Itchrist86 Δημ. January 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Γιατί δε βγάζεις ένα screen shot (press power + home button simultaneously) να δούμε ακριβώς τι βλέπεις και εσύ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα. μου βγάζει το εξης μηνυμα: "Εφεδρικο αντιγραφο icloud Δεν εχει δημιουργηθει εφεδρικο αντιγραφο αυτου του ipad για 2 εβδομάδες. Τα εφεδρικα αντιγραφα δημιουργουνται οταν αυτο το ipad ειναι συνδεδεμενο σε πριζα,κλειδωμενο και συνδεδεμενο σε wi-fi" ειναι συνεχεια στην οθονη του ipad και δεν με αφηνει να κανω τιποτα. το έχω τώρα για πολύ ώρα συνδεδεμένο σε πριζα,κλειδωμενο και συνδεδεμενο σε wi-fi Καμιά αλλαγή το κακό είναι οτι δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μπορώ να πατησω τίποτα στην οθονη... Τι να κανω για να φυγει αυτο το μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Kaτι αλλο που παρατηρησα με το 4. Μπαινω με το λαπτοπ στο σαιτ iShow.gr,και βαζω ραδιοφωνα FM,για να ακουω την ωρα που διαβαζω. Οταν μπηκα λοιπον με το 4,δεν ανοιγε κανενας Σταθμος,εκτος απο τον Σκαι. Υπαρχει καμια εξηγηση γι αυτο; Και κάτι άλλο,άσχετο. Σήμερα,μπήκα στο eBay,μεσα απο το iPad 4,για να αγοράσω κάτι,και κάνοντας τους συνηθισμένος χειρισμούς,που χρόνια κανω,τόσο με τα desktop,όσο και με ένα λάπτοπ,είδα οτι με το 4,δεν βγαίνουν τα https και τα λουκέτα,που βγαίνουν σε εκείνα. Τι συμβαίνει; Ρωτάω γιατι το ειδα αφου έβαλα τους κωδικους ,τόσο του eBay,όσο και του PayPal,και πατησα το κουμπί.Μην παθω κανένα χουνέρι. Edited January 16, 2013 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Kaτι αλλο που παρατηρησα με το 4. Μπαινω με το λαπτοπ στο σαιτ iShow.gr,και βαζω ραδιοφωνα FM,για να ακουω την ωρα που διαβαζω. Οταν μπηκα λοιπον με το 4,δεν ανοιγε κανενας Σταθμος,εκτος απο τον Σκαι. Υπαρχει καμια εξηγηση γι αυτο; Και κάτι άλλο,άσχετο. Σήμερα,μπήκα στο eBay,μεσα απο το iPad 4,για να αγοράσω κάτι,και κάνοντας τους συνηθισμένος χειρισμούς,που χρόνια κανω,τόσο με τα desktop,όσο και με ένα λάπτοπ,είδα οτι με το 4,δεν βγαίνουν τα https και τα λουκέτα,που βγαίνουν σε εκείνα. Τι συμβαίνει; Ρωτάω γιατι το ειδα αφου έβαλα τους κωδικους ,τόσο του eBay,όσο και του PayPal,και πατησα το κουμπί.Μην παθω κανένα χουνέρι. Το iPad όπως και ολα τα ταμπλετ δεν ειναι PC μην περιμένεις απόλυτη συμβατότητα όπως έχεις στο PC σου. Βέβαια υπάρχουν εφαρμογές που βοηθούν σε αυτόν τον τομέα όπως πχ μια που το ανέφερες η εφαρμογη του eBay οπου και ασφαλής ειναι και εύχρηστη! Έχω κάνει αρκετές αγορές απο αυτήν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Να ρωτησω τους κατοχους των "ισχυροτερων" συσκευων , παιδια , υπαρχει λαγκ οταν κανετε σκρόλιγκ στην τελευταια οθονη αριστερα (που ειναι η αναζητηση) Στο ipad2 αλλα και στο μινι, το κανει, μονο την πρωτη φορα (μετα δεν εχει θεμα). Ηθελα να μαθω αν αυμβαινει και στα ισχυροτερα ipad 3και 4 :worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Να ρωτησω τους κατοχους των "ισχυροτερων" συσκευων , παιδια , υπαρχει λαγκ οταν κανετε σκρόλιγκ στην τελευταια οθονη αριστερα (που ειναι η αναζητηση) Στο ipad2 αλλα και στο μινι, το κανει, μονο την πρωτη φορα (μετα δεν εχει θεμα). Ηθελα να μαθω αν αυμβαινει και στα ισχυροτερα ipad 3και 4 :worry: Εχω τη εντύπωση πως ναι Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Εμενα με διαολιζει,επειδη μερικες φορες λαγκαρει οταν γραφω.Αργει να βγει το γραμμα δηλαδη,που εχω πατησει,μιας και γραφω γρηγορα με το iPad.Η πλακα ειναι ομως,οτι δεν το κανει συχνα.Μερικες φορες το κανει,αλλα εμενα μου τη σπαει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Εμενα με διαολιζει,επειδη μερικες φορες λαγκαρει οταν γραφω.Αργει να βγει το γραμμα δηλαδη,που εχω πατησει,μιας και γραφω γρηγορα με το iPad.Η πλακα ειναι ομως,οτι δεν το κανει συχνα.Μερικες φορες το κανει,αλλα εμενα μου τη σπαει. Στο κανει αε ολες τις εφαρμογες ή σε ορισμενες και ποιες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Στο κανει αε ολες τις εφαρμογες ή σε ορισμενες και ποιες? Συνηθως σχολια γραφω σε διαφορα σαιτ,ή κανα mail,δεν χρησιμοποιω καποια εφαρμογη .Αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω πότε ειδικα το κανει. Ειναι μαλλον σπανιο ομως,ενω με το 3,ηταν πιο συχνο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Συνηθως σχολια γραφω σε διαφορα σαιτ,ή κανα mail,δεν χρησιμοποιω καποια εφαρμογη .Αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω πότε ειδικα το κανει. Ειναι μαλλον σπανιο ομως,ενω με το 3,ηταν πιο συχνο. Στο εχω ξαναπει οτι ειναι πολυ περιεργο, γιατι εμενα στο μινι, δεν το κανει καθολου και ποτε! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Στο 3 παντως εχω αναγκαστει πολλες φορες να κλεισω τον safari ακομα και απο το παρασκηνιο γιατι λαγκαρει απιστευτα και μετα επανερχεται.Τετοια θεματα (και αλλα μικροτερα οπως οτι φαινεται να εχει χαθει το δικτυο αλλα αυτο παραμενει συνδεδεμενο με το wifi κλπ)δεν τα ειχα ποτε μα ποτε με το 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Κι εμενα το κανει με τον σαφαρι, ευτυχως οχι συχνα (ipad 3) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Συμπληρωσα το μικρο παζλ των 3 λειτουργικων με την αποκτηση του συγκεκριμενου ταμπλετ. Προκειτε για μια πολυ ποιοτικη συσκευη,στιβαρη και βαρια(προσωπικα δε με πειραζει). Η τεχολογια της οθονης οσο αφορα τα πιξελ με εντυπωσιασε(264 ppi pixel density και δε φαινεται κανενα πιξελ) αλλα περιμενα στην αφη να γλυστραει το δαχτυλο καλυτερα. Εχει πολυ καλο ηχειο και τα κουμπια του power on-off και αυξομείωσης ηχου ειναι τέλεια στην αισθηση. Η ταχυτητα του ειναι ενα απο τα δυνατα του σημεια οπως και η παρα πολυ καλη αυτονομια. Το ios (γουστα ειναι αυτα) μου φανηκε πολυ απλο,θα ελεγα ανοιχτο γραμμα, πολυ ελαφρυ αλλα αρκετα εκνευριστικο σε μενα σαν χρηστη. Διορθωστε με αν κανω λαθος....δεν υπαρχει καποια συντομευση για ανοιγμα κλεισιμο καποιων λειτουργιων οπως wifi bt πτηση κ.α. Πρεπει να μπαινεις συνεχεια στις ρυθμισεις η να εχεις συνεχεια ανοιχτο αυτο που θες η να το σπασεις και να βαλεις καποια σουίτσερ. Μεσα στο πακετο ανοιγοντας καταλαβαινει κανεις την ποιοτητα που προκειτε να συναντησεις στον κοσμο της apple αλλα μεγα ατόπημα που δεν εχουνε βαλει ακουστικα.Δινεις που δινεις ενα αξιοσεβαστο ποσο, βαλε μεσα και τα ακουστικα...γιατι να δωσω αλλα 20ε;(ακριβο χομπι η apple). Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μη γελασετε,αλλα πως μπορω να σβυσω το Βημα και τα Νεα που εχω κατεβασει μεσα απο το κιοσκι,μιας και εχουν μαζευτει πολλα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Με παρατεταμένο πάτημα, όπως ακριβώς και με τις εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Kαλημερα κι απο μενα, Πουλησα κι εγω το Ιpad 2 που ειχα απ το Σεπετεμβρη του 11. Αρχικη μου προθεση ηταν να παρω το μινι. Αφου πουθενα δε μπορουσα να βρω τη φθηνη εκδοση των 359 ευρω αποφασισα οτι θα παρω το 16gb +cellular στα 499. Ολα αυτα μεχρι να φτασω στο istorm. H αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα απο την οθονη. Οχι τοσο απ την αναλυση οσο απ την δυσκολια αναγνωσης ιστοσελιδας χωρις ζουμ. Ετσι κατεληξα στο 4ης γενιας 16αρι wifi. Eντυπωσιασμενος απο τις πρωτες κιολας ωρες. Η ρετινα κανει τη συσκευη να ειναι σε αλλο επιπεδο πραγματικα. Οσο ειχα το 2 δεν πιστευα οτι εχει τοση διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Απo ότι διάβασα στο site της COSMOTE όποιοι έχουμε πρόσθετα προγράμματα δεδομένων (εγώ έχω το Any Way 2GB) θα πρέπει να κάνουμε αίτημα ενεργοποίησης για να λειτουργεί το LTE αλλά ισχύει για το Any Way 5GB οπότε εμείς που έχουμε 2GB δεν θα έχουμε LTE? Και επειδή στο Any Way χρησιμοποιείς τα δεδομένα από όπου θες η απ΄το iPad η το iPhone (σου δίνουν δύο κάρτες sim) τι θα γίνει? Μόλις τελειώσουν τα δεδομένα του προγράμματος φωνής (πχ στο απεριόριστα 45 που είμαι εγώ είναι 300ΜΒ) Θα γυρνάει απ' το LTE σε 3G γιατί θα συνεχίζουν τα δεδομένα από τα 2GB (στην περίπτωση μου) του Αny Way? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλημέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιούσα το iPad 2 μιας φίλης και εντυπωσιάστηκα από το πόσο εύχρηστο και βολικό είναι σε καθημερινή χρήση browsing, ανάγνωση pdf και εγγράφων office, να παίξουμε μερικά παιχνίδια και άλλα. Απίστευτα smooth το iOS και το feeling της οθόνης καταπληκτικό. Πραγματικά το καλύτερο tablet που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Με έψησε λοιπόν αρκετά να σκέφτομαι την αγορά του νέου iPad 4th Gen με την Retina Display και τον Lighting Connector. Βλέπω ότι το 16GB WiFi κοστίζει 530 ευρώ. Αξίζει να το πάρω πιστεύετε ή μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κάποιο Android Tablet ίδιου μεγέθους οθόνης το ίδιο καλά? Όσα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δεν ήταν το ίδιο με την απίστευτη ευκολία και ομαλότητα που συνάντησα στο iPad. Και το καινούριο με τον ακόμα δυνατότερο επεξεργαστή φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερο στον τομέα αυτό. Το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη δέκτη GPS, αλλά ούτως ή άλλως δεν νομίζω πως θα πλοηγηθώ στο αυτοκίνητο με το iPad. :happy: Έχουμε τα PNA και το Arc για αυτόν τον σκοπό. Καμία άποψη/συμβουλή πριν προβώ στην αγορά του? Ευχαριστώ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Αν θα να πάρεις iPad, τότε αξίζει το retina. Προσωπικά θεωρώ το μόνο μειονέκτημα το βάρος του και για αυτό θα πρότεινα και το mini, για πιο φορητές καταστάσεις. Αν και το μίνι, δεν έχει την ίδια ανάλυση οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλημέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιούσα το iPad 2 μιας φίλης και εντυπωσιάστηκα από το πόσο εύχρηστο και βολικό είναι σε καθημερινή χρήση browsing, ανάγνωση pdf και εγγράφων office, να παίξουμε μερικά παιχνίδια και άλλα. Απίστευτα smooth το iOS και το feeling της οθόνης καταπληκτικό. Πραγματικά το καλύτερο tablet που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Με έψησε λοιπόν αρκετά να σκέφτομαι την αγορά του νέου iPad 4th Gen με την Retina Display και τον Lighting Connector. Βλέπω ότι το 16GB WiFi κοστίζει 530 ευρώ. Αξίζει να το πάρω πιστεύετε ή μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κάποιο Android Tablet ίδιου μεγέθους οθόνης το ίδιο καλά? Όσα έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δεν ήταν το ίδιο με την απίστευτη ευκολία και ομαλότητα που συνάντησα στο iPad. Και το καινούριο με τον ακόμα δυνατότερο επεξεργαστή φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερο στον τομέα αυτό. Το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη δέκτη GPS, αλλά ούτως ή άλλως δεν νομίζω πως θα πλοηγηθώ στο αυτοκίνητο με το iPad. :happy: Έχουμε τα PNA και το Arc για αυτόν τον σκοπό. Καμία άποψη/συμβουλή πριν προβώ στην αγορά του? Ευχαριστώ. Το μεγάλο να πάρεις και αν είναι δυνατόν πάρε αυτό με την sim κάρτα. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το μεγάλο να πάρεις και αν είναι δυνατόν πάρε αυτό με την sim κάρτα. Γιατί να πάρει με την κάρτα sim, αφού μπορεί να έχει tethering ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. - Να βάλω ξεχωριστό πακέτο Data δεν σκοπεύω, οπότε γι'αυτό και κοιτάω μόνο το WiFi μοντέλο. Όπου και να πάω έχει WiFi συνήθως και αν χρειαστεί κάποια στιγμή έχω και τα data του κινητού μέσω tethering ως λύση ανάγκης. - Το iPad Mini δεν το σκέφτομαι, αν ήταν να πάρω 7" tablet θα έπαιρνα το Nexus 7. Από θήκες, υπάρχει κάποια αντίστοιχη φθηνότερη του SmartCase, ή να ετοιμάζομαι για +50 ευρώ μαζί με την αγορά του iPad? :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. - Να βάλω ξεχωριστό πακέτο Data δεν σκοπεύω, οπότε γι'αυτό και κοιτάω μόνο το WiFi μοντέλο. Όπου και να πάω έχει WiFi συνήθως και αν χρειαστεί κάποια στιγμή έχω και τα data του κινητού μέσω tethering ως λύση ανάγκης. - Το iPad Mini δεν το σκέφτομαι, αν ήταν να πάρω 7" tablet θα έπαιρνα το Nexus 7. Από θήκες, υπάρχει κάποια αντίστοιχη φθηνότερη του SmartCase, ή να ετοιμάζομαι για +50 ευρώ μαζί με την αγορά του iPad? :) Καμία σχέση το iPad με το nexus 7. Ιδιες ίντσες αλλά άλλη αναλογία. Με κλειστά τα μάτια iPad mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη δέκτη GPS, αλλά ούτως ή άλλως δεν νομίζω πως θα πλοηγηθώ στο αυτοκίνητο με το iPad. :happy: Έχουμε τα PNA και το Arc για αυτόν τον σκοπό. Καμία άποψη/συμβουλή πριν προβώ στην αγορά του? Ευχαριστώ. Εχουν δεκτη gps αλλα μονο τα 3g, 4g. Εγω πλοηγουμαι στο αυτοκινητο με ipad και δεν το αλλαζω με τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 και εγω υπερ της εκδοσης wifi+cellular.Η πλοηγηση με ipad είναι αλλη αισθηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts