Karthan7 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για δείτε και την δικιά μου :D Οκ είναι από "κρας" και το τηλέφωνο έκλεισε τα πάντα για να ελευθερώσει ram :lol: Συνήθως παίζει από 150 έως 250 ανάλογα με τη χρήση , δεν κλείνω ποτέ εφαρμογές εκτός και αν έχουν επιλογή για exit. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 τωρα κανω κι εγω την 55,καλα για τα mb που μενουν ελευθερα,εδω βλεπουμε και σε τετραπυρινα τερατακια τι mb μενουν.... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Τσιμπήσαμε την .55 σήμερα. Ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνεται κάπως πιο στρωμένο, πιο...smooth. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδια πως το πηρατε το update? εγω ακομα στην .45 ειμαι , δεν μου ηρθε καποια αλλη αναβαθμηση περα απο αυτην. επισεις υπαρχει κανα changelog για να δουμε τι αλλαζει/βελτιωνεται σε καθε αναβαθμιση? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Εφτασε ο καιρος να το τσιμπησω! Μπορειτε να μου προτεινετε τα πιο αξιοπιστα σκρουτζομαγαζα? Κανεις δε ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Κανεις δε ξερει? o αδελφος μου το πηρε απο το birdphone και δεν ειχε κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 To εχει το Πλαισιο στα 349e με δωρο χαρτες. Αξιζει να το παρω απο εκει ή στα 318e απο σκρουτζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 To εχει το Πλαισιο στα 349e με δωρο χαρτες. Αξιζει να το παρω απο εκει ή στα 318e απο σκρουτζ? για τοσο μικρη διαφορα και με δωρο χαρτες θα το επερνα απο το πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δε θα μπορουσα να τους κατεβασω δωρεαν? Αν θελω χαρτες ειμαι αναγκασμενος να τους πληρωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δε θα μπορουσα να τους κατεβασω δωρεαν? Αν θελω χαρτες ειμαι αναγκασμενος να τους πληρωσω? όχι δεν θα μπορούσες τους πάρεις δεν τους πάρεις η τιμή είναι ίδια take it or leave it ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δεν εννοω αυτο. Λεω αν το παρω απο σκρουτζ φθηνοτερα και θελω χαρτες,δε μπορω να τους κατεβασω δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δεν εννοω αυτο. Λεω αν το παρω απο σκρουτζ φθηνοτερα και θελω χαρτες,δε μπορω να τους κατεβασω δωρεαν? υπάρχει το google maps το οποίο θέλει internet κάτι άλλο δωρεάν οχι, δεν υπάρχει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 ρε παιδια πως το πηρατε το update? εγω ακομα στην .45 ειμαι , δεν μου ηρθε καποια αλλη αναβαθμηση περα απο αυτην. επισεις υπαρχει κανα changelog για να δουμε τι αλλαζει/βελτιωνεται σε καθε αναβαθμιση? Μπορεις ειτε να το φλασαρεις με το flashtool αμεσα αν δεν σε ενδιαφερει το ρουτ ειτε να κανεις ρουτ πρωτα που γινεται πανευκολα στην .45 και στην .50 και μετα να ακολουθησεις τα βηματα απο τις προηγουμενες σελιδες Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) υπάρχει το google maps το οποίο θέλει internet κάτι άλλο δωρεάν οχι, δεν υπάρχει Οποτε λες οτι απο οπου και να το παρω,αν θελω τους χαρτες θα πρεπει να δωσω 30e για να τους εχω,οποτε φτανουμε στην τιμη του πλαισιου! Edited January 20, 2013 by PS1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Οποτε λες οτι απο οπου και να το παρω,αν θελω τους χαρτες θα πρεπει να δωσω 30e για να τους εχω,οποτε φτανουμε στην τιμη του πλαισιου! κάπως έτσι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 "Κάπως" έτσι... Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Οποτε λες οτι απο οπου και να το παρω,αν θελω τους χαρτες θα πρεπει να δωσω 30e για να τους εχω,οποτε φτανουμε στην τιμη του πλαισιου! Η πολιτικη του φορουμ ειναι να μην μιλαμε για παρανομο υλικο. Οποτε τα παιδια δεν θα μπορουν να σε βοηθησουν σαυτο το κομματι. (Τουλαχιστον δημοσια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Όταν πήρα το τηλέφωνο από "σκρουτζομάγαζο" το πλαίσιο το είχε 150€ ακριβότερα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αγορά μου αλλά αν η διαφορά ήταν μόνο 30€ θα το αγόραζα από το πλαίσιο. Για πολλούς λόγους, όχι τόσο για τους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 τελικά πήγα στην εφαρμογή κέντρο ενημερώσεων στο κινητό,πάτησα refresh και μου ήρθε ειδοποίηση για update αλλά οχι ota,μέσω pc companion. θα μου χαθούνε αρχεία/δεδομένα μετά το update? τέλος τι θα αλλάξει μετα την ενημέρωση? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Για δείτε και την δικιά μου :D Οκ είναι από "κρας" και το τηλέφωνο έκλεισε τα πάντα για να ελευθερώσει ram :lol: Συνήθως παίζει από 150 έως 250 ανάλογα με τη χρήση , δεν κλείνω ποτέ εφαρμογές εκτός και αν έχουν επιλογή για exit. Ποια εφαρμογη ειναι αυτη που χρησιμοποιεις για να βλεπεις τις πληροφοριες για τη μνημη κ το συστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 τελικά πήγα στην εφαρμογή κέντρο ενημερώσεων στο κινητό,πάτησα refresh και μου ήρθε ειδοποίηση για update αλλά οχι ota,μέσω pc companion. θα μου χαθούνε αρχεία/δεδομένα μετά το update? τέλος τι θα αλλάξει μετα την ενημέρωση? Οχι δεν θα χασεις τιποτα ,το ρουτ μονο αλλα αν θυμαμαι καλα δεν εχεις οποτε βουρ .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ποια εφαρμογη ειναι αυτη που χρησιμοποιεις για να βλεπεις τις πληροφοριες για τη μνημη κ το συστημα? Θα την βρεις εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZHZhbmNlZHByb2Nlc3NtYW5hZ2VyIl0. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Θα την βρεις εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZHZhbmNlZHByb2Nlc3NtYW5hZ2VyIl0. Θανο δεν την βγαζει συμβατη με το S Edit, βλακεια μου ειχα συνδεθει με το neo v του σάρακα:p ,ολα οκ Edited January 20, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Θα την βρεις εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZHZhbmNlZHByb2Nlc3NtYW5hZ2VyIl0. Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 όλα οκ με την αναβάθμηση. έχω την .55 ! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts