panaua13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 να ειστε καλα παιδες, το εκανα αλλα δεν εγινε καλύτερο. Υπάρχει σε εφαρμογή η home της εκδοσης .55? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 να ειστε καλα παιδες, το εκανα αλλα δεν εγινε καλύτερο. Υπάρχει σε εφαρμογή η home της εκδοσης .55? http://www.mediafire.com/?79l07e0g3w8x1n3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 σε ευχαριστώ πολύ! Παει σφαίρα.. το μονο αρνητικό ειναι οτι δεν εχει search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Παιδιά, από μπαταριά πως πάει; Γενικά ως "Value For Money" τι λέει; Ο αδερφός μου θέλει να πάρει ή αυτό ή το Sony Xperia T ! Αλλά το "Τ" αξίζει τα σχεδόν +100 €; Ποιο λέτε εσείς; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 μια χαρα ειναι απο μπαταρια, με παει μιαμιση μερα ανετα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Thanks! Αναβάθμιση στο 4.0.4 παίρνει από SONY ή .... ; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Εδώ σε κανένα 2 μήνο θα πάρει 4.1 Και εγώ την ίδια απορία με εσένα είχα. Αν είχε 2gb ram το Τ θα το είχα πάρει αλλά + δεν δικαιολογούνται.. Βέβαια μπορείς να περιμένεις κανένα μήνα πέφτει εβδομάδα με εβδομάδα η Τιμή τόσο στο Τ όσο στο S Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δηλαδή την 4.0.4. πήρε επίσημα; 1 GB και Dual-core 1.5 GHz - δεν νομίζω να κολλάει πουθενά; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 επισημα απο σονυ την πρε την 404. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Για το πρωτο που ρωτας δεν ξερω. Για το δευτερο πατησε το ''συνθετες ρυθμ. ξυπνητηριου'' και απενεργοποιησε το ''ρυθμισεις στυλ ανατολη'' φιλαρακι απενεργοποιημενο ειναι αυτο απο την μανα του δεν το εχω πειραξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Της τελευταιες μερες οταν κλεινω τους browser μετα απο σερφαρισμα(και με τον chrome και με τον opera)αργουνε να επανελθουν τα εικονιδια,τι συμβαινει ρε γ@μωτο και οσο μου αρεσε το τηλ, αρχισε τα χαζα,ακομα δεν το καταφερα να μην κλειδωνει στην διαρκεια της κλησης! καποια βοηθεια ρε παιδια για εμας τους ασχετους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αν κάνεις restart και επαναλάβεις τη διαδικασία που περιγράφεις συμβαίνει το ίδιο πράγμα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εκανα επδνεκινηση μπηκα στο νετ με τον chrome,βγηκα και δεν το εκανε,μαλλον πρεπει να το κανω που και που ε; το αλλο που κλειδωνει κατα την διαρκεια της κλησης,συνηθως απο και προς σταθερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ... το αλλο που κλειδωνει κατα την διαρκεια της κλησης,συνηθως απο και προς σταθερα; Έχεις βάλει GR Caller ID ή κάτι ανάλογο; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billaroni Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 μια χαρα ειναι απο μπαταρια, με παει μιαμιση μερα ανετα. μιαμιση μερα με τί χρήση; εγω φορτιζω βράδυ, μιλάω μισή ώρα την ημέρα, ανοιγω 15' gps, wifi περιπου μισή ώρα και το βράδυ θέλει φόρτιση. έχω κάνει 7 φορτίσεις. απο μπαταρία μετάνιωσα που το πήρα εκτός και αν παίζει ελάτωμα. πτώτη φορά παίρνω smartphone και δεν γνωρίζω πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 μιαμιση μερα με τί χρήση; εγω φορτιζω βράδυ, μιλάω μισή ώρα την ημέρα, ανοιγω 15' gps, wifi περιπου μισή ώρα και το βράδυ θέλει φόρτιση. έχω κάνει 7 φορτίσεις. απο μπαταρία μετάνιωσα που το πήρα εκτός και αν παίζει ελάτωμα. πτώτη φορά παίρνω smartphone και δεν γνωρίζω πολλα. καλη χρηση, συγκεκριμενα, 2 ωρες οθονη, 1μιση ωρα κλησεις και συνεχεια push email apo gmail. Facebook twitter κλπ δεν ασχολουμε Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 μιαμιση μερα με τί χρήση; εγω φορτιζω βράδυ, μιλάω μισή ώρα την ημέρα, ανοιγω 15' gps, wifi περιπου μισή ώρα και το βράδυ θέλει φόρτιση. έχω κάνει 7 φορτίσεις. απο μπαταρία μετάνιωσα που το πήρα εκτός και αν παίζει ελάτωμα. πτώτη φορά παίρνω smartphone και δεν γνωρίζω πολλα. :blink: Αν είναι κανόνας αυτός - ... άσε .. Με τέτοια χρήση με βγάζει τώρα πάνω από μια μέρα το Huawei Ideos X5 μου σχεδόν δυο ετών ... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 :blink: Αν είναι κανόνας αυτός - ... άσε .. Με τέτοια χρήση με βγάζει τώρα πάνω από μια μέρα το Huawei Ideos X5 μου σχεδόν δυο ετών ... Μιας και ειχα το ideos χ5 θα σου πω οτι ο χρονος μπαταριας ειναι περιπου τα ιδια και στα δυο. Ποσες ωρες βγαζεις ανοικτη οθονη στο ideos? Θελω να πω οτι με 100% μπαταρια και τα δυο, μπορει σε μια μερα να φορτισω 2 φορες, στο ideos καμια φορα και 3. Μην ξεχνας και το προβλημα με το ideos που η μπαταρια μερικες φορες κανει μακροβουτι ή εγραφε οτι θελει. Η διαφορα ειναι οτι με xperia s ολα γινονται πολυ ποιο γρηγορα, και η αναλυση της οθονης ειναι χαρμα οφθαλμου! Για το gps να πω οτι, με το igo myway ειχα τρελη καταναλωση, τωρα με το igo primo2 η διαφορα ειναι τεραστια προς το καλυτερο! Να ξερεις οτι γουστραρω με χιλια Huawei :love: Υπαρχουν και αλλα τηλεφωνα που βγαζουν παραπανω χρονους screen on και αλλα που βγαζουν λιγοτερο. Πιστευω με τη jb να δουμε καλητερα αποτελεσματα με βαση οσα διαβαζουμε για το xperia t Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Με τέτοια χρήση με βγάζει τώρα πάνω από μια μέρα το Huawei Ideos X5 μου σχεδόν δυο ετών Με σχεδόν μισή ίντσα μικρότερη οθόνη, με σχεδόν μισή ανάλυση, με σχεδόν μισή επεξεργαστική ισχύ και με σίγουρα μισό αριθμό επεξεργαστών! (και με το S να έχει μόλις 250mAh παραπάνω από το Ideos) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Με σχεδόν μισή ίντσα μικρότερη οθόνη, με σχεδόν μισή ανάλυση, με σχεδόν μισή επεξεργαστική ισχύ και με σίγουρα μισό αριθμό επεξεργαστών! (και με το S να έχει μόλις 250mAh παραπάνω από το Ideos) Ωραίος ο Γιώργος :) Όπως πάντα…. Τα έγραψες όλα με απλά λόγια, λίγες λέξης και κατανοητά! Αυτο που εγραψα ποιο πανω Θελω να πω οτι με 100% μπαταρια και τα δυο, μπορει σε μια μερα να φορτισω 2 φορες, στο ideos καμια φορα και 3 ειναι με ασταματητη χρηση ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Με σχεδόν μισή ίντσα μικρότερη οθόνη, με σχεδόν μισή ανάλυση, με σχεδόν μισή επεξεργαστική ισχύ και με σίγουρα μισό αριθμό επεξεργαστών! (και με το S να έχει μόλις 250mAh παραπάνω από το Ideos) Σωστά τα λέτε, άλλα αν πάμε στο Sony Xperia S vs Xperia T vs Galaxy III στο θέμα μπαταρίας τι λέει; To III έχει διπλάσιο αριθμό επεξεργαστών και από ανάλυση δεν πάει πίσω + μεγαλύτερες ίντσες ... Πραγματικά θέλω να μάθω και όχι flame ... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σκοπός να οδηγηθεί μια συζήτηση σε flame. Προς Θεού! Κανείς μας δεν το θέλει, κανείς δεν το επιδιώκει. Είμαστε εδώ για να ανταλλάσουμε απόψεις και να βοηθιόμαστε. Για να μπορέσει κάποιος να σου δώσει απάντηση σε αυτό που ρωτάς θα πρέπει να έχει δοκιμάσει και τα τρία κινητά, κάτω από τις ίδιες σχεδόν συνθήκες χρήσης επί μακρόν! Αν όντως το ζήτημα σε ενδιαφέρει τότε θα συμβούλευα να ανοίξεις ένα θέμα στους Τεχνολογικούς Διαξιφισμούς έτσι ώστε να πάρεις πιο σφαιρικές απαντήσεις. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σκοπός να οδηγηθεί μια συζήτηση σε flame. Προς Θεού! Κανείς μας δεν το θέλει, κανείς δεν το επιδιώκει. Είμαστε εδώ για να ανταλλάσουμε απόψεις και να βοηθιόμαστε. Για να μπορέσει κάποιος να σου δώσει απάντηση σε αυτό που ρωτάς θα πρέπει να έχει δοκιμάσει και τα τρία κινητά, κάτω από τις ίδιες σχεδόν συνθήκες χρήσης επί μακρόν! Αν όντως το ζήτημα σε ενδιαφέρει τότε θα συμβούλευα να ανοίξεις ένα θέμα στους Τεχνολογικούς Διαξιφισμούς έτσι ώστε να πάρεις πιο σφαιρικές απαντήσεις. :) Αρκεί για μένα να έχει δοκιμάσει κάποιος το S III και Xperia ή T ή S ! Ο αδερφός μου θέλει να αγοράσει και κλείνει προς το Xperia Τ από αυτά τα τρία! Απλα να τον ενημερώσω και περί μπαταρίας. Υ.Γ. Δεν νομίζω να αξίζει να ανοίξω ένα θέμα μόνο και μόνο για να μάθω ένα χαρακτηριστικό ... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδια εχει εγκαταστησει κανεις στο s τον golauncher?κι αν ναι εχω 2 ερωτησεις 1ον)καταναλωνει πολυ μπαταρια? 2ον)"τρωει" πολυ ram? Και γενικοτερα δουλευει ομαλα η τρωει κολημματα? Επισης αυτον η τον apex? Παιδια καποιος να με βοηθησει τον δυστηχη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Παιδια καποιος να με βοηθησει τον δυστηχη?? Βρε συ, γιατι δεν δοκιμαζεις μονος σου να διαλεξεις? Πολυ καλος ο go και τιγκα παραμετροποιησιμος. Αλλα λιγο βαρουτσικος. Οχι οτι θαχει προβλημα το S. Εγω χρησιμοποιω τον nova και ειμαι κομπλε. Ουτε μισο lag Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts