Jump to content

Eurovision 2012

Ctavrosdem
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα τελευταία δύο χρόνια η Eurovision είναι εντελώς αδιάφορη, ακούς τραγούδια που πραγματικά απορείς γιατί τα ψηφίζουν. Εμείς φέτος είχαμε κομμάτι που ταίριαζε με τον πανηγυρικό αυτόν θεσμό, αλλά δεν μας πολυσυμπαθεί κανείς για να παίρναμε καλή βαθμολογία, οπότε ήταν σίγουρο ότι θα βρεθούμε τόσο πίσω. Μια χαρά ήταν η Ελευθερίου αλλά τα γειτονάκια μας την φέρνουν ακόμη και εδώ.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

• Απαντήσεις 51
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα τελευταία δύο χρόνια η Eurovision είναι εντελώς αδιάφορη, ακούς τραγούδια που πραγματικά απορείς γιατί τα ψηφίζουν. Εμείς φέτος είχαμε κομμάτι που ταίριαζε με τον πανηγυρικό αυτόν θεσμό, αλλά δεν μας πολυσυμπαθεί κανείς για να παίρναμε καλή βαθμολογία, οπότε ήταν σίγουρο ότι θα βρεθούμε τόσο πίσω. Μια χαρά ήταν η Ελευθερίου αλλά τα γειτονάκια μας την φέρνουν ακόμη και εδώ.

ελα ρε φιλε που ηταν μια χαρα.....

χαλια ηταν! ωραια η κοπελα δεν λεω το προσπαθησε αλλα το ολο το πακετο ηταν καταστροφη για μενα!

καλυτερα να μην πηγαιναμε....

και ελεος πλεον με αυτο το "χοροπηδαω εχω ωραια σωμα βαλε και λιγο μπουζουκι κτλ κτλ κτλ".....

φτανει βαρεθηκαμε εμεις....φαντασου...

το ενα χειροτερο απο το αλλο.

πραγματικα δε μου κανει εντυπωση που περασαν τα αφροδισια τα δικά μας, ουτε τα λαλαλα της κυπρου.

η "δικια μας" δεν ακουγοταν σχεδον καθολου,πιο πολυ ακουγα τα φωνητικα..βρηκα ασχημη και ασχετη τη χορογραφια.και επιτελους!!εχω βαρεθει να βλεπω το βρακι της και αυτο το βαδισμα "παταω σταφυλια"!!

απο κυπρο δε μου αρεσε καθολου μα καθολου το μακιγιαζ της. γτ την βαφουν σα τρ@βελι δε ξερω.

γενικοτερα δε με ενθουσιασε κανενα τραγουδι χτες.

η Ήβη Αδάμ ηταν κουκλα πανεμορφη χορεψε πολυ καλα αλλα φωνητικα ηταν σαν να τραγουδουσε αντρας!

εγω επαθα σοκ οταν την ακουσα(για πρωτη φορα χθες!!!!).....

ελεος..πραγματικα! δεν ξερω τι εφταιγε αλλα αυτο ειναι ρεζιλικι μεγαλο!

της Σουηδίας τελικα ηταν το καλυτερο απο ολα!

ειχε φωναρα η κοπελα επαιξε μονη της πανω στην σκηνη ειχε ωραια σκηνικη παρουσια νομιζω το αξιζε και με το παραπανω...!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z510188U2a0

Edited by freddaras

Το δεύτερο, μετά από αυτό της Σουηδίας, που μου άρεσε είναι η "Κούλα" της Εσθονίας.:p

Ιταλία, Τουρκία, Γερμανία, Σερβία ακούγονταν, τα υπόλοιπα άστα να παν.:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Μπορεί να είχε τραγική σκηνική εμφάνιση αλλά η φωνή της είναι φοβερή. Μιλάω για την κοπέλα που τραγούδαγε για την Αλβανία. Πραγματικά μπράβο της..

ωραιο τραγουδακι η σουηδια...πληγωθηκα που ειμασταν τοσο κατω...ιδικα η κυπρος που με το τραγουδι της ειχε σαρωσει τα ραδιοφωνα εδω...η γιαγιαδες ψηφιστικαν για πλακα και βγηκαν 2ες

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εριξα πολυ γελιο χτες με μερικες συμμετοχες,αναρωτιομουν πως αφησαν τις γιαγιαδες να εκπροσωπησουν μια χωρα,η τους διδυμους με τα ασημι..(θα μου πειτε οπως στειλαμε κι εμεις τον Ρακιτζη καποτε). Δεν ξερω,μετα την Ελενα οποια και να παει μου φαινεται πολυ λιγη,εγω βασικα απορω γιατι παιρνουμε μερος; αν αποσυρθουμε για καποια χρονια θα μας κρατησει κακια κανενας; τζαμπα εξοδα για το ΤΙΠΟΤΑ. δεν μας προσφερει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ η eurovision... Edited by neutral

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Εριξα πολυ γελιο χτες με μερικες συμμετοχες,αναρωτιομουν πως αφησαν τις γιαγιαδες να εκπροσωπησουν μια χωρα,η τους διδυμους με τα ασημι..(θα μου πειτε οπως στειλαμε κι εμεις τον Ρακιτζη καποτε). Δεν ξερω,μετα την Ελενα οποια και να παει μου φαινεται πολυ λιγη,εγω βασικα ποαρω γιατι παιρνουμε μερος; αν αποσυρθουμε για καποια χρονια θα μας κρατησει κακια κανενας; τζαμπα εξοδα για το ΤΙΠΟΤΑ. δεν μας προσφερει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ η eurovision...

Προσφέρει γέλιο... (άθελά της)

Εριξα πολυ γελιο χτες με μερικες συμμετοχες,αναρωτιομουν πως αφησαν τις γιαγιαδες να εκπροσωπησουν μια χωρα,η τους διδυμους με τα ασημι..(θα μου πειτε οπως στειλαμε κι εμεις τον Ρακιτζη καποτε)

Το Ρακιτζή ρόμποκοπ, τον "βγήκα από το λυχνάρι και ήρθα" Σαρμπέλ, τη Μαντώ σοδο-μαζώ και φυσικά τα παλιά αλλά κλασικά πλέον "wannabe Wham" (δηλ. τους Bang) και το

.

Άστο μην το ψάχνεις...έχουμε στείλει και εμείς πολύ παρατράγουδο.

Κρίμα μόνο για την Κύπρο η οποία μπορεί να είχε ένα χαζοπόπ τραγουδάκι αλλά είχε μια πολύ όμορφη κοπέλα να το ερμηνεύει (την οποία για κάποιο λόγο είχανε βάψει σαν τραβεστί :down: ) και παρά το χαζοπόπ του θέματος είναι ευχάριστο στο άκουσμα - για Eurovision...

Κάτι γιαγιάδες και κάτι παιδάκια ντυμένα ααν κονσερβοκούτια δείχνουν το χάλι που έχει καταντήσει η Eurovision.

Αλλά το δικό μας τραγούδι δεν έλεγε μία. Στείλαμε στην Ευρώπη για τα αφροδίσια... χαχαχαχαχα :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

εμενα μου αρεσε η η σουηδια...ειδικα μπροστα στις σαβουρες τις αλλες..θεωρω πως αξιζε την πρωτια

η κουλα δε μου αρεσε(καποιος το ανεφερε πιο πανω)

νομιζα πως θα βγει η κουτσοδοντα της πάνια και θα ελεγε απο πισω "αααχ γιαννη"

η τουρκια επισης δε μου αρεσε καθολου.απορω που πηγε τοσο καλα-σχετικα-

για τα αφροδισια που στειλαμε μια χαρα ειναι η θεση.ισως μπορουσε και κανα 2 πιο πανω.

η κυπρος ΔΕΝ μου αρεσε.

μακιγιαζ και παλι τραγικο σε μια πιτσιρικα,φωνη νταλικερη..η κινηση μονο δε φτανει.

απο τα λοιπα μαυρα σκυλια....ξεχωρισα την ρουμανα.

τοσο για την παρουσια αλλα και για το χαζοχαρουμενο τραγουδακι της

η αλβανια με το μαλλι "κλωθω" και το στηριγμα ραφιου στο αυτι, οκ φωναρα αλλα μεχρι εκει.

οι γιαγιακες εμενα μαρεσαν.χαρουμενο τραγουδακι,και εκεινη η κοντουλα πολυ γλυκια...φουλ στο χρυσο δοντι τα ρωσσιδακια ετσι;;;

τι αλλο μου εμεινε??

α ναι ..η ισλανδια.την περιμενα λιιιιγο πιο ψηλα.οπως και την δανια που τιο τραγουδι ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Χαλια και κιτς ηταν και τα 4 τραγουδια.Τουλαχιστον περσι και προπερσι υπηρχαν και κανα 2-3 καλα.Φετος και τα 4 ηταν μαυρο χαλι,και τους υποψηφιους "καλλιτεχνες"-τραγουδιστες δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους.Μα καλα εψαξαν πολυ για να τους βρουν?Χειροτερη θεση κι'απ τον Ρακιτζη θα παρουμε.

Mπορει να μην πηραμε χειροτερη,ομως δεν πηραμε ουτε καλυτερη.Ιδια θεση πηραμε.Και το 2002 17η θεση ειχαμε παρει.Δεν περιμετα τιποτα καλυτερο,αφου το τραγουδι ηταν μια απ'τα ιδια.Δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο.Ενω π.χ. περσι παρα το χαμηλο bugdet στειλαμε ενα καλο τραγουδι με Ελληνικα στοιχεια και πηραμε καλη θεση.Και της Σουηδιας που κερδισε πολυ μετριο μου φανηκε.Γενικα δεν υπηρχαν πολυ καλα τραγουδια φετος.

Mπορει να μην πηραμε χειροτερη,ομως δεν πηραμε ουτε καλυτερη.Ιδια θεση πηραμε.Και το 2002 17η θεση ειχαμε παρει.Δεν περιμετα τιποτα καλυτερο,αφου το τραγουδι ηταν μια απ'τα ιδια.Δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο.Ενω π.χ. περσι παρα το χαμηλο bugdet στειλαμε ενα καλο τραγουδι με Ελληνικα στοιχεια και πηραμε καλη θεση.Και της Σουηδιας που κερδισε πολυ μετριο μου φανηκε.Γενικα δεν υπηρχαν πολυ καλα τραγουδια φετος.

ποιο είχε πάει πέρυσι? έχω μπερδευτεί..:blink:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

ο αλκαιος..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

συμφωνώ ότι γενικά παιζουν κατά κύριο λόγο οι γειτονικές συμμαχίες αλλά κατά 99% πρώτο βγαίνει το καλύτερο τραγούδι

εφόσον είναι όλοι εναντίων μας πως βγήκε πρώτη η παραρίζου το 2005? γιατί απλά ήταν το καλύτερο ;)

η σουηδία είχε το καλύτερο πακέτο, με διαφορά :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

@suspect21 μην ξεχνάμε ότι η Παπαρίζου έχει ρίζες και από Σουηδία. Τότε πήραμε πόντους και από εκείνες τις περιοχές γι αυτό το λόγο...

@suspect21 μην ξεχνάμε ότι η Παπαρίζου έχει ρίζες και από Σουηδία. Τότε πήραμε πόντους και από εκείνες τις περιοχές γι αυτό το λόγο...

ισως εχεις δικιο...αλλα ηταν ισως το δικο μας το τραγουδι το καλυτερο

για μενα τα τελευταια χρονια η eurovision εχει καταντησει γειτονικη συμμαχια οχι διαγωνισμος τραγουδιου

Φιλικά Γιώργος

ισως εχεις δικιο...αλλα ηταν ισως το δικο μας το τραγουδι το καλυτερο

για μενα τα τελευταια χρονια η eurovision εχει καταντησει γειτονικη συμμαχια οχι διαγωνισμος τραγουδιου

Ξέχασα φυσικά να πω ότι το τραγούδι τότε ήταν πολύ καλό, όντως! Όπως και η Παπαρίζου!!

δεν νομίζω ότι οφειλότανε σε αυτό...

http://www.eurovision.tv/page/history/by-year/contest?event=159#Scoreboard

άμα δεις πήραμε 230 και η αμέσως προηγούμενη 192 μιλάμε για 38 πόντους διαφορά, οπότε άντε και πήραμε το 12αρι της φιλανδίας οι υπόλοιπες σκανδιναυικές μας δώσαν απο 2-3 άμα δεις

οπότε ;)

Nαι αλλά εκείνες οι χώρες μας ψήφισαν, έστω και με λίγους πόντους. Μετά την Παπαρίζου, πότε μας ψήφισαν αυτές;;

συμφωνώ ότι γενικά παιζουν κατά κύριο λόγο οι γειτονικές συμμαχίες αλλά κατά 99% πρώτο βγαίνει το καλύτερο τραγούδι

εφόσον είναι όλοι εναντίων μας πως βγήκε πρώτη η παραρίζου το 2005? γιατί απλά ήταν το καλύτερο ;)

η σουηδία είχε το καλύτερο πακέτο, με διαφορά :)

θα συμφωνήσω σε ολα!

της σουηδιας χθες ηταν το καλυτερο και με διαφορα!

εγω δεν ειχα ακουσει τιποτα δεν ειχα δει τιποτα(τιποτα ομως ουτε τα δικα μας) και οταν ειδα χθες της σουδηας λεω επιτελους και ενα κομματι της προκοπής!

επαιξε μονη της η γκομενα και κερδισε τελος....

Nαι αλλά εκείνες οι χώρες μας ψήφισαν, έστω και με λίγους πόντους. Μετά την Παπαρίζου, πότε μας ψήφισαν αυτές;;

επίσης όμως αν προσέξεις, όλες οι χώρες μας δώσαν βαθμους πλην 4-5 χωρών, αυτό πότε ξανα έγινε? ;)

δεν ξαναέγινε γιατί πολύ απλά τότε είχαμε τραγούδι για πρωτιά και έκτοτε δεν ξανα είχαμε

να συμπληρώσω ότι το 2004 είχαμε πάρει Euro 2005 eurobasket και δεν είχαμε και κρίση

Φιλικά Γιώργος

να συμπληρώσω ότι το 2004 είχαμε πάρει Euro 2005 eurobasket και δεν είχαμε και κρίση

αυτά δεν έχουν σχέση με το ποιος βγαίνει πρώτος στη eurovision...

εμενα μου αρεσε η η σουηδια...ειδικα μπροστα στις σαβουρες τις αλλες..θεωρω πως αξιζε την πρωτια

η κουλα δε μου αρεσε(καποιος το ανεφερε πιο πανω)

νομιζα πως θα βγει η κουτσοδοντα της πάνια και θα ελεγε απο πισω "αααχ γιαννη"

η τουρκια επισης δε μου αρεσε καθολου.απορω που πηγε τοσο καλα-σχετικα-

για τα αφροδισια που στειλαμε μια χαρα ειναι η θεση.ισως μπορουσε και κανα 2 πιο πανω.

η κυπρος ΔΕΝ μου αρεσε.

μακιγιαζ και παλι τραγικο σε μια πιτσιρικα,φωνη νταλικερη..η κινηση μονο δε φτανει.

απο τα λοιπα μαυρα σκυλια....ξεχωρισα την ρουμανα.

τοσο για την παρουσια αλλα και για το χαζοχαρουμενο τραγουδακι της

η αλβανια με το μαλλι "κλωθω" και το στηριγμα ραφιου στο αυτι, οκ φωναρα αλλα μεχρι εκει.

οι γιαγιακες εμενα μαρεσαν.χαρουμενο τραγουδακι,και εκεινη η κοντουλα πολυ γλυκια...φουλ στο χρυσο δοντι τα ρωσσιδακια ετσι;;;

τι αλλο μου εμεινε??

α ναι ..η ισλανδια.την περιμενα λιιιιγο πιο ψηλα.οπως και την δανια που τιο τραγουδι ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.

Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα αν και γενικά πιστεύω είχε καλές φωνές όπως αυτός με την ''κούλα'' και γενικά θα πάω κόντρα στο ρεύμα και θα πω,χωρίς να είμαι fan του γιουροβιζιονικού τραγουδιού, ότι τη eurovision τη βλέπω χρόνο με το χρόνο καλύτερη συνολικά.Διαφωνώ εν μέρει για την Κύπρο που σαν τραγούδι είναι πιασάρικο όσο δεν πάει και βγάζει μια δυναμική(I feel the energy που λέει και σε κάποια φάση).Ήταν για πολύ πιο πάνω και νομίζω πως το 12άρι που πήρε από τη Σουηδία κάτι λέει. Μου άρεσε ίσως περισσότερο απ'όλα μαζί με αυτό της Ισπανίας.Και ενώ σαν παρουσία η Ήβη είναι αστέρι,η φωνή της ακουγόταν ''κάπως'' ,στον ημιτελικό κυρίως, (σαν να αλλοιώνεται ηλεκτρονικά ώστε να ακουστεί διαφορετική ίσως και πρόβλημα ήχου) και η κίνησή της σε ένα σημείο μου φάνηκε κάπως άκυρη.Προσέξτε στο 00.07 εκεί που μας ρίχνει τη δαγκωνιά :p

είναι σα να βλέπω το Μητσικώστα να τη σατυρίζει.:lol: Από παρουσίες νομίζω πέρυσι είχαμε καλύτερες στο διαγωνισμό αλλά και φέτος δεν έχω παράπονο καλά ήτανε και εγώ ξεχώρισα τη Ρουμάνα.:p Για το δανέζικο εδώ το 'χω αλλά δε μπορώ να το βρω.:p Βρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει.. Edited by elusive

θα συμφωνήσω σε ολα!

της σουηδιας χθες ηταν το καλυτερο και με διαφορα!

εγω δεν ειχα ακουσει τιποτα δεν ειχα δει τιποτα(τιποτα ομως ουτε τα δικα μας) και οταν ειδα χθες της σουδηας λεω επιτελους και ενα κομματι της προκοπής!

επαιξε μονη της η γκομενα και κερδισε τελος....

+1 :)

Και οι γνωστες ελληνικες κατινιες ηρθαν αμεσως μετα την νικη της... κατι για το slow motion στο τελος του κομματιου..

αυτο μας χαλασε εμας απ'ολη την ιστορια..οχι η δικια μας η αηδια...:wacko:

The music mixing device.

Youtube Channel

Blog

Check it out.