ntisco Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Διαβασμα χρειαζεσαι φίλε μου, όχι λινκ.:). Οι περισσοτεροι με κλειδωμένο bootloader είμαστε Άσε την .96 και κάνε ρουτ. Μετά βάλε CWM Και μετά αρχίζει το πάρτυ Είμαι ρουτ αλλά δεν ξέρω πως να βάλω την cwm Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Γεια σας παιδια πρωην κατοχος xperia s k νυν xperia z1... Πουλησα το S σε ενα φιλο κ μου εκανε παραπονα για την μπαταρια οτι κραταει λιγο.To κινητο ειναι unroot κ το ειχα απο το Μαιο του 2012 μεχρι πριν καμια εβδομαδα η μπαταρια με εβγαζε 1μιση μερα με κανονικη χρηση μερικα μην κ λιγες κλησεις κ αρκετο facebook 2ωρες περιπου.. Μου ειπε να παραγγειλω καινουρια μπαταρια θα λυθει το προβλημα?? Ποια η γνωμη σας? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 φιλε μου ισως εβαλε κατι ο φιλος σου καποια εφαρμογη που καταναλωνει αρκετη μπαταρια?? κατεβαστε το gsam battery monitor απο το google play και δειτε που καταναλωνεται η περισσοτερη μπαταρια... ισως βοηθησει λιγο!! μην προβεις σε αντικατασταση αμεσως!! και ψαξε λιγο ισως να το καλυπτει η εγγυηση για αντικατασταση μπαταριας! (ρωτα τον και για την φωτεινοτητα οθονης ποσο την εχει!! αν την εχει τερμα λογικο ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ειχα κατεβασει τη φωτεινοτητα στο ελαχιστο το σημα μονο GSM αλλα κ παλι... θα προσπαθησω με την εφαρμογη που μου ειπες φιλε για να δουμε... στη χρηση μπαταριας το λειτουργικο συστημα android καταναλωνει περιπου 67%... μηπως ειναι καποια εφαρμογη... λεω να κανω κ μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως γινει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ειχα κατεβασει τη φωτεινοτητα στο ελαχιστο το σημα μονο GSM αλλα κ παλι... θα προσπαθησω με την εφαρμογη που μου ειπες φιλε για να δουμε... στη χρηση μπαταριας το λειτουργικο συστημα android καταναλωνει περιπου 67%... μηπως ειναι καποια εφαρμογη... λεω να κανω κ μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως γινει κατι... Κατεβασε το wakelock detector και αφου το φορτισει πληρως ας το ανοιξει και ας μας πει τι του ξυπναει το κινητο και του καταναλωνει μπαταρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 οκ κυριε κωνσταντινε σ ευχαριστω θα το δοκιμασω κ αυτο που μου ειπες... για να δουμε... εμεις τα λεμε κ σε αλλο νημα αχχαχααχαχαχ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 οκ κυριε κωνσταντινε σ ευχαριστω θα το δοκιμασω κ αυτο που μου ειπες... για να δουμε... εμεις τα λεμε κ σε αλλο νημα αχχαχααχαχαχ...:lol: Ισχυει..;) Παντως το πιθανοτερο ειναι να βαραει μπιελες καποια εφαρμογη της google. Τελευταια υπαρχουν απειρα τετοια φαινομενα σε χρηστες και το προβλημα ειναι υπαρκτο και σε πολλες και δαφορετικες συσκευες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ισχυει..;) Παντως το πιθανοτερο ειναι να βαραει μπιελες καποια εφαρμογη της google. Τελευταια υπαρχουν απειρα τετοια φαινομενα σε χρηστες και το προβλημα ειναι υπαρκτο και σε πολλες και δαφορετικες συσκευες! Σ ευχαριστω πολυ Κωνσταωτινε να εισαι καλα.. θα το κανω αυριο κ τα ξαναλεμε... μακαρι να συνελθει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 καλησπέρα κι από μένα, αν θέλουμε να αλλάξουμε όλο το εξωτερικό του τηλεφώνου την κάσα του που λέμε πόσο κοστίζει; Υπάρχει κάποιο site που τα παραγγελνουμε φθηνά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει πουθενά κανένας τροποποιημένος stock launcher για το S;; Ο stock δηλαδή, απλά με περισσότερες επιλογές ή παραμετροποιήσεις.. Η σχεδόν μηδενική του κατανάλωση με αποτρέπει συνέχεια από το να βάλω κάποιον custom.. :O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103403 Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτόν πάντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Tέλεια!! Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.. ;) Προς το παρών έβαλα το nova.. :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 καλησπερα παιδες. ας με στειλει καποιος πως μπορς να κανω root .96 με ευκολο τροπο οπως προγραμμα και αν μπορει να υπαρξει αρνητικη επιπτωση αν δν πετυχει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ορίστε φίλε μου.Αυτή την μέθοδο χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ορίστε φίλε μου.Αυτή την μέθοδο χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 Ανδρέα για λέγε τη συνεχιζόμενη εμπειρία σου από το ΚΙΤΚΑΤ στο κινητάκι μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Την Rom την έβγαλα λόγω αποτυχημένου mod που οδήγησε σε bootloop.Επειδή είναι το μοναδικό μου κινητό και το χρειάζομαι καθημερινά έχω την Official τώρα αλλά το σαββατοκύριακο θα βάλω πάλι την kitkat.Δεν είχα μαζί της κανένα bug και γι'αυτό θα την ξαναπεράσω.Υπάρχουν κάπου στις 4-5 kitkat Roms στο xda. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VITARAS Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημέρα σε όλους! Έχω το sony S LT26i και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν έχω το wifi ανοιχτό μετά απο λίγη ώρα (και όχι πάντα) χάνω το σήμα (του τηλεφωνου όχι το wifi) και δεν βλέπει την κάρτα sim. Για να επανέλθει θα κάνω καμια 10αρια επανεκκινήσεις και αν επανέλθει (με το wifi κλειστό). Αφαίρεσα όλα τα παιχνίδια και το FB που αρχικά νόμιζα ότι ήταν από αυτό, αλλά τίποτα Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον φίλο. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, τον ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Με την kit kat rom το κινητο πως συμπεριφέρεται, γινεται πιο γρηγορο ή πιο αργο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Με την kit kat rom το κινητο πως συμπεριφέρεται, γινεται πιο γρηγορο ή πιο αργο Το κινητό γίνεται πραγματικά αγνώριστο.Η μπαταρία είναι παραπλήσια με την Official και είναι απίστευτα γρηγορότερο. :D Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Το κινητό γίνεται πραγματικά αγνώριστο.Η μπαταρία είναι παραπλήσια με την Official και είναι απίστευτα γρηγορότερο. :D Στειλε τοτε κανενα λινκ Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5151610#post5151610 Το να περασετε τα gapps μετα την ενεργοποιηση του art ειναι προαιρετικο.Μπορειται και πριν μαζι με την εγκατασταση της rom να τα περασετε και μετα ενεργοποιειται το art. Edited February 1, 2014 by andreas1992 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλησπέρα παιδιά? Θα ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς που έχετε δοκιμάσει κάποια από τις kit kat roms που κυκλοφορούν εκεί έξω, ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη? Τόσο από άποψη αυτονομίας,το πόσο σταθερή είναι, γρήγορη και smooth. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλημέρα σε όλους! Έχω το sony S LT26i και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν έχω το wifi ανοιχτό μετά απο λίγη ώρα (και όχι πάντα) χάνω το σήμα (του τηλεφωνου όχι το wifi) και δεν βλέπει την κάρτα sim. Για να επανέλθει θα κάνω καμια 10αρια επανεκκινήσεις και αν επανέλθει (με το wifi κλειστό). Αφαίρεσα όλα τα παιχνίδια και το FB που αρχικά νόμιζα ότι ήταν από αυτό, αλλά τίποτα Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον φίλο. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, τον ευχαριστώ :) Αν δεν έχει βοηθήσει το soft reset, πας αναγκαστικά σε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, ή ακόμη καλύτερα πέρασμα νέας ρομ. Αν δε φτιάξει κι έτσι πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι hardware failure Καλησπέρα παιδιά? Θα ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς που έχετε δοκιμάσει κάποια από τις kit kat roms που κυκλοφορούν εκεί έξω, ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη? Τόσο από άποψη αυτονομίας,το πόσο σταθερή είναι, γρήγορη και smooth. Ευχαριστώ Δεν είναι τόσο απλό. Ακόμη και για την ίδια ρομ υπάρχουν συχνά αντικρουόμενες απόψεις, πολλώ δε μάλλον για διαφορετικές. Αν έχεις ξεκλείδωτο μπουτλόαδερ ξεκίνα να παίζεις!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5151610#post5151610 Το να περασετε τα gapps μετα την ενεργοποιηση του art ειναι προαιρετικο.Μπορειται και πριν μαζι με την εγκατασταση της rom να τα περασετε και μετα ενεργοποιειται το art. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι αυτά πρέπει να τα περάσεις πριν κάνεις τη μετατροπή σε ART. Επειδή υπάρχουν και τέτοιες, έχεις πετύχει κάποια εφαρμογή που να έχει θέμα με το ART? Με ποιον πυρήνα είχες 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλησπέρα!. Μολις εκανα ροοτ και εβαλα cwm και σκεφτομαι να αλλαξω ρομ. Ειναι κλ η nature xperia advance? Εχω την .96 . Μπορω να την περασω κατευθείαν; Και κτ τελευταίο, απο εγγύηση τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts