geornirv Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Εγώ αν και δεν έχω hdmi , έχω τον ep850 όπως προείπα. αλλά η φόρτιση με κλειστό το κινητό διαρκεί 2 ώρες από το 6% έως το 100%. Όχι λιγότερο από 2 ώρες αλλά είναι η 3 φόρτιση οπότε δεν ξέρω αν θα βελτιωθεί. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 μπορει να μου απαντησει κανεις?? σορρυ για το SPAM..:O Έχουμε ζητήσει να αποφεύγεται το spamming. Αποφύγετέ το σας παρακαλώ. @Billyboba Για οποιαδήποτε είδους τέτοια απορία καλό είναι να στέλνεις πμ στους αρμόδιους mods του forum ώστε να μην γεμίζουμε το topic με ανούσια post. Να ενημερώσω ότι σύντομα θα γίνει καθαρισμός ώστε να αφαιρεθούν τα ανούσια post. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 http://img12.imageshack.us/img12/1043/screenshot201204021055.png' alt='screenshot201204021055.png'> Ρυθμίσεις> Xperia>συνδεσιμότητα> Λειτουργία σύνδεσης usb. Δεν έχει άλλη επιλογή αλλαγής σύνδεσης παρά μόνο ΜΤΡ. Θέλω να το αλλάξω σε MSC για να φορτώσω με fastool μια ρομ? Υπάρχει άλλος τρόπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoe Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 εχει προσπαθησει κανεις να βαλει μια ταινια πανω απο 4g? γιατι εγω προσπαθω να την περασω και δεν μπορω μου λεει οτι ειναι πολλα ενω κατω απο 4 μου επιτρεπει......δηλαδη σημαινει οτι σε φατ 32 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 εχει προσπαθησει κανεις να βαλει μια ταινια πανω απο 4g? γιατι εγω προσπαθω να την περασω και δεν μπορω μου λεει οτι ειναι πολλα ενω κατω απο 4 μου επιτρεπει......δηλαδη σημαινει οτι σε φατ 32 ? To fat32 δεν δέχεται πάνω από 4gb αρχείο.Δες διαφορές με ntfs π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 To wifi μπορούμε να το βάλουμε στην περιοχή των ειδοποιήσεων ώστε να το αναβοσβήνω από εκεί? Είναι πιο βολικό! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 το πήρα κ εγώ απο wind(αφού έβαλε το χεράκι του ενας φίλος απο εδώ),σε μάυρο φυσικά(περί ορέξεος κολοκυθόπυτα,λενε στο χωριό μου)....μόλις το σετάρω κ αρχίσω να το δουλεύω κανονικά θα γράψω τις εντυπώσεις μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 εγω παιδια εαν και το ειχα παραγγειλει αρχικα ,ακυρωσα την παραγγελεια διοτι απο οτι βλεπω και στο φορουμ xda εχει παρει μεγαλες διαστασης το θεμα με την οθονη ,υπαρχουν πολλα κρουσματα με κιτρνιλες καμμενα πιξελς και βεβαια υπαρχει επισημη παραδοχη απο την σονυ για το προβλημα αλλα δεν μας λεει απο πιο serial number to προβλημα λυνεται αλλα λεει οτι υπαρχει λυση για το θεμα με αντικατσταση συσκευης αλλα αμα σου κατσει εδω στο ελλαντα αντε βγαλε ακρη. ετσι το ακυρωσα και θα περιμενω λιγο καιρο να αποσυρθουνε οι πρωτες συσκευες γιατι οπως φανεται ειναι λαχειο τη θα παρεις και εαν θα σου βγει σωστη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 δηλαδη στο κινητο δεν μπορω να βαλω αρχειο πανω απο 4 gb?? λιγο ηλιθιο ακουγεται εν ετος 2012......:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 2, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) δες στο λινκ εχει φωτογραφιες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1543640&page=6 http://imageshack.us/photo/my-images/171/yellowtinge.jpg/ Edited April 2, 2012 by redribo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Γραψε στο Dialer του τηλεφωνου *#*#7378423#*#* και στα τεστ επελεξε display Test. Αφου παρακολουθεις καιρο το θεμα θα το ειχες δει. Επισης τα κεφαλαια γραματα απαγορευονται (ειναι σαν να φωναζεις). Καλομιλητο :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Γραψε στο Dialer του τηλεφωνου *#*#7378423#*#* και στα τεστ επελεξε display Test. Αφου παρακολουθεις καιρο το θεμα θα το ειχες δει. Επισης τα κεφαλαια γραματα απαγορευονται (ειναι σαν να φωναζεις). Καλομιλητο :) σε ευχαριστω πολυ. το κοιταξα ευτηχως δεν εχει θεμα! οσο για τα κεφαλαια απο κεκτημενη ταχυτητα. καληνυχτα σας και ευχαριστω και για τους δυο για το χρονο σας! Edited April 2, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 παντως οσοι εχετε προβλημα με την οθονη γιατι δεν το πατε στην sony? αφου σχετικη ανακοινωση της sony λεει αμεση αντικατασταση της οθονης! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 http://img12.imageshack.us/img12/1043/screenshot201204021055.png' alt='screenshot201204021055.png'> Ρυθμίσεις> Xperia>συνδεσιμότητα> Λειτουργία σύνδεσης usb. Δεν έχει άλλη επιλογή αλλαγής σύνδεσης παρά μόνο ΜΤΡ. Θέλω να το αλλάξω σε MSC για να φορτώσω με fastool μια ρομ? Υπάρχει άλλος τρόπος ? Κανε κανονικά την διαδικασία και μόλις σου πει ότι είναι σε λειτουργία MTP απλά αποσύνδεσε το εκείνη τη στιγμή πάτα πάλι το πλήκτρο έντασης "-" και σύνδεσε το καλώδιο, αμέσως θα το αναγνωρίσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoe Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 To fat32 δεν δέχεται πάνω από 4gb αρχείο.Δες διαφορές με ntfs π.χ. ναι την ξερω την διαφορα αλλο ρωτησα ειναι φατ 32 η παιζει κατι αλλο ?και αν ειναι φατ32 μπορουμε να το αλλάξουμε σε ντφς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Γραψε στο Dialer του τηλεφωνου *#*#7378423#*#* και στα τεστ επελεξε display Test. Αφου παρακολουθεις καιρο το θεμα θα το ειχες δει. Επισης τα κεφαλαια γραματα απαγορευονται (ειναι σαν να φωναζεις). Καλομιλητο :) Το έκανα και δεν δείχνει κάτι,οτι εχει προβλημα δηλαδη.σε αυτούς που είχαν το πρόβλημα κανει ελαφριά κιτρινιλα στην οθονη? Τουλάχιστον μπράβο στην Sony που παραδέχτηκε το λάθος της κι αλλάζει οθόνες. Για τι χρόνο αναμονής μιλάμε για αλλαγή οθόνης? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Το έκανα και δεν δείχνει κάτι,οτι εχει προβλημα δηλαδη.σε αυτούς που είχαν το πρόβλημα κανει ελαφριά κιτρινιλα στην οθονη? Τουλάχιστον μπράβο στην Sony που παραδέχτηκε το λάθος της κι αλλάζει οθόνες. Για τι χρόνο αναμονής μιλάμε για αλλαγή οθόνης? ουτε το δικο μου.εξαλλου εδω στην ελλαδα δεν εχει εμφανιστει παρα μονο σε μεμονομενες περιπτωσεις.θεμα υπηρξε στην αγγλια λογικα καποια παρτιδα θα ηταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ουτε το δικο μου, μια χαρα ειναι η οθονη. Απο την ανακοινωση της sony που εχει ποσταρει ο Kouf γραφει ομως και αυτο Sony Mobile Communications has identified that the display on a limited number of Xperia S smartphones may show a slight yellow tint if exposed to temperatures above 40 degrees Celsius .... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 πως το φτανουμε σε αυτη τη θερμοκρασια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 πως το φτανουμε σε αυτη τη θερμοκρασια? και εγω δεν το πολυκαταλαβα τι θελουν να πουν με αυτο, θερμοκρασια μπαταριας ή εξωτερικη θερμοκρασια(στη ζεστη)? αν ειναι να το βγαλω για ηλιοθεραπια :lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 ναι την ξερω την διαφορα αλλο ρωτησα ειναι φατ 32 η παιζει κατι αλλο ?και αν ειναι φατ32 μπορουμε να το αλλάξουμε σε ντφς ? Όχι δεν θα το βλέπει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Χτες παρέλαβα κι εγώ το xperia S μου, και παρατηρώ ότι ενώ δεν υπάρχουν σημεία με κιτρινίλα στην οθόνη, γενικά σε όλη την επιφάνεια το άσπρο δεν είναι τελείως άσπρο άλλα έχει ένα ελαφρώς ωχρό χρώμα. Αυτό φαίνεται πιο πολύ σε σκοτεινό μέρος και με το brightness όχι πολύ ψηλά (το έχω περίπου στο 50%), σε προγράμματα με άσπρο background όπως ο dolphin και το any.do. Δε ξέρω αν είναι το γνωστό πρόβλημα που αναφέρουν πολλοί ή αν είναι έτσι ρυθμισμένα τα χρώματα της οθόνης. To zte blade μου πάντως έχει πιο καθαρό άσπρο. Θα δοκιμάσω να το κάνω να ζεσταθεί κάποια στιγμή με κάποιο benchmark/game την ώρα που θα φορτίζει για να δω αν θα αλλάξει κάτι. Κατά τ'άλλα το κινητό είναι άψογο! Και μια ερώτηση: τι έκδοση firmware έχετε; Εμένα είναι .62 ενώ η sony έχει βγάλει μέχρι και .73. Στο pc companion όμως μου λέει ότι έχω την τελευταία. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Χτες παρέλαβα κι εγώ το xperia S μου, και παρατηρώ ότι ενώ δεν υπάρχουν σημεία με κιτρινίλα στην οθόνη, γενικά σε όλη την επιφάνεια το άσπρο δεν είναι τελείως άσπρο άλλα έχει ένα ελαφρώς ωχρό χρώμα. Αυτό φαίνεται πιο πολύ σε σκοτεινό μέρος και με το brightness όχι πολύ ψηλά (το έχω περίπου στο 50%), σε προγράμματα με άσπρο background όπως ο dolphin και το any.do. Δε ξέρω αν είναι το γνωστό πρόβλημα που αναφέρουν πολλοί ή αν είναι έτσι ρυθμισμένα τα χρώματα της οθόνης. To zte blade μου πάντως έχει πιο καθαρό άσπρο. Θα δοκιμάσω να το κάνω να ζεσταθεί κάποια στιγμή με κάποιο benchmark/game την ώρα που θα φορτίζει για να δω αν θα αλλάξει κάτι. Κατά τ'άλλα το κινητό είναι άψογο! Και μια ερώτηση: τι έκδοση firmware έχετε; Εμένα είναι .62 ενώ η sony έχει βγάλει μέχρι και .73. Στο pc companion όμως μου λέει ότι έχω την τελευταία. :confused: την 62 εχουμε εδω, οι αλλες εκδοσεις ειναι για αλλες χωρες http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1518 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 http://img12.imageshack.us/img12/1043/screenshot201204021055.png' alt='screenshot201204021055.png'> Ρυθμίσεις> Xperia>συνδεσιμότητα> Λειτουργία σύνδεσης usb. Δεν έχει άλλη επιλογή αλλαγής σύνδεσης παρά μόνο ΜΤΡ. Θέλω να το αλλάξω σε MSC για να φορτώσω με fastool μια ρομ? Υπάρχει άλλος τρόπος ? Πηρα το service της Sony τηλέφωνο και δεν έχει άλλη επιλογή. Αρα δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε άλλη rom μεσω fastool γιατί δεν βλέπει το τηλέφωνο ως mass storage. Εχει ασχοληθεί κάποιος με το θέμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts