Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτή η ένδειξη σημαίνει οτι είναι κλειδωμένος αλλά υπάρχει η δυνατότητα να τον ξεκλειδωσεις. Αν θυμάμαι καλά όταν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος τότε γράφει "bootloader unlocked:yes" δεν έχει δηλαδή το allowed. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος.

ακριβώς έτσι όπως τα λές είναι...

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Ρε παιδιά έχει τύχει κανείς να κάθεται σε κάποιο κοινό wifi καφετέριας ή οτιδήποτε άλλο και το κινητό να μην βρίσκει το δίκτυο? Ετυχε σε μένα χθές και η κοπέλα μου που έχει ένα HTC το έβρισκε και το σήμα ήταν 4 γραμμές..Τι μπορεί να συμβαίνει?

Φταίει το κανάλι του router όπως είπα και τα παιδιά.

Ακριβώς! Άμα είναι παραφορτωμένο το κανάλι μπορεί να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους προβλήματα δηλαδή άλλες συσκευές να το βλέπουν και άλλες όχι. Το S από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου δυσκολεύεται λιγάκι παραπάνω στα μπουκωμένα κανάλια από όσο άλλες συσκευές.

Δεν έχει να κάνει με το πόσο φορτωμένο είναι το κανάλι. Δυστυχώς από εποχής Ericsson τα κινητά είχαν ένα θέμα με τα κανάλια από 12 και πάνω. Το κληρονόμησε και η Sony και δεν λεει να το φτιάξει.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτή την περίπτωση? Εδώ είχα ενα Lg optimus 2x και δεν μου είχε συμβεί ποτέ αυτό,αφήστε που είχε και δυνατό wifi..

Όχι και πολλά εκτός από το να αλλάξεις το κανάλι.

Υπαρχει εφαρμογη κινητου που σου επιτρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις του ρουτερ εξαποστασεως?? Πες μας και μας!! :-P

Δεν υπάρχει εφαρμογή. Απλά μπαίνεις στις ρυθμίσεις του router και τις αλλάζεις. Συνήθως τα pass και username είναι admin οπότε κάνεις τη δουλειά σου ήρεμα και ωραία.

ποια η διαφορά σε αυτά που έχουν κλειδωμένο bootloader και σε ξεκλείδωτο ?

Σου απαντήθηκε ήδη. Να προσθέσω μόνο ότι τα πρώτα έχουν εγγύηση ενώ τα δεύτερα όχι!

δεν μπορω να μεταφερω ενα αρχειο mkv, 8γιγα στο τηλεφωνο. Κολλαει το τηλεφωνο. Καμμια ιδεα?

Μονο μη μου πειτε οτι ειναι fat32 για αυτο δεν αντιγραφει..

Δυστυχώς αυτό θα σου πούμε. Μέχρι 4GB το FAT32.

Να' μαι κι εγώ με το πρώτο μου προβληματάκι...

Μου βγήκε ειδοποίηση σήμερα για OTA update για την .55. Αλλά όταν κατέβει, και κάνει restart για install, σταματάει σαν την κάνει και όταν ανάβει ξανά το κινητό γράφει could not install update. Please try again..

Δοκιμασα 2 3 φορές αλλά τα ίδια.

Usb debugging και unknown sources disabled.

Any ideas boys and girls? :-)

Σύνδεσέ το με καλώδιο πάνω στον υπολογιστή.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σύνδεσέ το με καλώδιο πάνω στον υπολογιστή.

Προφανώς.. :)

Βαριέμαι τις χημείες με τα φλασαρίσματα για να επαναφέρω ρουτ όμως.

Οπότε μάλλον μένω όπως είμαι (αφού δεν έχει και προβλήματα), και περιμένω Πασχαλινό δώρο της Jelly Bean που θα αξίζει να κάνω τις χημείες.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Με wifi προσπάθησες? Δε νομιζω να τα εχει καταφερει καποιος με wifi.

Εμένα μια χαρά μου πήγε. Ότι αναβαθμίσεις έχω κάνει μέχρι τώρα είναι OTA. Και από την 2.3.7 στην 45άρα 4.04 και μετά στην 55. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Εμένα μια χαρά μου πήγε. Ότι αναβαθμίσεις έχω κάνει μέχρι τώρα είναι OTA. Και από την 2.3.7 στην 45άρα 4.04 και μετά στην 55. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Μάλλον το πρόβλημα μου έχει να κάνει πως έχω πειράξει λίγο το σύστημα και γι' αυτό δεν κάνει ΟΤΑ.

Θα δοκιμάσω με καθαρό τηλέφωνο..

Καλησπέρα παιδιά το κινητό φοράει screen protector; ή πρέπει να του φορέσουμε; διάβασα ότι φοράει. Αλλά προσπάθησα να δω αν βγαίνει αλλά δεν γίνεται. Μήπως σε κάποια υπάρχει και σε άλλα όχι; Το έχει βγάλει κανείς σας;

Καλησπέρα παιδιά το κινητό φοράει screen protector; ή πρέπει να του φορέσουμε; διάβασα ότι φοράει. Αλλά προσπάθησα να δω αν βγαίνει αλλά δεν γίνεται. Μήπως σε κάποια υπάρχει και σε άλλα όχι; Το έχει βγάλει κανείς σας;

Το θέμα συζητήθηκε πρόσφατα. Άρχισε να διαβάζεις από αυτή τη σελίδα και πήγαινε προς τα πίσω.

Το θέμα συζητήθηκε πρόσφατα. Άρχισε να διαβάζεις από αυτή τη σελίδα και πήγαινε προς τα πίσω.

ναι, τα διάβασα. αλλά δεν κατάλαβα που καταλήξατε.

ναι, τα διάβασα. αλλά δεν κατάλαβα που καταλήξατε.

Δυστυχως και γω περιμένω να μου πει κάποιος αν τον έχει βγάλει και πως..δεν έχουμε καταλήξει κάπου :worry: ..Στο xda υπαρχει ολόκληρο θέμα και πολλοι τον εχουν βγάλει αλλα πολυ δύσκολα.

Σημερα αναμεσα σε σκονακι και εξεταστικη, ειδα κατι που δεν ηξερα οτι γινοταν και το βρηκα καταλαθος. Οταν ειστε στην κλειδωμενη οθονη εκει που δειχνει την ωρα συρτε με το δαχτυλο αριστερα.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα αναμεσα σε σκονακι και εξεταστικη, ειδα κατι που δεν ηξερα οτι γινοταν και το βρηκα καταλαθος. Οταν ειστε στην κλειδωμενη οθονη εκει που δειχνει την ωρα συρτε με το δαχτυλο αριστερα.:)

Στο P που δοκίμασα δν γίνεται τπτ...τι λειτουργία ανακαλύψατε??:p

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Τη λειτουργία του music player εννοούν.. ;)

Εγώ δεν είχα ανακαλύψει μέχρι πρόσφατα πως λειτουργεί η γρήγορη εκκίνηση στην κάμερα.. Την είχα ενεργοποιημένη, αλλά δεν καταλάβαινα τι έκανε.. Ε τελικά ανακάλυψα (όχι την Αμερική:lol:) αλλά ότι με το κουμπί της κάμερας βγάζει φωτογραφία σχεδόν άμεσα, από κατάσταση αναμονής... :p:p

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Τη λειτουργία του music player εννοούν.. ;)

Εγώ δεν είχα ανακαλύψει μέχρι πρόσφατα πως λειτουργεί η γρήγορη εκκίνηση στην κάμερα.. Την είχα ενεργοποιημένη, αλλά δεν καταλάβαινα τι έκανε.. Ε τελικά ανακάλυψα (όχι την Αμερική:lol:) αλλά ότι με το κουμπί της κάμερας βγάζει φωτογραφία σχεδόν άμεσα, από κατάσταση αναμονής... :p:p

Οταν ειχε πρωτοβγει το S θυμαμαι οτι αυτο που διαφημιζαν παρα πολυ ηταν ακριβως αυτη η γρηγορη εκκινηση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ενδιαφέρον έχει, εγω το ανακάλυψα από νωρίς, αλλα μαζι ανακάλυψα κι ότι αν δεν έπαιζε πρόσφατα κάποιο κομμάτι απλα δεν κάνει τιποτα μέχρι να ενεργοποιήσεις από μέσα το walkman... :mad:

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Στο P που δοκίμασα δν γίνεται τπτ...τι λειτουργία ανακαλύψατε??:p

Σε μας σέρνεις δεξιά!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ή ειναι ιδεα μου ή η οθονη εχει καλυτερεψη οσον αφορα τα χρωματα και τις γωνιες θεασης με το χρονο...inception?
All it takes is a swipe...

ξέρετε κάποια εφαρμογή που να σου επιτρέπει να στείλεις sms με ελληνικούς χαρακτήρες κανονικό σε έκταση όπως και με τους λατινικούς; και κάποια εφαρμογή που να μπορείς να βάλεις όποιον ήχο κλήσης θέλεις;

ξέρετε κάποια εφαρμογή που να σου επιτρέπει να στείλεις sms με ελληνικούς χαρακτήρες κανονικό σε έκταση όπως και με τους λατινικούς; και κάποια εφαρμογή που να μπορείς να βάλεις όποιον ήχο κλήσης θέλεις;

Go sms και handcent κανουν αυτο που θες. Για ηχο κλησης στα μηνυματα γινεται και στην στοκ εφαρμογη μεσω των ρυθμισεων των μηνυματων. Αλλιως, με αυτες τις δυο εφαρμογες μπορεις παλι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να' μαι κι εγώ με το πρώτο μου προβληματάκι...

Μου βγήκε ειδοποίηση σήμερα για OTA update για την .55. Αλλά όταν κατέβει, και κάνει restart για install, σταματάει σαν την κάνει και όταν ανάβει ξανά το κινητό γράφει could not install update. Please try again..

Δοκιμασα 2 3 φορές αλλά τα ίδια.

Usb debugging και unknown sources disabled.

Any ideas boys and girls? :-)

Σε περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, το πρόβλημα το δημιουργούσε μάλλον κάποια αλλαγή που έκανα στο κινητό.

Οπότε με το που

1) Flashαρα την .45

2) Root με την μέθοδο root many android (Bin4ry)

3) check for updates από το κινητό

4) update μέσω του κινητού (Over The Air)

5) είμαι στην .55 και έχω κρατήσει και το Root ;)

Ο λόγος; Πολύ απλά γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να έχεις root με την .55 (αμα σου βγάζει το OTA update δηλαδή) . Αλλιώς ο τρόπος που περιγράφουν οι συμφορουμίτες εκτεταμένα σ' αυτό το νήμα είναι η άλλη επιλογή.

Νομιζω οτι αν διαγραψουμε καποια εφαρμογη μαμισια δεν μπορουμε να κανουμε ota.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Νομιζω οτι αν διαγραψουμε καποια εφαρμογη μαμισια δεν μπορουμε να κανουμε ota.

Ακριβώς. Αυτό είχα "πάθει"

έχω την αγγλική συσκευή με έκδοση 6.1.A.2.45 και locked bootloader.

Θα υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρω την ελληνική έκδοση

LT26_1257-4626_Greek Unbranded.ftf που υπάρχει εδώ , μετά να κάνω root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά μέσω OTA update σε 2.55 ;

Με φοβίζει που στο όνομα αρχείου γράφει LT26 αντί LT26i. Υπάρχει λέτε κίνδυνος για brick ;

• The title was changed to Sony Xperia S