Jump to content

Samsung Galaxy S II (I9100G)

GIANNAKIS75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ισχύει ότι τα G είναι όλα γερμανικά, η rom που ζητάς jim είναι εδώ. Έπρεπε να το πεις απ'την αρχή. :p

Έχει δοκιμάσει κανείς τη γαλλική ics? Μόνο την ινδική έχω δει να αναφέρετε.

Το έγραψα παραπάνω αλλά δεν διαβάστηκε φαίνεται γιατί ήταν τροποποίηση , το βρήκα από τις ιδιότητες μιας φωτογραφίας που είχα βγάλει παλιότερα , έλεγε I9100GXXLB1.Όπως και να'χει ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Απαντήσεις 273
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι κάνεις λάθος και σε παρακαλώ να κάνεις edit το post σου και να αφαιρέσεις τα link. Oι rom του σκέτου 9100 ΔΕΝ κάνουν για το 9100G. Aν τύχει κάποια να δουλέψει είναι απλά τύχη και δε γίνεται να κάνουμε τέτοια γενίκευση. Όσο για το 9100 της αδερφής σου κάτι άλλο δεν πάει καλά πιθανότατα κάποια εφαρμογή. Το root από μόνο του δε μπορεί να κάνει κανένα τηλέφωνο να σέρνεται.

Aν κάποιος μου πει ποια είναι η ελληνική 2.3.6 που ψάχνει ο jim (δεν ξέρω αν υπάρχει καν ελληνική rom για το G) θα προσπαθήσω να τη βρω.

sory παιδια ελειπα εκτος και μολις επεστρεψα.Ειμαι σιγουρος πως ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα και για αυτο ζητησα να ενημερωσεις εσυ.Ωστοσο φαινεται οτι εγω ειμαι τυχερος οπως λες και ηαδερφουλα μου ατυχη.Ζητω συγνωμη και παλι αν εδωσα λαθος πληροφοριες,αλλα σημερα ρε παιδια παλι που το κοιταζω,αυτην που ειπα στην αρχη εχω βαλει δηλ,απο i9100 κανονικο και το δικο μου ειναι G,το τηλεφωνο ειναι φοβερο απο καθε αποψη,τωρα τι να πω!μπορει να εκατσε απο τυχη που λες,ελπιζω μονο μην <<εκραγει>>καποια στιγμη με τοσα γκαζια,χα χα χα χα!!!! Edited by notarius

Παιδια εχω το εξης προβλημα. Μου βγαζει οτι εχω χαμηλη μνημη στο τηλεφωνο. Μετακινω εφαρμιγες στην sd αλλα παλι τπτ. Τι μπορει να συμβαινει;;;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Γεια σας παιδιά.

Είμαι κάτοχος ενός I9100G και εγώ. Το αγόρασα για το κανονικό αλλά τώρα ανακάλυψα ότι ανήκουμε σε άλλη κατηγορία.

Ένα σημαντικό πρόβλήμα που αντιμετωπίζω είναι ο χώρος εσωτερικής αποθήκευσης. Χωρίς να κάνω κάτι, να εγκαταστήσω ή να καταργήσω εφαρμογές, παρατηρώ ότι ο χώρος εσωτερικής αποθήκευσης μέρα με τη μέρα μειώνεται και μάλιστα σημαντικα.

Αρκετά mb την ημέρα. Το ανακάλυψα όταν πλέον είχαν μείνει 300 mb και κάθε μέρα που το τσεκάριζα χωρίς να επέμβω αυτά τα mb συνεχώς μειώνωνται.

Τώρα πλέον έχουν μείνει 2.3 mb από τα 2 GB. Καλοφάγωτα... :)

Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να εγκαταστήσω ούτε καν ενημερώσεις. Πως μπορώ να δω ποια εφαρμογή (για να την ξηλώσω αν γίνεται) φωρτώνει με σαβούρα την εσωτερική μου μνήμη? Πως μπορώ να την καθαρίσω?

Το μήνημα που με βγάζει είναι:

Μνημη ημερολογίου πλήρης

Ο χώρος εσωτερικής αποθήκευσης τηλεφώνου είναι σχεδόν πλήρης.

Διαγράψτε/καταργήστε ορισμένες εφαρμογες ή δεδομένα κ.λ.π. κ.λ.π.

Τρίχες... Τίποτα δε θα γίνει για μερικα mb ή kb, δε θα γίνει τίποτα.

Αν γίνω Root θα μπορώ να δω αυτό το χώρο εσωτερικής αποθήκευσης και γεννικά να βρώ μια λύση? Υποπτευομαι το sosial hub να μου φορτώνει τη μνήμη!

Γεια σας παιδιά.

Είμαι κάτοχος ενός I9100G και εγώ. Το αγόρασα για το κανονικό αλλά τώρα ανακάλυψα ότι ανήκουμε σε άλλη κατηγορία.

Ένα σημαντικό πρόβλήμα που αντιμετωπίζω είναι ο χώρος εσωτερικής αποθήκευσης. Χωρίς να κάνω κάτι, να εγκαταστήσω ή να καταργήσω εφαρμογές, παρατηρώ ότι ο χώρος εσωτερικής αποθήκευσης μέρα με τη μέρα μειώνεται και μάλιστα σημαντικα.

Αρκετά mb την ημέρα. Το ανακάλυψα όταν πλέον είχαν μείνει 300 mb και κάθε μέρα που το τσεκάριζα χωρίς να επέμβω αυτά τα mb συνεχώς μειώνωνται.

Τώρα πλέον έχουν μείνει 2.3 mb από τα 2 GB. Καλοφάγωτα... :)

Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να εγκαταστήσω ούτε καν ενημερώσεις. Πως μπορώ να δω ποια εφαρμογή (για να την ξηλώσω αν γίνεται) φωρτώνει με σαβούρα την εσωτερική μου μνήμη? Πως μπορώ να την καθαρίσω?

Το μήνημα που με βγάζει είναι:

Μνημη ημερολογίου πλήρης

Ο χώρος εσωτερικής αποθήκευσης τηλεφώνου είναι σχεδόν πλήρης.

Διαγράψτε/καταργήστε ορισμένες εφαρμογες ή δεδομένα κ.λ.π. κ.λ.π.

Τρίχες... Τίποτα δε θα γίνει για μερικα mb ή kb, δε θα γίνει τίποτα.

Αν γίνω Root θα μπορώ να δω αυτό το χώρο εσωτερικής αποθήκευσης και γεννικά να βρώ μια λύση? Υποπτευομαι το sosial hub να μου φορτώνει τη μνήμη!

Το ιδιο ακριβως! Τι κανουμε ρε παιδια?

αμα πατε στο μενου εφαρμογες/ ολα και κανετε ταξινομηση κατα μεγεθος μπορειτε να δειτε ποιες εφαρμογες ειναι οι μεγαλυτερες και να τις διαγραψετε και γενικα να δειτε τι παιζει.

ποσεσ εφαρμογες εχετε? εγω με 300 εφαρμογες εχω ακομα εναγιγα απο τα δυο ελευθερα. και εχω και αρκετα παιχνιδια

SAMSUNG GALAXY S II

αμα πατε στο μενου εφαρμογες/ ολα και κανετε ταξινομηση κατα μεγεθος μπορειτε να δειτε ποιες εφαρμογες ειναι οι μεγαλυτερες και να τις διαγραψετε και γενικα να δειτε τι παιζει.

ποσεσ εφαρμογες εχετε? εγω με 300 εφαρμογες εχω ακομα εναγιγα απο τα δυο ελευθερα. και εχω και αρκετα παιχνιδια

το εχω κανει ηδη... εχω παει και τις περισσοτερες εφαρμογες στην SD. τιποτα... Εχω 7ΜΒ ελευθερα τωρα πια...:mad:

Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο μας σώζει. Άλλωστε το έχω κάνει ανεπυτιχώς. Τα MB "τρώγωνται" από μόνα τους. Τα τελευταία 300 MB που τα παρατηρώ... απλά πέταξαν. Το φυσιολογικό είναι το δικό σου. 300 εφαρμογές και έχεις 1GB ακόμη ελεύθερο. Εγώ έχω τα βασικά από εφαρμογές και υπόλοιπο μνήμης 2 mb. Το πρόβλημα δε λύνεται με κατάργηση εφαρμογών ή δεδομένων.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποια εφαρμογη ή κάτι άλλο, μου γεμίζει τη μνήμη από μόνο του. Ακόμη και αν καταργήσω το oovoo που είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή μου 40mb, την επόμενη μέρα θα έχουν πετάξει και αυτά.

Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο μας σώζει. Άλλωστε το έχω κάνει ανεπυτιχώς. Τα MB "τρώγωνται" από μόνα τους. Τα τελευταία 300 MB που τα παρατηρώ... απλά πέταξαν. Το φυσιολογικό είναι το δικό σου. 300 εφαρμογές και έχεις 1GB ακόμη ελεύθερο. Εγώ έχω τα βασικά από εφαρμογές και υπόλοιπο μνήμης 2 mb. Το πρόβλημα δε λύνεται με κατάργηση εφαρμογών ή δεδομένων.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποια εφαρμογη ή κάτι άλλο, μου γεμίζει τη μνήμη από μόνο του. Ακόμη και αν καταργήσω το oovoo που είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή μου 40mb, την επόμενη μέρα θα έχουν πετάξει και αυτά.[/quoteΚ

Καλημέρα φίλε , δοκίμασες να κλείσεις το τηλέφωνο και πατώντας το menu button + της εκκίνησης + την ένταση προς τα πάνω και να κάνεις μια διαγραφή της cache , λογικά κάποιο πρόγραμμα με βίντεο η κάτι τέτοιο σου γεμίζει τη cache , δεν ξέρω και πολλά απλά λέω μήπως αυτό βοηθήσει .

Καλημέρα φίλε , δοκίμασες να κλείσεις το τηλέφωνο και πατώντας το menu button + της εκκίνησης + την ένταση προς τα πάνω και να κάνεις μια διαγραφή της cache , λογικά κάποιο πρόγραμμα με βίντεο η κάτι τέτοιο σου γεμίζει τη cache , δεν ξέρω και πολλά απλά λέω μήπως αυτό βοηθήσει .

Το έκανα αλλά... Τζίφος :mad: Δεν έγινε τίποτα.

Το έκανα αλλά... Τζίφος :mad: Δεν έγινε τίποτα.

Ε τότε η μόνη λύση είναι να κάνεις ένα hardreset κάνε ένα backup ότι χρειάζεσαι πρώτα και αυτό σίγουρα θα πετύχει , αν φοράς custom kernel δοκίμασε να βάλεις κι έναν official πρώτα.

Ε τότε η μόνη λύση είναι να κάνεις ένα hardreset κάνε ένα backup ότι χρειάζεσαι πρώτα και αυτό σίγουρα θα πετύχει , αν φοράς custom kernel δοκίμασε να βάλεις κι έναν official πρώτα.

Πια είναι η διαφορά του "hardreset" από την "επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων" ;

Εγώ σκέφτηκα να το κάνω το δεύτερο απο τις ρυθμίσεις -> απόρρητο -> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Το τηλέφωνο είναι απέιραχτο.

Πια είναι η διαφορά του "hardreset" από την "επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων" ;

Εγώ σκέφτηκα να το κάνω το δεύτερο απο τις ρυθμίσεις -> απόρρητο -> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Το τηλέφωνο είναι απέιραχτο.

Το ίδιο είναι κάντο , η μόνη λύση εντέλει.

Απλά κάνε ένα συγχρονισμό με το google αυτά που θέλεις ή μέσω kies .

Καλησπερα.Πως ξεχωρίζουμε τα 9100 απο το 9100G? Που φαινεται? στη συσκευασία, στη μπαταρια στο κουτι? Που μπορουμε να το δούμε?

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα.Πως ξεχωρίζουμε τα 9100 απο το 9100G? Που φαινεται? στη συσκευασία, στη μπαταρια στο κουτι? Που μπορουμε να το δούμε?

Ευχαριστώ πολύ

Φαντάζομαι ότι το αναφέρει στο κουτί και επίσης υπάρχει στο αυτοκόλλητο που είναι πάνω στο κινητό το οποίο βλέπεις αν βγάλεις την μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ευχαριστώ πολύ

Μπορείς επίσης να το δεις στο logo μόλις ξεκινάς τη συσκευή , στο κουτί , κάτω από τη μπαταρία , και πληκτρολογώντας *#1234# .

Το έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και νομίζω ότι πήγε καλά. Αν δε διορθώθηκε το πρόβλημα θα σας το πω, σε λίγες μέρες θα το μάθετε.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά,

τελικά και εγώ το G έχω.

Το συνδέω στο kies και μόλις πάω στην επιλογή Αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία μου βγάζει μήνυμα το GT-I910G δεν υποστηρίζει τη λειτουργία προετοιμασίας.

Αυτό σημαίνει οτι δε θα κάνει αναβάθμιση σε ICS ;

Επειδή είμαι άσχετος με αυτά,στο αντίστοιχο GT-I9100 με αυτό το τρόπο θα γινότανε ενώ με το δικό μου δε γίνετε,κάτι σαν bug δηλαδή ;

Είναι σωστό αυτό;

θα πρέπει να βρω άλλο τρόπο αν θέλω να κάνω αναβάθμιση,και δε θα παίζει να χάσω την εγγύηση αν την κάνω με κάποιο άλλο τρόπο και όχι μέσω kies ;

Ευχαριστημένος βέβαια είμαι από το κινητό.

τα στοιχεία του κινητού είναι :

PDA: I9100GXXLB1

PHONE: I9100GXXKL4

CSC: I9100GDBTKL2

Build info: Sun Feb 26 16:53:04 KST 2012

Ευχαριστώ εκ τω προτέρων για την όποια βοήθεια

χρειαζεται να κάνω backup πριν την εγκατασταση με το odin ή θα είναι όπως ένα φυσιολογικό ota update και δεν χάνουμε τίποτα? Ρωτάω γιατί θέλει να το βάλει ένας φίλος μου άμεσα.

EDIT: Και εμείς έχουμε την ίδια έκδοση με τον giorgakis28, που από ότι είδα εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1754158

είναι η γερμανική για την οποία δεν έχει βγει επήσιμα ICS.

Επειδή λέω να περάσω στον φίλο μου την γαλλική, την έχει κανείς να μας πεί εντυπώσεις?

EDIT2: Και για να απαντήσω στις ερωτήσεις μου,δεν χρειαζεται backup εκτός και αν κάνεις μόνος σου wipe data. Βάλαμε την γαλλική και δεν έχει κάποια προβλήματα, αλλά κατάλαβα αμέσως γιατί κάποιος άλλος εδώ έιπε πως πέρασε σε cm9 μετά από μια εβδομάδα.

Edited by marinos35
Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

Γεια σας παιδιά!

Είμαι καινούριος στο forum και έχω διαβάσει όλο το forum για το δικό μας κινητό Ι9100G το οποίο το αγόρασα την Παρασκευή. Στην αρχή έφαγα μια μικρή ξενέρα μόλις κατάλαβα τί φάση παίζει με τα Ι9100 και τα Ι9100G (το είδα μετά που αγόρασα το κινητό) αλλά τελικά αποφάσισα να χορέψω αφού μπήκα στο χορό.

Το κινητό με τη 2.3.6 πήγαινε πολύ γρήγορα αλλά επειδή το αγόρασα με τη σκέψη πώς θα έπαιρνε update μόνο του σε ICS και μόλις διάβασα τον οδηγό στις πρώτες σελίδες του forum έσπευσα και εγώ να την αντικαταστήσω σε ICS manually, αφού από το Κies το μόνο που έκανε ήταν να κατεβάσει ένα update για την 2.3.6 και μετά να λέει πώς δεν υπάρχουν άλλες ενημερώσεις..

Anyway, πάει αρκετά καλά (σν σκεφτείτε ότι πριν είχα ένα Xperia X10 Mini pro με 2.1 το κινητό αυτό μου φαίνεται τρελλή πολυτέλεια). Ωστόσο έχω κάποιες ερωτήσεις να σας κάνω:

1) Αυτό το θέμα με τη μνήμη που δείχνει να είναι 687mb ανώ πριν ήταν 920mb δεν είναι σημαντικό; Δεν είναι σαν να έχουμε λιγότερη μνήμη κατά 1/3? Υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε;

2) Στο Kies μου λέει (λογικά) πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις για το κινητό μου τώρα που έβαλα ICS manually. Αν περάσω και εγώ την παλιά γερμανική έκδοση πιστεύετε θα το δει πάλι όπως πριν και θα μπορεί να κάνει τα updates όπως και πριν; Και στο service της Samsung θα φαίνεται όπως πριν (αυτό είναι το θέμα μου ;) ) ;

3) Μήπως έχει βγει και έκδοση 4.0.4 για το κινητό μας ή τουλάχιστον κάποια βελτιωμένη έκδοση ICS σε σχέση με αυτό το version που προτείνει η εγκατάσταση του φίλου powerrulez πού ήταν στις 29 Μαΐου;

4) Εσείς που έχετε καιρό το ICS και είχατε και την 2.3.6 καιρό, είναι τελικά χειρότερο από άποψη μπαταρίας ή όχι;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Να είστε καλάαα!

Όσο ζω μαθαίνω... :lol:

1) Η υπόλοιπη μνήμη δεσμεύεται από το λειτουργικό οπότε είναι φυσιολογικό να σου δείχνει ότι έχεις 687MB.

2) Αν περάσεις πάλι την Official που είχες ή οποιαδήποτε άλλη θα παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις όταν βγαίνουν. Για το service θα πρέπει να περάσεις την Official που είχες όταν πήρες το κινητό ή κάποιο update αυτής αν έχει δοθεί.

Για τα άλλα ερωτήματα σου θα σου απαντήσουν τα παιδιά που έχουν το κινητό αφού γνωρίζουν καλύτερα τι γίνεται τις ROMs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδιά πρόβλημα!

Στην προσπάθειά μου να γυρίσω πίσω από το ICS σε 2.3.6 (δοκίμασα το γερμανικό, αλλά και το γαλλικό που είχα παλιότερα) και ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται επιτυχώς, μέσω odin, όταν πάει να ανοίξει μου βγάζει τέσσερα μυνήματα σφάλματος.

Ο γενικός τίτλος είναι "Λυπούμαστε" και τα σφάλματα είναι ότι η εφαρμογή ενημέρωση λιγισμικού (σε εξέλιξη comwssyncmldm) τερματίστηκε απροσδόκητα.Δοκιμάστε ξανα.

Το άλλο λέει, η εφαρμογή Χώρος αποθήκευσης ημερολογίου ημερολογίου ...

Το τρίτο η ενημέρωση λογισμικού τερματίστηκε απροσδόκητα και το τελευταίο, η εφαρμογή πλαίσιο υπηρεσιών google τερματίστηκε απροσδόκητα.

Περνάω και ξαναπερνάω τα firmwares αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Έχει κανείς ιδέα τι να συνέβη και αν υπάρχει λύση; (Εκτός service!!!)

Παιδιά πρόβλημα!

Στην προσπάθειά μου να γυρίσω πίσω από το ICS σε 2.3.6 (δοκίμασα το γερμανικό, αλλά και το γαλλικό που είχα παλιότερα) και ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται επιτυχώς, μέσω odin, όταν πάει να ανοίξει μου βγάζει τέσσερα μυνήματα σφάλματος.

Ο γενικός τίτλος είναι "Λυπούμαστε" και τα σφάλματα είναι ότι η εφαρμογή ενημέρωση λιγισμικού (σε εξέλιξη comwssyncmldm) τερματίστηκε απροσδόκητα.Δοκιμάστε ξανα.

Το άλλο λέει, η εφαρμογή Χώρος αποθήκευσης ημερολογίου ημερολογίου ...

Το τρίτο η ενημέρωση λογισμικού τερματίστηκε απροσδόκητα και το τελευταίο, η εφαρμογή πλαίσιο υπηρεσιών google τερματίστηκε απροσδόκητα.

Περνάω και ξαναπερνάω τα firmwares αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Έχει κανείς ιδέα τι να συνέβη και αν υπάρχει λύση; (Εκτός service!!!)

Προσπάθησε να κανεις wipe data factory /reset

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (I9100G)