Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι κι εγώ από αυτούς που το αγόρασαν με την τελευταία προσφορά και φυσικά δεν το μετάνιωσα, απλά αναρωτιέμαι τι παραπάνω έχει (εκτός απ'το πολύ καλό equalizer ίσως) απ'τους υπόλοιπους music players για να έχει γίνει τόσο αγαπητός. Κάτι χάνω σίγουρα, γιατί χωρίς να "τη λέω" μεμονωμένα στον φίλο που έβαλα σε παράθεση, έχω δει αρκετούς εξάλλου να λένε χαλάλι του τα 3,5 ευρώ. Δεν αμφισβητώ ούτε και κατηγορώ τα παιδιά, προς θεού μην παρεξηγηθώ. Απλά αναρωτιέμαι αν κάνει κάτι παραπάνω αυτή η εφαρμογή εκτός του να παίζει τη μουσική που έχουμε στη συσκευή μας με σαφώς καλύτερο ήχο απ'ότι οι υπόλοιποι players ας πούμε. Αξίζει όμως πραγματικά αυτό 3,5 ευρώ;

Εμένα θυμάμαι ήταν απ τις πρώτες εφαρμογές που αγόρασα στο Android τότε στα 3.5 ευρώ. Ο λόγος που την είχα πάρει χωρίς σκέψη για το ποσό ήταν πέρα του equalizer που δίνει τρομερό ήχο, λόγω του χειρισμού που σου προσέφερε με την lockscreen που δημιουργεί όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη (τότε σε 4.1 δεν υπήρχαν widget στην lockscreen) αλλά και την επιλογή να αλλάζεις κομμάτι με την χρήση του κουμπιού που αποδέχεσαι κλήσεις στα handsfree (single click=play/pause, double click=next track, triple click=previous track).

Εγώ πάλι την ψωνίζω με αυτό το κατσικωμα στη μνημη της συγκεκριμενης εφαρμογής και την επιμονη του developer να μην βαζει επιλογη εξοδου.

Όντως αυτό είναι ένα απ τα αρνητικά της εφαρμογής. Ευτυχώς το έλυσα αυτό το θέμα με τη cyanogen όπου με παρατεταμένο πάτημα του back κάνει kill την εφαρμογή που τρέχει στο προσκήνιο. Ίσως καλό θα ταν να στέλναμε απο κανένα mail στον developer γιαυτό το θέμα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν βγάλετε τα notifications ή widgets ή bluetooth button controls που έχετε μια χαρά θα ξεφορτώνεται απο την μνήμη

Απο την στιγμή που έχετε ένα απο τα 3 παραπάνω είναι φυσιολογικό να μένει στην μνήμη λόγω του service που τρέχει...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αν βγάλετε τα notifications ή widgets ή bluetooth button controls που έχετε μια χαρά θα ξεφορτώνεται απο την μνήμη

Απο την στιγμή που έχετε ένα απο τα 3 παραπάνω είναι φυσιολογικό να μένει στην μνήμη λόγω του service που τρέχει...

Ναι, αν απενεργοποιησουμε τα παντα δεν θα μενει στην μνημη. Δηλαδη αν θα γινει πρακτικα αχρηστο για την χρηση bt πχ, τη στιγμη που σε άλλους players θα τα εχουμε ολα,κανονικα ενεργα και λειτουργικα και θα μπορουμε να κλεισουμε και αυτα αλλα και την εφαρμογη ολοκληρη, απλα...με την επιλογη εξοδου!!!! (Βλεπε πχ τον player pro αλλα ακομα και τον default που πλεον εχει επιλογη εξοδου κι αυτος και δεν χρειαζεται να απενεργοποιησουμε τιποτα).

Δεν βλέπω κανένα λόγο να μου κάθεται ένας player στην μνημη με το ετσι θελω και οταν δεν τον θελω.Η εφαρμογη αυτη ειναι πολυ καλη αλλα την ελειψη επιλογης εξοδου την θεωρω μεγαλο φάουλ.

Edited by truckman

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.kdnsoft.android.collage

Μαμάτο! Προλάβετε το αυτή την εβδομάδα 0,75€! Τα αξίζει και με το παραπάνω!

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.kdnsoft.android.collage

Μαμάτο! Προλάβετε το αυτή την εβδομάδα 0,75€! Τα αξίζει και με το παραπάνω!

Πραγματι αξιζει! απλη και ευκολη στη χρηση!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Στο samsung apps έχει κάποιες καλές προσφορές για παιχνίδια της gameloft κι όχι μόνο. Μόλις κατέβασα το Asphalt 8 και το Total Conquest δωρεάν!!

Edit: Ωχ μόλις είδα ότι και στο play store είναι δωρεάν οι συγκεκριμένες!! Τραγικό!

Edited by NickMrg
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο samsung apps έχει κάποιες καλές προσφορές για παιχνίδια της gameloft κι όχι μόνο. Μόλις κατέβασα το Asphalt 8 και το Total Conquest δωρεάν!!

Edit: Ωχ μόλις είδα ότι και στο play store είναι δωρεάν οι συγκεκριμένες!! Τραγικό!

Λέω κι εγώ "καλά, τι προσφορά έδωσαν στα δωρεάν; Τα κατεβάσεις για εγκατάσταση και σε πληρώνουν κιόλας;" :lol:

Λέω κι εγώ "καλά, τι προσφορά έδωσαν στα δωρεάν; Τα κατεβάσεις για εγκατάσταση και σε πληρώνουν κιόλας;" :lol:

Lol! Πάντως μου έκανε τεράστια εντύπωση! Το asphalt δωρεάν στο play store;; Πως κι έτσι; Ξέρετε αν είναι κάποια προσφορά; Συνήθως τα χρυσοπλήρωνες τα παιχνίδια της gameloft, αλλά έχουν και τα καλύτερα γραφικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lol! Πάντως μου έκανε τεράστια εντύπωση! Το asphalt δωρεάν στο play store;; Πως κι έτσι; Ξέρετε αν είναι κάποια προσφορά; Συνήθως τα χρυσοπλήρωνες τα παιχνίδια της gameloft, αλλά έχουν και τα καλύτερα γραφικά.

Μην σας ξεγελάει το δωρεάν. Μόλις αρχίσετε να παίζετε θα διαπιστώσετε ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε πράγματα για να συνεχίσετε.....

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.kdnsoft.android.blendcollage.pro&hl

Σούπερ! Για 0,70€ αυτή τη βδομάδα, αξίζει και με το παραπάνω! Προλάβετε!

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Στο Amazon appstore δωρεάν εφαρμογή ημέρας η Smart RAM Booster Pro για όποιον ενδιαφέρεται. ;)

Αξίζει τίποτα σαν πρόγραμμα?

Τρεχάτε!!!

Το VNC Viewer που κανονικά κοστίζει 10$, βγήκε ξαφνικά δωρεάν.

Δεν ξέρω, αν είναι μόνιμο ή κατά λάθος, αλλά το κατέβασα να το έχω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τρεχάτε!!!

Για παντα δωρεαν. Ειναι κανονες του Play Store, μολις γινει καποια εφαρμογη δωρεαν δεν μπορει να ξαναγινει επι πληρωμη.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Τρεχάτε!!!

Φαντάζομαι μιλάς για το:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.realvnc.viewer.android

Το έχει συγκρίνει κανείς με το:

https://play.google.com/store/apps/details?id=android.androidVNC

το τελευταίο χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα...

Για παντα δωρεαν. Ειναι κανονες του Play Store, μολις γινει καποια εφαρμογη δωρεαν δεν μπορει να ξαναγινει επι πληρωμη.

Και όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις.

πχ σήμερα και για 12 ώρες μόνο, το full Carmageddon δωρεάν! Μετά ξανά με χρέωση.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo&hl=en

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δωρεάν εφαρμογή ημέρας στο Amazon appstore το talking clock pro.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobostudio.talkingclock

[sIGPIC][/sIGPIC]

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Free για 1 μερα λεει.

GO Launcher Prime enables you to get Prime features of GO Launcher EX for free using Getjar Gold reward points and get a 1-day free trial. Enjoy all the Prime features!

Σήμερα το Amazon εκτός από την καθημερινή free εφαρμογή-παιχνίδι που δίνει έχει και κάποιες επιπλέον δωρεάν. Κάντε από τα δεξιά προς τα αριστερά και θα δείτε!
:D

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά