Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δείτε και την δικιά μου :D Οκ είναι από "κρας" και το τηλέφωνο έκλεισε τα πάντα για να ελευθερώσει ram :lol:

Συνήθως παίζει από 150 έως 250 ανάλογα με τη χρήση , δεν κλείνω ποτέ εφαρμογές εκτός και αν έχουν επιλογή για exit.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τωρα κανω κι εγω την 55,καλα για τα mb που μενουν ελευθερα,εδω βλεπουμε και σε τετραπυρινα τερατακια τι mb μενουν....

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τσιμπήσαμε την .55 σήμερα. Ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνεται κάπως πιο στρωμένο, πιο...smooth.
Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

ρε παιδια πως το πηρατε το update? εγω ακομα στην .45 ειμαι , δεν μου ηρθε καποια αλλη αναβαθμηση περα απο αυτην.

επισεις υπαρχει κανα changelog για να δουμε τι αλλαζει/βελτιωνεται σε καθε αναβαθμιση?

Samsung Note 9 Black

Εφτασε ο καιρος να το τσιμπησω!

Μπορειτε να μου προτεινετε τα πιο αξιοπιστα σκρουτζομαγαζα?

Κανεις δε ξερει?

To εχει το Πλαισιο στα 349e με δωρο χαρτες.

Αξιζει να το παρω απο εκει ή στα 318e απο σκρουτζ?

για τοσο μικρη διαφορα και με δωρο χαρτες θα το επερνα απο το πλαισιο.

Δε θα μπορουσα να τους κατεβασω δωρεαν?

Αν θελω χαρτες ειμαι αναγκασμενος να τους πληρωσω?

όχι δεν θα μπορούσες

τους πάρεις δεν τους πάρεις η τιμή είναι ίδια

take it or leave it ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Δεν εννοω αυτο.

Λεω αν το παρω απο σκρουτζ φθηνοτερα και θελω χαρτες,δε μπορω να τους κατεβασω δωρεαν?

Δεν εννοω αυτο.

Λεω αν το παρω απο σκρουτζ φθηνοτερα και θελω χαρτες,δε μπορω να τους κατεβασω δωρεαν?

υπάρχει το google maps το οποίο θέλει internet

κάτι άλλο δωρεάν οχι, δεν υπάρχει

ρε παιδια πως το πηρατε το update? εγω ακομα στην .45 ειμαι , δεν μου ηρθε καποια αλλη αναβαθμηση περα απο αυτην.

επισεις υπαρχει κανα changelog για να δουμε τι αλλαζει/βελτιωνεται σε καθε αναβαθμιση?

Μπορεις ειτε να το φλασαρεις με το flashtool αμεσα αν δεν σε ενδιαφερει το ρουτ ειτε να κανεις ρουτ πρωτα που γινεται πανευκολα στην .45 και στην .50 και μετα να ακολουθησεις τα βηματα απο τις προηγουμενες σελιδες

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

υπάρχει το google maps το οποίο θέλει internet

κάτι άλλο δωρεάν οχι, δεν υπάρχει

Οποτε λες οτι απο οπου και να το παρω,αν θελω τους χαρτες θα πρεπει να δωσω 30e για να τους εχω,οποτε φτανουμε στην τιμη του πλαισιου!

Edited by PS1976

Οποτε λες οτι απο οπου και να το παρω,αν θελω τους χαρτες θα πρεπει να δωσω 30e για να τους εχω,οποτε φτανουμε στην τιμη του πλαισιου!

κάπως έτσι

Η πολιτικη του φορουμ ειναι να μην μιλαμε για παρανομο υλικο. Οποτε τα παιδια δεν θα μπορουν να σε βοηθησουν σαυτο το κομματι. (Τουλαχιστον δημοσια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν πήρα το τηλέφωνο από "σκρουτζομάγαζο" το πλαίσιο το είχε 150€ ακριβότερα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αγορά μου αλλά αν η διαφορά ήταν μόνο 30€ θα το αγόραζα από το πλαίσιο. Για πολλούς λόγους, όχι τόσο για τους χάρτες.

τελικά πήγα στην εφαρμογή κέντρο ενημερώσεων στο κινητό,πάτησα refresh και μου ήρθε ειδοποίηση για update αλλά οχι ota,μέσω pc companion.

θα μου χαθούνε αρχεία/δεδομένα μετά το update? τέλος τι θα αλλάξει μετα την ενημέρωση?

Samsung Note 9 Black

Για δείτε και την δικιά μου :D Οκ είναι από "κρας" και το τηλέφωνο έκλεισε τα πάντα για να ελευθερώσει ram :lol:

Συνήθως παίζει από 150 έως 250 ανάλογα με τη χρήση , δεν κλείνω ποτέ εφαρμογές εκτός και αν έχουν επιλογή για exit.

Ποια εφαρμογη ειναι αυτη που χρησιμοποιεις για να βλεπεις τις πληροφοριες για τη μνημη κ το συστημα?

τελικά πήγα στην εφαρμογή κέντρο ενημερώσεων στο κινητό,πάτησα refresh και μου ήρθε ειδοποίηση για update αλλά οχι ota,μέσω pc companion.

θα μου χαθούνε αρχεία/δεδομένα μετά το update? τέλος τι θα αλλάξει μετα την ενημέρωση?

Οχι δεν θα χασεις τιποτα ,το ρουτ μονο αλλα αν θυμαμαι καλα δεν εχεις οποτε βουρ ..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Ποια εφαρμογη ειναι αυτη που χρησιμοποιεις για να βλεπεις τις πληροφοριες για τη μνημη κ το συστημα?

Θα την βρεις εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZHZhbmNlZHByb2Nlc3NtYW5hZ2VyIl0.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θανο δεν την βγαζει συμβατη με το S

Edit, βλακεια μου ειχα συνδεθει με το neo v του σάρακα:p ,ολα οκ

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia S