Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι αρνητικό για σένα, σωστά?

Μπορούν αν δε βαρεθούν να σου αλλάξουν μόνο την οθόνη και όχι το digitizer, οπότε οι γρατσουνιές θα σου μείνουν προίκα!!!!

Δεν κατάλαβα.... για ποιον λόγο είναι αρνητικό για εμένα?

Αν θυμάμαι καλά σε ανάλογη περίπτωση με καμένα πιξελ αλλάξαν όλη την μπροστά φάτσα όπως κάνουν και με της κιτρινιλες.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν κατάλαβα.... για ποιον λόγο είναι αρνητικό για εμένα?

Αν θυμάμαι καλά σε ανάλογη περίπτωση με καμένα πιξελ αλλάξαν όλη την μπροστά φάτσα όπως κάνουν και με της κιτρινιλες.

Θανο παρε ενα τηλεφωνακι πρωτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θανο παρε ενα τηλεφωνακι πρωτα..

Να αγορασω καινουριο τηλεφωνο (:p) ή να τους καλεσω στο τηλεφωνο για να δω τι αλλαζουν στην περιπτωση μου (:lol:) ?

Καλα αν δω οτι γρατζουνιεται ευκολα θα βαλω μεμβρανη :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Βρε παιδιά γιατί μου κλείνει συνέχεια λίγο πριν την αναβάθμιση;; Φτάνει μέχρι την προετοιμαία και μετά σβήνει..το ίδιο είναι να το αναβαθμίζω από το κινητό ή καλύτερα από το pc;
Carpe diem...

Βρε παιδιά γιατί μου κλείνει συνέχεια λίγο πριν την αναβάθμιση;; Φτάνει μέχρι την προετοιμαία και μετά σβήνει..το ίδιο είναι να το αναβαθμίζω από το κινητό ή καλύτερα από το pc;

Για μένα καλύτερο είναι το pc.Στο κινητό μπορεί να χάσεις για δευτερόλεπτα το σήμα κ να μη γίνει σωστή αναβάθμιση.

Όταν σβήνει το αφήνεις λίγο να δεις τι θα κάνει;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Να αγορασω καινουριο τηλεφωνο (:p) ή να τους καλεσω στο τηλεφωνο για να δω τι αλλαζουν στην περιπτωση μου (:lol:) ?

Καλα αν δω οτι γρατζουνιεται ευκολα θα βαλω μεμβρανη :)

Τηλεφωνο στο σερβις γιατι εχουμε ακουσει πολλα περιεργα κατα καιρους..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μένα καλύτερο είναι το pc.Στο κινητό μπορεί να χάσεις για δευτερόλεπτα το σήμα κ να μη γίνει σωστή αναβάθμιση.

Όταν σβήνει το αφήνεις λίγο να δεις τι θα κάνει;

Ναι φυσικά,,μένει ως έχει..σβηστό. Μου λέει βέβαιαι το πισι να το κλείσω, να περιμένω 5 δευτερα κτλ αλλά εμένα έχει ήδη κλείσει όταν βγάζει αυτό το μήνυμα..και μένει έτσι..Το έκανα από το κινητό τελικά και έγινε αλλά θέλω να ξέρω τι συμβαίνει...:(

Carpe diem...

Το κινητάκι μας δεν έχει gorilla.

Έχει ένα υποτιθέμενο scratch resistant glass, που είναι pαπ@ριά.

Τις έλκει σα μαγνήτης τις γρατζουνιές. Αυτός είναι και ο λόγος που η σόνυ εφαρμόζει από το εργοστάσιο ένα εξαιρετικής ποιότητας screen protector.

Αυτό που ειπώθηκε για τη θήκη είναι σεβαστό, εφόσον μιλάμε για θήκη που το εσωκλείει. Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει και δε με βολεύει καθόλου. Χρησιμοποιώ το κινητό μου ως κινητό, σταθερό, ρολόι, εργαλείο στη δουλειά, ίντερνετ, calculator, gps, φωτογραφική.

Δεν μπορώ να το βγάζω και να το βάζω κάθε φορά στη θήκη του. Για αυτό του έχω πάρει μία soft silicone case που προσφέρει μια - κάποια προστασία από μικροχτυπήματα και ήθελα να βάλω και έξτρα screenprotector.

Ήδη το βασικό έχει ρηχές γρατζουνιές.

(Το iphone είτε έχει gorila και το λέει αλλιώς είτε κάτι παρόμοιο)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Για το θέμα της αυτονομίας που συζητάγαμε.

Το από κάτω είναι με μία ώρα ομιλία, τα 40 λεπτά με ανοικτή ακρόαση και άλλα 10 με bluetooth και καμιά 15αριά μηνύματα

Η μεμβράνη που έχει από το εργοστάσιο δεν είναι ακριβώς screen protector όπως αυτά που αγοράζουμε.. Κρατάει ενωμένα τα γυαλιά σε περίπτωση που σπάσει η οθόνη ..είναι αρκετά παχια μεμβράνη αλλά γρατζουνιεται πανεύκολα . Εγώ την είχα αφαίρεσεΙ κιηαι για μια εβδομάδα το είχα χωρίς καθόλου μεμβράνη ..του έκανα και τεστ με κέρματα χτυπώντας το απαλά και γρατζουνιές δεν είδα ρε παιδιά.. Οι εντυπώσεις μου για τη μεμβράνη του εργοστασίου δεν είναι καλές. . Γρατζουνιεται και με το νύχι !!! Χωρίς υπερβολές ..

Edited by johpapa

Η μεμβράνη που έχει από το εργοστάσιο δεν είναι ακριβώς screen protector όπως αυτά που αγοράζουμε.. Κρατάει ενωμένα τα γυαλιά σε περίπτωση που σπάσει η οθόνη ..είναι αρκετά παχια μεμβράνη αλλά γρατζουνιεται πανεύκολα . Εγώ την είχα αφαίρεσεΙ κιηαι για μια εβδομάδα το είχα χωρίς καθόλου μεμβράνη ..του έκανα και τεστ με κέρματα χτυπώντας το απαλά και γρατζουνιές δεν είδα ρε παιδιά.. Οι εντυπώσεις μου για τη μεμβράνη του εργοστασίου δεν είναι καλές. . Γρατζουνιεται και με το νύχι !!! Χωρίς υπερβολές ..

Γρατζουνιέται αλλά όχι τόσο εύκολα. Μέσα σε τσέπη με άλλα πράγματα το έχω τόσο καιρό.

ΤΟυλάστιχον μπορείς να το αλλάξεις όταν γεμίσει γρατζουνιά. Ενώ το digitizer θα τσούξει αν χρειαστεί να το αλλάξεις.

Παρεμπιπτόντως, επειδή το διαβάζω δεξιά και αριστερά αυτό.

Τι ακριβώς σημαίνει ότι δεν είναι screen protector αλλά ταινία για να κρατάει τα γυαλιά?

Ποια αυτοκόλλητη ταινία δεν θα έκανε αυτή τη δουλειά? Και το απλό σελοτέιπ το κάνει αυτό...

Και ποια η λογική της εταιρείας να μας προφυλάξει από κάτι τέτοιο? Οι άλλες που δε βάζουν ταινία πάνω είναι υπόλογες ή δολοφονικές?

Και τέλος, σε ποιο παλαβό σενάριο τα θραύσματα της οθόνης αφής θα μας επηρεάσουν όταν σπάσει? Εγώ πάντως δεν έχω δει να χτυπάνε κατακούτελα ποτέ και κανένα με το digitizer...

λολ.

Χέρια, ρόπαλα, λοστούς, μαχαίρια, καρέκλες, δονητές (μου το έχουν διηγηθεί), γραφείο (ένα νευριασμένο τέρας σήκωσε γραφείο και πήγε να το πετάξει πάνω στην κεφάλα του βλάκα που τον είχε προκαλέσει...). Αυτά έχω δει προσωπικά να ..."συναντούν" ευαίσθητα ανθρώπινα μέρη..........

Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι η σονυ έκανε οικονομία στο gorilla glass και έβαλε screen protector στη θέση του. Προσωπικά δε θα το έπαιρνα το κινητό αν είχε 100 euro παραπάνω λόγω gorilla glass, οπότε δε με χαλάει κι όλας.

Το κινητό τα σπάει, ειδικά αν το περιποιηθείς λιγάκι με titanium,και την εφαρμογή cybershot camera

Edited by SCHUMIFER

Γρατζουνιέται αλλά όχι τόσο εύκολα. Μέσα σε τσέπη με άλλα πράγματα το έχω τόσο καιρό.

ΤΟυλάστιχον μπορείς να το αλλάξεις όταν γεμίσει γρατζουνιά. Ενώ το digitizer θα τσούξει αν χρειαστεί να το αλλάξεις.

Παρεμπιπτόντως, επειδή το διαβάζω δεξιά και αριστερά αυτό.

Τι ακριβώς σημαίνει ότι δεν είναι screen protector αλλά ταινία για να κρατάει τα γυαλιά?

Ποια αυτοκόλλητη ταινία δεν θα έκανε αυτή τη δουλειά? Και το απλό σελοτέιπ το κάνει αυτό...

Και ποια η λογική της εταιρείας να μας προφυλάξει από κάτι τέτοιο? Οι άλλες που δε βάζουν ταινία πάνω είναι υπόλογες ή δολοφονικές?

Και τέλος, σε ποιο παλαβό σενάριο τα θραύσματα της οθόνης αφής θα μας επηρεάσουν όταν σπάσει? Εγώ πάντως δεν έχω δει να χτυπάνε κατακούτελα ποτέ και κανένα με το digitizer...

λολ.

Χέρια, ρόπαλα, λοστούς, μαχαίρια, καρέκλες, δονητές (μου το έχουν διηγηθεί), γραφείο (ένα νευριασμένο τέρας σήκωσε γραφείο και πήγε να το πετάξει πάνω στην κεφάλα του βλάκα που τον είχε προκαλέσει...). Αυτά έχω δει προσωπικά να ..."συναντούν" ευαίσθητα ανθρώπινα μέρη..........

Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι η σονυ έκανε οικονομία στο gorilla glass και έβαλε screen protector στη θέση του. Προσωπικά δε θα το έπαιρνα το κινητό αν είχε 100 euro παραπάνω λόγω gorilla glass, οπότε δε με χαλάει κι όλας.

Το κινητό τα σπάει, ειδικά αν το περιποιηθείς λιγάκι με titanium,και την εφαρμογή cybershot camera

Αυτή την απάντηση μου έδωσαν στο επίσημο φόρουμ της σονυ. . Μου είπαν ότι η μεμβράνη υπάρχει για να μην πεταχτούν γυαλιά σε περίπτωση που σπάσει η οθόνη.

Επίσης παραδέχτηκαν ότι γρατζουνιεται εύκολα και μου πρότειναν να βάλω κι άλλη μεμβράνη από πάνω (antiscratch) .. Αλλά μου φάνηκε υπερβολή να έχω 2 μεμβράνες και την εργοστασιακή την έβγαλα .

Φτασαμε στην υπερβολη ..δεν φταιει ουτε η μεμβρανη ουτε τα κουμπια

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Φτασαμε στην υπερβολη ..δεν φταιει ουτε η μεμβρανη ουτε τα κουμπια

Για ποιο πράγμα?

Εγώ πάντως είμαι στο τσακ να βάλω και δεύτερη μεμβράνη από πάνω. Προερχόμενος από πολύ χειρότερης ποιότητας οθόνης, αισθάνομαι ότι μπορώ να το χρησιμοποιώ με γάντια και γυαλιά ηλίου και πάλι να είμαι χαρούμενος!!!:lol:

Για ποιο πράγμα?

Εγώ πάντως είμαι στο τσακ να βάλω και δεύτερη μεμβράνη από πάνω. Προερχόμενος από πολύ χειρότερης ποιότητας οθόνης, αισθάνομαι ότι μπορώ να το χρησιμοποιώ με γάντια και γυαλιά ηλίου και πάλι να είμαι χαρούμενος!!!:lol:

Οτι ακριβως λεω δεν φταιει ουτε η μεμβρανη ουτε τα κουμπια και συμφωνουμε νομιζω ,κι εγω ειχα κι αλλη πανω στην μαμα ..ασε ποσες εχω χαλασει :ninja::vava:

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Ηρθε η θηκη που ειχα γραψει πριν κατι μερες πως αγορασα σαν δοκιμαστικη. Αρκετα καλη. Κραταει τη συσκευη τοσο καλα που την κανει πολυ δυσκολη να βγει. Εχει προσβαση παρα πολυ καλη στα κουμπα και στη φορτιση/hdmi. Το μονο αρνητικο ειναι οτι με φλας δεν βγαινουν καλες φωτο γιατι η τρυπα δεν αφηνει να διοχετευθει ολο το φως. Παρολα αυτα, για 3 ευρω και για να δω αν μου αρεσουν αυτες οι θηκες, νομιζω εκανα καλη αγορα..:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηρθε η θηκη που ειχα γραψει πριν κατι μερες πως αγορασα σαν δοκιμαστικη. Αρκετα καλη. Κραταει τη συσκευη τοσο καλα που την κανει πολυ δυσκολη να βγει. Εχει προσβαση παρα πολυ καλη στα κουμπα και στη φορτιση/hdmi. Το μονο αρνητικο ειναι οτι με φλας δεν βγαινουν καλες φωτο γιατι η τρυπα δεν αφηνει να διοχετευθει ολο το φως. Παρολα αυτα, για 3 ευρω και για να δω αν μου αρεσουν αυτες οι θηκες, νομιζω εκανα καλη αγορα..:p

Καλα οταν και αν παρεις ποτε την αλλη που σου ειχα δειξει θα καταλαβεις για τι διαφορες μιλαμε!!:lol: Καλα βρε ασπρη την πηρες??δεν θα λερωνει ευκολα??

Καλα οταν και αν παρεις ποτε την αλλη που σου ειχα δειξει θα καταλαβεις για τι διαφορες μιλαμε!!:lol: Καλα βρε ασπρη την πηρες??δεν θα λερωνει ευκολα??

Κάτσε να μαζέψω κάνα λεφτό βρε συ και θα την τσιμπήσω!! Είμαι σε οικονομική στενότητα τελευταία..:lol:

Δεν μου πήγαινε η καρδιά να την πάρω σε άλλο χρώμα γιατί και η συσκευή είναι λευκή και δείχνει πολύ ωραία μπορώ να πω..:)

'Οτι θα λερώνει, θα λερώνει αλλά κάπως θα καθαρίζει με κάνα βρεγμένο πανί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με ποιο τροπο μπορουμε να σωσουμε τα sms καπου και να τα μεταφερουμε σε αλλο τηλεφωνο ας πουμε ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Παιδιά δε μου δουλεύει καθόλου ο proximity sensor. Έκανα το τεστ απ το service menu, έβγαλα την μεμβράνη που είχα πάνω απ' την εργοστασιακή άλλαξα firmware αλλά τίποτα. Πριν αλλάξω οθόνη πριν ένα μήνα περίπου θυμάμαι ότι δούλευε, δε πιστεύω να έγινε καμιά πατατιά στην αλλαγή. Άργησα μάλλον να το πάρω χαμπάρι ότι δεν δουλεύει καθώς πάντα είχα το handsfree και δεν το χα τσεκάρει. Παίζει κάτι άλλο να κοιτάξω ;

Με ποιο τροπο μπορουμε να σωσουμε τα sms καπου και να τα μεταφερουμε σε αλλο τηλεφωνο ας πουμε ?

Εγώ χρησιμοποιώ το myphone explorer στο pc και κάνω backup ότι θέλω πανεύκολα. Εξαιρετική εφαρμογή, στη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Θα την βρεις εδώ: http://www.fjsoft.at/en/

Παιδιά δε μου δουλεύει καθόλου ο proximity sensor. Έκανα το τεστ απ το service menu, έβγαλα την μεμβράνη που είχα πάνω απ' την εργοστασιακή άλλαξα firmware αλλά τίποτα. Πριν αλλάξω οθόνη πριν ένα μήνα περίπου θυμάμαι ότι δούλευε, δε πιστεύω να έγινε καμιά πατατιά στην αλλαγή. Άργησα μάλλον να το πάρω χαμπάρι ότι δεν δουλεύει καθώς πάντα είχα το handsfree και δεν το χα τσεκάρει. Παίζει κάτι άλλο να κοιτάξω ;

Αν στο τεστ του service menu δείχνει οτι δεν δουλεύει και εξακολουθεί να μη δουλεύει και μετά από αλλαγή firmware τότε δε νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να το ξαναδώσεις για service.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν στο τεστ του service menu δείχνει οτι δεν δουλεύει και εξακολουθεί να μη δουλεύει και μετά από αλλαγή firmware τότε δε νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να το ξαναδώσεις για service.

Ω ρε πίκρα, άντε πάλι τα ίδια. Σ' ευχαριστώ πάντως.

Επίσης με το sms backup and restore αν είναι από android σε android...

Το sms backup + στα βγάζει στο gmail

Κι εμένα το ίδιο μου κάναμε φίλε μου.

Όταν τον ρώτησα γιατί μου το έδωσε πίσω χωρίς να ελέγξει ότι λειτουργεί σωστά.Μου απάντησε ότι αυτό δεν είναι κάτι που τους έχουν πει (από τα κεντρικά) να ελέγχουν.

Ότι να ναι...

• The title was changed to Sony Xperia S