vairas5770 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Θα με κανετε να το ξαναπαρω με αυτα που λετε !!! Πω πω... Μαλλον θα το κανω ανταλλαγη με το GS 2 παλι αλλα τωρα θα το παρω σε Λευκο. Φιλος που το εχει μου ειπε μετα το update αντεχει η μπαταρια. Αντε να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Επαναλαμβάνουμε σε μόνιμη βάση να αποφεύγετε τις off topic συζητήσεις! Να θυμίσω για άλλη μια φορά ότι εδώ είναι forum και όχι chat room. Γράφουμε λοιπόν αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με το Xperia S και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Tο update γινεται με καλωδιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 H αληθεια ειναι οτι απο την αναβαθμιση χθες που ημουν στο 74% και τωρα 48% με ιδια καθημερινη χρηση(καμια 10αρια κλησεις- κανενα 30 λεπτο ιντερνετ και γενικα σκαλισμα μετα την αναβαθμιση),μετα απο ακριβως 27 ωρες αλλα τις 6 ωρες το βραδυ κλειστο,μου φαινεται ελαφρως καλυτερη αντοχη.Να μην βιαζομαι να βγαζω συμπερασματα και να παρασερνω κοσμο αλλα πρωτη εντυπωση αυτη ειναι.Στην ουσια,21 ωρες ανοιχτο με την κανονικη μου χρηση και εφαγε το 1/4 της μπαταριας. Κατι αλλο σημαντικο παρατηρησιμο δεν ειδα με την 73. Πριν κανεις αναβαθμιση,κανει ενα back up μικρο απο μονο του το pc companion αλλα δεν χρειαζεται να κανεις ουτως ή αλλως μιας και δεν πειραχτηκε τιποτα. Η αναβαθμιση γινεται με καλωδιο μεσω του pc companion και θελει συνολικα 20-30 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 H αληθεια ειναι οτι απο την αναβαθμιση χθες που ημουν στο 74% και τωρα 48% με ιδια καθημερινη χρηση(καμια 10αρια κλησεις- κανενα 30 λεπτο ιντερνετ και γενικα σκαλισμα μετα την αναβαθμιση),μετα απο ακριβως 27 ωρες αλλα τις 6 ωρες το βραδυ κλειστο,μου φαινεται ελαφρως καλυτερη αντοχη.Να μην βιαζομαι να βγαζω συμπερασματα και να παρασερνω κοσμο αλλα πρωτη εντυπωση αυτη ειναι.Στην ουσια,21 ωρες ανοιχτο με την κανονικη μου χρηση και εφαγε το 1/4 της μπαταριας. Κατι αλλο σημαντικο παρατηρησιμο δεν ειδα με την 73. Πριν κανεις αναβαθμιση,κανει ενα back up μικρο απο μονο του το pc companion αλλα δεν χρειαζεται να κανεις ουτως ή αλλως μιας και δεν πειραχτηκε τιποτα. Εγω το ξαναπηρα..αντε να δουμε εχετε δικαιο για ΜΕΤΑ αναθμιση εποχη !!! ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εγω το ξαναπηρα..αντε να δουμε εχετε δικαιο για ΜΕΤΑ αναθμιση εποχη !!! ;;;; :lol: Ε απο δω και περα προσεχε τα σχολια σου γιατι τα ακουει/διαβαζει το S και κανει καπριτσια :p Καλοριζικο ..αα την μπαταρια να προσεχεις :X:) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Να σαι καλα. 2η φορα σε 1,5 μηνα..αντε να δουμε θα με αντεξει !! Αν η μπαταρια μου βγαλει το 10ωρο το καθημερινο θα βγω και θα ζητησω σε ΟΛΟΥΣ συγνωμη. ΙΣως μου ειχε τυχη προβληματικο μηχανακι . Θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Να σαι καλα. 2η φορα σε 1,5 μηνα..αντε να δουμε θα με αντεξει !! Αν η μπαταρια μου βγαλει το 10ωρο το καθημερινο θα βγω και θα ζητησω σε ΟΛΟΥΣ συγνωμη. ΙΣως μου ειχε τυχη προβληματικο μηχανακι . Θα δουμε. Ευχομαι να δεις βελτίωση.....ΑΣΕ να περάσουν λίγες μέρες και μετα ρίξε την γνώμη σου καθαρά όπως πάντα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ευχομαι να δεις βελτίωση.....ΑΣΕ να περάσουν λίγες μέρες και μετα ρίξε την γνώμη σου καθαρά όπως πάντα. Ε αφου ξερεις δεν μασαω οτι εχω να πω το λεω. Αν μου κανει και παλι τα ιδια νυχτα θα φυγει !! ΚΑλη Ανασταση παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coot Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ε αφου ξερεις δεν μασαω οτι εχω να πω το λεω. Αν μου κανει και παλι τα ιδια νυχτα θα φυγει !! ΚΑλη Ανασταση παιδια. Ωχ το ξαναπήρες; Ελπίζω να μην μας βρίζει μετά :) το έκανα και εγώ το καταπληκτικό update σε 0.73 ακόμα καλύτερη αυτονομία σε μπαταρία. Μετά από ενα πεσιματακι τρίζει το κάτω μέρος από το καπάκι της μπαταρίας.μήπως αν το άλλαζα διορθώνεται το "πρόβλημα"; Α και κάτι άλλο αν κάνω root για να βγάλω διάφορες "χρήσιμες" εφαρμογές χάνεται η εγγύηση; Χρόνια πολλά καλό Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ωχ το ξαναπήρες; Ελπίζω να μην μας βρίζει μετά :) το έκανα και εγώ το καταπληκτικό update σε 0.73 ακόμα καλύτερη αυτονομία σε μπαταρία. Μετά από ενα πεσιματακι τρίζει το κάτω μέρος από το καπάκι της μπαταρίας.μήπως αν το άλλαζα διορθώνεται το "πρόβλημα"; Α και κάτι άλλο αν κάνω root για να βγάλω διάφορες "χρήσιμες" εφαρμογές χάνεται η εγγύηση; Χρόνια πολλά καλό Πάσχα Εννοειται οτι χάνεις την εγγυηση Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εννοειται οτι χάνεις την εγγυηση Αν το επαναφέρουμε χάνουμε πάλι την εγγύηση? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Αν το επαναφέρουμε χάνουμε πάλι την εγγύηση? Αν το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση έχεις κανονικά εγγύηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εχετε κανει ολοι το up στην .73 ? εμενα τιποτα ακομη Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coot Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εχετε κανει ολοι το up στην .73 ? εμενα τιποτα ακομη Ναι .ελληνικό ειναι το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εχετε κανει ολοι το up στην .73 ? εμενα τιποτα ακομη Ναι και μένα προχτές μου ήρθε και όντως έχει διάφορα στην αυτονομία! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εμένα το δικό μου κάνει Πάσχα στο service :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coot Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εμένα το δικό μου κάνει Πάσχα στο service :cry: Τι έπαθε; Κίτρινη οθόνη; Μια χαρά κοκορέτσι της sony :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εμένα το δικό μου κάνει Πάσχα στο service :cry: παιδια χρονια πολλα, και εγω βλεπω διαφορα στην μπαταρια οντως! αλλα και μια αλλη διαφορα (σημαντηκη) ειναι και το gps.πριν με τρια προγραμματα πλοηγησης (ndrive,sygic και dont panic) επιανε σημα αλλα μετα απο 15-20 λεπτα το εχανε, δεν μπορουσες να κανεις την δουλεια σου, τωρα και με 3 ωρες πλοηγηση που του εκανα εχτες δουλευει ρολοι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Τι έπαθε; Κίτρινη οθόνη; Μια χαρά κοκορέτσι της sony :lol:Κίτρινη οθόνη γενικά και κίτρινα σημάδια όταν ζεσταίνεται (>41°C). Δε ξέρω αν θα εγκριθεί αλλαγή ή επισκευή μιας και πέρασαν 7 μέρες όταν το έστειλα οπότε μάλλον δε με πιάνει DOA, αλλά ελπίζω να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα γιατί μετά από μια βδομάδα με το S, το Blade μου φαίνεται άθλιο :p Χρόνια Πολλά σε όλους και ήρεμα με τα κοκορέτσια ε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Υπάρχει εύκολος τρόπος για root στην .73? Καλό πάσχα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Παιδιά προσπαθώ να βάλω στο κινητό μου μια εφαρμογή(.apk) αλλά δεν ξέρω πού να την βάλω. Δεν μπορώ να την βρω στο κινητό μου. Πώς το κάνουμε ? Μια βοήθεια.:) Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Παιδιά προσπαθώ να βάλω στο κινητό μου μια εφαρμογή(.apk) αλλά δεν ξέρω πού να την βάλω. Δεν μπορώ να την βρω στο κινητό μου. Πώς το κάνουμε ? Μια βοήθεια.:) Την μεταφέρεις στο κινητό σε ένα φάκελο και μετά την βρίσκεις με κάποιο file browser (πχ X-plore, Astro κτλ) και την τρέχεις. Ένα πολύ καλό πρόγραμμα για ασύρματη διαχείριση είναι το Airdroid, που πέραν των άλλων δυνατοτήτων του απλοποιεί τη διαδικασία μεταφοράς και εγκατάστασης ενός apk από τον υπολογιστή στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ναι .ελληνικό ειναι το δικό σου; Ναι απο τον Γερμανο με Hdmi καλωδιο μεσα και ολα τα ρεστα ,ακομη και τωρα δεν μου βγαζει καμια ενημερωση ,εχω την .67 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ναι απο τον Γερμανο με Hdmi καλωδιο μεσα και ολα τα ρεστα ,ακομη και τωρα δεν μου βγαζει καμια ενημερωση ,εχω την .67 Δοκίμασε κανα reset, μπορεί να δουλέψει Δεν είναι βέβαια σχετικό με το update , αλλά καμιά φορά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts