Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει περάσει κανείς καμιά custom rom?

Γιατί στο milestone που έχω τώρα, έχω custom και πάει πολύ καλύτερα.!!

Και τώρα είμαι στο δίλημμα γι αγορά είτε του xperia S, είτε, με κάτι παραπάνω, galaxy S3 ή iphone 4 ή 4s

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν εξηγειται διαφορετικα το δικο μου εχει προβλημα με το nfc , κανω οτι ακριβως και το βιντεο στο οποιο με παρεπεμψες και τπτ ειτε το αγγιζω στον τοιχο ειτε σε αλλο κινητο ειτε στα smart tags ενα και το αυτο...

Δεν το πας σε κάνα service να σου δείξουν από κοντά τι γίνεται και να το δουν κιόλας; Μπορεί να κάνεις κάτι λάθος και να μη το παίρνεις χαμπάρι ή όντως να έχει κάνα πρόβλημα.

Δεν ξέρω μήπως μπορείς να κάνεις κάνα diagnostic test για το NFC με το Function Tester. Google Play Link

Edited by soriana

Σε επικοινωνια με τη Sony μου ειπαν οτι αν θελω μπορει να μου γινει αντικατασταση συσκευης χωρις ομως να διευκρινιζουν αν θα ειναι καινουργια η' μεταχειρισμενη απλως μου ειπαν ''100% λειτουργικη'' αλλιως θα περιμενω για αντικατασταση οθονης αλλες 15 ημερες.:(

Επελεξα το δευτερο διοτι η συσκευη μου στην ουσια ειναι καινουργια 1 μηνα και 10 ημερες τη χρησιμοποιησα παρα να ρισκαρω να παρω καποια αλλη 3-4 μηνες χρησιμοποιημενη και να μου τυχει τιποτα αλλα θεματα και τρεχω ξανα.

Ελπιζω να εκανα καλα τι να πω......εδω περαμενει στο service 2 μηνες.....αλλες 15 ημερες δεν ειναι τιποτα.

Παντως θα το σκεφτω παρα πολυ αν θα ξανααγορασω μελλοντικα Sony συσκευη:worry::confused::mad:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε επικοινωνια με τη Sony μου ειπαν οτι αν θελω μπορει να μου γινει αντικατασταση συσκευης χωρις ομως να διευκρινιζουν αν θα ειναι καινουργια η' μεταχειρισμενη απλως μου ειπαν ''100% λειτουργικη'' αλλιως θα περιμενω για αντικατασταση οθονης αλλες 15 ημερες.:(

Επελεξα το δευτερο διοτι η συσκευη μου στην ουσια ειναι καινουργια 1 μηνα και 10 ημερες τη χρησιμοποιησα παρα να ρισκαρω να παρω καποια αλλη 3-4 μηνες χρησιμοποιημενη και να μου τυχει τιποτα αλλα θεματα και τρεχω ξανα.

Ελπιζω να εκανα καλα τι να πω......εδω περαμενει στο service 2 μηνες.....αλλες 15 ημερες δεν ειναι τιποτα.

Παντως θα το σκεφτω παρα πολυ αν θα ξανααγορασω μελλοντικα Sony συσκευη:worry::confused::mad:

Πιστευω εκανες καλα που δεν δεχτηκες να παρεις αλλη συσκευη με αντικατασταση, για τους λογους που αναφερεις.

Το <<λαθος>>(ας μου επιτραπει η εκφραση) που εκανες ειναι που αφησες το τηλεφωνο να περιμενει στο σερβις, επρεπε να τους πεις οτι οταν ερθει ειδοποιηστε με να το φερω για να την αλλαξετε.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Good news! Μετά από 3 μήνες αναμονής ήρθε η οθόνη μου και με πήραν να πάω να μου την αλλάξουν!!

Ελπίζω να άργησε τόσο επειδή θα είναι νέα παρτίδα χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας των χρωμάτων ή τις γνωστές κίτρινες κηλίδες!

Ίδωμεν!!

edit: Εννοείται πως από την πρώτη μέρα δεν δέχτηκα να το κρατήσουν στο service και να μείνω χωρίς συσκευή από τη στιγμή που λειτουργεί μια χαρά!

Edited by x8diesel
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστευω εκανες καλα που δεν δεχτηκες να παρεις αλλη συσκευη με αντικατασταση, για τους λογους που αναφερεις.

Το <<λαθος>>(ας μου επιτραπει η εκφραση) που εκανες ειναι που αφησες το τηλεφωνο να περιμενει στο σερβις, επρεπε να τους πεις οτι οταν ερθει ειδοποιηστε με να το φερω για να την αλλαξετε.

Θαναση απλως εγω οταν το πηγα και περιμενα 1 μηνα(ηξερα πανω -κατω και ειχα συμβιβαστει) για αλλαγη της οθονης, αν δεν ειχε καμμενο pixel θα την κραταγα τη συσκευη,για αυτο και τους ειπα να γινει ελεγχος της συσκευης μην μου κανουν κανουν παλι αντικατασταση με νεο προβλημα.

Δηλαδη το προβλημα ηταν βασικα και αυτο με ενοχλησε περισσοτερο οτι μου κανανε αντικατασταση με καμμενο pixel στην οθονη και υποτιθετε τα ελεγχουν πριν τα στειλουν για να παω να τα παρω απο το service.

Good news! Μετά από 3 μήνες αναμονής ήρθε η οθόνη μου και με πήραν να πάω να μου την αλλάξουν!!

Ελπίζω να άργησε τόσο επειδή θα είναι νέα παρτίδα χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας των χρωμάτων ή τις γνωστές κίτρινες κηλίδες!

Ίδωμεν!!

Μπραβο στη Sony δεν πρεπει να εχει ξαναγινει 3 μηνες για αντικατασταση οθονης!!!

Ρε παλι καλα που το θυμηθηκαν λεω εγω..........

Μπραβο στη Sony δεν πρεπει να εχει ξαναγινει 3 μηνες για αντικατασταση οθονης!!!

Ρε παλι καλα που το θυμηθηκαν λεω εγω..........

Συνολικά 6 μήνες το έχω απλά με έτρεξαν λίγο με το θέμα εγγύησης επειδή είναι παραεισαγωγής οπότε δεν με παίρνει να πω τίποτα.. :p

Αν το είχα χρυσοπληρώσει από Γερμανό πχ θα τους το έτριβα στη μούρη και θα ζητούσα καινούργιο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνολικά 6 μήνες το έχω απλά με έτρεξαν λίγο με το θέμα εγγύησης επειδή είναι παραεισαγωγής οπότε δεν με παίρνει να πω τίποτα.. :p

Αν το είχα χρυσοπληρώσει από Γερμανό πχ θα τους το έτριβα στη μούρη και θα ζητούσα καινούργιο!

Πραγματικα παντως αν μου βαλουν καινουργια οθονη παλι με θεματα οποια και αν ειναι αυτα.....θα παω σιγουρα κεντρικα θα κανω φασαρια στανταρ και θα απαιτησω καινουργια συσκευη

Να φανταστεις το πηρα απο το πλαισιο τελη Απριλιου μεχρι στις 10 Ιουνου που τους το αφησα και θα περιμενω μεχρι 15 Αυγουστου:mad:

Σχεδον το ξεχασα πως ειναι το κινητο:(

Πραγματικα παντως αν μου βαλουν καινουργια οθονη παλι με θεματα οποια και αν ειναι αυτα.....θα παω σιγουρα κεντρικα θα κανω φασαρια στανταρ και θα απαιτησω καινουργια συσκευη

Να φανταστεις το πηρα απο το πλαισιο τελη Απριλιου μεχρι στις 10 Ιουνου που τους το αφησα και θα περιμενω μεχρι 15 Αυγουστου:mad:

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι στους 6 μήνες μπορείς να απαιτήσεις τα χρήματα σου πίσω, δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327395

Αν την πάθεις και 3 φορά(φτου-φτου) κυνήγησε τους μέχρι τα άκρα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ας ελπίσουμε να βρουν τη φόρμουλα εκεί στη Σονυ μόλις γίνει για τα καλά η μετάβαση και να αλλάξουν πολιτική στο θέμα κινητής και να είναι πιο εξυπηρετικοί και γρήγοροι! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να βγάζουν 25 συσκευές κάθε χρόνο και να μη ρίχνουν βάρος σε 3 καλές ας πούμε κάθε χρόνο, μια ακριβή μια νορμάλ και μια φθηνή, αλλά να περνάνε από τους άπειρους ποιοτικούς ελέγχους ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους θέματα! Θα ήταν καλό και στο θέμα αναβαθμίσεων, οι προγραμματιστές τους αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν με ένα σωρό συσκευές για τις νέες εκδόσεις Android που βγαίνουν κάθε λίγο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί φίλε μου το quality control κοστίζει πολύ περισσότερο από ότι οι προγραμματιστές.

Έχεις ένα καινούριο υλικό του οποίου θες να αυξήσεις την καθαρότητα. Αν υποθέσουμε ότι αρχικά έχεις 50% ξένα σωματίδια τότε είναι σχετικά εύκολο να πας στο 90% καθαρότητα. Για να πας όμως στο 95% πρέπει να επενδύσεις τριπλάσιο χρόνο και χρήμα παρόλο που η διαφορά είναι μόνο 5%. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο 98% ή στο 99%.

Το ίδιο ακριβώς κι εδώ. Το να δώσεις σημασία στην λεπτομέρεια και την ποιότητα είναι πολύ κοστοβόρο από ότι το να δώσεις προτεραιότητα στην ποσότητα. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Που βρισκεται το σερβις της σονυ στην αθηνα? Θελω να παω και εγω για αντικατασταση οθονης. Οσοι την εχετε αλλαξει ειναι οκ?

Γινεται να χρησιμοποιηθει το λεντ της διαφανης γραμμης για ειδοποιησεις;

Ναι φίλε μου με το παρακάτω app...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ydW5kZ29uZy5pbGx1bWluYXRpb25jb250cm9sIl0.

Παιδιά βγήκε igo συμβατό με την ανάλυση της οθόνης του S . το βρήκα και είπα να το μοιραστώ ! ψάξτε για iGO Primo 2.0 Android . Αν δεν σας δουλέψει , ψάξτε το λίγο με το αρχείο data.zip . ίσως θέλει αντικατάσταση .

ναι απλα το αγορασα απο birdphone και απο οτι ξερω τωρα αν το παρω σε καταστημα sony στην καλυτερη θα με πεταξουν εξω με τις κλωτσιες...!!!

Με ειδοποιησαν προχθες οπως μου ειχαν υποσχεθει εδω και καιρο και πηγα χθες αφησα τη συσκευη για αντικατασταση οθονης.

Σημερα παρελαβα,ολα οκ,την ανεβασα θερμοκρασια στους 42 βαθμους αλλα δεν εκανε το παραμικρο η οθονη. Ο οθονη ειναι μαζι με το περιγραμμα της το πλαστικο γι αυτο και με ειχαν ρωτησει τι χρωμα ηταν η συσκευη μου.Μπηκε νεα με τις ζελατινες της γυρω γυρω και πανω στην οθονη.

Απο περιεργεια ρωτησα κοστος οθονης σαν ανταλλακτικο και μου ειπαν 199 ευρω και επιπλεον χρεωση 18 ευρω αν ειναι εκτος εγγυησης το κινητο.Εννοειται ολα δωρεαν σε εμενα μιας και ειναι σφαλμα δικο τους ως γνωστον...

Κανω επαναφορα με το pc companion τωρα.Καντε ολοι back up πριν παραδωσετε συσκευη.Οχι με την εφαρμογη μεσα στο κινητο αλλα κανονικα με το pc σας.

Θεσσαλονικη,Δωδεκανησου 21, 2ος οροφος το service

Edited by r31134

Παιδιά έχετε υπόψιν σας καμιά εφαρμογή για auto record τις κλήσεις. Όσες έχω δοκιμάσει ηχογραφεί μόνο όσα λέω εγώ και όχι του συνομιλητή μου.

Αν υπάρχει κάτι μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται και κάποιος συγκεκριμένος συνδυασμός ρυθμίσεων;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Καλησπέρα παιδιά,

Για όποιον έχει ξεκλειδώσει τον bootloader συστήνω ανεπιφύλακτα αυτή τη ROM

Free Xperia CM9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594053

Original Google Experience και μπαταρία που πετάει, την έβαλα χθες και μου κράτησε

μία μέρα με πολύ χρήση wifi, 3G, GPS.

Σε flight mode για 6 ώρες δεν έπεσε % η μπαταρία του!

Επίσης, είναι ταχύτατο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα κόλλημα.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

γεια σας παιδια εχω ενα θεμα πηρα το κινητο αυτο αλλα δεν ειμαι εθχαριστημενος σε σημειο να το πουλησω εχω φτασει ...

εχω προβλημα με την καμερα βγαζει θολα τις φωτογραφιες!!!

ξερει κανεις τιποτα για αυτο?

ευχαριστω !!

γεια σας παιδια εχω ενα θεμα πηρα το κινητο αυτο αλλα δεν ειμαι εθχαριστημενος σε σημειο να το πουλησω εχω φτασει ...

εχω προβλημα με την καμερα βγαζει θολα τις φωτογραφιες!!!

ξερει κανεις τιποτα για αυτο?

ευχαριστω !!

επαννεκινηση φανταζομαι εχεις κανει??

δοκιμασε να δεις και απο αλλες εφαρμογες καμερας...και αμα εξακολουθει κανε επαναφορα με seus..θα χασεις ομως ολα τα δεδομενα σου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ενδιαφερομαι να παρω το κινητο.εχω καπιες αποριες.

θα παρει την jelly bean; μπορει να δεχτει το voice commands που εχει και το σαμσουνγκ το s voice δηλ

και τελος επειδη θελω να το παρω απ το σκρουτζ εχει καλες τιμες.πιο απ τα καταστηματα που εμφανιζει το site το θεωρεται πιο αξιοπιστο.δηλ το mobile phone hellas που ειναι στην επιλογη ειναι καλη επιλογη για να το παρω απο κει; και δεχονται και αλους τροπους πληρωμης εκτος πιστωτικης καρτας;

και τελευταιο και σημαντικο.αν το παρω τελικα και μου εμφανιση προβλημα στην οθονη με τη κιτρινιλα η σονυ θα μου το αλλαξει κατευθειαν;ενας λογος δηλ που δε θελω να το παρω μεταχειρισμενο χωρις αποδειξη.

ευχαριστω.

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Εχουμε τιποτα νεοτερο για εμας που δεν εχουμε παρει ακομα παγωτο? Η ειμαι ο τελευταιος?B-)
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

• The title was changed to Sony Xperia S