Jump to content

iPad (3rd & 4th Gen - 2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως, ευχαριστω πολυ. Αρα αυτο λυνεται. Να'σαι καλα.Με τη μεταφορα αρχειων ρε ****το τι γινεται. Η λυση ειναι να γινει jb αλλα αυτο δεν εχει βγει ακομα. Αρα ή παιρνω ενα μετ/νο ipad2 που μπορει να γινει και τωρα jb ή περιμενω να γινει jb το καινουργιο. Σε ποσο καιρο υπολογιζετε ρε παιδια να γινει αυτο? Ξερετε αν χανεται η εγγυηση. Συγνωμη και ευχαριστω

1. Βρηκα κι αυτο.

http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=14071&ref=bestprice.gr

Λετε να κανει? ειναι στη μιση τιμη

Φρόντισε το 2αρι που θα πάρεις να είναι με την 5.0.1 και όχι αναβαθμισμένο σε 5.1 .

giphy.gif

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως στα android που δείχνει την θερμοκρασία στο ipad3???

Δεν έχω το παραμικρό θέμα αλλά θα με ενδιέφερε να το ελέγχων που και που...

Ευχαριστώ

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως στα android που δείχνει την θερμοκρασία στο ipad3???

Δεν έχω το παραμικρό θέμα αλλά θα με ενδιέφερε να το ελέγχων που και που...

Ευχαριστώ

αν εννοεις θερμοκρασιες συστηματος, οχι δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει στο appstore (σε jb μπορει να υπαρχει ηδη) γιατι η apple δεν επιτρεπει στους developers να εχουν προσβαση στους σενσορες της θερμοκρασιας!

This world sucks... Have your own bpm...

Κοιτα εκτος του οτι θελει να αγορασεις εξτρα τον σκληρο , ο οποιος πρεπει να ειναι 2,5" και IDE εμενα δεν μου γεμιζει το ματι.

Δωσε 100€ παραπανω και παρε 32GB iPad.

Aν και οπως σε διαβαζω ισως με καποιο Android tablet να ησουν πιο ευχαριστημενος.

Λοιπον εχω ενα iphone 4ς 16gb και το καινουργιο ipad 16 gb.1)πηρα το σκεττο ipad γιατι το 3g μπορω να το χρησιμοποιησω απο το hotspot του iphone 2) απο τα 16 gb μεχρι τα 64 ειναι 200 ευρω.αρα αγοραζω τον δισκο,βλεπω ταινιες,βαζω κινουμενα σχεδια στα παιδια μου στο αυτοκινητο και μιλουμε για 500 , οχι για 64 και εχεις και ενα σκληρο δισκο.Επισης εαν θελεις να αγορασεις ενα εξωτερικο σκληρο δισκο με usb 3.0 500 gb ειναι πανω απο 100 ευρω , εγω χρειαζομαι ενα.Σε τελικη αναλυση με συμφερει.3)Φιλε user1 απλα με το κατεβασμα του oplayer lite free σε συσκευη ios μεσω ιtunes μεταφερεις τις ταινιες σου(απο το pc σου) καθως και τα srt σου απο το file sharing και βλεπεις τις ταινιες σου.Απλα σκεφτου γιατι το θελεις,αν ειναι μονο για ταινιες δεν αξιζει.

Ακριβώς τα ίδια κ εδώ. Όταν γυρνάει σε 3g ΑΠΟ wifi χάνει το δίκτυο κινητών δεδομένων, είμαι με το καινούργιο wifi+3G 32gb και Vodafone sim κομμένη ΑΠΟ αυτούς σε ειδικό μηχάνημα. Λέτε να φταίει η sim? πάντως όταν κάνω reboot παίζει κανονικά

Δεν είναι θέμα sim, μπορώ να σε διαβεβαιώσω, γιατί έχω αλλάξει ήδη δύο microsim από τη Vodafone.

Ελπίζω να είναι θέμα software για να μπορεί να λυθεί με κάποιο update...

Γιώργος

Galaxy s9+

Δεν είναι θέμα sim, μπορώ να σε διαβεβαιώσω, γιατί έχω αλλάξει ήδη δύο microsim από τη Vodafone.

Ελπίζω να είναι θέμα software για να μπορεί να λυθεί με κάποιο update...

Εγω αλλαξα και sim και εκανα και αντικατάσταση του iPad αλλα τίποτα. Ελπίζω σε update αλλιώς θα αλλάζω συσκευές κάθε βδομάδα...

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Λοιπον Manospalin σου ειχα πει οτι θα σου απαντησω.

Εχω και εγω προβλημα με το 3G και οταν μου το κανει ανοιγοκλεινω το airplane mode.

Ελα ομως ομως που εχω προβλημα και με το wifi, μου κανει αποσυνδεσεις απο το router ή εχει χαμηλη ταχυτητα.

Στην αρχη νομιζα οτι το ρουτερ εκανε ρεσταρτ απο μονο του αλλα σημερα το τσεκαρα τρεις φορες, το ρουτερ δεν ειχε κανει ρεσταρτ και το λαπτοπ ειχε κανονικα συνδεση.

Τελος για τις χαμηλες ταχυτητες τσεκαρα μηπως ο αδερφος μου ειχε κανενα τορρεντ ανοιχτο αλλα δεν... το iPad εκανε τα κολπα του.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Εγω πάντως είμαι πολύ απογοητευμένος, πληρώνω σύνδεση Ίντερνετ και το έχω απενεργοποιημενο γιατι δεν λειτουργεί. Δείτε εδώ: https://discussions.apple.com/thread/3816436?start=0&tstart=0 και σε πολλά ακόμα σημεία στο Ίντερνετ, όμως ακόμα και εδώ στο myphone..... Σιγή......
Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Λοιπον οαδρφος μου ειναι υπαλληλος στον οτε.εχουν το καινουριο ipad σαν demo με καρτα οn the go.του ειπα να το παρακολουθησει και μου ειπε οτι μετα απο 15 μερες που το παρακολουθει ποτε δεν εχει χασει το σημα ποτε δεν κολλησε και μαλιστα κανεις απο τους πελατες που το παιζουν δεν διαμαρτυρηθηκε για απωλεια σηματος ή του 3g.μηπως φταινε οι συνδεσεις που εχετε?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Λοιπον οαδρφος μου ειναι υπαλληλος στον οτε.εχουν το καινουριο ipad σαν demo με καρτα οn the go.του ειπα να το παρακολουθησει και μου ειπε οτι μετα απο 15 μερες που το παρακολουθει ποτε δεν εχει χασει το σημα ποτε δεν κολλησε και μαλιστα κανεις απο τους πελατες που το παιζουν δεν διαμαρτυρηθηκε για απωλεια σηματος ή του 3g.μηπως φταινε οι συνδεσεις που εχετε?

Ειδες το link που εχω βαλει απο πανω; Βλεπεις ποσο εκτεταμενο ειναι το ζητημα; Πιθανοτατα συμβαινει κατι απο τα εξης:

ή το οτι δεν μετακεινειται ωστε να αλλαζει κεραιες δεν αναπαραγει το προβλημα

ή απλα βλεπουν το σημα και μεσα στο καταστημα ουσιαστικα λειτουργει με wifi

ή ισως να ειναι και το ipad 2 αφου οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες και στο ευρυ κοινο δεν ειναι ορατες / αισθητες:X

Παντως υπενθυμιζω πως εγω προσωπικα εχω αλλαξει δυο συσκευες, δυο σιμ, εχω κανει απειρες επαναφορες ομως το προβλημα παραμενει το ιδιο: Φουλ σημα κινιτης και αποσυνδεδεμενο το ιντερνετ. Επανερχεται μονο με επανεκκινηση ή με εξοδο - εισοδο της σιμ.:ninja:

Ειδες το link που εχω βαλει απο πανω; Βλεπεις ποσο εκτεταμενο ειναι το ζητημα; Πιθανοτατα συμβαινει κατι απο τα εξης:

ή το οτι δεν μετακεινειται ωστε να αλλαζει κεραιες δεν αναπαραγει το προβλημα

ή απλα βλεπουν το σημα και μεσα στο καταστημα ουσιαστικα λειτουργει με wifi

ή ισως να ειναι και το ipad 2 αφου οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες και στο ευρυ κοινο δεν ειναι ορατες / αισθητες:X

Παντως υπενθυμιζω πως εγω προσωπικα εχω αλλαξει δυο συσκευες, δυο σιμ, εχω κανει απειρες επαναφορες ομως το προβλημα παραμενει το ιδιο: Φουλ σημα κινιτης και αποσυνδεδεμενο το ιντερνετ. Επανερχεται μονο με επανεκκινηση ή με εξοδο - εισοδο της σιμ.:ninja:

Φιλε μου ειναι το ipad 3 .σημα wifi δεν υπαρχει μεσα στον οτε,και η ταμπλετα μετακινειται συνεχως μεσα στο μαγαζι και μαλιστα απο 1ο στον 2ο οροφο .

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Φιλε μου ειναι το ipad 3 .σημα wifi δεν υπαρχει μεσα στον οτε,και η ταμπλετα μετακινειται συνεχως μεσα στο μαγαζι και μαλιστα απο 1ο στον 2ο οροφο .

1ο με 2ο όροφο= 99% ίδια κεραία κινητής. Μακάρι να γνωρίζαμε ακριβώς πως αναπαράγεται... Ξαναλέω, δες το λινκ και μέτρα περιστατικα:X

Υπαρχει καποιος που να χει την εκδοση 4g , με vodafone sim, να μου πει πως ανταποκρινεται η συσκευη??

ΥΓ.διαβασα τα προβληματα που αναφερετε ουσιαστικα ρωτω περι ταχυτητας browsing

:cool:

Υπαρχει καποιος που να χει την εκδοση 4g , με vodafone sim, να μου πει πως ανταποκρινεται η συσκευη??

ΥΓ.διαβασα τα προβληματα που αναφερετε ουσιαστικα ρωτω περι ταχυτητας browsing

ΟΤΑΝ δουλεύει παει σφαιρα

ΟΤΑΝ δουλεύει παει σφαιρα

όντως όταν δουλεύει πάει σφαίρα... πιο γρήγορα και απο λαπτοπ! Πάντως στα apple discussions διάβασα ενα κόλπο που προτείνει ενα παιδί και απο τότε που το έκανα δεν μου το έχει ξανακανει το θέμα της απώλειας σήματος:

1. Κλείνεις ΚΑΙ το wifi KAI το data 3g

2. Κάνεις reboot τη συσκευή

3. Ανοίγεις ή το 3g ή το data (αναλόγως τι θέλεις να χρησιμοποιήσεις)

4. Όταν θέλεις να αλλάξεις κλείνεις πρώτα το ενα απο τα δύο (δηλαδή όταν είσαι με wifi για να μεταβείς σε 3g, κλείνεις πρώτα το wifi και το αντίστροφο)

Ελπίζω να βοήθησα

όντως όταν δουλεύει πάει σφαίρα... πιο γρήγορα και απο λαπτοπ! Πάντως στα apple discussions διάβασα ενα κόλπο που προτείνει ενα παιδί και απο τότε που το έκανα δεν μου το έχει ξανακανει το θέμα της απώλειας σήματος:

1. Κλείνεις ΚΑΙ το wifi KAI το data 3g

2. Κάνεις reboot τη συσκευή

3. Ανοίγεις ή το 3g ή το data (αναλόγως τι θέλεις να χρησιμοποιήσεις)

4. Όταν θέλεις να αλλάξεις κλείνεις πρώτα το ενα απο τα δύο (δηλαδή όταν είσαι με wifi για να μεταβείς σε 3g, κλείνεις πρώτα το wifi και το αντίστροφο)

Ελπίζω να βοήθησα

Έχω κάνει τα πάντα...

Και καπου εδω τιθεται το.ερωτημα.....το αγοραζεις η οχι?

Επισης αναμεσα στο 32 και το 64... Εγω στο iphone ειχα το.32 και.με.φουλ.εφαρμογεςκαι πολλες φωτο υπηρχε αρκετος χωρος διαθεσιμος. Οι φωτο βεβαια ηταν 3mp.

Οποτε αν στο ipad θελω.να χω πολλες εφαρμογες, λιγα βιντεακια και.φωτο, τα 32 ειναι επαρκη? Δε.σκοπευω να το γεμισω ταινιες, ισως.μονο το καλοκαιρι να θελω να περασω 3-4 για να δω οταν θα μαι στο χωριο.....

Εχει δοκιμασει κανεις το καινουργιο ipad με καποιο απο τα wifi hotspots , ειτε της cosmote , ειτε της vodafone. Φανταζομαι δεν θα εχει διαφορα η χρηση αναμεσα σε Ipad2 και new ipad. Γενικα η πλοηγηση ειναι καλυτερη με καποιο απο αυτα τα μηχανακια, ή με τη micro sim που παιρνουν τα ipad. Βασικα ειναι πολυ μικρα, και εχουν και καποια αυτονομια, οποτε δεν τα βρισκω κακη ιδεα σε συνδυασμο με ενα ipad με wifi. Σκεφτομαι και τα εξης δυο πλεονεκτηματα που ενδεχομενως να εχουν: Το πρωτο ειναι οτι ισως να μπορει καποιος να βαλει στα μηχανακια αυτα kartointernet, σε περιπτωση που δουλευει το ipad στο σπιτι ή σε χωρους που εχουν wifi. Εγω για παραδειγμα θελω μονο δυο μηνες kartointernet στις διακοπες και χρησιμοποιω στικακι με το laptop. Με ενα τετοιο μηχανακι θα μπορουσα να εχω ιντερνετ και στο new ipad που σκεφτομαι να παραγγειλω κι ας μην εχει usb θυρα για στικακι.

Ενα δευτερο που σκεφτομαι ειναι οτι αυτα τα hotspots παιρνουν και εξτρα μνημη.Μηπως μπορει να λειτουργησουν και σαν ασυρματο δικτυο(για αρχεια,ταινιες κλπ)?

Edited by user1

λευκο, 64αρι 3g αυριο θα ναι στα χερια μου:D

Η βοντα ποσο καιρο θελει για ν ενεργοποιησει προγραμμα ιντερνετ ξερετε??

edit ελεος μια το παραγγελνεις και μετα ανακαλυπτουν οτι δεν υπαρχει πουθενα....πφφφφ. Στο Γερμανο μπορουν να φερουν μονο 32αρι

Edited by margaritagr

Επισης αναμεσα στο 32 και το 64... Εγω στο iphone ειχα το.32 και.με.φουλ.εφαρμογεςκαι πολλες φωτο υπηρχε αρκετος χωρος διαθεσιμος. Οι φωτο βεβαια ηταν 3mp. Οποτε αν στο ipad θελω.να χω πολλες εφαρμογες, λιγα βιντεακια και.φωτο, τα 32 ειναι επαρκη? Δε.σκοπευω να το γεμισω ταινιες, ισως.μονο το καλοκαιρι να θελω να περασω 3-4 για να δω οταν θα μαι στο χωριο.....

προσωπικα παντα πηγαινω για τα 64gb, αυτο το μοντελο ειχα στο ipad1, στο ipad2 και συντομα και στο new ipad, ο λογος ειναι τα πολλα pdf που πρεπει να κουβαλαω μαζι μου (εκατονταδες και αρκετα μεγαλα σε μεγεθος το καθενα), αλλα και πολυ μουσικη που του εχω περασμενη και συχνα ακουω με ακουστικα αναλογα με την διαθεση της στιγμης (εδω και πολυ καιρο ειναι κατειλημμενα τα 50-55 GB ...) ;)

Εμενα το 16aρι με καλυπτει.αλλα πιστευω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι τα 32

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Εγω το σκεφτομουν κι ελεγα αφου θα δωσω που θα δωσω τα λεφτα, να παρω το 64 να χω το κεφαλι μου ησυχο μηπως αργοτερα αλλαξω κι απαιτησεις γτ δε το παιρνω με προοπτικη να το κρατησω ενα χρονο μονο.

Πηγα στον γερμανο μου παν οτι μπορω να το χω απ αυριο κιολας και καταχαρηκα. Και μετα με παιρνουν και μου λενε δεν υπαρχει... Στο public δεν εχουν ουτε καν 32ρια και δε ξερουν ποτε θα φερουν... Στο multirama τα ιδια και θελουν και προκαταβολη για να στο παραγγειλουν κι οποτε ερθει... Στο Πλαισιο μου κρατησαν ονομα-τηλ. και μου πε το παιδι οτι μπορει να χουν κι απο την επομενη βδομαδα..

Σε media markt δε ρωτησα...

Δεν ειναι ομως απαρεδεκτο αυτο??να υπαρχει τετοια ελλειψη??

Πηγα στον γερμανο μου παν οτι μπορω να το χω απ αυριο κιολας και καταχαρηκα. Και μετα με παιρνουν και μου λενε δεν υπαρχει... Στο public δεν εχουν ουτε καν 32ρια και δε ξερουν ποτε θα φερουν... Στο multirama τα ιδια και θελουν και προκαταβολη για να στο παραγγειλουν κι οποτε ερθει... Στο Πλαισιο μου κρατησαν ονομα-τηλ. και μου πε το παιδι οτι μπορει να χουν κι απο την επομενη βδομαδα..

για ολα αυτα ευθυνεται η iSquare εδω στην Ελλαδα και οι παραγγελιες που εχει κανει στο εξωτερικο, υπαρχουν μεγαλες ουρες απ οσο ξερω ...

μα αυτο που κανουν ειναι τελειως κατα τους.....ποιο το νοημα να χανεις ετσι πελατες? γεματα θα πρεπε να ναι τα μαγαζια, να μπορει ο κοσμος να παρει αυτο που θελει.....

edit ελεος μια το παραγγελνεις και μετα ανακαλυπτουν οτι δεν υπαρχει πουθενα....πφφφφ. Στο Γερμανο μπορουν να φερουν μονο 32αρι

Τέλος του μήνα θα φέρουν(Πλαίσιο) μέχρι τότε υπομονή :food:

• The title was changed to iPad (3rd & 4th Gen - 2012)
  • The topic was unpinned