Amyntaios Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Το limbo προσφορά στα 0,50€ (-80%). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdead.limbo.full Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Kαι το tapet ειναι εκπληκτικη εφαρμογη σε προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 50% και το Aquamail.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Solid explorer license σε in-app στη μισή τιμή. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer2 Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Swipe for Facebook pro. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.happening.studios.swipeforfacebookpro Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Solid explorer license σε in-app στη μισή τιμή. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer2 Στάλθηκε από RN3P Ο solid σε σύγκριση με τον es explorer είναι στα ίδια επίπεδα όσον αφορά τις δυνατότητες και λειτουργίες? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Lost journey προσφορά 0,10€. https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dreamsky.lostjourney2 Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Το είδα και γω πριν στα 0.10, πατάω βλέπω 0.29 Το assassins creed στα 0.90, πατάω λέει 0.50. Εντωμεταξύ δεν έλεγαν ότι τα έδωσε δωρεάν η εταιρεία; (το assassins creed) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ο solid σε σύγκριση με τον es explorer είναι στα ίδια επίπεδα όσον αφορά τις δυνατότητες και λειτουργίες? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk !!!! Ιεροσυλία Συγκρίνεις τον πληρέστερο file browser (Solid) με το bloatware που λέγεται Es explorer??? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 !!!! Ιεροσυλία Συγκρίνεις τον πληρέστερο file browser (Solid) με το bloatware που λέγεται Es explorer??? Στην επι πληρωμή έκδοση ο es δεν έχει κάτι επιπλέον. (Για την απλή το γνωρίζω ότι έχει γίνει χάλια) Το UI του όμως είναι αρχαίο. Σαν δυνατότητες τα ίδια κάνω και με τους 2, δεν έχω βρει παραπάνω δυνατότητες στο solid. (Μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν χρησιμοποιώ) Συνολικά ψήφο στο solid δίνω και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Solid μόνο τα τελευταία 2 χρόνια αυτόν χρησιμοποιώ. Παλιότερα είχα root Explorer Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Solid και από εμένα. Δεν υπάρχει καν δεύτερος στην λίστα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 !!!! Ιεροσυλία Συγκρίνεις τον πληρέστερο file browser (Solid) με το bloatware που λέγεται Es explorer??? Sent from my m1 note using Tapatalk Στην επι πληρωμή έκδοση ο es δεν έχει κάτι επιπλέον. (Για την απλή το γνωρίζω ότι έχει γίνει χάλια) Το UI του όμως είναι αρχαίο. Σαν δυνατότητες τα ίδια κάνω και με τους 2, δεν έχω βρει παραπάνω δυνατότητες στο solid. (Μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν χρησιμοποιώ) Συνολικά ψήφο στο solid δίνω και γω. Solid μόνο τα τελευταία 2 χρόνια αυτόν χρησιμοποιώ. Παλιότερα είχα root Explorer Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Solid και από εμένα. Δεν υπάρχει καν δεύτερος στην λίστα μου. MiXplorer ... simple the best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Machinarium στα 0.99 λεει. Επειδη το εχω εγκατεστημένο δεν μπορω να δω τιμη για Ελλάδα. Πολυ ωραιο παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Crashlands σε προσφορά αξίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Το machinarium έχει 95 λεπτά. Εβαλα λεφτά στο paypal και το πήρα. Χαζομάρα που δεν περνάνε οι Mastercard στο playstore και δίνουμε προμήθειες στο paypal για να αγοράσουμε. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Μπορείς να κάνεις αγορές κ μέσω παρόχου κινητής τώρα. Τουλάχιστον Ηνωμένο Βασίλειο, φαντάζομαι κ Ελλάδα οπότε δες κ αυτό.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Μπορείς να κάνεις αγορές κ μέσω παρόχου κινητής τώρα. Τουλάχιστον Ηνωμένο Βασίλειο, φαντάζομαι κ Ελλάδα οπότε δες κ αυτό.. Έχω what's up δεν τραβάει λεφτά από κάρτα μόνο από συμβόλαιο. Το καλύτερο είναι δώρο κάρτα μια 25 άρα και είσαι κομπλέ. Απλά δεν έχει παντού. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 !!!! Ιεροσυλία Συγκρίνεις τον πληρέστερο file browser (Solid) με το bloatware που λέγεται Es explorer??? Sent from my m1 note using Tapatalk Πως "βλέπω" δίκτυο με solid? Επίσης πως μπορώ να επεξεργαστώ τους host (το αρχειο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Παιδιά έχω τον es Explorer Pro και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει η μετάβαση στον solid η όχι? Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Παιδιά έχω τον es Explorer Pro και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει η μετάβαση στον solid η όχι? Send from my awesome LG G5 leather black Τι να σου πω φίλε μου... Επηρεασμένος από τα σχόλια, έχω αγοράσει ( σε προσφορά ) τον solid 2 φορές (έχει 2 εκδόσεις). Δεν μπόρεσα να δω τι είναι αυτό το μοναδικό που έχει. Προσπάθησα αλλά δεν... Πάλι σε es Explorer pro κατέληξα. Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το machinarium έχει 95 λεπτά. Εβαλα λεφτά στο paypal και το πήρα. Χαζομάρα που δεν περνάνε οι Mastercard στο playstore και δίνουμε προμήθειες στο paypal για να αγοράσουμε. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Σε Google wallet δεν μπορείς να βάλεις Mastercard; Περίεργο... Εγώ πάντα Mastercard είχα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Τι να σου πω φίλε μου... Επηρεασμένος από τα σχόλια, έχω αγοράσει ( σε προσφορά ) τον solid 2 φορές (έχει 2 εκδόσεις). Δεν μπόρεσα να δω τι είναι αυτό το μοναδικό που έχει. Προσπάθησα αλλά δεν... Πάλι σε es Explorer pro κατέληξα. Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε Google wallet δεν μπορείς να βάλεις Mastercard; Περίεργο... Εγώ πάντα Mastercard είχα. Sent from my iPad using Tapatalk Στο Google Play απευθείας προσπαθώ αλλά δεν την πέρνει. Είναι η καρτα που βγάζω από το atm. Από paypal με send money τραβάει κανονικά χρήματα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Πραγματικά απορώ και εγώ. Τι το παραπάνω έχει ο solid που είναι τόσο καλύτερος από τον es. Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και στην free έκδοση ο es έχει παραπάνω χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 The amezing spider man 2 και το modern combat 4 zero hour ειναι και τα δύο στο 1 ευρω από 7 ευρώ περίπου!!!! Αξίζουν...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 The amezing spider man 2 και το modern combat 4 zero hour ειναι και τα δύο στο 1 ευρω από 7 ευρώ περίπου!!!! Αξίζουν...;;; Το modern combat 4 αξίζει ναι το Amazing spiderman όχι. Και τα 2 έχουν in app purchases. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts