iant Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εω αυτην εχω http://www.amazon.co.uk/Amzer-Silicone-Jelly-Cover-Xperia/dp/B008CLYHNU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1363004100&sr=8-3 Ειναι παρα πολυ προστατευτικη και δεν γλιστραει καθολου Μεμβρανη εγω εβαλα κι άλλη από πάνω. Αυτην που ειχε μέσα στη συσκευασία. Thanks! Θα του το δείξω .. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Είδα το Xperia T στο πλαίσιο και μου άρεσε ενώ απ τον υπολογιστή που το βλεπα δεν με είχε ενθουσιάσει. Το ion όμως δέν μπορώ να το βρώ για να το δώ.Τα μαγαζιά με έκθεση δέν το έχουν πια :( Εσείς πώς το είδατε? Επίσης τα 4 πλήκτρα αφής που έχει βολεύουν έναντι των 3 του Τ? Τα 13mp του Τ έχουν αισθητή διαφορά με τα 12mp του ion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Υπάρχουν όλες οι συσκευές της Sony στο Public Συντάγματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Σ ευχαριστώ φίλε μου.Θα πεταχτώ να τις κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Αλήθεια στο θέμα της κάμερας τι Λέει το ion Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Είδα το Xperia T στο πλαίσιο και μου άρεσε ενώ απ τον υπολογιστή που το βλεπα δεν με είχε ενθουσιάσει. Το ion όμως δέν μπορώ να το βρώ για να το δώ.Τα μαγαζιά με έκθεση δέν το έχουν πια :( Εσείς πώς το είδατε? Όπως σου είπαν στο Public. Βάλαμε και την χρηματοδότηση από WIND (65€) και μας βγήκε 335 € ... Επίσης τα 4 πλήκτρα αφής που έχει βολεύουν έναντι των 3 του Τ? Τα 13mp του Τ έχουν αισθητή διαφορά με τα 12mp του ion? Τα πλήκτρα συνηθίζεις .. τι να πω ... Τράβηξε μερικές φωτογραφίες ο αδελφός μου σχεδόν στο σκοτάδι (νυχτερινό κέντρο) με το φλας του και βγήκαν αρκετά καλές! Σίγουρα καλύτερες από το Xperia P! Δεν είχαν την κιτρινίλα στα χρώματα που έχει το Xperia P! Πάντα λέμε για μέσα - έξω δεν κάναμε ακόμα δοκιμές ... Δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά από το Xperia Τ . Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Βρήκα αυτό: Xperia T display looks washed out versus the Xperia ion Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Οσοι το έχετε,εχει ακουστεί τιποτα για προβλήματα?επισης,η κάμερα ειναι αντάξια του Xperia s? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Οσοι το έχετε,εχει ακουστεί τιποτα για προβλήματα?επισης,η κάμερα ειναι αντάξια του Xperia s? Καλύτερη από το Xperia P σίγουρα έχει... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Οσοι το έχετε,εχει ακουστεί τιποτα για προβλήματα?επισης,η κάμερα ειναι αντάξια του Xperia s? Το έχω λιώσει 3 μήνες και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Η κάμερα νομίζω είναι ίδια με του S αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Η αλήθεια είναι πως όταν το πήρα εγώ ήταν 100 ευρώ φτηνότερο από το Τ. Τώρα έχουν σχεδόν ίδια τιμή και δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Σήμερα το είδα στα public και είναι πολύ πιο όμορφο απο το T. Το σκέφτομαι πολύ να το πάρω.Τώρα η 12αρα κάμερα με την 13άρα δέν νομίζω να χουν τόση διαφορά. Του ion που είδα είναι πάρα πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Σήμερα το είδα στα public και είναι πολύ πιο όμορφο απο το T. Το σκέφτομαι πολύ να το πάρω.Τώρα η 12αρα κάμερα με την 13άρα δέν νομίζω να χουν τόση διαφορά. Του ion που είδα είναι πάρα πολύ καλή! Το Τ αυτή τη στιγμή έχει 314 ευρώ στα φτηνά καταστήματα του Σκρουτζ και νομίζω είναι πολύ καλύτερη αγορά. Δεν αξίζει να πάρεις το ακριβότερο ΙΟΝ μόνο και μόνο επειδή είναι πιο όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drummer9n Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Τι διαφορές έχουν?Μόνο ο επεξεργαστής απ ότι έχω διαβάσει.2πύρηνα δέν είναι και τα 2? Και η κάμερα με 1Mp διαφορά. Το Τ δέν ξέρω,είναι πιό φθηνό αλλά με χαλάνε οι καμπύλες του. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ο επεξεργαστής αποτελεί μεγάλο ΣΥΝ στο t Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Τι διαφορές έχουν?Μόνο ο επεξεργαστής απ ότι έχω διαβάσει.2πύρηνα δέν είναι και τα 2? Και η κάμερα με 1Mp διαφορά. Το Τ δέν ξέρω,είναι πιό φθηνό αλλά με χαλάνε οι καμπύλες του. Θα δείξει. Κοιτάξε αν διαθετεις τα χρηματα και σου αρέσει το ΙΟΝ πάρτο, δεν θα μείνεις απογοητευμένος όπως δεν έμεινα κι εγώ, είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Επίσης σε κάποια σημεία είναι καλύτερο του Τ. Στην ποιότητα κατασκευής και στην εμφάνιση όπως λες κι εσύ, στην οθόνη (Το ΙΟΝ έχει την καλύτερη οθόνη από τα SONY του 2012) και στην κάμερα (μπορεί να είναι 1 ΜP λιγότερο από του Τ αλλά βγάζει καλύτερες φωτογραφίες). Το μεγάλο πλεονέκτήμα του Τ είναι ο επεξεργαστής του. Αν σε ενδιαφέρουν τα benchmarks το Τ αν και δυπύρηνο βγάζει μεγαλύτερο σκορ από τον τετραπύρηνο Tegra 3 (LG Optimus 4X, HTC One X) και είναι ελάχιστα πίσω απο το Galaxy S3. Επίσης έχει ήδη πάρει Jelly Bean ενώ εμείς ακόμα περιμένουμε. Στα υπόλοιπα είναι ολόιδια οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Υπάρχει κάποιος οδηγός για root και πέρασμα vanilla jellybean? Αν είναι και φιλικός σε αρχάριους χρήστες ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδιά, ούτε μια μέρα μπαταριά!!! Κλειστό Wi-Fi, παιχνίδια δεν παίζονται ... Τι να κοιτάξουμε; Πάει για service; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδιά, ούτε μια μέρα μπαταριά!!! Κλειστό Wi-Fi, παιχνίδια δεν παίζονται ... Τι να κοιτάξουμε; Πάει για service; Δες τι σου καταναλώνει την μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδιά, ούτε μια μέρα μπαταριά!!! Κλειστό Wi-Fi, παιχνίδια δεν παίζονται ... Τι να κοιτάξουμε; Πάει για service; Κάτι σου την καταναλώνει. To ION δεν εχει θέματα με την μπαταρία. Ψάξτο λίγο και αν όλα είναι φυσιολογικά από άποψη κατάνάλωσης τότε μάλλον η δικιά σου είναι ελλατωματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Έχει κανείς άποψη για αυτό; Παράθεση Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δες τι σου καταναλώνει την μπαταρία. Κάτι σου την καταναλώνει. To ION δεν εχει θέματα με την μπαταρία. Ψάξτο λίγο και αν όλα είναι φυσιολογικά από άποψη κατάνάλωσης τότε μάλλον η δικιά σου είναι ελλατωματική. Λέει πως τα μέγιστα καταναλώνει το Android! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Λέει πως τα μέγιστα καταναλώνει το Android! Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Εμένα το σύστημα android είναι έκτο η έβδομο στη κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδιά, δεν κατάφερα (λόγο απόστασης) να πλησιάσω το Ion, άλλα έκανε κάτι ο αδερφός μου μόνος του .. Έβγαλε ΟΛΑ τα προγράμματα που θυμόταν πως έβαλε αυτός! Και αμέσως μετά από σχεδόν μια μέρα στην αναμονή (λόγο εργασίας δεν απάντησε ούτε σε μια κλήση) η μπαταριά έπεσε μόνο 10% :X Δηλαδή έφταιγε κάποιο πρόγραμμα - δεν θέλει να ψάξει ποιο... Τέλος καλό, όλα καλά ... Edit.. Υ.Γ. Βγήκε επίσημα το 4.2 ; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδιά, δεν κατάφερα (λόγο απόστασης) να πλησιάσω το Ion, άλλα έκανε κάτι ο αδερφός μου μόνος του .. Έβγαλε ΟΛΑ τα προγράμματα που θυμόταν πως έβαλε αυτός! Και αμέσως μετά από σχεδόν μια μέρα στην αναμονή (λόγο εργασίας δεν απάντησε ούτε σε μια κλήση) η μπαταριά έπεσε μόνο 10% :X Δηλαδή έφταιγε κάποιο πρόγραμμα - δεν θέλει να ψάξει ποιο... Τέλος καλό, όλα καλά ... Edit.. Υ.Γ. Βγήκε επίσημα το 4.2 ; Όχι ακόμα!!! ΓΚΚΚΚΡΡΡΡΡ :mad::mad::mad: http://www.xperiablog.net/2013/06/10/xperia-ion-jelly-bean-update-incoming-new-firmware-certified-6-2-b-0-211/ Παράθεση Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Επιτελους !! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2338367 Εν αναμονη κ το root απο τον DoomLord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts