Spireto_2158 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Το τηλεφωνο το εχεις ξανα συνδεσει στον υπολογιστη ? Αν οχι πρεπει να τραβηξεις την μπαρα που ειναι πανω κα να επιλεξεις τι θες να κανεις οπως λειτουργια ως δισκο κλπ ειδάλλως εργοστασιακα εχει την επιλογη να φορτιζει μονο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Θα δοκιμάσω να σας πω Edit: Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις το usb debbuging; Το τηλεφωνο το εχεις ξανα συνδεσει στον υπολογιστη ? Αν οχι πρεπει να τραβηξεις την μπαρα που ειναι πανω κα να επιλεξεις τι θες να κανεις οπως λειτουργια ως δισκο κλπ ειδάλλως εργοστασιακα εχει την επιλογη να φορτιζει μονο τίποτα παιδιά, το κινητό πολύ απλά δε καταλαβαίνει ότι έχει συνδεθεί με υπολογιστή και απλά φορτίζει. Αλλάζω τη ρύθμιση από το μενού σε "μονάδα δίσκου" μόνο αλλά πάλι τίποτα, ότι και να βάλω ότι συνδιασμό και να επιλέξω απλά φορτίζει η μ@@@@ βρήκα το πρόβλημα! ενώ είχα αγοράσει από το Πλάσιο καλώδιο USB της HTC το οποίο όμως φόρτιζε και στο αμάξι με κατάλληλο αντάπτορα όποτε το σύνδεεα στον υπολογιστή δε δούλευε. Μόλις χρησιμοποίησα ένα απλό κοινό καλώδιο σύνδεσης όλα καλά. Έψαξα και είδα στο ιντερνετ και γράφουν να μη χρισημοποιειτε καλώδιο με μήκος μεγαλύτερο των 30cm. Αυτά για όσους αντιμετωπίσουν αντίστοιχο πρόβλημα! Edited July 23, 2012 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" εναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos3 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 χαιρεται.γνωριζει καποιος πως περνουμε τα 25gigabyte δωρο στο dropbox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εμείς τα μικρά παιδιά παίρνουμε μόνο 2.5 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol_3 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Σιγουρο;σε οσα σαιτ διαβασα μιλανε και για το δικο μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 όχι παιδιά από όσο γνωρίζω γιατί χρησιμοποιώ και εγώ το dropbox μας δείνει σε εμάς μόνο 2,5gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sol_3 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Γινεται τελικα φιλε.απλα κανεις loG in στην σελιδα του dropbox με τον λογαριασμο που εχεις στο dropbox του κινητου,πας στο getting started ακολουθεις τα πεντε εξι βηματα του tutorial και σου ερχεται μειλ οτι εχεις 23 επιπλεον γιγα δωρεαν χωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberguy Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 αγορασα το one V αντικαθιστοντας το HTC magic μου (το οποιο ακομα και σημερα πεταει με το cyanogen mod), αλλα ψαχνω να βρω τα περιοβοητα 4 gb και δεν τα βρισκω πουθενα. φυσικα εγκατεστησα την microsd μνημη απο το magic για να ξεκινησω να δουλευω, αλλα δεν βρισκω πουθενα πληροφοριες για τα 4gb. οταν το συνδεω με το pc βλεπω τον ενα δισκο που ειναι η microsd και εναν ακομα που ονομαζεται HTC STORAGE και ειναι 100mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Δυστυχώς δεν θα τα βρεις διότι μόνο 100, mb είναι διαθέσιμα για το χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberguy Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δυστυχώς δεν θα τα βρεις διότι μόνο 100, mb είναι διαθέσιμα για το χρήστη. και τα υπολοιπα? γιατι τοτε διαφημιζεται το κινητο με 4gb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) γιατί έχει 4gb... απλά μόνο τα 100mb είναι διαθέσιμα στο χρήστη.... i know i know μας δουλεύουν .... 2 μικρές ενημερώσεις είναι διαθέσιμες για το κινητό μας. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 1, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παρατηρήσατε τίποτα μετά τις ενημερώσεις; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλησπέρα σας, από χτες κάτοχος και εγώ του V. Το πήρα από Πρίστινα, από το εμπορικό κέντρο ALBI MALL και το κατάστημα MANI (για κάποιον φίλο που ρώτησε). Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Έχω ένα θέμα με το Gmail Notifier. Κάποιο Widget δηλαδή που να μου δείχνει τον αριθμό τον αδιάβαστων mails στους φακέλους του Gmail μου. Πριν είχα το Gmail Undread Count 2.0 αλλά τώρα δεν δουλεύει σε αυτή τη συσκευή. Αυτό με τα 30εκ μάλλον παίζει... Γιατί και σε εμένα το ίδιο "πρόβλημα" κάνει. Έχω ένα κοντό καλώδιο από το Samsung και φορτίζει κανονικά... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παρατηρήσατε τίποτα μετά τις ενημερώσεις; :blink: όχι τίποτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 όχι τίποτα :lol: Ισχύει ότι δεν έχει κάποια διαφορά. Καλησπέρα! Νέος στο site θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Για τις αναφορές των μηνυμάτων. Γίνεται να μη βαράνε με τον ήχο του μήνυματος σα να παίρνω πάλι μήνυμα; Να τις κάνω αθόρυβες ή έστω να βάλω ένα διακριτικό μίκρης διάρκειας ήχο έτσι όπως ήταν παλιά στα νόκια κινητά; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγώ έχω απ ενεργοποίηση την αναφορά. Δε μου χρειάζεται σε κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Νέα αναβάθμιση που όπως λέει βελτιώνει την απόδοση του κινητού. 34mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Έχει κανείς θέμα με επανεκκινήσεις όταν είναι να ξεκινήσει μια φωνητική κλήση (εισερχόμενη ή και εξερχόμενη); Μου το έχει κάνει 2-3 φορές τις τελευταίες 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Εγώ όχι άλλα αντιμετωπίζω το εξής. Κάποιες φορές αλλοιώνεται η οθόνη και συγκεκριμένα τα γραφικά της και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του κινητού για να στρώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Εγώ όχι άλλα αντιμετωπίζω το εξής. Κάποιες φορές αλλοιώνεται η οθόνη και συγκεκριμένα τα γραφικά της και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του κινητού για να στρώσει! Ναι, και σε μένα γίνετε αυτό. Φτιάχνει μόνο του μετά από λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianoylos81 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε στο εξης "προβλημα" που εχω με το htc one v, οταν παω να κανω κληση παντα το κινητο μπαινει σε οριζοντια οθονη κ δεν με βολευει (την θελω καθετα). Στο υπολοιπο μενου η οθονη περιστρεφετε κανονικα οπως κραταω το κινητο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 I δε νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos17 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Νέα αναβάθμιση που όπως λέει βελτιώνει την απόδοση του κινητού. 34mb Γιατί κάθε φορά μετά από αναβάθμιση σβήνονται πολλών ειδών ρυθμίσεις; Στην προηγούμενη μου σβήστηκαν όλα τα τραγούδια που είχα βάλει να βαράνε για ξεχωριστές επαφές και έπρεπε να τα ξαναβάλω ένα ένα... Κάτι άλλο Μπορώ να αλλάξω την προβολή τραγουδιών με βάση τον τίτλο αρχείου; Μερικά ελληνικά τραγούδια μου τα βγάζει κινέζικα και μου τη δίνει γιατί δε μπορώ να τα αναζητήσω. Να βρω άλλη εφαρμογή αναπαραγωγής τραγούδιών; Ακόμα χρησιμοποιώ τη βασική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η HTC παρέλειψε να βάλει πυξίδα τόσο στο One V, όσο και σε όλες τις πιο οικονομικές συσκευές της. :( Για εμένα προσωπικά, GPS χωρίς πυξίδα δε νοείται, ειδικά κατά την πεζοπορία... Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Εγκαθιστώντας δηλαδή μια εφαρμογή από το market δεν έχεις πυξίδα; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts