο αν ξεκλειδωσω τον bootloader το παθαινω αυτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Το ροουταρισμα με βγαζει μονιμα εκτος εγγυησης η μονο αν ξεκλειδωσω τον bootloader το παθαινω αυτο; Για να κανείς root πρέπει πρώτα να το ξεκλειδωσεις. Προς το παρών δεν υπάρχει τρόπος που μετά από επαναφορά να μην γίνεται αντιληπτό. Σήμερα στο XDA υπήρχε σχετικό ποστ με επίσημη αποριψη εγγύησης. Οπότε μην κανείς τίποτα. Προσωπικά δεν βλέπω το λόγο πέρα από το παιχνίδι του φλασαρισματος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Και εμένα η μπαταρία μια χαρα τα παει. Με μέτρια (για μένα) χρήση 2 μ´ερες άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ο μονος λογος ειναι να βαλω το % της μπαταριας...οσες εφαρμογες βρηκα δε με καλυψαν.ηθελα τουλαχιστον να ειναι διπλα στη μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ο μονος λογος ειναι να βαλω το % της μπαταριας...οσες εφαρμογες βρηκα δε με καλυψαν.ηθελα τουλαχιστον να ειναι διπλα στη μπαταρια. Δεν αξίζει τον κόπο μόνο γι αυτό να χάσεις την εγγύηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλα εννοειται.αυτο στο xda το διαβασα για το θεμα εγγυησης και απορω πως δεν εχει βρεθει πιο σιγουρος τροπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Μπορεις να ενημερωσεις οταν το παραλαβεις κι αν εχεις καποια θεμα με τη συσκευη:pΑπο αυριο θα αρχισω το κραξιμο ολοκαινουργιο και επανεκκινησεις απο τη πρωτη μερα και τοσο μεγαλη καθυστερηση πραγματικα την HTC να πρωτοκραξω η το Expansys:mad: Επισης φιλε μου ενημερωσε οταν με το καλο ευχαριστω πολυ μπας και παρω λιγο τα πανω μου :) Ήρθε σήμερα με dhl καινούρια-σφραγισμένη συσκευασία.. crossed fingers! θα κάνω τα τεστ και θα ενημερώσω.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ήρθε σήμερα με dhl καινούρια-σφραγισμένη συσκευασία.. crossed fingers! θα κάνω τα τεστ και θα ενημερώσω.. Να και ενα καλο νεο, καλοριζικο να μας πεις εντυπωσεις..:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Παιδιά καλησπέρα...Στο γκρι βλέπω ένα σημαδάκι ασπρο στην οθόνη!!!Λέτε να έιναι καμένο pixel ?Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου. Αν ειναι ενα μονο pixel δεν ξερω αν θα το δεχτουν και αν το δεχτουν και μετα σου ερθει αλλο με κιτρινιλες τι θα κανεις περα δωθε αλλαγες συσκευης; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Χθες έκανα ένα εξαντλητικό τεστ στην μπαταρία και το αποτέλεσμα επαληθευσε τις καλές εντυπώσεις μου γι αυτήν. Το τεστ έγινε με σύνδεση 3g που όπως θα γνωρίζετε καταναλώνει πολύ περισσότερο από το wifi. Όλα ήταν ανοικτά με συγχρονισμούς εκτός ΒΤ και GPS. Η χρήση περιελάμβανε κυρίως browsing, Tapatalk, συνομιλίες με Viber, και πολύ σκάλισμα κλπ. Η μπαταρια άντεξε μέχρι να φτάσει στο 3%, 8 ώρες με την οθόνη να είναι ανοιχτή 4 ώρες και 11 λεπτά. Συγκρίνοντας το αποτέλεσμα με προηγούμενες συσκευές μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. http://img444.imageshack.us/img444/7792/20120503003629.png http://img405.imageshack.us/img405/763/20120503003636.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Φαίνεται τελικά ότι οι θετικές εντυπώσεις από την μπαταρία του, είναι περισσότερες από τις αρνητικές. Αυτό μόνο καλό νέο είναι... BTW για να δείτε τι κάνει πραγματικά η μπαταρία δοκιμάστε το Badass Battery Monitor Pro, αξίζει και με το παραπάνω τα 1.5€ που ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Πραγματι το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο,τελικα απο οτι βλεπω η δικια σου συσκευη αποδειχθηκε ''αστερι'' :):pμακαρι ολες οι συσκευες να ηταν ετσι γιατι οντως το κινητο ειναι πολυ καλο απο ολες τις πλευρες και απο ντιζαιν και ποιοτητα κατασκευης εκει που υστερουσαν τα προηγουμενα htc Αν διαβάσεις το review που κάνει το εγκριτο τεχνολογικό site AnandTech, για το αμερικανικό one x, θα δείτε ότι πράγματι είναι κορυφαία συσκευή. Για τον tegra λέει ότι μπορεί να μην έχει την σπιρταδα του S4 κάτι που μάλλον θα βελτιωθεί με software updates όπως υποστηρίζουν, αλλά διαθέτει καλύτερη GPU. Αξίζει να το διαβάσετε. Εμένα κάτι μου λέει ότι ακόμα και μετά την κυκλοφορία του Siii, θα παραμείνει άκρως ανταγωνιστική συσκευη. Δεν λέω ότι θα πουλήσει όσο το Galaxy, όμως θα πάει πολύ καλά για πολλούς λόγους που τους έχουμε ξαναπεί. Περισσότερα αύριο που θα ξέρουμε τι είναι το Siii τουλάχιστον θεωρητικά γιατί για συγκρίσεις θα πρέπει να περάσει όλα τα σχετικά τεστ που ήδη έχουμε για το one x. Αν σταματήσουν τα οποία προβλήματα και δουλέψει όπως πρέπει το quality control, θα κάνει θαυμάσια πορεία. Είναι μια συσκευή που χαίρεσαι να την έχεις στα χέρια σου όσο ένα iPhone. ,Κάτι που η Sammy δεν έχει καταφέρει ακόμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Να και ενα καλο νεο, καλοριζικο να μας πεις εντυπωσεις..:) Δεν έμελλε να ριζώσει.. Από το ένα σημάδι κάτω δεξιά, το καινούριο έχει μία κίτρινη γραμμή στα δεξιά της οθόνης από πάνω έως κάτω. Του έκανα ένα stress test με το stability test από το market για να ανεβάσει θερμοκρασία και το πρόβλημα είναι πασιφανές! δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.. :X Edited May 3, 2012 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Δεν έμελλε να ριζώσει.. Από το ένα σημάδι κάτω δεξιά, το καινούριο έχει μία κίτρινη γραμμή στα δεξιά της οθόνης από πάνω έως κάτω. Του έκανα ένα stress test με το stability test από το market για να ανεβάσει θερμοκρασία και το πρόβλημα είναι πασιφανές! δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.. :X Η κίτρινη γραμμή ήταν από την αρχή ή εμφανίστηκε μετά το stress test? Η γραμμή παρέμεινε στην ίδια ένταση? Κρίμα πάντως... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 παιδια εχω ενα προβλημα.παω να δω βιντεο που χω βγαλει (ολα παιζαν κανονικα στο απρελθον και επισης πηγα να τα δω,οπως και παλια με το εργοστασιακο προγραμμα)και κρασαραν τρελα ως που εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη του βιντεο.κατι αντιστοιχο εκανε και οταν πηγα να δω καποια τραγουδια που χα κατεβασει απο το γιουτουμπ και τα χε αποθηκεσυει σε μορφη βιντεο αλλα χωρις εικονα.τι λετε?τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Για την μπαταρια,να πω οτι μπορει ,να παει 4:30 ωρες+ με την οθονη σε λειτουργια. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Δεν έμελλε να ριζώσει.. Από το ένα σημάδι κάτω δεξιά, το καινούριο έχει μία κίτρινη γραμμή στα δεξιά της οθόνης από πάνω έως κάτω. Του έκανα ένα stress test με το stability test από το market για να ανεβάσει θερμοκρασία και το πρόβλημα είναι πασιφανές! δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.. :X Αλλαξε του τα φωτα σημερα και αν επιμενει το προβλημα αυριο κιολας επιστροφη δυστηχως μην το αφησεις ετσι ειναι υποχρεομενοι να σου δωσουν πληρως λειτουργικη συσκευη χωρις κουσουρια για αυτο και εσκασες 600 φραγκα.Ελεος πλεον 1 στις 3 συσκευες ελαττωματικες ευγε εκει στην HTC και εις ανωτερα:(:worry: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Η κίτρινη γραμμή ήταν από την αρχή ή εμφανίστηκε μετά το stress test? Η γραμμή παρέμεινε στην ίδια ένταση? Κρίμα πάντως... :( Η γραμμή, όπως και στη πρώτη συσκευή, υπάρχει σε μικρό βαθμό αλλά όταν το κινητό θερμαίνεται λόγω browsing, gaming κτλ γίνεται πιο εύκολα αντιληπτή.. το stress test το έκανα απλά γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μπορούσα να το τεστάρω αλλιώς θα τραβήξω φωτογραφία και θα την ανεβάσω. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Η γραμμή, όπως και στη πρώτη συσκευή, υπάρχει σε μικρό βαθμό αλλά όταν το κινητό θερμαίνεται λόγω browsing, gaming κτλ γίνεται πιο εύκολα αντιληπτή.. το stress test το έκανα απλά γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μπορούσα να το τεστάρω αλλιώς θα τραβήξω φωτογραφία και θα την ανεβάσω. Δεν δικαιολογείται όσο κι αν ανεβαίνει η θερμοκρασία. Μόλις διάβασα το post σου έκανα το stress test για 20 λεπτά. Ανέβασε 50c θερμοκρασία. Μπήκα σε λευκή σελίδα και δεν παρατήρησα τίποτα. Μήπως είναι καλύτερα να ζητήσεις επιστροφη χρημάτων? @@geovrettos Κανε ένα restart στην συσκευη σου και ξανά δοκίμασε. Αν δεν διορθωθεί, πιθανώς κάποια άλλη εφαρμογη κάνει config. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Η γραμμή, όπως και στη πρώτη συσκευή, υπάρχει σε μικρό βαθμό αλλά όταν το κινητό θερμαίνεται λόγω browsing, gaming κτλ γίνεται πιο εύκολα αντιληπτή.. το stress test το έκανα απλά γιατί είμαι στη δουλειά και δεν μπορούσα να το τεστάρω αλλιώς θα τραβήξω φωτογραφία και θα την ανεβάσω. Όταν το κινητό κρυώνει η γραμμή έχει μικρότερη ένταση? Πάντως και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το στείλεις άμεσα πίσω ή και να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων. Από expansys.com.gr δεν το έχεις πάρει...? Και εγώ από expansys περιμένω και έχω αρχίσει λίγο να ανησυχώ, αν και που μου είπανε ότι είναι από την καινούργια παραλαβή... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 κουραφέξαλα καινούριες παρτίδες έχω να πω.. είναι ντροπή παιδιά, δεν ξέρω τι άλλο να πω.. τύχη και άστρα για να πάρουμε μια συσκευή 700€ που να μην κυματίζει και κιτρινίζει, αν είναι δυνατό Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 απο το vnp εχει παρει κανενας και μαλιστα αν εχει παρει και εχει χρειαστει αντικατασταση τη εικονα εχει?ποσο αμεσα εγινε κλπ. εγω μονο κυματισμους εχω αλλα γιατι να τους εχω?απλα φοβαμαι οτι μετα ισως σκασω σε κατι πιο χαλια.... τους κανει μονο αν πιεστει. α!!και κατι αλλο που θελω βοηθεια απο σας.σε σκοταδι κατω κατω,εκει που ειναι τα κουμπια βλεπτε να "φευγει"φως απτις ενωσεις του κινητου?δλδ αναμεσα απο γκοριλα γκλας και σωμα κινητου?δε μπορω να καταλαβω αν ειναι αντανακλαση του τζαμιου η κενα στο σωμα του κινητου...θα κοιταξω μηπως κανω ενα βιντεο να ποσταρω.επισης.οταν πατατε ξεκλειδωμα για 1 δευτερο αναβει μαυρη οθονη και μετα ερχεται εικονα.εμ και ετσι αν ειανι εμενα το μαυρο δεν ειναι ιθδιο...κατω κατω ασπριζει λες και φωτιζεται.στην ευθεια των κουμπιων λες και φευγει απο καπου το φως τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Νέος κάτοχος του θηρίου!!!!!!!!!! Μόλις το άνοιξα μου ζήτησε να του κάνω αναβάθμιση, κάπου όμως διάβασα οτι με το τελευταίο update η μπαταρία είναι χειρότερη....ισχύει ή όχι? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 @όλους: Το γεγονός ότι έχει παρουσιαστεί ένα αξιοσημείωτο ποσοστό συσκευών που έχουν εμφανίσει πρόβλημα στην οθόνη είναι αναμφισβήτητο γεγονός και κάτι που έχει αναφερθεί πολλάκις. Το να λέει ο καθένας όμως "εγώ οκ" ή "εγώ όχι ok", είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί στο θέμα της συσκευής. Ας συνεχίσουμε με πιο εποικοδομητικές συζητήσεις και να θυμίσω σε όσους το ξεχνούν ότι εδώ είναι forum και όχι chat room, γράφουμε μόνο όταν έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε. Και αυτό ισχύει για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts