alex_oz Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Έβγαλα μερικές φωτογραφίες, αλλά όταν τις συγκρίνω δεν μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα... Η διαφορά ανάμεσα στα 9MP και τα 12ΜΡ είναι μόνο στις διαστάσεις της φωτογραφίας ή και στην ευκρίνεια, την ποιότητα της, κτλ; Στα 12ΜΡ, δηλαδή, βγαίνουν καλύτερες οι φωτογραφίες ή απλά σε μεγαλύτερη διάσταση που έχει να κάνει μόνο με την απεικόνιση σε 4:9;Η μόνη διαφορά είναι οι διαστάσεις. Σα να πήρες την 12MP (4000*3000) φωτογραφία δηλαδή και να έκοψες δύο λωρίδες των 4000*375 pixels από πάνω κι από κάτω ώστε να έρθει η ανάλυση στα 4000*2250 (16:9) @nikaki71: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4196642#post4196642 Κάνεις unrar και μέσα είναι το ftf αρχείο. Την πιο πρόσφατη δε τη βρήκα, αν βάλεις αυτή θα χρειαστεί να κάνεις update με το pc companion μετά για να εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση στο κινητό σου (αρκεί να μην έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader) Edited October 23, 2012 by alex_oz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Οχι δεν εχω πειραξειτην bootloader.Επιχειρω κ θα σου πω...Υποχρεος κ παλι...;) edit:Τα καταφερα με την βοηθεια σου.... Edited October 23, 2012 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Οχι δεν εχω πειραξειτην bootloader.Επιχειρω κ θα σου πω...Υποχρεος κ παλι...;) edit:Τα καταφερα με την βοηθεια σου....;) Να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να το φέρεις το κινητό σε κατάσταση που να χρειάζεται service, οπότε πείραζέ το άφοβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 η καλύτερη μέχρι στιγμής απο αυτές που κυκλοφόρησαν... δοκίμασε και το camera mod αν είσαι ξεκλείδωτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945470 βελτιώνει πολύ την ταχύτητα απόκρισης της κάμερας Πως το περναμε το camera mod οταν εχουμε κανει απλα μονο root στο κινητο?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) παιδιά,το κηνητο είναι φίλου μου και δεν παρακολουθώ το νήμα. Έχει επάνω την 4.0.4 και θέλει να το κάνει root. Θέλω να μου πείτε έναν οδηγο εσεις με ποιο τροπο rootαρατε? Edited October 24, 2012 by aDo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Πως το περναμε το camera mod οταν εχουμε κανει απλα μονο root στο κινητο??Είναι CWM flashable zip οπότε πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το ClockworkMod (CWM). Δες πώς εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875 Μετά θα αντιγράψεις το .zip του cameramod στο κινητό σου, θα κάνεις boot σε recovery και θα το φλασάρεις από εκεί. παιδιά,το σκηνικό είναι φίλου μου και δεν παρακολουθώ το νήμα. Έχει επάνω την 4.0.4 και θέλει να το κάνει root. Θέλω να μου πείτε έναν οδηγοhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ΥΓ: Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τα δύο και φυσικά δε φέρω καμία ευθύνη αν κάτι πάει στραβά, διαβάστε καλά τις οδηγίες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Πως το περναμε το camera mod οταν εχουμε κανει απλα μονο root στο κινητο?? αν το έχεις κλειδωμένο το τηλ βάζεις το recovery απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875 αν είσαι ξεκλείδωτος απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756346 μετά με το recovery περνάς το αρχείο για την κάμερα και ακολουθείς τις οδηγίες Υ.Γ. σόρρυ δεν είδα την απάντηση του alex_oz Edited October 24, 2012 by piterphone68 Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Έχει πάρει κανείς την. 50 απο το pcc? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Έχει πάρει κανείς την. 50 απο το pcc? nick θα περιμενα και γω την .50 αλλα τι κινητο πεταξε!!!! χωρις αυτην!! Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 παιδια μια ερωτηση,σημερα ασχοληθηκα πρωτη φορα με το θεμα τον κιτρινιλων και πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια στην πολη που ειμαι... τους ρωτησα λοιπον αν γινεται να παω να ελεγξουν οτι οντως υπαρχει το προβλημα,να παραγκειλω την οθονη και να μου την αλλαξουν οταν την φερουν οπως καναν μερικα παιδια εδω... η απαντηση τους ηταν οτι το κινητο παει στην εταιρια και θα κανει περιπου 15 μερες για την αλλαγη :ninja: και σκεφτομαι και εγω, τι σοι εξουσιοδοτημενο σερβις ειναι αυτο,που παιρνει τη συσκευη για να την στειλει αλλου :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 αν το έχεις κλειδωμένο το τηλ βάζεις το recovery απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875 αν είσαι ξεκλείδωτος απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756346 μετά με το recovery περνάς το αρχείο για την κάμερα και ακολουθείς τις οδηγίες Υ.Γ. σόρρυ δεν είδα την απάντηση του alex_oz Θα δοκιμασω το μεσημερι :D :) Έχει πάρει κανείς την. 50 απο το pcc? Ουτε σε εμενα εχει ερθει nick θα περιμενα και γω την .50 αλλα τι κινητο πεταξε!!!! χωρις αυτην!! Το εχεις το xperia s η το πουλησες και πηρες αλλο τηλεφωνο? Σε διαβασα και σε αλλο τοπικ.... παιδια μια ερωτηση,σημερα ασχοληθηκα πρωτη φορα με το θεμα τον κιτρινιλων και πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια στην πολη που ειμαι... τους ρωτησα λοιπον αν γινεται να παω να ελεγξουν οτι οντως υπαρχει το προβλημα,να παραγκειλω την οθονη και να μου την αλλαξουν οταν την φερουν οπως καναν μερικα παιδια εδω... η απαντηση τους ηταν οτι το κινητο παει στην εταιρια και θα κανει περιπου 15 μερες για την αλλαγη :ninja: και σκεφτομαι και εγω, τι σοι εξουσιοδοτημενο σερβις ειναι αυτο,που παιρνει τη συσκευη για να την στειλει αλλου :blink: Σε εμενα οταν το πηγα μου ειπαν οτι πρεπει να παει το τηλεφωνο στην Αθηνα για αλλαγη, τους πιεσα λιγο και τελικα την αλλαξαν στην πολη μου. Ασχετο αλλα για καμενα πιξελ μου ειπαν οτι πρεπει να παει στην Αθηνα για να το δουν. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Θα δοκιμασω το μεσημερι :D :) Ουτε σε εμενα εχει ερθει Το εχεις το xperia s η το πουλησες και πηρες αλλο τηλεφωνο? Σε διαβασα και σε αλλο τοπικ.... οντως πρεπει να με ειδες!! το κινητο το πουλησα με βαρια καρδια... την θεση του πηρε το one x Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Θα δοκιμασω το μεσημερι :D :) Ουτε σε εμενα εχει ερθει Το εχεις το xperia s η το πουλησες και πηρες αλλο τηλεφωνο? Σε διαβασα και σε αλλο τοπικ.... οντως πρεπει να με ειδες!! το κινητο το πουλησα με βαρια καρδια... την θεση του πηρε το one x και για πες εντυπωσεις γιατι αρχιζω και το γλυκοκοιταω και εγω το hox στις τιμες που παιζει τωρα..αν και ειμαι υπερευχαριστημενος με το xperia,μονο για την μεγαλυτερη οθονη το σκεφτομαι... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Μεσο του υπολογιστη δες σε ποια ''διαδρομη'' εχεις το apk, απο το τηλεφωνο με εναν file manager μπες στην ''διαδρομη'' και θα το δεις. Εχει το astro file αντι για ''αρχεια μου'' που εχει το s3. Αν το εχει παρει στο xperia με bluetooth θα το βρει στο φακελο bluetooth, αν το εχει κατεβασει απο το internet θα το βρει στο φακελο download και αν το εχει βαλει απο το pc στο τηλεφωνο μεσω usb μαλλον θα ειναι χυμα(οχι σε φακελο).... τοπα στον αδελφο να δει αν υπαρχει astro file και μου ειπε δεν υπαρχει. στις εφαρμογες ειναι τουτο? η καπου αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 τοπα στον αδελφο να δει αν υπαρχει astro file και μου ειπε δεν υπαρχει. στις εφαρμογες ειναι τουτο? η καπου αλλου? Βαλε ενα File Manager να κανεις την δουλεια σου https://play.google.com/store/search?q=file+manager&c=apps Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Βαλε ενα File Manager να κανεις την δουλεια σου https://play.google.com/store/search?q=file+manager&c=apps θα του το πω να περασει το file manager. σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ηθελα να ρωτησω,πως ρυθμζουμε τα usb και οτι συνδεουμε,που παμε γα να ελεγξουμε τι συνδεσαμε στο τλεφωνο με usb ας πουμε ενα στικακι π.χ ι κατι αλλο;εγω συνεδεσα ας πουμε τηλεοραση με usb γιΑ ΝΑ παιξει το τηλεφωνο ως αποθηκευτικος χωρος και μου ανοιγε το μενου του smart connect στην υποκατηγορια νυχτερινη ληψη αυτοματα και το διαβαζε ως ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 και για πες εντυπωσεις γιατι αρχιζω και το γλυκοκοιταω και εγω το hox στις τιμες που παιζει τωρα..αν και ειμαι υπερευχαριστημενος με το xperia,μονο για την μεγαλυτερη οθονη το σκεφτομαι... :O οι εντυπωσεις ειναι πολυ καλες! αν εξαιρεσεις την καμερα στο xperia s που ειναι οντως πολυ καλη σε σχεση με το hox σε ολα τα αλλα το κινητο πεταει και τελος του μηνος εχουμε και το jelly! αν βρεις καμμια ευκαιρια οπως εγω χτυπα το αλλυπητα Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ηθελα να ρωτησω,πως ρυθμζουμε τα usb και οτι συνδεουμε,που παμε γα να ελεγξουμε τι συνδεσαμε στο τλεφωνο με usb ας πουμε ενα στικακι π.χ ι κατι αλλο;εγω συνεδεσα ας πουμε τηλεοραση με usb γιΑ ΝΑ παιξει το τηλεφωνο ως αποθηκευτικος χωρος και μου ανοιγε το μενου του smart connect στην υποκατηγορια νυχτερινη ληψη αυτοματα και το διαβαζε ως ετσι.Δε μπορείς να συνδέσεις το Xperia S στην TV και να το δει ως αποθηκευτικό χώρο επειδή δεν υποστηρίζει mass storage mode παρά μόνο MTP. Εκτός αν είσαι root και τρέξεις το SD mounter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ευχαριστώ πολύ!!Έψαχνα κάτι τέτοιο για το p! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsoulhs Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παίδες να σας ρωτήσω, έχει παρατηρήσει κανείς οτι τρεμοπαίζει η οθόνη και η φωτεινότητα όταν απενεργοποιείται το Bravia Engine? Συνήθως σε άσπρο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παίδες να σας ρωτήσω, έχει παρατηρήσει κανείς οτι τρεμοπαίζει η οθόνη και η φωτεινότητα όταν απενεργοποιείται το Bravia Engine? Συνήθως σε άσπρο background. Μπα...Εμενα δεν το κανει.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δεν είναι τπτ..είναι απο τον αισθητήρα φωτός.Ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος και γι αυτο στο κάνει.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ο αισθητήρας φωτεινότητας με την ics δουλεύει σε εσάς? Το έχω παρατηρήσει με τον dolphin browser.... Παίδες να σας ρωτήσω, έχει παρατηρήσει κανείς οτι τρεμοπαίζει η οθόνη και η φωτεινότητα όταν απενεργοποιείται το Bravia Engine? Συνήθως σε άσπρο background. Εμένα μου το κάνει με ενεργοποιημένο το bravia. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsoulhs Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Μάλιστα.Κάπου εδώ διάβασα για update .50! Άντε να δούμε. Νομίζω πάντως πως έστω που μου έχουν αντικαταστήσει την οθόνη, ξαναεμφανίζει κιτρινίλα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να δώ τον κωδικό της οθόνης χωρίς να ανοίξω το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts