Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι φλασαρα την. 50 χωρίς να σβήσω εφαρμογές κτλ ξανά root και πάει σφαίρα χωρίς πολλές αλχημείες

Νικο αν εχεις mobile data δες πως τα παει με τη μπαταρια σε αναμονη.

Ευχαριστω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νικο αν εχεις mobile data δες πως τα παει με τη μπαταρια σε αναμονη.

Ευχαριστω.

Φίλε Θανάση όλα φαίνονται καλύτερα ,περισσότερα σύντομα, το βασικό και σημαντικό οτι δεν με ταλαιπώρησε καθόλου η διαδικασία :)

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Γεια σας σας ευχαριστω για τις απαντησεις... Λετε επειδη ειναι αγγλικο για αυτο να μην εχω παρει ακομη τη νεα εκδοση?? Στο SI number δεν εχει ακομη τη νεα εκδοση για μενα..:(

Παιδιά καλημέρα! Είχα φλασαρει το κινητο στην 4.0.4 το καλοκαιρι, χωρις ρουτ... και τωρα το κινητο αρχισε να μου κανει τις κιτρινιλες στην οθόνη... Να το παω για service η έχω θέμα με την εγγυηση??

Παιδιά καλημέρα! Είχα φλασαρει το κινητο στην 4.0.4 το καλοκαιρι, χωρις ρουτ... και τωρα το κινητο αρχισε να μου κανει τις κιτρινιλες στην οθόνη... Να το παω για service η έχω θέμα με την εγγυηση??
Αν δεν ξεκλείδωσες τον bootloader τότε δε θα έχεις θέμα.

(Πιθανότατα δε θα είχες πρόβλημα και με ξεκλείδωτο bootloader...)

Αν δεν ξεκλείδωσες τον bootloader τότε δε θα έχεις θέμα.

(Πιθανότατα δε θα είχες πρόβλημα και με ξεκλείδωτο bootloader...)

Δε νομίζω να το χα κάνει... Δε θυμάμαι γιατι εχει περάσςει καιρός... Μπορω κάπως να το κοιτάξω? Επισης αν το παω για Service τους παω μόνο συσκευή και αποδειξη απο το κατάστημα που είναι αγορασμένο ? Το κινητο γίνεται αντικατάσταση η service??

Εκανα φλασ σε UK generic gingerbread 6.0.a.3.67. Τι κανω τωρα για ροοτ; Αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742992 το root toolikit λεει plug device to adb mode. Εχω enable usb debugging ομως. Καποιο αλλο guide υπαρχει;

Εκανα φλασ σε UK generic gingerbread 6.0.a.3.67. Τι κανω τωρα για ροοτ; Αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742992 το root toolikit λεει plug device to adb mode. Εχω enable usb debugging ομως. Καποιο αλλο guide υπαρχει;

Για ποιό λόγο γυρισες τόσο πολύ πισω; Ποια έκδοση ειχες πριν;

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Για ποιό λόγο γυρισες τόσο πολύ πισω; Ποια έκδοση ειχες πριν;

ICS ειχα. Το link ελεγε οτι επρεπε να γυρισω σε GB για ροοτ. Τελικα βρηκα αυτο

το σημερινο βιντεο και εκανα πανευκολα ρουτ σε ics. Μονο που εκανα φλας τη UK version!

Αν έκανες αυτό που ήθελες, τέλος καλό ολα καλά, απλά αν ρωτουσες στο τοπικ θα εκανες την ίδια δουλειά με μια κίνηση,δεν χρειαζόταν να γυρίσεις τόσο πίσω

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Ποιες εφαρμογες διαγραφουμε αφοβα με ροοτ ? Εχει κανα λινκ παιδια?
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μπορει καποιος να μου πει ποσο κραταει η μπαταρια με νορμαλ χρηση?

35-50 ώρες

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Μπορει καποιος να μου πει ποσο κραταει η μπαταρια με νορμαλ χρηση?

Φιλε μου γραψε τι ειναι για εσενα ''νορμαλ χρηση'' γιατι ολοι μας εχουμε διαφορετικα στανταρ στο θεμα της νορμαλ χρησης ;)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Για όσους έχουν ξεκλειδώσει bootloader, απ'ότι φαίνεται στην επόμενη έκδοση της CM10 για το κινητό μας (FXP145) θα λειτουργεί και η κάμερα. Επιτέλους jelly bean με camera :)

Περασα το recovery για κλειδωμενο bootloader πηρα και το backup μου :D

restore εχει κανει καποιος για να ξερουμε αν δουλευει σωστα?

Ναι φίλε μου δουλεύει άψογα!

Θελω να βελτιωσω την μπαταρια οποτε σκεφτομαι να κανω ρουτ για να βγαλω τα bloatware και να μειωσω την συχνοτητα του επεξεργαστη. Αν βαλω και αλλη ρομ θα βελτιωθει κι αλλο η μπαταρια; Μπορω να αλλαξω ρομ με locked bootloader?

Υπάρχουν Roms που δουλεύουν με τον Kernel της Sony (Locked BootLoader) δες στους xda, ούτως η άλλως τα έχει σχεδόν όλα μέχρι και 2way call recording.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ποιες εφαρμογες διαγραφουμε αφοβα με ροοτ ? Εχει κανα λινκ παιδια?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085

3.8 και 2.2 (ανάλογα τι έχεις)

Δεν είναι γραμμένο για το S αλλά μια γεύση πιστεύω θα πάρεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ειναι μια ωραια συσκευη αλλα αυτο το sar πρωσοπικα για εμενα ειναι παρα πολυ .

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη θήκη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0683532&catid=100501

Eίναι καλή; ή να προτιμήσω κάτι σε στυλ πουγκί; έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; επίσης νομίζω ότι το κινητό φοράει προστατευτικό οθόνης από το εργοστάσιο.Ισχύει ; γιατί έχω παατηρήσει κάτι γρατσουνιές στην οθόνη...

Χάρης

Φιλε μου γραψε τι ειναι για εσενα ''νορμαλ χρηση'' γιατι ολοι μας εχουμε διαφορετικα στανταρ στο θεμα της νορμαλ χρησης ;)

Nορμαλ χρηση εννοω να μην το λιωνεις ολη μερα στα παιχνιδια και στο ιντερνετ.

Δλδ να κανεις λιγα τηλεφωνα και να μπαινεις στο ιντερνετ απλα να τσεκαρεις καποια πραγματα αν και οταν χρειαστει...

Nορμαλ χρηση εννοω να μην το λιωνεις ολη μερα στα παιχνιδια και στο ιντερνετ.

Δλδ να κανεις λιγα τηλεφωνα και να μπαινεις στο ιντερνετ απλα να τσεκαρεις καποια πραγματα αν και οταν χρειαστει...

Ωραια, προσωπικα δεν μπορω να σου πω γιατι η χρηση που κανω ειναι λιγα τηλεφωνα και πολυ ιντερνετ, οπου δεν υπαρχει wi-fi ανοιγω τα data και το βαζω σε λειτουργια δικτυου wcdma/gsm.

Ας σου απαντησουν τα παιδια που κανουν χρηση περιπου ιδια με αυτη που γραφεις :)

Μόλις δοκίμασα και τα SmartTag.. Τέλεια!!:D Το NFC καταναλώνει αρκετή ενέργεια αν το έχω μόνιμα ανοιχτό; Να το κλείνω και να το ανοίγω όταν το χρησιμοποιώ καλύτερα?

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Μόλις δοκίμασα και τα SmartTag.. Τέλεια!!:D Το NFC καταναλώνει αρκετή ενέργεια αν το έχω μόνιμα ανοιχτό; Να το κλείνω και να το ανοίγω όταν το χρησιμοποιώ καλύτερα?

Kαλυτερα ας το ανοιγεις οταν το χρειαζεσαι ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Kι εγώ έτσι νομίζω είναι καλύτερα... :)

Αλλά θεωρώ ότι χάνει πολύ απο τη λειτουργικότητά του έτσι.. Το θέμα είναι να μπαίνω, για παράδειγμα στο αυτοκίνητο, να το ακουμπάω στο SmartTag και να κάνει ότι του έχω βάλει.. Τώρα, να πρέπει να ξεκλειδώσω το κινητό, να πάω στην αριστερή καρτέλα να το ανοίξω, να το ακουμπήσω και να το ξανά κλείσω και να βγω... Ε πόσο γλιτώνω σε χρόνο από το να έκλεινα wifi, να άνοιγα bluetooth και να δυνάμωνα την ένταση μόνος μου..:p

Τέσπα... Θα το δω και στην καθημερινότητα αν βολεύει και βλέπουμε...;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• The title was changed to Sony Xperia S