Jump to content

elenian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elenian

  1. elenian

    LG L65 (D280n)

    Καλημέρα και καλή χρονιά. Πήρα το συγκεκριμένο κινητό για δώρο και από την ώρα που το θέσαμε σε λειτουργία μιλάει μια κοπέλα και λέει γράμματα της αλφαβήτου σε greeklish.. Μήπως ξέρει κανείς πως σταματάει;; Όλη την ώρα λέει λάμδα, βήτα και τέτοια! μόνο το συγκεκριμένο το κάνει;;;:worry:
  2. elenian

    Sony Xperia S

    Ναι φυσικά,,μένει ως έχει..σβηστό. Μου λέει βέβαιαι το πισι να το κλείσω, να περιμένω 5 δευτερα κτλ αλλά εμένα έχει ήδη κλείσει όταν βγάζει αυτό το μήνυμα..και μένει έτσι..Το έκανα από το κινητό τελικά και έγινε αλλά θέλω να ξέρω τι συμβαίνει...:(
  3. elenian

    Sony Xperia S

    Βρε παιδιά γιατί μου κλείνει συνέχεια λίγο πριν την αναβάθμιση;; Φτάνει μέχρι την προετοιμαία και μετά σβήνει..το ίδιο είναι να το αναβαθμίζω από το κινητό ή καλύτερα από το pc;
  4. elenian

    Sony Xperia S

    Καλήμέρα να ρωτήσω κάτι..(συγχωρέστε με αν είναι βλακεία :) ) Στην αρχική οθόνη πριν το ξεκλειδώσω, έχει 2 επίλογές. Η μία να το ξεκλειδώσω και η άλλη να βάλω κάμερα. Υπάρχει η δυνατότητα αυτό να αλλάξει,,δηλαδή αντί για κάμερα να έχει κάποια άλλη επιλογή; Ευχαριστώ!
  5. elenian

    Sony Xperia S

    Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς σε αυτό που ρωτάς,,ΑΛΛΑ επαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα 5 φορές που προσπάθησα να κάνω μια απλή αναβάθμιση και τελικά τα πήρα τόσο πολύ που το έκανα απο το κινητό.Τι να πω..Πάντως δεν είσαι ο μόνος που το έπαθε..
  6. elenian

    Sony Xperia T

    Όχι μου αρέσει πολύ το S,, και σε ευχαριστώ ,,με βοήθησες πολύ.Είναι τα 120 τσουχτερά :cry: Σας ευχαριστώ όλους!
  7. elenian

    Sony Xperia T

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.. Απλά το μόνο που κολλάω είναι το sar του S... Είναι αρκετά υψηλό πιστεύω..Λέτε να το παραβλέψω; Ούτως η άλλως χρησιμοποιώ και ακουστικά!
  8. elenian

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα! Έχω διαβάσει παράλληλα όσες σελίδες μπορούσα για το Xperia T kai to S. Εν ολίγοις ποιο θα μου συστήνατε να πάρω; Η χρήση που το θέλω είναι για ομιλία και σερφάρισμα σε σελίδες τύπου fb, instagram, να ακούω μουσική και φωτογραφίες. Μιλάμε για μία διαφορά στα 120€ σε σκρουτζομάγαζο. Με έχει επηρεάσει λίγο και το sar...Αν μπορούσατε να με βγάλετε από το δίλημμα...:confused:
  9. Σωστά χαχαχαχαχα (αυτόματη). Ευχαριστώ!!!!!! Το έκανα ευχαριστώωω :)
  10. Παιδιά τι είναι ακριβώς η αυτόματη περιστροφή;; Και γιατί ενεργοποιείται μόνο του;;:(
  11. Έκανα το update σε 2.3.3 Gingerbread...Έγινε πολύ γρήγορα σε 10 λεπτάκια σχεδόν και όλα καλά.Απλά να τονίσω ότι όπως και άλλοι συμφορουμίτες, όταν ανοίγω το κινητό από κατάσταση αναμονής, αργεί κανά δευτερόλεπτο και κάτι.Αλλά σιγά το πράγμα για μένα.Όλα καλά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.:)
  12. mclound ευχαριστώ πολύ! Μάλλον θα το κάνω κι ο θεός βοηθός!
  13. Παιδιά καλημέρα. Λοιπόν. Το θάμα μου είναι το εξής. Ξέρω ότι έχει βγει η αναβάθμιση 2.3 και έχω διαβάσει όλες τις 190 κάτι σελίδες του τόπικ.(αλήθεια) :) Επειδή ψιλο φοβάμαι να πειράξω το κινητό(γυναίκα τι περιμένεις;;) αξίζει να το αναβαθμίσω; Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ανεπιθύμητο; Από ότι κατάλαβα θα το κάνω μέσω kies. Σωστά; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα; Ευχαριστώ και σόρυ για τις χαζές ερωτήσεις(αν και μελαχρινή ε;)
  14. Βρε παιδιά το χω κανά μήνα το κινητό! Δεν βλέπω θεαματικά αποτελέσματα με τη μπαταρία! Μιλάω λίγο, ίντερνετ λίγο το βράδυ και μου κρατάει μία μέρα το πολύ 2!!
  15. :up::up::up: Και κάτι άλλο. Έβαλα to swype και δεν ξέρω πως απενεργοποιειται. Δηλαδή πως επαναφέρω το πληκτρολογείο το άλλο του κινητού.
  16. Βρε παιδιά που βλέπετε το ποσοστό μπαταρίας;;;; Επίσης δε μπορώ να λάβω-στείλω mms.Γιατί;;; Κοσμοτέ έχω!
  17. Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι; Πήγσ στο Γερμανό να βρω θήκη για το Ace και ακουστικά. Μου είπε ότι δεν έχουν βγει τα αξεσουάρ από το συγκεκριμένο κινητό. Anyway, βρήκατε κάποια θήκη για το κινητό;; Δεν χώραγε σε καμία στο γερμανό. Τι ακουστικά παίρνει;; Οποιαδήποτε ταιριάζουν στην ειδική υποδοχή;
  18. Καλησπέρα..Υπάρχει το Samsung Galaxy Ace;; Δεν το εντόπισα. Ευχαριστώ:)
  19. Α ναι;;; Νόμιζα θέλει κανά 16 ωρο... (Μάλλον ζω στο 1821:lol::lol:) Άρα τώρα που γέμισε το βγάζω ε;;; Ωραία.:D
  20. Τέλειοοοο :lol::lol::lol:
  21. Επιτέλους το πήρα στα χέρια μου!!! Πρώτη εντύπωση άριστη.Πολύ καλη εμφάνιση.Τώρα το φορτίζω και θέλω να ρωτήσω πόσο πρέπει να διαρκέσει η πρώτη φόρτιση;;;;;;:help:
  22. Α καλά ...Αν όντως βγάζει έτσι είναι θεϊκό!!!!!!:rotfl:
  23. Αχ παναγία μου βαλτός είσαι;;;:lol: Μου το αγόρασε ο φίλος μου από Αθήνα και με τα χιόνια έκατσε παραπάνω και θα το χω αύριο στα χέρια μου!!! Πεθαίνω σας λέω...:X Αύριο επιτέλους θα σας πρήξω επίσημα με το κινητάκι μου :O
×
×
  • Create New...