Jump to content

iPad (3rd & 4th Gen - 2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα.....επειδή προσπαθώ να βρω παντού όμως πουθενά δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση, ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο υποστηρίζει siri, εάν έχει τα notifications κανονικά και αν τέλος υποστηρίζει imessages...!!!!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Siri δεν εχει, εχει μονο voice to text.

Notifications εχει κανονικα.

iMessages ναι, υποστηριζει.

ωραία...γιατί σε όλα τα hands on κανένας δεν το έδειχνε....

SMS η έκδοση με 3g μπορεί να στείλει-πάρει?

Απ την στιγμή που δεν είναι jb όχι δεν μπορεί ,μονο iMessage.

giphy.gif

Απ την στιγμή που δεν είναι jb όχι δεν μπορεί ,μονο iMessage.

Δεν μπορώ να καταλάβω τα παλικάρια της Apple.Ντε και καλά να κάνουμε jb για να έχουμε τα αυτονόητα...:mad:

Δεν μπορώ να καταλάβω τα παλικάρια της Apple.Ντε και καλά να κάνουμε jb για να έχουμε τα αυτονόητα...:mad:

Γιατι τις καρτες sim που ειναι μονο data νομιζω δεν μπορεις ουτε να τις καλεσεις ουτε να στειλεις sms.

Ισως τελικα να μην ειναι και τοσο αυτονοητο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Γιατι τις καρτες sim που ειναι μονο data νομιζω δεν μπορεις ουτε να τις καλεσεις ουτε να στειλεις sms.

Το μόνο (DATA) αφορά έλλειψη τηλεφωνικών κλήσεων ,sms μπορείς .

giphy.gif

Απ΄τη στιγμή που η υπηρεσία δουλεύει με jb θα έπρεπε να λειτουργεί και χωρίς αυτό.Απλά πράγματα...

Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ενας φιλος θα παει Αμερικη και ειδα οτι το καινουργιο ipad 16 gb με 3g εχει 629 δολλαρια. Αυτο βγαινει 480 ευρω, φανταζομαι με την προμηθεια αντε 500. Εδω το δινουν 640 , ειναι οντως τοση διαφορα? Το αμερικανικο δουλευει κανονικα εδω Ευρωπη? Και κατι ακομα.Οταν ταξιδευω, θα ηθελα να παιρνω μαζι μου ταινιες mkv 720p. Ενας φιλος που εχει το ipad2 μου ειπε πως μπορεις να τις περνας στο ipad μεσω ενος interface το Camera Connection Kit. Δηλαδη να το συνδεω με σκληρο εξωτερικο που εχω αποθηκευμενες τις ταινιες, να τις περναω και να τις βλεπω. Γινεται?

Ευχαριστω πολυ

Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ενας φιλος θα παει Αμερικη και ειδα οτι το καινουργιο ipad 16 gb με 3g εχει 629 δολλαρια. Αυτο βγαινει 480 ευρω, φανταζομαι με την προμηθεια αντε 500. Εδω το δινουν 640 , ειναι οντως τοση διαφορα? Το αμερικανικο δουλευει κανονικα εδω Ευρωπη? Και κατι ακομα.Οταν ταξιδευω, θα ηθελα να παιρνω μαζι μου ταινιες mkv 720p. Ενας φιλος που εχει το ipad2 μου ειπε πως μπορεις να τις περνας στο ipad μεσω ενος interface το Camera Connection Kit. Δηλαδη να το συνδεω με σκληρο εξωτερικο που εχω αποθηκευμενες τις ταινιες, να τις περναω και να τις βλεπω. Γινεται?

Ευχαριστω πολυ

Αν σου φέρει της AT&T ναι δουλεύει Ελλάδα ,VERIZON να μην είναι.

Μόνο αν είναι jb το βλέπει σαν σκληρό πράγμα που δεν είναι ,οπότε μόνο με το avplayerhd.

giphy.gif

Αν σου φέρει της AT&T ναι δουλεύει Ελλάδα ,VERIZON να μην είναι.

Μόνο αν είναι jb το βλέπει σαν σκληρό πράγμα που δεν είναι ,οπότε μόνο με το avplayerhd.

Νομιζω η τιμη ειναι χωρις συμβολαιο, κανω λαθος? Γιατι πρεπει να ειναι Verizon η Att? Δηλαδη ποια η λυση να μπορω να δω ταινιες σε καλη ποιοτητα? Πωε μπορει να τις περασει καποιος απο στικακι η φορητο σκληρο? Αν ειναι να δωσω 600 κατοσταρικα και να μην μπορω να δω ταινιες , να το ξανασκεφτω. Και του εχω δωσει ηδη λεφτα του φιλοιυ μου....

Νομιζω η τιμη ειναι χωρις συμβολαιο, κανω λαθος? Γιατι πρεπει να ειναι Verizon η Att? Δηλαδη ποια η λυση να μπορω να δω ταινιες σε καλη ποιοτητα? Πωε μπορει να τις περασει καποιος απο στικακι η φορητο σκληρο? Αν ειναι να δωσω 600 κατοσταρικα και να μην μπορω να δω ταινιες , να το ξανασκεφτω. Και του εχω δωσει ηδη λεφτα του φιλοιυ μου....

Της AT&T είναι ανοιχτά ενώ της Verizon είναι κλειδωμενα στα δίκτυα της Αμερικής .

Αν κανείς ένα κόπο και κοιτάξεις μερικά ποστ ποιο πάνω έχω γράψει τον τροπο να βλέπεις ταινίες στο iPad και είναι και εύκολο .

giphy.gif

Ευχαριστω πολυ

Ναι διαφορα υπαρχει στην τιμη απλα προσεξε το θεμα των τελωνειων.γνωστος μου που εφερε απο αμερικα το εβαλε χυμα στην τσαντα χωρις κουτια και παρελκομενα και περασε ενω αλλος διπλα του που το ειχε σφραγισμενο τον εβαλαν και πληρωσε δασμους

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Της AT&T είναι ανοιχτά ενώ της Verizon είναι κλειδωμενα στα δίκτυα της Αμερικής .

Αν κανείς ένα κόπο και κοιτάξεις μερικά ποστ ποιο πάνω έχω γράψει τον τροπο να βλέπεις ταινίες στο iPad και είναι και εύκολο .

Κατ'αρχην σ'ευχαριστω για την υπομονη σου να απαντας στις αποριες μου. φανταζομαι οτι θα τις εχουν και αλλοι οποτε ειναι για καλο. Καθισα και διαβασα τα μηνυματα, και αν καταλαβα καλα μια λυση ειναι να μετατρεπεις τα mkv σε apple format. Το αλλο player, το avplayer, τα παιζει οπως ειναι, και αυτο ειναι θετικο γιατι αν ειναι να μετατρεπω τις ταινιες αστα να πανε. Παρ'ολο που διαβασα, δεν καταλαβα πως μπορεις ενσυρματα να περνας ταινιες, σηριαλ κλπ. Θελω να το παρω για να μην κουβαλαω laptop οταν λειπω για μια εβδομαδα. Θελω να μπαινω στο ιντερνετ, να παιρνω μαζι μου το 2,5 ιντσες σκληρο να περναω 1-2 ταινιες , να τις βλεπω και να τις σβηνω για να περναω αλλη μετα. Καθε mkv ειναι το λιγοτερο 4gb (τα περισοτερα ειναι 5-6) οποτε με to μοντελο των 16 gb σκεφτηκα να κανω αυτο που μου ειπε ο φιλος μου με το camera kit. Αλλα μου λες πως δε γινεται. Η ολη λογικη ειναι να μην κουβαλαω laptop, να το βαζω μεσα στη βαλιτσα χωρις να παιρνω αλλη τσαντα. Επισης, θελω να ρωτησω αυτα τα παιχνιδια στο facebook οπως τη φαρμα τα παιζει?

Τελικα μου φαινεται θα την ακυρωσω την αγορα. Τι αλλο μπορω να παρω για να μπορω να φορτωνω ταινιες? Τα android το κανουν? Δεν με ενδιαφερει καμια συζητηση του τυπου android vs apple, μ'ενδιαφερει να μπορω να κανω την δουλεια μου. Θα μου αρεσε το ipd3 με την υψηλη αναλυση, αλλα αν δεν μπορω να δω ταινιες σε υψηλη αναλυση τι να το κανω?

Κατ'αρχην σ'ευχαριστω για την υπομονη σου να απαντας στις αποριες μου. φανταζομαι οτι θα τις εχουν και αλλοι οποτε ειναι για καλο. Καθισα και διαβασα τα μηνυματα, και αν καταλαβα καλα μια λυση ειναι να μετατρεπεις τα mkv σε apple format. Το αλλο player, το avplayer, τα παιζει οπως ειναι, και αυτο ειναι θετικο γιατι αν ειναι να μετατρεπω τις ταινιες αστα να πανε. Παρ'ολο που διαβασα, δεν καταλαβα πως μπορεις ενσυρματα να περνας ταινιες, σηριαλ κλπ. Θελω να το παρω για να μην κουβαλαω laptop οταν λειπω για μια εβδομαδα. Θελω να μπαινω στο ιντερνετ, να παιρνω μαζι μου το 2,5 ιντσες σκληρο να περναω 1-2 ταινιες , να τις βλεπω και να τις σβηνω για να περναω αλλη μετα. Καθε mkv ειναι το λιγοτερο 4gb (τα περισοτερα ειναι 5-6) οποτε με to μοντελο των 16 gb σκεφτηκα να κανω αυτο που μου ειπε ο φιλος μου με το camera kit. Αλλα μου λες πως δε γινεται. Η ολη λογικη ειναι να μην κουβαλαω laptop, να το βαζω μεσα στη βαλιτσα χωρις να παιρνω αλλη τσαντα. Επισης, θελω να ρωτησω αυτα τα παιχνιδια στο facebook οπως τη φαρμα τα παιζει?

Τελικα μου φαινεται θα την ακυρωσω την αγορα. Τι αλλο μπορω να παρω για να μπορω να φορτωνω ταινιες? Τα android το κανουν? Δεν με ενδιαφερει καμια συζητηση του τυπου android vs apple, μ'ενδιαφερει να μπορω να κανω την δουλεια μου. Θα μου αρεσε το ipd3 με την υψηλη αναλυση, αλλα αν δεν μπορω να δω ταινιες σε υψηλη αναλυση τι να το κανω?

Μετατροπή μόνο για 1080p και αυτο για λόγους χωροταξικούς αν και με απογοήτευσε το παίξιμο των 1080 πολύ lag,anyway ούτως η άλλος αν δεν θελεις 1080 οπωσδήποτε τα 720 τα περνάς χωρίς μετατροπή και τα παίζει νεράκι.

Είπαμε με το camera kit και γενικά με οποιαδήποτε μορφή επεκτασιμότητας έχουμε θέμα αν δεν είσαι jb .

Υπάρχει μια λύση αλα κοστίζει http://www.plaisio.gr/Computers/storage-media/hard-disk-external/Seagate-GoFlex-Satellite-Mobile-Wireless-Storage-500GB-STBF500200.htm .

Αν μπορείς να το αγοράσεις και να κάνεις υπομονη να βγει το jb για το νεο ipad (A5X) τότε αξίζει είναι ολα τα ευρώ το ρημάδι ,αν παλι δεν μπορείς και θέλεις κατι τώρα που να σου κάνει την δουλειά σου άμεσα πρέπει να στραφείς σε κάποια ταμπλέτα με android που στο θέμα συνδεσιμότητα εχουν παραπάνω λύσεις,βέβαια θα χάσεις σε smooth και σε ποιότητα εφαρμογών και παιχνιδιών και ειδικά τώρα με το νεο ipad και την ανάλυση που εχει θα αρχίσουν να βγάζουν games optimize για retina και την 4core gpu του.

Αυτα τα ολιγα οποτε it's up to you.

giphy.gif

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το oplayer lite επισης για να δεις ταινιες σχεδον σε ολα τα φορματ ενω το περασμα των ταινιων ειναι πολυ απλη μεσω του itunes στο file sharing.Επισης μπορεις να αγορασεις το seagate goflex wireless 500 GB με το οποιο μπορεις να το μεταφερεις(μεγεθος τηλεφωνου) πολυ ευκολα και μεσω του wifi που διαθετει (χωρις να χρειαζεται συνδεση ιντερνετ) να βλεπεις ταινιες σε συνδυασμο με το oplayer lite hd app (δωρεαν) για ολα σχεδον τα φορματ.(εγω θα αγορασω το seagate εντοs τω ημερων.)

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το oplayer lite επισης για να δεις ταινιες σχεδον σε ολα τα φορματ ενω το περασμα των ταινιων ειναι πολυ απλη μεσω του itunes στο file sharing.Επισης μπορεις να αγορασεις το seagate goflex wireless 500 GB με το οποιο μπορεις να το μεταφερεις(μεγεθος τηλεφωνου) πολυ ευκολα και μεσω του wifi που διαθετει (χωρις να χρειαζεται συνδεση ιντερνετ) να βλεπεις ταινιες σε συνδυασμο με το oplayer lite hd app (δωρεαν) για ολα σχεδον τα φορματ.(εγω θα αγορασω το seagate εντοs τω ημερων.)

Το ειδα αυτο, πολυ ωραιο ειναι αλλα 210 ευρω? Δηλαδη να δωσει καποιος τοσα λεφτα να παρει την ταμπλετα και μετα αλλα 210 για να μπορει να μεταφερει μια ταινια. Ρε παιδια μου ακουγεται τρελο. Το αλλο που λετε με το iTunes file sharing μπορειτε να μου το εξηγησετε λιγο? Και οσον αφορα αυτα τα χαζοπαιχνιδα του facebook, farmville,cityville κλπ, υπαρχει τροπος να παιξουν? Σας εξηγησα τι θελω και ευχαριστω προκαταβολικα για την υπομονη σας, αλλα φευγει σε λιγες μερες ο φιλος μου και θελω να ξερω τι θα κανω. εχω δωσει ηδη λεφτα αν ειναι να τα ζητησω πισω, μην κανω καμια πατατα.

Το ειδα αυτο, πολυ ωραιο ειναι αλλα 210 ευρω? Δηλαδη να δωσει καποιος τοσα λεφτα να παρει την ταμπλετα και μετα αλλα 210 για να μπορει να μεταφερει μια ταινια. Ρε παιδια μου ακουγεται τρελο. Το αλλο που λετε με το iTunes file sharing μπορειτε να μου το εξηγησετε λιγο? Και οσον αφορα αυτα τα χαζοπαιχνιδα του facebook, farmville,cityville κλπ, υπαρχει τροπος να παιξουν? Σας εξηγησα τι θελω και ευχαριστω προκαταβολικα για την υπομονη σας, αλλα φευγει σε λιγες μερες ο φιλος μου και θελω να ξερω τι θα κανω. εχω δωσει ηδη λεφτα αν ειναι να τα ζητησω πισω, μην κανω καμια πατατα.

Παιχνίδια Facebook τα ξεχνάς είναι flash.

Και οπως σου επισήμανα και εγώ ναι η λύση του seagate goflex υπάρχει απλά είναι παράλογο το κόστος που προστίθεται σε αυτό του ipad, και για εμένα δεν αξίζει να πληρώσεις τόσα χρήματα για ταμπλετ.;)

Edited by ampelift
giphy.gif

Εχω το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου. Ενω το 3G εμφανίζεται κανονικά δεν συνδέεται και η μόνη λύση είναι να κλείσω και να ανοίξω ξανά το ipad. Ελπίζω να λυθεί σύντομα με κάποιο update.

Ακριβώς τα ίδια κ εδώ. Όταν γυρνάει σε 3g ΑΠΟ wifi χάνει το δίκτυο κινητών δεδομένων, είμαι με το καινούργιο wifi+3G 32gb και Vodafone sim κομμένη ΑΠΟ αυτούς σε ειδικό μηχάνημα. Λέτε να φταίει η sim? πάντως όταν κάνω reboot παίζει κανονικά

Guest valeria
Απ´όσο ξέρω, τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του FB έχουν dedicated apps στο App Store... Οπότε πριν αποφασίσεις οριστικά μπορείς να googlαρεις να δεις ποια απ´όσα σε ενδιαφέρουν υπάρχει τρόπος να τα παίζεις στο iPad. Edited by valeria

Απ´όσο ξέρω, τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του FB έχουν dedicated apps στο App Store... Οπότε πριν αποφασίσεις οριστικά μπορείς να googlαρεις να δεις ποια απ´όσα σε ενδιαφέρουν υπάρχει τρόπος να τα παίζεις στο iPad.

Οντως, ευχαριστω πολυ. Αρα αυτο λυνεται. Να'σαι καλα.Με τη μεταφορα αρχειων ρε ****το τι γινεται. Η λυση ειναι να γινει jb αλλα αυτο δεν εχει βγει ακομα. Αρα ή παιρνω ενα μετ/νο ipad2 που μπορει να γινει και τωρα jb ή περιμενω να γινει jb το καινουργιο. Σε ποσο καιρο υπολογιζετε ρε παιδια να γινει αυτο? Ξερετε αν χανεται η εγγυηση. Συγνωμη και ευχαριστω

1. Βρηκα κι αυτο.

http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=14071&ref=bestprice.gr

Λετε να κανει? ειναι στη μιση τιμη

Edited by user1

Κοιτα εκτος του οτι θελει να αγορασεις εξτρα τον σκληρο , ο οποιος πρεπει να ειναι 2,5" και IDE εμενα δεν μου γεμιζει το ματι.

Δωσε 100€ παραπανω και παρε 32GB iPad.

Aν και οπως σε διαβαζω ισως με καποιο Android tablet να ησουν πιο ευχαριστημενος.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Λοιπόν παραγγελία τον seagateGoflex από πλαίσιο...

Αύριο θα τον έχω...

Ελπίζω να με βολέψει...

Εντυπώσεις αύριο...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to iPad (3rd & 4th Gen - 2012)
  • The topic was unpinned