sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ολομαυρη ειναι,το εχω κατορθωσει απλα πρεπει να εχω μεγαλυτερο προβλημα δεν μου το γραφει καθολου αυτο στο tunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ολομαυρη ειναι,το εχω κατορθωσει απλα πρεπει να εχω μεγαλυτερο προβλημα δεν μου το γραφει καθολου αυτο στο tunes δοκιμάστε να αλλάξετε usb port καταπροτίμηση χρησιμοποοιήστε τις πίσω usb κι επαναλάβετε την διαδικασία. Το καλώδιο είναι αυθεντικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) ειδατε την εικονα ? δεν χρειαστηκε μολις το εβαλα στην αλλη θυρα το εβγαλε παλι ως dfu mode Edited April 18, 2014 by sotirisdou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 εχω laptop,να το ξαναβαλλω σε dfu mode ενοειτε ? Ναι δοκιμάστε πάλι, κι άν έχετε κι άλλο καλώδιο, αλλάξτε και αυτό θα την βρούμε την ακρη. Για να βγει από DFU κρατήστε πατημένα για 10 sec home+power buttons χωρίς σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 την ειδατε την εικονα ? δεν χρειαστηκε να ξανακανω την διαδικασια γιατι μολις το συνδεσα σε αλλη θυρα μου το εβγαλε παλι σε dfu mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 την ειδατε την εικονα ? δεν χρειαστηκε να ξανακανω την διαδικασια γιατι μολις το συνδεσα σε αλλη θυρα μου το εβγαλε παλι σε dfu mode ναι θέλω όμως να το βγάλετε από dfu και να το ξαναβάλετε.. το πρόγραμμα οδήγησης βρίσκεται στη συσκευή κι οχι στον υπολογιστή, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 το ξανα εκανα,αλλα δεν το αναγνωριζει με τιποτα,μάλλον θα το σπασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 το ξανα εκανα,αλλα δεν το αναγνωριζει με τιποτα,μάλλον θα το σπασω δομικάστε να κάνετε απεγκατάσταση του iTunes δεν χάνεται τίποτα από τις βιβλιοθήκες σας. Συγκεκριμένα τα προγράμματα: iTunes Apple Software Update Apple Mobile Device Support Bonjour Apple Application Support (iTunes 9 or later) και στη συνέχεια κατεβάστε το πάλι από την Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 γιατι να το κανω αυτο ? αφου πριν απο την ζημια το αναγνωριζε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 γιατι να το κανω αυτο ? αφου πριν απο την ζημια το αναγνωριζε κανονικα έχουμε δύο επιλογές ή να δοκιμάσετε τη δαδικασία σε άλλον υπολογιστή ή να απεγκαταστήσετε το iTunes (5 λεπτά υπόθεση) και να το εγκαταστήσετε πάλι για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο software του υπολογιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ηδη εχω ξεκινησει τις διαδικασιες ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχουμε δύο επιλογές ή να δοκιμάσετε τη δαδικασία σε άλλον υπολογιστή ή να απεγκαταστήσετε το iTunes (5 λεπτά υπόθεση) και να το εγκαταστήσετε πάλι για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο software του υπολογιστή! δυστηχως και παλι δεν εγινε απολυτως τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ηδη εχω ξεκινησει τις διαδικασιες ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυστηχως και παλι δεν εγινε απολυτως τιποτα οριστε το ιδιο παλι δειτε και την εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 οριστε το ιδιο παλι δειτε και την εικονα και το itunes απραγο οπως βλεπετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 θυμάστε εάν είχατε διαγράψει αρχεία μέσω του ifunbox; επίσης έχετε δυνατότητα να το δοκιμάσετε σε άλλο pc; or mac; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 απο το ifunbox ειχα διαγραψει μονο αρχεια παιχνιδιων για να βαλλω τα αλλα που ηταν τερματισμενα,δυστηχως την μονη δυνατητα που εχω τωρα και την εχω κανει ειναι να φτιαξω νεο χρηστη και να κανω τις διαδικασιες απο εδω,οπως και εκανα εδω μαζι σας,αλλα δεν πιστευω να επηρεασε η διαγραφη αρχειων απο τα παιχνιδια το γενικο συνολο του ipad ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θυμάστε εάν είχατε διαγράψει αρχεία μέσω του ifunbox; επίσης έχετε δυνατότητα να το δοκιμάσετε σε άλλο pc; or mac; απο το ifunbox ειχα διαγραψει μονο αρχεια παιχνιδιων για να βαλλω τα αλλα που ηταν τερματισμενα,δυστηχως την μονη δυνατητα που εχω τωρα και την εχω κανει ειναι να φτιαξω νεο χρηστη και να κανω τις διαδικασιες απο εδω,οπως και εκανα εδω μαζι σας,αλλα δεν πιστευω να επηρεασε η διαγραφη αρχειων απο τα παιχνιδια το γενικο συνολο του ipad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 απο το ifunbox ειχα διαγραψει μονο αρχεια παιχνιδιων για να βαλλω τα αλλα που ηταν τερματισμενα,δυστηχως την μονη δυνατητα που εχω τωρα και την εχω κανει ειναι να φτιαξω νεο χρηστη και να κανω τις διαδικασιες απο εδω,οπως και εκανα εδω μαζι σας,αλλα δεν πιστευω να επηρεασε η διαγραφη αρχειων απο τα παιχνιδια το γενικο συνολο του ipad ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο το ifunbox ειχα διαγραψει μονο αρχεια παιχνιδιων για να βαλλω τα αλλα που ηταν τερματισμενα,δυστηχως την μονη δυνατητα που εχω τωρα και την εχω κανει ειναι να φτιαξω νεο χρηστη και να κανω τις διαδικασιες απο εδω,οπως και εκανα εδω μαζι σας,αλλα δεν πιστευω να επηρεασε η διαγραφη αρχειων απο τα παιχνιδια το γενικο συνολο του ipad μου κάνει εντύπωση που δεν αναγνωρίζει τους drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ναι ειναι παρα πολυ παραξενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ναι ειναι παρα πολυ παραξενο δοκίμασε αυτο http://support.apple.com/kb/TS1567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 δοκίμασε αυτο http://support.apple.com/kb/TS1567 δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα τι συμβαινει το ειχα ξανα κανει αυτο το εκανα και τωρα και τιποτα απολυτως,και ουτε επροκειτο να το αναγνωρισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα τι συμβαινει το ειχα ξανα κανει αυτο το εκανα και τωρα και τιποτα απολυτως,και ουτε επροκειτο να το αναγνωρισει προσωπικά δεν τα παρατάω εύκολα πάμε παρακάτω, http://support.apple.com/kb/TS1538 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 προσωπικά δεν τα παρατάω εύκολα πάμε παρακάτω, http://support.apple.com/kb/TS1538 τα παραταω εγω δεν δουλευει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 τα παραταω εγω δεν δουλευει τιποτα Ok κάνε ένα διάλειμμα και ξαναπροσπαθείς, εάν κουραστείς μου το στέλνεις και χρεώνεσαι μόνο τα μεταφορικά 10€. Ασχολούμαι επαγγελματικά. Φυσικά μετά το Πάσχα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 πραγματικα με σωζεις αν το δεχτεις,φυσικα και δεν θα σου πληρωσω ΜΟΝΟ μεταφορικα,ολος αυτος ο κοπος εδω απο το πρωι που παει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 πραγματικα με σωζεις αν το δεχτεις,φυσικα και δεν θα σου πληρωσω ΜΟΝΟ μεταφορικα,ολος αυτος ο κοπος εδω απο το πρωι που παει ? Επικοινωνούμε μέσω PM την Τρίτη, να δώσω εντολή να το παραλάβουν καλή Ανάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisdou Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 ναι τα λεμε μεσω pm την τριτη,για στοιχεία.κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts